Dolac Market

Dolac Market: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

1. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

2. Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

Det kroatiske køkken er mangfoldigt og repræsenterer hver region, dens traditioner og rødder fra oldtiden til nutiden. Forskellene i udvælgelsen af fødevarer og deres tilberedning er mest markante mellem fastlandet og kysten. Tag med på en madtur for at få en unik mulighed for at smage dem alle på én bid. Mød din guide foran Ban Jelačić-statuen på byens hovedtorv, og sørg for at starte turen med tom mave. Lær om kroatiske traditioner og Zagrebs historie af din guide, mens du slentrer fra restaurant til restaurant. Under din rundvisning kan du smage op til seks traditionelle kroatiske retter og drikke op til fire vine. Bliv fortrolig med de særlige smagsoplevelser i hver af de fem regioner, nyd de mest typiske vinprøver, der passer bedst til traditionelle kroatiske retter, og lær en betydelig mængde lokal historie og kultur.

Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

3. Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

Hvad er bedre end at sidde komfortabelt og køre gennem Zagreb på en cykel med en let brise i ansigtet? Lær den kroatiske by at kende på den mest spændende måde, helt tæt på, og føl dig som en lokal. Oplev seværdigheder både tæt på og langt væk, mens din guide tager dig med til Zagrebs mest fantastiske og historiske monumenter. Der gøres hyppige stop, hver så længe du ønsker det. Lær historien bag den sagnomspundne by, mens du flyver forbi bygninger og gennem gader, der har eksisteret i århundreder. Både downtown og uptown vil blive dækket på denne tur. Udforsk Marshal Tito-pladsen, en af Kroatiens største og smukkeste pladser, som huser det kroatiske nationalteater og Zagrebs universitet. Kig ind i livets brønd og opdag den grønne hestesko. Slentre ned ad Tkalčićeva-gaden, og kryds den blodige bro sammen med meget mere på denne cykeltur i Zagreb.

Zagreb Big tour - privat rundvisning

4. Zagreb Big tour - privat rundvisning

Få et større billede af livet i Zagreb ved at besøge en række forskellige kvarterer. Udforsk den nye del af byen, Novi Zagreb, samt forskellige steder, hvor de lokale bruger deres fritid. Din venlige rejseleder henter dig på din indkvartering og kører dig til seværdigheder uden for byens centrum, såsom Mirogoj-kirkegården, Jarun-søen, Novi Zagreb, Republic Croatia-pladsen, Tomislav-pladsen og Botanisk Have. Efter panoramadelen af turen begynder den gående del af turen i den øvre bydel, den ældste del af byen. Din guide vil vise dig rundt og fortælle dig mange interessante historier om seværdighederne, herunder katedralen, Jelačić-pladsen, Stenporten, Den Blodige Bro, Markuspladsen, Museet for ødelagte relationer, kabelbanen og meget mere. Når din rundvisning er slut, kan din guide derefter køre dig tilbage til din bolig, eller du kan i stedet vælge at blive i byen og slappe af.

Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

5. Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Zagreb at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du downloade appen på din enhed og derefter bruge appen og de integrerede kort til at finde vej til 10 attraktioner i London. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en lokationsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til den specifikke lokation. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Løs en lokationsbaseret gåde ved hver attraktion for at låse op for den næste lokation. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at komme rundt i byen. Undervejs kan I til enhver tid stoppe for at drikke en kop kaffe, spise frokost eller holde en pause. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb Walking Tour; se ikoniske seværdigheder og mød store kroater

