Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Dortmund

Vores mest anbefalede ting at gøre i Dortmund

BVB Signal Iduna Park: Adgang til stadion og selvguidet tur

1. BVB Signal Iduna Park: Adgang til stadion og selvguidet tur

Nyd en selv-guidet tur gennem Signal Iduna Park, hjemsted for det berømte tyske fodboldhold BVB. Din tur starter ved Foyer West, hvor en instruktør vil forklare dig, hvordan turen fungerer. De vil sende dig på vej til den vestlige tribune. Dette er en selv-guidet tur, hvilket betyder, at du vil udforske stadion på egen hånd, efter instruktionsskiltene. Undervejs på ruten vil du lære mere om stadion, klubben og spillerne. Den forventede varighed af turen er 60 minutter. Et tour højdepunkt inkluderer "mix zone", området hvor rivaliserende hold møder hinanden for første gang. Spillerens hytter, spillertunnelen og selvfølgelig selve feltet venter også på, at du skal udforske. Mens du ikke må træde ind på banen eller røre græsset, må du sidde på trænerbænken og trække vejret i BVB-ånden.

Dortmund: Phoenix des Lumières Indgangsbillet

2. Dortmund: Phoenix des Lumières Indgangsbillet

Foenix des Lumières ligger i et tidligere puddling- og valseværk i byen Dortmund. Culturespaces har til formål at bringe stedet tilbage til livet ved at skabe et stort digitalt kunstcenter, der vil præsentere store fordybende udstillinger. Bygningernes unikke arkitektur er et udstillingsvindue, der fremhæver værker af de mest berømte kunstnere i kunsthistorien og giver de besøgende en unik fordybende oplevelse. Phoenix des Lumières åbnede for offentligheden den 28. januar 2023 med udstillingerne "Gustav Klimt: Gold and Colour" og "Hundertwasser, in the Wake of the Vienna Secession". I øjeblikket kan du opleve den unikke, moderne udstilling af de berømte værker af de revolutionære kunstnere Gustav Klimt og Friedensreich Hundertwasser samt den unikke opdagelsesrejse i universet i udstillingen "Cosmos: En uendelig rejse". Med en af adgangsbilletterne kan du vandre gennem det renoverede industriområde kendt som Phoenix des Lumières. Lad dig rive med af levende farver og kreativ genialitet. Begynd din fordybende Klimt- og Hundertwasser-oplevelse på det historiske sted Phoenix des Lumières. Dette tidligere stålværk, engang kendt som Phoenixhalle, er blevet omdannet til at huse et digitalt kunstcenter. Gå ind i den 3.000 m² store bygning, og bliv forundret over det nye rum. Fortsæt med at gå gennem udstillingen, mens du sætter pris på, hvordan rummet er blevet bragt tilbage til livet. Når malerierne fra Gustav Klimts gyldne fase omslutter dig, kan du beundre den banebrydende kunststil fra denne Wiener Secessionist. Se derefter forundret på Hundertwassers kalejdoskop af bevægelige farver. "Kosmos: An Infinite Journey" tager besøgende med ind i en labyrint af stjerner, planeter, måner og supernovaer. En unik opdagelsesrejse begynder midt i den tropiske regnskov på et rumcenter i Fransk Guyana og fører dig til de dybeste afkroge af rummet, langt ud over vores eget solsystem. Efter starten fra Jorden vil gæsterne rejse sammen med rovere og sonder gennem Mars' kløfter, dykke ned i hjertet af Jupiter, glide over Saturns ringe og befinde sig midt i fantastiske soludbrud. Publikum fængsles af billederne og den ledsagende musik og begiver sig ud på et hidtil uset rumeventyr takket være originale billeder fra rummet, bl.a. fra det franske rumagentur CNES.

Dortmund: Indgangsbillet til Borusseum Borussia Dortmund Museum

3. Dortmund: Indgangsbillet til Borusseum Borussia Dortmund Museum

Oplev Borussia Dortmunds historie! Fra 1909 til i dag, med mange originale udstillinger, fotos og historier, der får ethvert sort-gult hjerte til at slå hurtigere. Oplev nysgerrige udstillinger, syng bvb-sange på en kopi af den lille sydtribune eller følg den "gule tråd" gennem den permanente udstilling, som fører dig til skattekammeret til sidst, hvor du kan beundre de "Big Five": Champions League Cup, World Cup, mesterskabspokal, DFB Cup og selvfølgelig Europa Cup'en!

