Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Dresden

Med klassisk arkitektur og tårnhøje slotte er Tysklands østlige hovedstad fuld af historiske perler.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Dresden

Dresden: Semperoper-billetter og guidet tur

1. Dresden: Semperoper-billetter og guidet tur

Besøg Semperoper i Dresden med sin lange historie og elegante arkitektur. Tag på en guidet tur gennem denne historiske opera og afdæk prestige og historie bag hver tur. Begynd på den smukke Semperoper i Dresden og beundre den storslåede arkitektur i stil med den italienske renæssance. Udforsk udsmykkede værelser, rekonstrueret i original stil. Oplev den store akustik i det udførlige auditorium, og lær mere om den rige bygnings historie. Oplev stemningen i et af de smukkeste og mest prestigefyldte operahuse i verden, en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Dresden: Sightseeing båd cruise på floden

2. Dresden: Sightseeing båd cruise på floden

Oplev Dresdens charme og historie på en sejltur på Elben-floden. Se Elbedalens smukkeste seværdigheder og den historiske gamle bydel i Dresden på dette sightseeingbådskrydstogt. Begynd ved Terrassenufer og oplev de tre Elbe-paladser: Albrechtsberg-paladset, Eckberg-paladset og Lingner-paladset. Rejs til Loschwitz-villakvarteret, og kør forbi fire af de berømte Elbebroer, herunder Loschwitzbroen, der kærligt kaldes "det blå vidunder".

Dresden: Rundvisning i VW's gennemsigtige fabrik

3. Dresden: Rundvisning i VW's gennemsigtige fabrik

Glad dig til et indblik i vores produktion og erfaringsverden! Hvornår blev den første elektriske Volkswagen bygget? Hvor langt kan man køre på en opladning? Og hvor mange produktionstrin tager det egentlig at færdiggøre en elbil? Du får svar på dine spørgsmål i vores 45-minutters oversigtstur fra en ekspertguide.

Dresden: Den originale nattevægter-tur i lanterne-lys

4. Dresden: Den originale nattevægter-tur i lanterne-lys

Udforsk den smukke gamle bydel i Dresden sammen med en historisk nattevagt. Nip på Schlummertrunk, en lille alkoholisk drink, inden du besøger de vigtigste højdepunkter som Semper Opera House, Dresden Frauenkirche og meget mere. Begynd din tur med ringe fra vagtens horn i smalle gyder og lyset fra hans lanterne, der trænger ind i mørket. Med sin hellebard beskytter han de hæderlige borgere mod vagabonder og skumle typer selv i de mørkeste hjørner. Se frem til en underholdende rundvisning med uhyggelige historier og saftige anekdoter fra fortidens århundreder. Se desuden de smukke seværdigheder i byen. Se Semperoperaen og den berømte Zwinger, gå over slotspladsen og få et glimt af Brühlschen Terrassen.

Dresden: 1-dags hop-på-hop-af-bustur

5. Dresden: 1-dags hop-på-hop-af-bustur

Oplev Dresden, hovedstaden i den smukke delstat Sachsen, i en dobbeltdækkerbus, og stå af så ofte du vil ved et af de 22 stoppesteder for at se seværdighederne der. Udnyt flere aktiviteter, der er inkluderet i din billet, f.eks. en aftenkrydstogt, en nattevagtstur eller en byrundtur for børn samt entré til forskellige monumenter. Begynd din rejse ved hovedstoppestedet Postplatz/Zwinger eller ved et af de andre stoppesteder. Du bestemmer selv, om du vil deltage i en kontinuerlig 90-minutters byrundtur forbi Dresdens vigtigste monumenter, eller om du vælger at hoppe af bussen ved et hvilket som helst interessepunkt og se nærmere på den pågældende attraktion eller det pågældende monument. Besøg verdens smukkeste mejeributik, Pfunds Mejeri. Fortsæt til en guidet rundvisning i Dresden Zwinger, et barokbygningskompleks med haver, der var en af de vigtigste bygninger i sin tid. Et andet højdepunkt på din udflugt er besøget på Fürstenzug, et monumentalt billede af en kavalkade på 23.000 keramiske fliser, der betragtes som det største porcelænsbillede i verden. Desuden kan du lytte til interessante forklaringer om den berømte Dresden Frauenkirche, som du lærer at kende under en udendørs rundvisning. På solrige dage kan du nyde den imponerende udsigt over det historiske Dresden og Elben fra bussens åbne tag, en perfekt position til at tage drømmende souvenirfotos.

