Dubai Creek: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Dubai: Byrundtur i gruppe og Dubai Frame-billetter

1. Dubai: Byrundtur i gruppe og Dubai Frame-billetter

Bliv hentet af din turguide på dit hotel eller et sted efter eget valg. Turens første stop er ved Palm Jumeirah, den berømte menneskeskabte ø, der har form som en palme. Stop og tag billeder ved Atlantis Hotel, der står på spidsen af øen. Fra dette punkt kan du få et kig på Dubai Marina, en overdådig havnefront, der byder på pragtfuld arkitektur. Tag så videre til Souk Madinat Jumeirah, og oplev charmen ved beduinkultur og -markedspladser. Det maleriske marked genskaber en svunden handelskultur, der eksisterede i Dubai før moderniseringen. Du kan skimte det overdådige Burj Al Arab i baggrunden. Kør herfra til Den Blå Moské, hvis rigtige navn er Al Farooq Omar Bin Al Khattab-moskéen. Moskéens design er inspireret af Den Blå moské i Istanbul og kombinerer andalusisk og osmannisk arkitektur. Moskéens indre, som kan rumme 2.000 mennesker, er forskønnet med ekstravagante lysekroner og vægkunst. Efter besøget i moskéen vil du blive kørt til det gamle Dubai for at se denne ultramoderne bys fortid og udvikling. Besøg Dubai Creek, og nyd en tur i en Abra (et gammelt vandtransportsystem) for at krydse Dubai Creek. Gå en tur gennem guld- og krydderibasarerne, som er spækket med butikker og boder, der sælger udsøgt guld og krydderier. Tag så til det sidste stop på turen: Dubai Frame. Oplev den 150 meter høje bygning, der har form som en fotoramme. Bygningen består af 2 høje tårne, som er forbundet af en glasbro. Du kan se det gamle Dubai på den ene side og det moderne Dubai på den anden side af rammen. Til sidst bliver du sat af på din valgte placering.

Dubai: Al Fahidi-byvandring med valgfri mad og Abra-bådtur

2. Dubai: Al Fahidi-byvandring med valgfri mad og Abra-bådtur

Udforsk Dubais historiske Al Fahidi-kvarter på en byvandring med en autoriseret guide. Beundr de gamle bygninger og arkitektur, besøg kaffemuseet og gå på opdagelse i guld- og krydderi-soukerne. Prøv lokale snacks og/eller tag en tur med en abra-båd, hvis du vælger en af de opgraderede muligheder. Når du har mødt din guide, får du din første smagsprøve på Dubais traditionelle side ved at smage arabisk te med dadler. Gå derefter omkring i Al Fahidi, og nyd områdets pragt. Fortsæt med at gå gennem Al Seefs gyder, som er en vigtig del af Dubais kulturarv. Få indsigt i områdets historie fra din guide, inden du tager til næste destination, kaffemuseet. Her kan du lære om kaffens rolle i udformningen af De Forenede Arabiske Emiraters historie og kultur. Bagefter kan du få en henna-tatovering og klæde dig i arabisk påklædning. Opgrader til mad-muligheden, og udforsk det emiratiske gadekøkkens smage som f.eks. emiratisk ragag-brød, Luquimat, Karak-te, falafel, vegetarisk samosa og kamelmælksis. Senere kan du hoppe på en traditionel Abra-vandtaxi og tage en hurtig tur rundt i Dubai Creek. Nyd panoramaudsigten over de store handelsskibe og den smukke arkitektur, mens du sejler over. Du kan også nyde en 30-minutters Abra-bådtur, hvis du vælger denne mulighed ved booking. Fortsæt med et besøg i krydderi-souken for at lære om de forskellige krydderier og få de bedste tilbud på de lokale markeder. Tag derefter over i guld-souken, hvor du kan beundre de fine smykker lavet af guld, sølv og ædelsten, inden du afslutter din byvandring.