Dortmund: Det tyske fodboldmuseum

4. Dortmund: Det tyske fodboldmuseum

I denne moderne udstilling med omkring 1.600 objekter får du en fascinerende rejse ind i fortiden og oplever fodboldhistorien med alle dens facetter og med alle dine sanser. Mød verdensmestrene fra 2014 i 3D-biografen, og bliv selv kommentator i reporterkabinen. På den lille fodboldbane i multifunktionsområdet kan de små bevise, at de kan sparke en bold ligesom de voksne. Den spektakulære scenografi vil forene fodbold for fans og dommere, amatører og professionelle samt kvinder og mænd. Oplev en interaktiv eventyrverden for unge og gamle på det tyske fodboldmuseum.

Dortmund: 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

5. Dortmund: 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Se Dortmunds højdepunkter på en bustur, og beundr udsigten fra bussens åbne tag. Udforsk byens berømte seværdigheder, og lær mere om dens historie, dens kul- og stålindustri, og nyd en unik tur gennem byen. Se byens strukturelle ændringer på første hånd, og se Westfalenpark og stadionet, det tidligere stålværk Phoenix og Phoenix Lake, Rombergpark og det tyske fodboldmuseum. Vælg, hvor du vil hoppe af bussen fra 13 stoppesteder, og udforsk byen på egen hånd. Lær interessante fakta om byen gennem lyd på hovedtelefoner undervejs. Stoppestederne under busturene er: - Central Station (afgang kl. 10:20, 12:20, 14:20 og 16:20) - Kreuzviertel - Havn - DASA - TU Dortmund - Stadion - Westfalenpark - Rombergpark - Phoenix Hall - Phoenix See - Rådhus - Reinoldi-kirken - Hovedbanegården (ankomster kl. 12, 14, 16 og 18) For mere information, tjek venligst de detaljerede køreplaner på en af ovenstående stationer.

SIGNAL IDUNA PARK: Adgang til stadion og selvguidet påsketur

6. SIGNAL IDUNA PARK: Adgang til stadion og selvguidet påsketur

Vi glæder os til at fejre påsken med dig og inviterer dig til verdens smukkeste stadion. Besøg os den: 31.03.2024 (påskesøndag) fra kl. 10.00 til kl. 18.00 01.04.2024 (påskemandag) fra kl. 10 til kl. 18. Glæd dig til en påskeoplevelse med mange højdepunkter: - Udforsk stadion på en stadionvandring, og stil spørgsmål til vores guider på forskellige stationer. Nyd et kig bag kulisserne og se spillernes omklædningsrum, spillertunnelen, stadionfængslet, den legendariske sydtribune og meget mere. - Vores maskot EMMA har fundet på en påskequiz til alle børn mellem 3 og 14 år og har en overraskelse i vente til dig. Entré koster 12,50 euro for voksne og 9,00 euro for personer med rabat, eller 26,50 euro for familier med to voksne og op til tre børn på de respektive tidspunkter. Der er rabat for alle børn fra 3 til 17 år. Spædbørn op til 2 år har gratis adgang.

Dortmund: Gade-kunst og madoplevelser på en guidet vandretur med selvguide

7. Dortmund: Gade-kunst og madoplevelser på en guidet vandretur med selvguide

Denne tur er en varieret gåtur gennem den trendy bydel i det vestlige centrum og har meget at byde på mellem den interessante arkitektur i Gründerzeit-bygningerne, cool street-art og kulinariske delikatesser. En rejse gennem Union-Quarter, der også glæder ganen: Indisk, tyrkisk, tamilsk, burgere, is, pizza, ... På turens stoppesteder er der underholdende opgaver og sjove spørgsmål, der skal løses. Hvem ved for eksempel, hvad "möllern" betyder? Turen er en fantastisk måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familien, vennerne eller alene. Det er som at blive vist rundt i Union-kvarteret af en god ven. Turen kan startes når som helst og igen og igen, på stedet eller hjemmefra, i browseren på en smartphone. Hav det sjovt i Dortmunds Unionviertel! *** Godt at vide *** Du modtager Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter bookingen.

