Oplevelser i
Dubai Creek

Vælg datoer

5 ting du kan se fra Dubai Creek

Dubai Creek, eller Al Khor som den kaldes på arabisk, er en 14 km lang bugt, der strækker sig fra Den Persiske Bugt til Dubai. Den deler Dubai i 2 bydele, Deira og Bur Dubai. Tag på en bådtur med middag og se hvad du får øje på fra vandsiden.

 • Creekside Park

  1. Creekside Park

  I Dubais næststørste offentlige park kan du grille, fiske, ride, prøve svævebanen og nyde alt det grønne.

 • Rhas Al Khors dyrereservat i Dubai

  2. Rhas Al Khors dyrereservat i Dubai

  Tag en pause fra storbylivet og besøg denne 6 km² store oase midt i ørkenen, med over 65 fuglearter. Flamingoerne bliver fodret kl. 15.00!

 • Abra Kadabra!

  3. Abra Kadabra!

  Hvis du skal fra Bur Dubai til Deira, så prøv en abra, som er Dubai Creeks enestående billige bådtaxaer, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Eller tag en sejltur på Dubai Creek i en dhowbåd med middag, mens du nyder byen i aftenbelysningen.

 • Dubai Heritage Village

  4. Dubai Heritage Village

  Heritage Village har åbent fra oktober til april, og her kan du opleve livet i Dubai, før moderniseringen. Du kan vandre forbi gamle traditionelle huse, mens du hører om beduinernes kultur, håndværk og lokale erhverv som perledykning.

 • Dubai Creek Resort

  5. Dubai Creek Resort

  Trænger du til at blive forkælet? Så spis et måltid, der er en sheik værdigt, spil golf, genoplad batterierne i spaen eller forkæl dig selv med en overnatning på luksushotellet Park Hyatt Dubai.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Hele året

 • Tider

  Den første abra afgår kl. 05.00 derefter sejler de til midnat. Husk tiderne når du planlægger din tur rundt i bugten.

 • Priser

  Billetter til en enkelt tur med abra på Dubai Creek koster 1 AED. Derudover varierer priserne, afhængigt af hvad du vælger at lave.

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Den nærmete metrostation er Creek på den grønne linje tæt på vandet. Metroen kører endda under vandet.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Abrabådene sejler fra kl. 05.00 til midnat. Tjek tiderne for øvrige aktiviteter på nettet.
 • Hvad er prisen?
  Abrature koster 1 AED per enkeltbillet, andre priser varierer efter hvad du vil lave i Dubai Creek.
 • Får jeg brug for en guide?
  Aktiviteterne varierer, men hvis du vil have en guidet tur i Dubai Creek så prøv en helikoptertur!
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag til Dubai Creek med den grønne linje til metrostationen Creek.
 • Yderligere tips

  • Tag højde for rejsetider med abrabådene, når du planlægger dagen.

Andre seværdigheder i Dubai Creek

Vil du se alle oplevelser i Dubai Creek? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Creek

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 15.403 anmeldelser

Dette er vores 2. gang i Dubai, og jeg er så glad for, at vi gjorde denne tur! Tour guide var AWESOME, og vi elskede hans sans for humor. Vi lærte så meget om kulturen, og "stoppene" var vidunderlige til shopping og forhandlinger. Rejselederen gav os meget nyttige forhandlingstip samt snacks undervejs. Denne tour var meget mere, end jeg nogensinde kunne have forventet og værd at prisen! Ønske, at vi ville have taget turen under vores første tur til Dubai!! Du vil ikke blive skuffet. Der var masser af pauser, madprøver, drikkevarer og snacks. Denne tur er ikke for overvældende, hvor du føler dig udmattet bagefter. Det er den perfekte introduktion til Dubai-kulturen og en perfekt måde at starte dit ophold i Dubai på!!

Mohammed var yderst professionel, vidende og venlig. Der var 2 forfærdelige gæster, der kom på turen. Han var mere end tolerant over for disse forfærdelige mennesker. De forfærdelige gæster var 45 minutter forsinket og råbte og bandede på ham, og selvom de tog fejl. De blev ved med at undre sig og afbryde ham og holdt gruppen oppe. De kunne ikke følge enkle klare instruktioner. På trods af dette formåede Mohammed stadig at få alle på turen til at have det rigtig godt. Jeg kunne have været lige så tålmodig, som han var. Jeg vil meget anbefale ham, og hvis du hører nogen dårlige anmeldelser, skal du bare vide, at kunden IKKE altid har ret, som de 2 på vores tur beviste. Nyd denne tur.

Vi var ude med Ahmed i dag, han talte fremragende tysk og passede gruppen meget omhyggeligt og kompetent. Turprogrammet kan varmt anbefales, især for begyndere i Dubai, da du lærer meget om landet og dets folk! Store komplimenter til vores venlige guide!!!

Sød guide der talte engelsk. Fortalte om mange sjove ting ud over om bygninger og fakta om landet. Der var sørget for kold vand på hele turen. Der blev lyttet til ønsker om bestemte butikker eller andre oplevelser.

MEGA! Super Guide, Organisation.....extra Klasse! ;o)