Dubai: Helikopterflyvetur fra The Palm til Burj Khalifa

3. Dubai: Helikopterflyvetur fra The Palm til Burj Khalifa

Se spændende Dubai i fugleperspektiv, ombord på en luksushelikopter. Helikopteren letter fra helikopterpladsen på Atlantis The Palm, hvorfra du flyver som en rockstjerne i 12, 15 eller 25 minutter. På turen kan du beundre Dubai fra fugleperspektiv. Du kan flyve i 12 minutter fra Atlantis The Palm til Burj Khalifa, hvor du flyver over Burj Al Arab og Dubais kystlinje. Du kan også vælge at flyve i 15 minutter fra Atlantis The Palm til Burj Khalifa via Burj Al Arab, World Islands set fra sydpolen, Port Rashid og Palm Jumeirah. Se det hele på 25-minutters flyvetur fra Atlantis The Palm til den gamle Dubai Creek via Burj Al Arab,World Islands, Burj Khalifa, Union House, Port Rashid og tilbage sydpå til Ski Dubai, Jebel Ali-hestevæddeløbsbanen, Dubais nye bydel, Media City, Internet City, Dubai Marina, Jumeirah Lakes Towers, Emirates Living og tilbage til Atlantis The Palm Helipad. Nyd Dubais ikoniske bygninger og storslåede skyline fra et unikt perspektiv. Hver helikopter har 6 pladser, hvoraf 3 er vinduespladser, hvorfra man får mest ud af udsigten. 

Dubai: Byrundtur med Creek, Souks, moské og Burj Al Arab

4. Dubai: Byrundtur med Creek, Souks, moské og Burj Al Arab

Start turen med problemfri afhentning fra dit hotel eller udvalgte sted til første stop ved The Pointe, Palm Jumeirah - udsigt til Atlantis-hotellet. Palm Jumeirah er den største menneskeskabte ø i verden . Slap derefter af i den fredfyldte atmosfære i Den Blå Moské. Forundres over den arkitektoniske skønhed, som er inspireret af den blå moske i Istanbul. Når du roligt vandrer mellem de storslåede kupler, kan du lære mere om islamiske skikke, kultur og arkitektonisk betydning fra vores kyndige rejseguider. Dit næste besøg er Gold and Spice Souks, hvor du har masser af muligheder for at shoppe, soukerne er kendt for sin brede samling af guldsmykker, mens Spice Souk bugner af aromatiske krydderier, urter, nødder, olie, safran og så videre. Hop på Abra-vandtaxaen, byens ældste transportmiddel, for at krydse Creek. Dernæst Al Fahidi Historical District, der fortryller dig med en helt anden traditionel side af den i øjeblikket dragende Dubai-livsstil. Fortsæt din rejse til Al Khayma heritage house, hvor du kan forkæle dine smagsløg med autentisk etnisk emiratisk køkken og høre mere om deres livsstil. Besøg det indre af Burj Al Arab for at opleve luksus ved at besøge det mest ikoniske 7-stjernede luksushotel i Dubai. Nyd den varme arabiske gæstfrihed med en forfriskende drink i den luksuriøse hotellounge. Lyt til historierne om historien og grundlæggelsen af Burj Al Arab. Bliv eskorteret til hotellets 180 meter høje atrium, der betragtes som verdens højeste atrium, omgivet af storslåede gyldne søjler. Besøg hotellets dyreste Royal Suite. Mens du udforsker hotellet, kan du stoppe op og tage billeder af de fantastiske arkitektoniske baggrunde. Mens du er på hotellet, kan du besøge oplevelsessuiten, et specielt kurateret rum med digitale interaktive elementer, der lader dig genopleve historiske øjeblikke. Før du forbereder dig på at vende tilbage til dit hotel på egen hånd, kan du nyde smagen af dadler og kaffe, mens du bevæger dig mod slutningen af Burj Al Arab-besøget.