Dortmund Romberg Park Audio Rally af privatdetektiven Sir Peter Morgan

8. Dortmund Romberg Park Audio Rally af privatdetektiven Sir Peter Morgan

Gør Romberg Park i Dortmund til din spillebane med dette smartphonespil. Fordyb dig i denne interaktive oplevelse, mens du kommunikerer med spillet gennem en krypteret messenger-tjeneste. Løs gåder for at låse op for information og indsamle en pris i slutningen af spillet. Download appen på din smartphone og gå til spillets startpunkt. Du skal blot trykke på 'start' for at begynde dit eventyr gennem dette rolige grønne område. Gå ned ad små stier for at afdække skjulte dele af parken. Mærk spændingen ved at svare på vanskelige spørgsmål, mens du går til søen eller Rombergpark Botaniske Have. Mestre alle opgaverne i spillet for at modtage en oversigt over dit spil og en kode, der giver dig mulighed for at låse op for din digitale belønning.

Tyskland/Europa: eSim mobildataabonnement

9. Tyskland/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse til Tyskland problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er usikker, kan du tjekke billedet med retningslinjerne for kompatibilitet for at bekræfte, at du er berettiget. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter at have installeret dette eSIM, skal du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Jersey, Kasakhstan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Usbekistan, og Vatikanstaten. Selskaber at bruge i Tyskland: T-Mobile, Vodafone og Telefónica

Dortmund: Selvstyret udendørs flugtspil

10. Dortmund: Selvstyret udendørs flugtspil

Oplev et unikt udendørs escape game direkte på din smartphone. Påtag dig rollen som en profiler, der rejser tilbage i tiden for at løse en vanskelig sag. Komplekse udfordringer venter på dig i dette eventyr, der vil føre dig dybere og dybere ned i sumpen af organiseret kriminalitet. Gåderne er stedsuafhængige, så du kan se frem til vanskelige og spændende opgaver. Men efter hvert niveau vil du lære interessante fakta om miljøet omkring dig. Mens du løser gåderne i denne spændende sag, vil du vandre forbi nogle af Dortmunds mest fascinerende seværdigheder. Tag jeres smartphones og gå hen til startstedet for at komme i gang. Uanset om I arbejder sammen som et team eller deler jer op i mindre grupper og hold, kan I forvente en spændende gåtur med betagende seværdigheder og afslappende pauser. Løs svære gåder, kombiner spor, opdag overraskende fakta om hvert sted, og nyd friheden til at gå i dit eget tempo. Dette spil er ideelt for escape game-entusiaster og puslespilsfans, der leder efter en udfordrende udfordring til deres gruppe og ikke vil gå glip af byens interessante steder.

Alle aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Dortmund

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Dortmund?

Andre seværdigheder i Dortmund

Vil du se alle oplevelser i Dortmund? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dortmund

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 741 anmeldelser

Personalet var venlige og hjælpsomme. Også selvom vejledningen angiver, at ingen big bags er tilladt. Jeg var med en kuffert, og de tilbød at efterlade den i receptionen. Fra det tyske landsholds fodboldhistorie til Bundesligahistorien har museet alt, hvad du gerne vil vide eller huske som en fodboldhygge. Jeg nød 3D Bundesliga-showet.

Una experiencia muy bonita, vale la pena. Hvis du ønsker at købe billetter, kan du anbefale at købe billetter til museet. Pero toma en cuenta que puede hacer fila y tendrás que esperar para poder entrar al museo. La diferencia de precio no es mucha, entonces si quieres planear todo antes, vale la pena comprarlos por aquí.

Museet belyser tysk fodbolds historie på en spændende og moderne måde. Den har et meget moderne design. Den kronologiske struktur, der gør et perfekt museum, mangler lidt; nogle gange går man rundt som falske penge. Som fodboldfan skal du stadig se det og lade dig rive med af følelserne

Jeg har ikke været der for sidste gang. Igen og igen