Ting at foretage sig
Dortmund

Vores mest anbefalede ting at lave i Dortmund

BVB Signal Iduna Park: Adgang til stadion og selvguidet tur

BVB Signal Iduna Park: Adgang til stadion og selvguidet tur

Nyd en selv-guidet tur gennem Signal Iduna Park, hjemsted for det berømte tyske fodboldhold BVB. Din tur starter ved Foyer West, hvor en instruktør vil forklare dig, hvordan turen fungerer. De vil sende dig på vej til den vestlige tribune. Dette er en selv-guidet tur, hvilket betyder, at du vil udforske stadion på egen hånd, efter instruktionsskiltene. Undervejs på ruten vil du lære mere om stadion, klubben og spillerne. Den forventede varighed af turen er 60 minutter. Et tour højdepunkt inkluderer "mix zone", området hvor rivaliserende hold møder hinanden for første gang. Spillerens hytter, spillertunnelen og selvfølgelig selve feltet venter også på, at du skal udforske. Mens du ikke må træde ind på banen eller røre græsset, må du sidde på trænerbænken og trække vejret i BVB-ånden.

Dortmund: Phoenix des Lumières Indgangsbillet

Dortmund: Phoenix des Lumières Indgangsbillet

Phoenix des Lumières ligger i et tidligere puddling- og valseværk i byen Dortmund. Culturespaces har til formål at bringe stedet tilbage til livet ved at skabe et stort digitalt kunstcenter, der vil præsentere store fordybende udstillinger. Bygningernes unikke arkitektur er et udstillingsvindue, der fremhæver værker af de mest berømte kunstnere i kunsthistorien og giver de besøgende en unik fordybende oplevelse. Phoenix des Lumières åbnede for offentligheden den 28. januar 2023 med udstillingerne "Gustav Klimt: Gold and Colour" og "Hundertwasser, in the Wake of the Vienna Secession". I øjeblikket kan du opleve den unikke, moderne udstilling af de berømte værker af Dalí og Gaudí samt den midlertidige udstilling 3 Movements. Med en af adgangsbilletterne kan du vandre gennem det renoverede industriområde kendt som Phoenix des Lumières. Lad dig rive med af levende farver og kreativ genialitet. Begynd din fordybende oplevelse på det historiske sted Phoenix des Lumières. Dette tidligere stålværk, engang kendt som Phoenixhalle, er blevet omdannet til at huse et digitalt kunstcenter. Træd ind i den 3.000 m² store bygning, og bliv forundret over det nyindrettede rum. Fortsæt med at gå gennem udstillingen, mens du sætter pris på, hvordan rummet er blevet bragt til live igen.

Dortmund: Det tyske fodboldmuseum

Dortmund: Det tyske fodboldmuseum

I denne moderne udstilling med omkring 1.600 objekter får du en fascinerende rejse ind i fortiden og oplever fodboldhistorien med alle dens facetter og med alle dine sanser. Mød verdensmestrene fra 2014 i 3D-biografen, og bliv selv kommentator i reporterkabinen. På den lille fodboldbane i multifunktionsområdet kan de små bevise, at de kan sparke en bold ligesom de voksne. Den spektakulære scenografi vil forene fodbold for fans og dommere, amatører og professionelle samt kvinder og mænd. Oplev en interaktiv eventyrverden for unge og gamle på det tyske fodboldmuseum.

Dortmund: Indgangsbillet til Borusseum Borussia Dortmund Museum

Dortmund: Indgangsbillet til Borusseum Borussia Dortmund Museum

Oplev Borussia Dortmunds historie! Fra 1909 til i dag, med mange originale udstillinger, fotos og historier, der får ethvert sort-gult hjerte til at slå hurtigere. Oplev nysgerrige udstillinger, syng bvb-sange på en kopi af den lille sydtribune eller følg den "gule tråd" gennem den permanente udstilling, som fører dig til skattekammeret til sidst, hvor du kan beundre de "Big Five": Champions League Cup, World Cup, mesterskabspokal, DFB Cup og selvfølgelig Europa Cup'en!

Dortmund: 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Dortmund: 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Se Dortmunds højdepunkter på en bustur, og beundr udsigten fra bussens åbne tag. Udforsk byens berømte seværdigheder, og lær mere om dens historie, dens kul- og stålindustri, og nyd en unik tur gennem byen. Se byens strukturelle ændringer på første hånd, og se Westfalenpark og stadionet, det tidligere stålværk Phoenix og Phoenix Lake, Rombergpark og det tyske fodboldmuseum. Vælg, hvor du vil hoppe af bussen fra 13 stoppesteder, og udforsk byen på egen hånd. Lær interessante fakta om byen gennem lyd på hovedtelefoner undervejs. Stoppestederne under busturene er: - Central Station (afgang kl. 10:20, 12:20, 14:20 og 16:20) - Kreuzviertel - Havn - DASA - TU Dortmund - Stadion - Westfalenpark - Rombergpark - Phoenix Hall - Phoenix See - Rådhus - Reinoldi-kirken - Hovedbanegården (ankomster kl. 12, 14, 16 og 18) For mere information, tjek venligst de detaljerede køreplaner på en af ovenstående stationer.