Dubai: Hop-on hop-off-busbillet med 3 valgmuligheder

5. Dubai: Hop-on hop-off-busbillet med 3 valgmuligheder

Lær mere om byen fra audiokommentarerne på 12 sprog (rød og blå rute). I bussen kan man enten sidde i den lukkede forreste del med aircondition eller under åben himmel i den bagerste del. Din billet omfatter også en gratis dhow-bådtur, aftentur og et fordelshæfte med rabatter på detailhandel, fritidsaktiviteter og mad. Big Bus-billetten kombinerer 2 ruter: Den røde city-rute, som tager 1 time og 50 minutter, og  den blå marinarute, som tager 2 timer, hvis man ikke hopper af. City-rute – rød rute (engelsktalende liveguide og optagede kommentarer)  Dubai Mall Burjuman Al Fahidi Fort Arabian Old Souk Heritage Village Krydderi- og guldbazarerne Rivieraen Deira centrum Wafi Courtyard Marinatur - Blå rute: Dubai Mall Mall of the Emirates JBR Walk Bayside Tallest Block Media City Atlantis The Palm Madinat-souk'en Museer Dubai Museum Møntmuseet Shindagha Museum Hestemuseet Krydderi- og guld-souk'erne Digteren Al-Oqailis Museum og meget mere Dhow-bådture Creek Dhow-bådtur  Dhow-bådtur i marinaen

Dubai: Byens højdepunkter - guidet tur i lille gruppe med afhentning

6. Dubai: Byens højdepunkter - guidet tur i lille gruppe med afhentning

Oplev nogle af de vigtigste højdepunkter i Dubai på denne guidede tur. Udforsk højdepunkter som Den Blå Moské, The Pointe, Palm Jumeirah og mange flere. Sug til dig af seværdighederne og duftene i denne travle by, mens du bliver guidet i en intim, lille gruppe og transporteret i en komfortabel bil med aircondition. Start dit eventyr med afhentning fra dit hotel. Begynd med at stoppe ved The Pointe på Palm Jumeirah, vores første attraktion, og oplev den storslåede udsigt over Atlantis. Fortsæt til næste stop ved Burj Al Arab, og tag billeder af verdens mest luksuriøse hotel Burj Al Arab i baggrunden fra fotostoppet. Derefter bliver du kørt til Al Farooq Omar Bin Al Khattab-moskeen, populært kendt som Den Blå Moské. Moskéens design er inspireret af Den Blå Moské i Istanbul, kombinerer andalusisk og osmannisk arkitektur og kan rumme omkring 2000 tilbedere på samme tid. Fortsæt til Dubai Frame, verdens største, og nyd indgangen til en fantastisk udsigt over det gamle og nye Dubai. Kør forbi Grand Souk, og hop ombord på en traditionel abra-vandtaxi til en sightseeingtur rundt om Dubai Creek. Nyd panoramaudsigten over de enorme handelsskibe og de tårnhøje skyskrabere i Dubais skyline, mens du sejler.

Dubai: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off-bustur

7. Dubai: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off-bustur

Oplev alle Dubais fantastiske seværdigheder på en ubegrænset hop-on hop-off-bustur. Med et 24-, 48- eller 72-timers pas kan du opleve denne fantastiske destination i dit eget tempo. Du kan benytte hele 46 stoppesteder og 6 ruter over hele byen, hvilket sikrer nem adgang til alle dele af Dubai på denne omfattende sightseeingoplevelse, som du ikke må gå glip af. Undervejs ser du alle de vigtige vartegn som Burj Khalifa, Burj Al Arab, Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubai Mall, Dubai Frame og meget mere. Oplev en uovertruffen 360-graders udsigt fra det åbne dæk, og lær alt om Dubais kulturarv ved at lytte til de flersprogede turkommentarer, mens du kører rundt i dobbeltdækkerbussen. Din billet omfatter en aftentur med fantastisk panoramaudsigt, hvilket giver dig mulighed for at nyde et unikt perspektiv over Dubais klare lys og skyskrabere. Højdepunkterne på den historiske rute: • Dubai Mall • Dubai Museum • Al Seef Heritage-området • Den gamle bazar • Dubai Frame Højdepunkter på den moderne rute: • Dubai Opera • Etihad Museum • Jumeirah-moskéen • Burj Al Arab • Mall of the Emirates Højdepunkter på marinaruten: • Dubai Marina Walk • Marina-promenaden • Dubai Media City • The Pointe • Atlantis The Palm Palmehalvmåneruten: • Atlantis The Palm • Sofitel Dubai The Palm • The Retreat Palm Dubai • Anantara Dubai The Palm • Rixos The Palm • Jumeirah Zabeel Saray Krydstogtterminalruten: • Dubai Mall • Queen Elizabeth 2 • Krydstogtterminal 3 • Krydstogtterminal 2 Global Village og Miracle Garden-ruten • Dubai Mall • Mall of the Emirates • Miracle Garden • Global Village

