Dogepaladset, Venedig

Booket mere end 1.000 gange i sidste uge

Dogepaladset, Venedig
223 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topseværdigheder tæt på Dogepaladset, Venedig

Dogepaladset, Venedig: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Oplev essensen af Venedig på en intim guidet tur, hvor du udforsker to af byens mest ikoniske steder: Markuskirken og Dogepaladset. Med skip-the-line-billetter inkluderet går du uden om køerne og fordyber dig i storheden af disse venetianske vidundere under kyndig vejledning af din kyndige vært. Begynd din rejse på Markuspladsen, hvor du vil blive betaget af det historiske klokketårn og de majestætiske marmorløver. Dyk ned i Venedigs rige historie, mens din guide fortæller fascinerende historier om byens fortid. Træd derefter indenfor i den berømte Markuskirke med eksklusiv adgang, hvor du kan beundre dens skinnende gyldne mosaikker og overdådige indretning, mens du afdækker dens betydning som et symbol på venetiansk prestige og velstand. Fortsæt med at udforske det storslåede Dogepalads, et pragtfuldt eksempel på gotisk arkitektur og engang sæde for det venetianske styre. Få indsigt i de venetianske dogers liv og de mesterlige håndværkere bag paladsets indviklede design. Mens du vandrer gennem denne arkitektoniske perle, kan du nyde panoramaudsigten over lagunen og høre fængslende historier, herunder Casanovas legendariske bedrifter og den gribende fortælling om Sukkenes Bro og de tilstødende gamle og nye fængsler. Efter turen kan du udvide din venetianske odyssé med gratis adgang til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana, hvor du kan fordybe dig yderligere i Venedigs rige arv og kultur.

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Nyd det bedste af Venedig på en guidet byrundvisning i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer udenfor over med vores skip køen-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusindårig historisk republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned i deres celler. Fortsæt besøget med hovedhallen og de skinnende gyldne skibe i Markuskirken, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er planlagt i den besøgsmulighed, du har valgt, kan du nå frem til Basilikamuseet. Beundr den betagende udsigt over Markuspladsen, Venedigs hjerte, fra basilikaens terrasse. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning! Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Besøg Doge's Palace med en ekspertguide, og tag på rundtur i de ekstraordinære rum. Sammen med din ekspertguide bliver du eskorteret ind i paladset, hvor du kan beundre kunstneriske mesterværker skabt af datidens mest berømte malere og billedhuggere. Tiepolo og Tiziano er blot nogle få af de mange kunstnere, der har udsmykket dette palads. Bliv forbløffet over de gyldne trapper, indgangen til dogernes værelser og magtens haller, hvorfra du kan se "Den sidste dom" af Tintoretto, et af de største og flotteste malerier i verden. Besøg det gamle kongelige palads på Markuspladsen. Her vil du opdage Venedigs livsstil i fortiden, Sissis (kejserinde af Østrig) værelser og det arkæologiske museum. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Piazza San Marco og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning!

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Dogenpaladset Skip-the-Line-tur med fængsler

Venedig: Dogenpaladset Skip-the-Line-tur med fængsler

Palazzo Ducale, eller "Dogepaladset", var i århundreder sæde for den venetianske politiske magt. Med denne 1-times tur får du adgang til de pragtfulde værelser, udsmykket med hundredvis af mesterværker af kunst, hvor hertugen og hans råd kontrollerede skæbnen for en 1.000 år gammel republik. Lyt og lær, mens paladset vækkes til live i selskab med en ekspertguide, der viser dig magtens sale og dykker ned i en helt særlig historisk kontekst - den europæiske middelalder. Bliv overrasket over de rige detaljer på guldtrappen og over den bemærkelsesværdige realisme i de scener, der er skabt af de mange kunstnere, der dekorerede bygningen. Oplev fangernes kvaler, når de krydser den berømte Sukkenes Bro, og gå ind i de venetianske fængsler, der er berømte for at have huset Giacomo Casanova blandt mange andre.

