Ting at foretage sig
Dresden

Med klassisk arkitektur og tårnhøje slotte er Tysklands østlige hovedstad fuld af historiske perler.

Vores mest anbefalede ting at lave i Dresden

Dresden: Semperoper-billetter og guidet tur

Dresden: Semperoper-billetter og guidet tur

Besøg Semperoper i Dresden med sin lange historie og elegante arkitektur. Tag på en guidet tur gennem denne historiske opera og afdæk prestige og historie bag hver tur. Begynd på den smukke Semperoper i Dresden og beundre den storslåede arkitektur i stil med den italienske renæssance. Udforsk udsmykkede værelser, rekonstrueret i original stil. Oplev den store akustik i det udførlige auditorium, og lær mere om den rige bygnings historie. Oplev stemningen i et af de smukkeste og mest prestigefyldte operahuse i verden, en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Dresden: Rundvisning i VW's gennemsigtige fabrik

Dresden: Rundvisning i VW's gennemsigtige fabrik

Glad dig til et indblik i vores produktion og erfaringsverden! Hvornår blev den første elektriske Volkswagen bygget? Hvor langt kan man køre på en opladning? Og hvor mange produktionstrin tager det egentlig at færdiggøre en elbil? Du får svar på dine spørgsmål i vores 45-minutters oversigtstur fra en ekspertguide.

Dresden: Sightseeing båd cruise på floden

Dresden: Sightseeing båd cruise på floden

Oplev Dresdens charme og historie på en sejltur på Elben-floden. Se Elbedalens smukkeste seværdigheder og den historiske gamle bydel i Dresden på dette sightseeingbådskrydstogt. Begynd ved Terrassenufer og oplev de tre Elbe-paladser: Albrechtsberg-paladset, Eckberg-paladset og Lingner-paladset. Rejs til Loschwitz-villakvarteret, og kør forbi fire af de berømte Elbebroer, herunder Loschwitzbroen, der kærligt kaldes "det blå vidunder".

Dresden: Den originale nattevægter-tur i lanterne-lys

Dresden: Den originale nattevægter-tur i lanterne-lys

Udforsk den smukke gamle bydel i Dresden sammen med en historisk nattevagt. Nip på Schlummertrunk, en lille alkoholisk drink, inden du besøger de vigtigste højdepunkter som Semper Opera House, Dresden Frauenkirche og meget mere. Begynd din tur med ringe fra vagtens horn i smalle gyder og lyset fra hans lanterne, der trænger ind i mørket. Med sin hellebard beskytter han de hæderlige borgere mod vagabonder og skumle typer selv i de mørkeste hjørner. Se frem til en underholdende rundvisning med uhyggelige historier og saftige anekdoter fra fortidens århundreder. Se desuden de smukke seværdigheder i byen. Se Semperoperaen og den berømte Zwinger, gå over slotspladsen og få et glimt af Brühlschen Terrassen.

Dresden: 1-dags hop-på-hop-af-bustur

Dresden: 1-dags hop-på-hop-af-bustur

Oplev Dresden, hovedstaden i den smukke delstat Sachsen, i en dobbeltdækkerbus, og stå af så ofte du vil ved et af de 22 stoppesteder for at se seværdighederne der. Udnyt flere aktiviteter, der er inkluderet i din billet, f.eks. en aftenkrydstogt, en nattevagtstur eller en byrundtur for børn samt entré til forskellige monumenter. Begynd din rejse ved hovedstoppestedet Postplatz/Zwinger eller ved et af de andre stoppesteder. Du bestemmer selv, om du vil deltage i en kontinuerlig 90-minutters byrundtur forbi Dresdens vigtigste monumenter, eller om du vælger at hoppe af bussen ved et hvilket som helst interessepunkt og se nærmere på den pågældende attraktion eller det pågældende monument. Besøg verdens smukkeste mejeributik, Pfunds Mejeri. Fortsæt til en guidet rundvisning i Dresden Zwinger, et barokbygningskompleks med haver, der var en af de vigtigste bygninger i sin tid. Et andet højdepunkt på din udflugt er besøget på Fürstenzug, et monumentalt billede af en kavalkade på 23.000 keramiske fliser, der betragtes som det største porcelænsbillede i verden. Desuden kan du lytte til interessante forklaringer om den berømte Dresden Frauenkirche, som du lærer at kende under en udendørs rundvisning. På solrige dage kan du nyde den imponerende udsigt over det historiske Dresden og Elben fra bussens åbne tag, en perfekt position til at tage drømmende souvenirfotos.

Dresden: Elbe River Cruise til Pillnitz Slot

Dresden: Elbe River Cruise til Pillnitz Slot

Oplev den historiske gamle bydel i Dresden ombord på et skib og beundre de smukkeste steder i Elbendalen. Start ved Terrassenufer og se de tre berømte slotte: Albrechtsberg, Eckberg og Lingner Slot, langs Elben på vej til villakvarteret Loschwitz. Gå forbi de 4 berømte Elben-broer, hvis historie har påvirket byen indtil nu. Den mest mindeværdige bro hedder Blue Wonder, som har fået sit navn på grund af farven. Nyd udsigten over det imponerende Pillnitz-palads, mens din båd kaster anker i cirka tyve minutter. Det blev bygget i det 18. århundrede under Kurfyrsten af Sachsen August den Stærke og er nu stedet for Kunstgewerbemuseum (Museum of Arts and Crafts) samt Schlossmuseum (Slotsmuseet).