Dubai byrundtur: Det gamle, det moderne og Den Blå Moské

8. Dubai byrundtur: Det gamle, det moderne og Den Blå Moské

Udforsk Dubais imponerende seværdigheder fra fortiden og nutiden på en guidet rundtur i bus. Rejs komfortabelt i et køretøj med aircondition fra punkt til punkt, mens din guide lærer dig om den rige kultur, som Dubai har at byde på. Stop for at gå rundt om eller gennem disse højdepunkter, og nyd en sejltur over Dubai Creek i en traditionel abra-båd. Bliv afhentet fra dit hotel eller ønsket sted i et køretøj med aircondition. Stop ved The Pointe i Palm Jumeirah for at beundre charmen ved Atlantis, The Palm Hotel, inden du tager et fotostop ved Burj Al Arab fra stranden. Fortsæt til Den Blå Moské, som var inspireret af de osmanniske og andalusiske arkitekturstile, med indviklede interiører dekoreret med smukke lysekroner og et bibliotek, der er hjemsted for næsten 40.000 religiøse bøger. Udforsk derefter Old Dubai og Creekside, hvor det hele begyndte. Stå på en abra vandtaxa, byens ældste transportform, og kryds Dubai Creek. Besøg Gold Souk (guldmarked), der er kendt for sin store samling af guldsmykker, mens Spice Souk (krydderimarked) er fyldt med aromatiske krydderier, krydderurter, nødder, olie, safran og så videre. Derefter går turen til Al Khayma Heritage House i Al Fahidi Historical District, hvor du vil blive behandlet med traditionel emiratisk gæstfrihed ved at få serveret te/kaffe. Mens du besøger hjemmet, kan du lære mere om FAE's historie, som startede i ørkenen med telte, der nu når Mars. Ved slutningen af turen kan du vælge at blive på souken på egen hånd eller blive kørt tilbage til dit hotel eller valgte sted.

Dubai: Den gamle bydel, lokale markeder og Creek Tour med bådtur

9. Dubai: Den gamle bydel, lokale markeder og Creek Tour med bådtur

Dyk ned i den rige historie i Dubais Al Fahidi-distrikt på en guidet vandretur, beundr udsigten over Dubai Creek på en traditionel abra-bådtur, drik arabisk kaffe på Al Khayma Heritage House, og udforsk Dubai Spice Souk og Gold Souk på denne kombinationsoplevelse. Mød din guide på mødestedet, og nyd en varm kop arabisk te eller kaffe med dadler, snacks og kamelmælkschokolade. Tag derefter til kaffemuseet, og oplev kaffens kulturelle betydning i De Forenede Arabiske Emirater. Besøg møntmuseet, og gå så en tur langs Al Seef-promenaden og beundre den maleriske moské. Naviger gennem de smalle gyder i Al Fahidi-distriktet, mens du beundrer den arkitektoniske pragt af historiske bygninger i kontrast til moderne konstruktioner. Kør forbi Grand Souk, og hop ombord på en traditionel abra-vandtaxi til en sightseeingtur rundt om Dubai Creek. Nyd panoramaudsigten over de enorme handelsskibe og de tårnhøje skyskrabere i Dubais skyline, mens du sejler. Ankom til Spice Souk og oplev de lokkende dufte og livlige dufte af krydderier fra hele verden. Fortsæt gennem Dubai Museum (i øjeblikket lukket på grund af renovering) til tekstilsouken, der er hjemsted for produkter fra flere civilisationer. Besøg derefter Guldsouken lige ved siden af Krydderisouken. Forbered dig på at prutte med de handlende om det reneste guld og beundre de forskellige designs af dette ædle metal. Turen slutter for enden af Gold Souk.

