Oplevelser i

Dresden

Med klassisk arkitektur og tårnhøje slotte er Tysklands østlige hovedstad fuld af historiske perler.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De 10 bedste seværdigheder og attraktioner i Dresden

Dresden er berømt for sin historie, rige kunstsamlinger, den smukke flodudsigt og sin barokarkitektur. Byen er et vigtigt stop på enhver rejse til Europa, og Dresden byder på mange oplevelser og aktiviteter. Her er et udvalg af de vigtigste seværdigheder.

 • Semperoper

  1. Semperoper

  Dresdens storslåede operahus og koncertsal er et must, med sin renæssancearkitektur og det smukt udsmykkede interiør.

 • Dresden Frauenkirche

  2. Dresden Frauenkirche

  Den strålende smukke indre kuppel og den historiske konstruktion er utrolig imponerende. Fra den 67 m høje udsigteplatform kan du skue ud over byen og endnu længere væk.

 • Pillnitz Slot

  3. Pillnitz Slot

  Guider i historiske dragter der skåler med dig i champagne, lyder det godt? Rejs tilbage i tiden til det saksiske hof, på en eftermiddag som du sent vil glemme i disse historiske omgivelser.

 • Blaues Wunder

  4. Blaues Wunder

  Den flotte bro var et arkitektonisk vidunder, da den blev bygget. Den er omgæret af vandrehistorier og fortællinger fra 2. verdenskrig. Den er et uforglemmeligt syn.

 • Zwinger

  5. Zwinger

  Dette pragtfulde Østtyske slot har sin helt egen skønhed. Kombiner besøget med en tur til Zwingergalleriets samling af berømte kunstnere, så kan det ikke blive bedre!

 • Dresdens Slot

  6. Dresdens Slot

  Dette slot er en af de ældste bygninger i Dresden. Den tidligere kongelig residens er bygget i en spændende blanding af arkitektoniske stilarter fra barok til neo-renæssance.

 • Gemäldegalerie Alte Meister

  7. Gemäldegalerie Alte Meister

  Dette er et af de bedste kunstgallerier i Europa. Her udstilles de største værker fra det 15. til 18. århundrede. Hvis du er på jagt efter kultur, finder du det her!

 • 8. Asisi Panometer Dresden

  Denne moderne attraktion er bygget i 2006 i en gammel gasbeholder. Når du kigger ud indefra, ser du Dresden som den så ud i 1756.

 • Moritzburg Slot

  9. Moritzburg Slot

  Hvis du vil lidt udenfor byen, kan du tage en tur ud til de saksiske kongers foretrukne jagtmarker, der tilhørte dette pragtfulde slot.

 • Korskirken

  10. Korskirken

  Kirken er et meget smukt syn og den største kirkebygning i Saksen. Her kan du høre koncerter, både med kirkens eget drengekor og andre.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Dresden?

  Med alt det der er at se, kunne du sagtens bruge en uge på dit besøg i Dresden. Men hvis du er i byen som del af en tur til andre europæiske byer, eller tænker på at tage dertil fra Berlin eller Prag, vil 3 dage kunne dække dit behov.

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Det er let at komme til byen fra Dresden-Klotzsche Lufthavn med almindelige busser og tog (S-Bahn, linje 2). Der er desuden gode togforbindelser fra Dresden til resten af Tyskland (Berlin, Frankfurt, München) og til nabolandendes storbyer (Prag, Budapest og Wroclaw.)

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Det bedste tidspunkt at besøge Dresden er om foråret, hvor vejret er mildt, dagene længere og der er færre turister. Der er desuden dejligt ved juletid med de skønne julemarkeder.

Andre seværdigheder i Dresden

Vil du se alle oplevelser i Dresden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dresden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 22.325 anmeldelser

Okay, det var ikke skræmmende nu, men underligt at skrige! Vores guide var i godt humør med sin falske dysterhed, havde interessante historier at fortælle og var aldrig tabt af et ordsprog. Deltagerne var motiverede til at deltage under turen. Også noget for yngre besøgende. Samlet set var vi en rigtig sjov gruppe fra hele Tyskland, og vi havde alle en masse sjov. Jeg kan kun anbefale det!

Selve turen var meget flot. Tjenesten var også meget god ... På trods af corona-pandemien ... Faktisk skulle jeg trække et punkt, fordi der ikke var opmærksom på, hvem der havde masken på, og hvem der ikke var ... Desuden blev det ikke personligt adresseret, at folk ikke holdt afstanden. .. Jeg synes, holdet også bør henvende sig til folk ..

Organisationen var fremragende. Vi oplevede meget, forundrede os over den smukke natur og med en afslappende hvile. Vi skulle nyde dagen, vores guide gjorde det til et punkt. Jeg kan absolut anbefale denne tour. Tip: Der er en masse gå- og vandreture, så klæd dig derfor.

Det var en anderledes “sightseeing oplevelse” - anderledes på en god måde. Den på alle måder “gennemsigtige bilfabrik” er et godt tænkt koncept, som giver god og relevant information på en autentisk måde. Imponerende at se anvendt robotteknologi!

Aktiviteten var meget god, men den retning, de giver dig for at komme til stedet, er dårlig, den fører dig til en anden bygning, der er 10 min. Gang, det er bedre at direkte placere navnet på fabrikken på kortet.