Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vælg datoer

Det synes rejsende om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 14.982 anmeldelser

Meget god oplevelse. alt fungerede som det skulle og jeg fik mine billetter med det samme. Selve oplevelsen var også vildt fed! Min kæreste og jeg fik højdesyge da vi var i Burj Khalifa, hvilket var rimelig vildt! Kan klart anbefalde alle denne tur! Akvariet var også utroligt og vildt at der kan leve så store hajer i et indkøbscenter.

Burj Khalifa var en fantastisk oplevelse. Turen op med elevatoren uden noget ubehag. Udsigten fra 124. etage var enestående. Meget god information om selve byggeriet, idéerne og menneskene bag. Kan absolut anbefales. Derimod var Dubai akvarium lidt skuffende. Nok fordi vi havde besøgt akvariet på Palm Island inden.

Meget nemt. Jeg købte billetten og download app og havde billet liggende der. Da jeg kom til stedet viste jeg billetten på mobilen og blev godkendt der. I havde valgt kl 19 til at besøg burj khalifa of vi stillede os i kø kl 18 og var på den 125 sal kl 1915.. så man skal nok være i god tid

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

The aquarium and water Zoo was beautiful and amazing with a great variety of fishes, sharks, corals, beavers, alligators, birds, parrots, tortoises, Bates and insects. It was well organized and hygiene was at top!