Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vælg datoer

Más actividades y cosas que hacer en Dubai Aquarium & Underwater Zoo

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Dubai Aquarium & Underwater Zoo? Pincha aquí para ver la lista completa.

Det synes rejsende om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 15.308 anmeldelser

Meget god oplevelse. alt fungerede som det skulle og jeg fik mine billetter med det samme. Selve oplevelsen var også vildt fed! Min kæreste og jeg fik højdesyge da vi var i Burj Khalifa, hvilket var rimelig vildt! Kan klart anbefalde alle denne tur! Akvariet var også utroligt og vildt at der kan leve så store hajer i et indkøbscenter.

Meget nemt. Jeg købte billetten og download app og havde billet liggende der. Da jeg kom til stedet viste jeg billetten på mobilen og blev godkendt der. I havde valgt kl 19 til at besøg burj khalifa of vi stillede os i kø kl 18 og var på den 125 sal kl 1915.. så man skal nok være i god tid

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

Fed tur og flot tur, men der kommer mange ind på samme tid men det har ikke noget med getyourguide at gøre

Turen til aquarium var lidt skuffende,jeg troede at den var lidt større.Burj Kalifa fin oplevelse.