Oplevelser i
Dubai Aquarium & Underwater Zoo

I denne imponerende undervandsverden kan du opleve alt fra virtuelle dyk til tusindvis af havdyr og kæmpekrokodillen "King Croc".

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vil du se alle oplevelser i Dubai Aquarium & Underwater Zoo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 15.547 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Fantastisk !! Meget praktisk, for de tre attraktionskort havde vi et middagscruise i den ultra romantiske marina (100 AED pr. Hoved for at tilføje for ubegrænset alkohol) båden var ikke fuld, det var fantastisk, den store safari i ørkenen (på den anden side at inkluderer kun bilen, overførslen og måltidet "show", resten er supplement, kamel, høg, shisha, henna) og endelig Aquaparken i Atlantis helt genial og taget til del er meget meget dyrt. Jeg synes, vi virkelig har sparet meget, og det er også super praktisk! Tøv ikke ! Bemærk, du bliver nødt til at ringe for at booke de fleste aktiviteter (hvis en tidsplan er fastlagt eller en overførsel er nødvendig)

Først og fremmest skal du bytte værdibeviset uden for indkøbscenteret, direkte med busserne selv.Den bedste beslutning vi havde truffet. Du kan når som helst stå af og komme på igen senere. Jeg ville altid sørge for at bestille alle ruter. Vi havde kun den GUL og bookede så alle ruter på bussen. Du bør virkelig tage dig tid til at komme ud, så du kan se alt. Soukene og Palm Jumeirah var virkelig gode, men alt andet var også meget imponerende.

Meget god oplevelse. alt fungerede som det skulle og jeg fik mine billetter med det samme. Selve oplevelsen var også vildt fed! Min kæreste og jeg fik højdesyge da vi var i Burj Khalifa, hvilket var rimelig vildt! Kan klart anbefalde alle denne tur! Akvariet var også utroligt og vildt at der kan leve så store hajer i et indkøbscenter.

Virkelig god og interessant oplevelse der gjorde stort indtryk