Dortmund: Gade-kunst og madoplevelser på en guidet vandretur med selvguide

Dortmund: Gade-kunst og madoplevelser på en guidet vandretur med selvguide

Denne tur er en varieret gåtur gennem den trendy bydel i det vestlige centrum og har meget at byde på mellem den interessante arkitektur i Gründerzeit-bygningerne, cool street-art og kulinariske delikatesser. En rejse gennem Union-Quarter, der også glæder ganen: Indisk, tyrkisk, tamilsk, burgere, is, pizza, ... På turens stoppesteder er der underholdende opgaver og sjove spørgsmål, der skal løses. Hvem ved for eksempel, hvad "möllern" betyder? Turen er en fantastisk måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familien, vennerne eller alene. Det er som at blive vist rundt i Union-kvarteret af en god ven. Turen kan startes når som helst og igen og igen, på stedet eller hjemmefra, i browseren på en smartphone. Hav det sjovt i Dortmunds Unionviertel! *** Godt at vide *** Du modtager Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter bookingen.

Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tyskland problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og andre 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

Dortmund: Selvguidet sjov gåtur gennem byens centrum

Dortmund: Selvguidet sjov gåtur gennem byens centrum

Denne tur med er som at være på vej med tante Hetti og onkel Jupp, de vil tage dig gennem Dortmunds centrum til sjove steder, og hvor livet er i fuld gang. Til drikkehaller og traditionelle pubber, dueslag og gigantiske vipper, bryggerier og ølvogne, gennem parker og gågader. Og hvordan var det dengang, da Ruhrpott stadig røg, dampede og bryggede, og hvad er der tilbage af den tidligere triade af kul, stål og øl? Kom med Ruhrpott-originalerne "Hetti & Jupp" i "Citti", og fordyb dig i de gamle dage, da skorstenene stadig røg, og Dortmund var ølby nummer et. Tante Hetti og onkel Jupp vil gerne guide dig gennem gaderne, vise dig seværdige steder og fortælle dig om dengang, de kyssede hinanden for første gang i biografen og derefter gik på caféen "Rote Erde" for at feste. De to kender ikke kun vejen rundt i Dortmund, de kan også alle tricksene og har et par vanskelige opgaver og endda en modighedsprøve til dig. På turens stop er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at svare på. Hvem ved for eksempel hvad ... men nej, det fortæller vi dig ikke endnu! Turen er en fantastisk måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Dortmund af gode venner. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Dortmund! *** Godt at vide *** Du modtager et link Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Dortmund: Selvstyret udendørs flugtspil

Dortmund: Selvstyret udendørs flugtspil

Oplev et unikt udendørs escape game direkte på din smartphone. Påtag dig rollen som en profiler, der rejser tilbage i tiden for at løse en vanskelig sag. Komplekse udfordringer venter på dig i dette eventyr, der vil føre dig dybere og dybere ned i sumpen af organiseret kriminalitet. Gåderne er stedsuafhængige, så du kan se frem til vanskelige og spændende opgaver. Men efter hvert niveau vil du lære interessante fakta om miljøet omkring dig. Mens du løser gåderne i denne spændende sag, vil du vandre forbi nogle af Dortmunds mest fascinerende seværdigheder. Tag jeres smartphones og gå hen til startstedet for at komme i gang. Uanset om I arbejder sammen som et team eller deler jer op i mindre grupper og hold, kan I forvente en spændende gåtur med betagende seværdigheder og afslappende pauser. Løs svære gåder, kombiner spor, opdag overraskende fakta om hvert sted, og nyd friheden til at gå i dit eget tempo. Dette spil er ideelt for escape game-entusiaster og puslespilsfans, der leder efter en udfordrende udfordring til deres gruppe og ikke vil gå glip af byens interessante steder.

Dortmund: Byudforskningsspil og rundvisning

Dortmund: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et City Exploration-spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Dortmund. Find nemt attraktioner med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. I den historiefyldte by Dortmund besøger du først det smukke Dortmund U-Tower. Derefter det unikke tyske fodboldmuseum og så det uerstattelige museum for kunst og kulturhistorie. Denne vidunderlige rute fortsætter til Konzerthaus Dortmund. Som et femte stop finder du St. Reinolds Kirke. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du det interessante katolske sogn St. Johannes Baptist. Platz von Hiroshima kan selvfølgelig ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre Altes Stadthaus. Den næstsidste destination er det misundelsesværdige museum "Hawk's Tower". Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Dortmunds byhave. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Dortmund

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dortmund?

Topattraktionerne, der skal opleves i Dortmund:

Se alle seværdigheder i Dortmund, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Dortmund?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Dortmund:

Se alle tilbud og rabatter i Dortmund på GetYourGuide

Store seværdigheder i Dortmund

Ting at lave i Dortmund

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Dortmund

Vil du se alle oplevelser i Dortmund? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dortmund

Samlet bedømmelse

4.4
(741 anmeldelser)

Museet belyser tysk fodbolds historie på en spændende og moderne måde. Den har et meget moderne design. Den kronologiske struktur, der gør et perfekt museum, mangler lidt; nogle gange går man rundt som falske penge. Som fodboldfan skal du stadig se det og lade dig rive med af følelserne

Smukt museum med store videopræsentationer, en sektion med musik af fodboldhits (tip!), et betydeligt trofæskab selvfølgelig og interessante historiske afsnit (bl.a. om fodbold i DDR). Billeder af det hollandske landshold er fra VM '74/'78 og EM '88.

Jeg har ikke været der for sidste gang. Igen og igen