Dresden: Semperoper og rundvisning i den gamle bydel

Dresden: Semperoper og rundvisning i den gamle bydel

Tag på en vandretur i Dresdens historiske gamle bydel, og gå indenfor i den verdensberømte Semperoper med en lokal guide. Gå på opdagelse i Semperoper og se den storslåede barokarkitektur og de udsmykkede rum, der er rekonstrueret i den oprindelige stil. Gå videre til Neumarkt, og udforsk andre højdepunkter som Zwinger, Dresdens kongeslot og Frauenkirche. Få en rundvisning i Semperoper, og oplev det rige interiør og den smukke arkitektur i italiensk højrenæssancestil, rekonstrueret efter de oprindelige planer. Få baggrundsinformation om den utrolige akustik i det kunstfærdigt arrangerede auditorium. Nyd et mangefacetteret kig på dette betagende operahus, og fordyb dig i dets rige historie. Der er mulighed for guidede besøg i Semperoper næsten hver dag, når der ikke er forestillinger eller andre arrangementer. Nyd derefter stemningen i Dresdens gamle bydel, mens du følger din guide til kulturelle højdepunkter som Zwinger, Dresdens slot, Frauenkirche (Vor Frue Kirke) og det nyetablerede Neumarkt. Hør om, hvordan Dresden arbejdede så hårdt på at rekonstruere sine historiske monumenter undervejs.

Dresden: Guidet rundvisning i galleri: Vor Frue Kirke

Dresden: Guidet rundvisning i galleri: Vor Frue Kirke

Når du har mødt din guide foran Vor Frue Kirke, eller Frauenkirche, går du direkte ind i den vidunderlige struktur til en grundig rundvisning. Efter at være blevet næsten fuldstændig ødelagt af bombardementer under Anden Verdenskrig, blev ruinerne af kirken stående i årtier. Men efter Tysklands genforening blev der iværksat en ambitiøs kampagne for at genopbygge den. Efter mere end et årtis byggeri baseret på George Bährs originale planer fra 1720'erne blev Vor Frue Kirke restaureret til sin tidligere pragt i 2005. Lige siden har det udsmykkede interiør og den store kuppel lokket besøgende til at se den strålende fortælling om genfødsel. Under din tur får du eksklusiv adgang til kirkens galleri og utallige indblik i den struktur, der står som repræsentant for Dresdens fremskridt som helhed.

Dresden: 360° Panorama Amazonia Indgangsbillet

Dresden: 360° Panorama Amazonia Indgangsbillet

Nyd den fascinerende verden af panoramakunst med denne billet til museet Panometer Dresden. Beundr et af verdens største panoramaer, som blev skabt af Yadegar Asisi i et tidligere gasometer. Se, hvordan en simuleret dag og nat skifter, og lyde gør panoramaet levende. Bliv betaget af naturens fortryllende verden, når den omgiver dig i dette storslåede og spændende værk. Se, hvordan Yadegar Asisi med Amazonia har skabt et hyperrealistisk kunstrum, der kondenserer kompleksiteten af en lang række geologiske formationer i den tropiske regnskov. Det cylindriske panorama afslører bjergregnskove og floddale, lysninger og vandområder, kæmpetræer eller en dal, der åbner sig. Oplev tætheden i det grønne kosmos, når forskellige eksotiske indbyggere i naturområdet kommer til syne. Bliv fascineret, når sammenfiltrede kødædende planter i klare farver falder sømløst ind i kolonier af kæmpemyrer eller den lokale befolkning på jagt. Stop i caféen for at købe en snack eller en drink, og få mulighed for at købe en souvenir i stedets gavebutik.

Dresden: Specialrundvisning for børn og familier VW Factory

Dresden: Specialrundvisning for børn og familier VW Factory

Børnene er i fokus på Kids Tour. Vores guider involverer børnene aktivt ved at forklare på en børnevenlig måde og give dem mulighed for selv at opdage tingene. Vores KID.s Quiz giver en velkommen afslapning gennem spil og sjov. Anbefalet alder:6 til omkring 12 år Fås kun på tysk

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Dresden

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Dresden

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dresden?

Topattraktionerne, der skal opleves i Dresden:

Se alle seværdigheder i Dresden, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dresden?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dresden er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Dresden på GetYourGuide

Store seværdigheder i Dresden

Ting at lave i Dresden

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Dresden

Vil du se alle oplevelser i Dresden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dresden

Samlet bedømmelse

4.6
(31.721 anmeldelser)

Vores dagstur var en meget behagelig overraskelse, for vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle se. Storslået natur og især god vejledning, kyndig og ansvarlig guide. En del af turen var sværere, end vi havde forventet, men guiden førte gruppen langsomt og sikkert og stoppede ofte for at dele historie og geologi. Gruppen bestod af folk i forskellige aldre, men guiden ledede gruppen, så alle kunne nyde. God mad og meget gode snacks og drikkevarer i bilen. Chaufføren var også informativ og ansvarlig. Min mand og jeg er meget glade for at have taget denne tur, som gjorde vores besøg i Tjekkiet mere mindeværdigt.

Topudflugt med fremragende organisation, en meget god chauffør Monika og en hensynsfuld, varm og entusiastisk guide (Joseph), der er ivrig efter at vise landets skønheder frem.

Rigtig hyggelig dag! Ondrej var fantastisk, meget vidende, venlig og gjorde dagen generelt rigtig sjov. Vil helt klart anbefale til alle, jeg vidste, der rejste til Prag!

fik en meget fin gennemgang af husets historie, nøjagtig som beskrevet og det levede op til forventningerne.

Meget godt, fordi du kunne komme direkte i produktion.