Dresden: Elbe River Cruise til Pillnitz Slot

6. Dresden: Elbe River Cruise til Pillnitz Slot

Oplev den historiske gamle bydel i Dresden ombord på et skib og beundre de smukkeste steder i Elbendalen. Start ved Terrassenufer og se de tre berømte slotte: Albrechtsberg, Eckberg og Lingner Slot, langs Elben på vej til villakvarteret Loschwitz. Gå forbi de 4 berømte Elben-broer, hvis historie har påvirket byen indtil nu. Den mest mindeværdige bro hedder Blue Wonder, som har fået sit navn på grund af farven. Nyd udsigten over det imponerende Pillnitz-palads, mens din båd kaster anker i cirka tyve minutter. Det blev bygget i det 18. århundrede under Kurfyrsten af Sachsen August den Stærke og er nu stedet for Kunstgewerbemuseum (Museum of Arts and Crafts) samt Schlossmuseum (Slotsmuseet).

Dresden: Guidet rundvisning i galleri: Vor Frue Kirke

7. Dresden: Guidet rundvisning i galleri: Vor Frue Kirke

Når du har mødt din guide foran Vor Frue Kirke, eller Frauenkirche, går du direkte ind i den vidunderlige struktur til en grundig rundvisning. Efter at være blevet næsten fuldstændig ødelagt af bombardementer under Anden Verdenskrig, blev ruinerne af kirken stående i årtier. Men efter Tysklands genforening blev der iværksat en ambitiøs kampagne for at genopbygge den. Efter mere end et årtis byggeri baseret på George Bährs originale planer fra 1720'erne blev Vor Frue Kirke restaureret til sin tidligere pragt i 2005. Lige siden har det udsmykkede interiør og den store kuppel lokket besøgende til at se den strålende fortælling om genfødsel. Under din tur får du eksklusiv adgang til kirkens galleri og utallige indblik i den struktur, der står som repræsentant for Dresdens fremskridt som helhed.

Kongeslottet Dresden: Generel adgangsbillet

8. Kongeslottet Dresden: Generel adgangsbillet

Forudbestil din adgangsbillet til Residenzschloss, også kendt som Dresden Slot eller Kongeslottet, og lær dette historiske sted at kende. Berig din oplevelse med en gratis lydguide for at hjælpe dig med at forstå den tyske historie bag slottet. Med en enkelt billet får du adgang til Residenzschloss' Neues Grünes Gewölbe (New Green Vault), det tyrkiske kammer, renæssancefløjen og våbenhuset. Adgang til Historisches Grünes Gewölbe (historisk grønne hvælving) er ikke inkluderet. Udforsk yderligere offentligt tilgængelige steder såsom det omfattende kunstbibliotek, forskellige foredrags- og studiesale samt tårnet kendt som Hausmannsturm (tilgængelig i sommermånederne), som giver besøgende, der klatrer de 327 trin, en spektakulær udsigt over Dresden.

Dresden: Semperoper og rundvisning i den gamle bydel

9. Dresden: Semperoper og rundvisning i den gamle bydel

Tag på en vandretur i Dresdens historiske gamle bydel, og gå indenfor i den verdensberømte Semperoper med en lokal guide. Gå på opdagelse i Semperoper og se den storslåede barokarkitektur og de udsmykkede rum, der er rekonstrueret i den oprindelige stil. Gå videre til Neumarkt, og udforsk andre højdepunkter som Zwinger, Dresdens kongeslot og Frauenkirche. Få en rundvisning i Semperoper, og oplev det rige interiør og den smukke arkitektur i italiensk højrenæssancestil, rekonstrueret efter de oprindelige planer. Få baggrundsinformation om den utrolige akustik i det kunstfærdigt arrangerede auditorium. Nyd et mangefacetteret kig på dette betagende operahus, og fordyb dig i dets rige historie. Der er mulighed for guidede besøg i Semperoper næsten hver dag, når der ikke er forestillinger eller andre arrangementer. Nyd derefter stemningen i Dresdens gamle bydel, mens du følger din guide til kulturelle højdepunkter som Zwinger, Dresdens slot, Frauenkirche (Vor Frue Kirke) og det nyetablerede Neumarkt. Hør om, hvordan Dresden arbejdede så hårdt på at rekonstruere sine historiske monumenter undervejs.