6. Zagreb Walking Tour; se ikoniske seværdigheder og mød store kroater

Sit & Meet Zagreb vandretur Den eneste vandretur, der inkluderer at se og udforske alle de populære og ikoniske seværdigheder i Zagreb sammen med at lære om enten 9 eller 13 berømte kroatiske personer, der har gjort verden lysere, bedre forbundet og mere sikker. Når du går rundt i Zagrebs gader med vores erfarne guider, vil du: - se og udforske de mest populære steder i byen - lære, hvordan det er og var at bo i Kroatiens hovedstad - høre interessante lokale historier og legender om Zagreb og dens seværdigheder - møde de kroater, hvis arbejde og lidenskab har påvirket og ændret verden - lær, hvordan verden så ud før deres opfindelser, og hvad der ændrede sig senere - Lær alt om den kroatiske kaffekultur Ud over at se alle de vigtigste steder i Zagreb og meget mere, er der en stor ekstra værdi! Gennem en privat Sit & Meet-udstilling med statuer i naturlig størrelse, der er strategisk placeret i Zagrebs centrum, kan du følge nogle af de verdensberømte kroatiske opfindere, ingeniører og opdagelsesrejsende, der opdagede vejen til Kina, opfandt apparater, som vi stadig bruger i dag, lagde grunden til Einsteins relativitetsteori og opfandt faldskærme, fyldepenne og meget mere. Lær, hvordan verden så ud før deres opfindelser, se, hvad der ændrede sig, og hvordan deres opdagelser stadig påvirker vores liv. Hør deres historier på det sted, hvor de skete. Åbn et nyt kapitel i dit kroatiske eventyr.

Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

7. Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå til startstedet. Lås op for billeder af det ydre og det indre af stedet. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til det næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

8. Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombiner spændingen ved en sightseeingtur med et City Exploration-spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Zagreb. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå hen til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb fotosafari

9. Zagreb fotosafari

Okay, folkens, hør efter! Hvis du har en passion for fotografering og en trang til at udforske nye steder, er Zagreb Photo Safari din billet til et uforglemmeligt eventyr! Vælg din smag: I dagtimerne eller under nattens stjerner! Vi har valgmuligheder, og vi er ikke bange for at bruge dem! Vælg mellem vores Day Photography Tour og vores Night Photography Tour. Vil du nyde det gyldne morgenlys? Så vælg dagsturen, der starter kl. 9. Har du lyst til magien fra byens lys og glitrende gader? Vores Night Tour starter kl. 17. Mens du er sammen med os, kommer du rundt til alle Zagrebs hotspots, fra den storslåede Zagreb-katedral til den travle Ban Jelačić-plads og den ikoniske Markuskirke. Men hold godt fast, vi stopper ikke der! Vi fører dig til hemmelige kroge og hjørner, som du aldrig ville falde over på egen hånd. Vores professionelle fotografer? De er som en menneskelig skattekiste af fotoviden, klar til at smide vidensbomber om komposition, belysning og alle de smarte teknikker, der får dine fotos til at poppe! Når vi har blæst dig bagover med Zagrebs skønhed, sætter vi dig af i hjertet af byen, så du kan fortsætte med at udforske eller tage tilbage til dit hyggelige hotel. Men glem ikke at vise dine fantastiske billeder til venner og familie, når du kommer hjem! Grib chancen, skab minder, og tag de fantastiske billeder, så du kan huske din Zagreb-tur for evigt. Er du klar til dette episke eventyr? Tryk på book-knappen, og gør dig klar til at erobre Zagreb!

Zagreb: De mest Instagrammable Photo Spots Guidet tur

10. Zagreb: De mest Instagrammable Photo Spots Guidet tur

Denne 2,5 timers tur er for alle, der elsker at tage de perfekte rejsebilleder og samtidig se alle de vigtigste kulturelle attraktioner. Vores Instagram-vandretur tager dig med til de mest populære fotopunkter, skjulte perler og poseringssteder. Vores guide viser dig alle hovedattraktionerne og viser dig de bedste steder at tage dine rejsebilleder. Denne tur inkluderer alle de populære fotosteder i Zagreb sammen med vores skulpturer, som er placeret på vores hemmelige steder. Under turen vil du høre alt om hovedattraktionerne, de mest populære fotospots, historierne bag dem og alt om Sit & Meet-statuerne - den kroatiske storhed, og hvorfor de er placeret der. Sit & Meet er en åben udstilling af statuer, der er placeret på populære terrasser i siddende stilling, hvor man kan tage billeder og drikke en kop kaffe i deres selskab. Turen starter ved baren Amelie i Vlaska-gaden og slutter på pladsen Ban Josip Jelačić (hovedpladsen).

23 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Dolac Market

Andre seværdigheder i Dolac Market

Vil du se alle oplevelser i Dolac Market? Klik her for en fuld oversigt