Dogepaladset, Venedig: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Oplev essensen af Venedig på en intim guidet tur, hvor du udforsker to af byens mest ikoniske steder: Markuskirken og Dogepaladset. Med skip-the-line-billetter inkluderet går du uden om køerne og fordyber dig i storheden af disse venetianske vidundere under kyndig vejledning af din kyndige vært. Begynd din rejse på Markuspladsen, hvor du vil blive betaget af det historiske klokketårn og de majestætiske marmorløver. Dyk ned i Venedigs rige historie, mens din guide fortæller fascinerende historier om byens fortid. Træd derefter indenfor i den berømte Markuskirke med eksklusiv adgang, hvor du kan beundre dens skinnende gyldne mosaikker og overdådige indretning, mens du afdækker dens betydning som et symbol på venetiansk prestige og velstand. Fortsæt med at udforske det storslåede Dogepalads, et pragtfuldt eksempel på gotisk arkitektur og engang sæde for det venetianske styre. Få indsigt i de venetianske dogers liv og de mesterlige håndværkere bag paladsets indviklede design. Mens du vandrer gennem denne arkitektoniske perle, kan du nyde panoramaudsigten over lagunen og høre fængslende historier, herunder Casanovas legendariske bedrifter og den gribende fortælling om Sukkenes Bro og de tilstødende gamle og nye fængsler. Efter turen kan du udvide din venetianske odyssé med gratis adgang til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana, hvor du kan fordybe dig yderligere i Venedigs rige arv og kultur.

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Nyd det bedste af Venedig på en guidet byrundvisning i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer udenfor over med vores skip køen-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusindårig historisk republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned i deres celler. Fortsæt besøget med hovedhallen og de skinnende gyldne skibe i Markuskirken, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er planlagt i den besøgsmulighed, du har valgt, kan du nå frem til Basilikamuseet. Beundr den betagende udsigt over Markuspladsen, Venedigs hjerte, fra basilikaens terrasse. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning! Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Besøg Doge's Palace med en ekspertguide, og tag på rundtur i de ekstraordinære rum. Sammen med din ekspertguide bliver du eskorteret ind i paladset, hvor du kan beundre kunstneriske mesterværker skabt af datidens mest berømte malere og billedhuggere. Tiepolo og Tiziano er blot nogle få af de mange kunstnere, der har udsmykket dette palads. Bliv forbløffet over de gyldne trapper, indgangen til dogernes værelser og magtens haller, hvorfra du kan se "Den sidste dom" af Tintoretto, et af de største og flotteste malerier i verden. Besøg det gamle kongelige palads på Markuspladsen. Her vil du opdage Venedigs livsstil i fortiden, Sissis (kejserinde af Østrig) værelser og det arkæologiske museum. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Piazza San Marco og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning!

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Dogenpaladset Skip-the-Line-tur med fængsler

Venedig: Dogenpaladset Skip-the-Line-tur med fængsler

Palazzo Ducale, eller "Dogepaladset", var i århundreder sæde for den venetianske politiske magt. Med denne 1-times tur får du adgang til de pragtfulde værelser, udsmykket med hundredvis af mesterværker af kunst, hvor hertugen og hans råd kontrollerede skæbnen for en 1.000 år gammel republik. Lyt og lær, mens paladset vækkes til live i selskab med en ekspertguide, der viser dig magtens sale og dykker ned i en helt særlig historisk kontekst - den europæiske middelalder. Bliv overrasket over de rige detaljer på guldtrappen og over den bemærkelsesværdige realisme i de scener, der er skabt af de mange kunstnere, der dekorerede bygningen. Oplev fangernes kvaler, når de krydser den berømte Sukkenes Bro, og gå ind i de venetianske fængsler, der er berømte for at have huset Giacomo Casanova blandt mange andre.

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Dogepaladset, Venedig

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Dogepaladset, Venedig

Vil du se alle oplevelser i Dogepaladset, Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dogepaladset, Venedig

Samlet bedømmelse

4.5
(35.199 anmeldelser)

Fantastisk dagstur ønsker allerede at gå tilbage kunne ikke takke vores rejseguide nok for at vise os de bedste dele af Venedig og give os den lave nedtur ved at prøve at blande sig, havde masser af gode råd, to yderligere aktiviteter blev tilbudt på bussen, vi betalte til gondoltur og en bådtur før tid senere fandt vi ud af, at prisen var nedsat takket være rejseguiden. Brug en rejseguide til at gå, vil spare dig flere penge og få så meget mere viden, som vi aldrig ville vide, hvis vi gik alene. Samlet set vil meget anbefale.

Meget god, meget kompetent rejseleder, der imponerede os med mange detaljer om venetiansk historie. Det kunne ikke have været læst bedre og tydeligere i nogen bog. Rigtig vellykket dagstur Meget kompakt Det var godt at få et godt overblik.

Vi havde en fantastisk dag, gik glat fra start til slut. Guiden var vg - meget vidende. Motorbåd var køligt til Venedig. Gode råd givet, klare instruktioner. Vil helt klart anbefale

Vores rejseleder Dieuwke og vores chauffør Piedro organiserede alt meget godt og gav os en rigtig dejlig tur. Virkelig stærkt anbefalet til en dagstur.

Var så god Orlando var strålende. Var en dag at huske.