Dresden: By- og Semperoper-guidet vandretur

10. Dresden: By- og Semperoper-guidet vandretur

Oplev den historiske by Dresden på en guidet vandretur og besøg den ikoniske Frauenkirche. Nyd en guidet tur i de elegante Dresden Zwinger-haver og se, hvor kongelige engang boede på en rundvisning i Dresden Slot. Udforsk musikkens historie på en rundvisning i Semperoper operahuset. Begynd din tur ved Dresden Slot og gå til det mest berømte vartegn i hele byen: Frauenkirche. Beundre den omstændeligt restaurerede kirke udefra og se dens pragtfulde interiør. Fortsæt til Procession of Princes, en afgørende del af saksisk historie, og til Dresden Slots Staldgård. Få en idé om, hvordan disse imponerende bygninger ser ud indeni, og se Taschenbergpalais. Uden tvivl ville en vandretur gennem Dresden ikke være det samme uden at se Zwinger. Hør interessante og underholdende historier om Augustus II den Stærke, inden turen slutter på teaterpladsen med dens katedral. Udforsk derefter den berømte Semperoper, den saksiske statsopera og hofopera på en guidet tur. Lær historien bag hver tur, mens du tager rundt i de storslåede værelser.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Dresden

Alle aktiviteter

245 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Dresden

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dresden?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dresden?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dresden er:

Nationalpark Sächsische Schweiz

Andre seværdigheder i Dresden

Vil du se alle oplevelser i Dresden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dresden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 31.721 anmeldelser

Himlen på jorden! En af dig bedste ture nogensinde og hver en øre værd. Vores guide Martin var fantastisk, og absolut tilføjet til turen, han er meget professionel, punktlig, vidende, hensynsfuld og også sjov. Vores chauffør, undskylder for ikke at få sit navn, var meget dygtig og bestemt en professionel chauffør. Turen oversteg vores forventning langt, selv snacks, drinks og især frokosten var så god og ikke forventet på sådan en tur. Varevognen var meget komfortabel, ren og udstyret. Opfølgningen før turen via e-mail er også meget effektiv og hurtig. Den eneste del, der ikke var inkluderet i turen som beskrevet, var sejlturen, som vi glædede os til, men Martin forklarede, at på grund af branden i august sidste år var bilturen ikke en del af turen, hvilket var forståeligt. Tak for sådan en vidunderlig og uforglemmelig tur. Bedst, Dana og Jana

Micki var en fantastisk guide! Han var engageret og havde masser af viden at dele. Det er også værd at nævne, at Patrick var en sikker og behagelig chauffør, hvilket gør hele turen til en fornøjelse. Den lille gruppestørrelse og Mickis opmærksomme natur betød, at hele turen føltes skræddersyet til vores behov. Absolut anbefalet!

Det var en rigtig god oplevelse at besøge VW i Dresden. Desværre var der ingen produktion grundet ferie men guiden fortalte om alle operationerne. Det fedeste var bestemt en gratis prøvetur i deres ID3. Virkelig en imponerende bygning og alt personale var meget imødekomne.

Vi var ude med børn for at erobre Dresden. Til fods og med offentlig transport. Sporvognenes hurtige takt har bidraget til manglende stress. Reparationsarbejde, ja, det skal være på et tidspunkt. Men det var heller ikke noget problem.

Turen var rigtig smuk. Der er en god guide, der fortalte en masse spændende ting. Derudover kørte chaufføren os rundt og der var mad inkluderet. En helt perfekt og smuk tur, hvor vi ikke selv skulle tænke på noget:)