Magiske Dubai: 8-timers tur med Burj Khalifa-oplevelse

10. Magiske Dubai: 8-timers tur med Burj Khalifa-oplevelse

Start din heldagstur med at se Dubai Creek, inden du fortsætter til kulturarvsområdet Bastakaya med dets arabiske vindtårne. Besøg det historiske Dubai Museum, der ligger i det 225 år gamle Al Fahidi Fort, og lær mere om den arabiske kunst, historie, kultur og livsstil. Tag fra Bur Dubai til Deira Dubai i en traditionel vandtaxa eller abra, og gå derefter gennem krydderi- og guldbasarerne for at kigge på varerne. Du vil derefter fortsætte til Jumeirah-moskeen og Burj Al Arab, verdens mest luksuriøse hotel, der er kendt for sin helt særlige silhuet, som ligner et bølgende sejl. Nyd lidt fritid, hvor du kan drikke en kop kaffe eller te i Madinat Jumeirah Souk, en autentisk genskabelse af en gammel markedsplads i traditionel mellemøstlig stil og stemning.  Efter en pause vil du tage til den halvmåneformede menneskeskabte ø Palm Jumeirah og stoppe foran Atlantis The Palm Hotel, som er omdrejningspunktet for Palm Jumeirah. Palm Jumeirah er verdens mest imponerende menneskeskabte ø, der byder på faciliteter, såsom hoteller i verdensklasse, private villaer, lejligheder, strande, vandsportsaktiviteter og restauranter. Du vil derefter besøge Dubais akvarium.  Oplev Dubais unikke skønhed fra Dubai Marina Walk, som mange kalder "lille Manhattan" grundet dens mange skyskrabere. Du vil finde en masse restauranter, som serverer en række lækre retter foran Marina Canal, hvor båd-, yacht- og dhow-ture kan købes.  Nyd en køretur langs Sheik Zayed Road, som er fyldt med skyskrabere, og stop ved Dubai Mall for at opleve områdets fantastiske restauranter og butikker, og tag ind i Burj Khalifa, en fantastisk stålstruktur og verdens højeste bygning. Du vil have mulighed for at kigge i Dubai Mall, indtil det dansende springvand starter om aftenen. Dette er verdens største dansende springvand og synkroniseret med klassisk, arabisk og international musik. Du sættes af ved dit hotel sidst på aftenen.

Tilføj datoer

Dubai Creek

Alle aktiviteter

84 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Dubai Creek

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Dubai Creek

Vil du se alle oplevelser i Dubai Creek? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Creek

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 23.898 anmeldelser

Fantastisk naturskøn flyvning, der inkluderer alle seværdighederne mellem Palm Island, Downtown og Marina. Tid til billeder, men også bare til at nyde. Korte forklaringer af piloten på engelsk, spørgsmål muligt. God service på stedet til formaliteterne. Helikopteren er absolut stadig i luften. Ankomst til arrangementet med taxa, cirka 30 minutter og 35 euro (en vej) fra Port Rashid krydstogtterminal. Sigtbarheden i det fjerne er moderat, da der ofte er meget dis i og omkring Dubai.

Den bedste oplevelse i Dubai! Vi fik en kort briefing og så gik vi i gang. Sæderne blev fordelt efter vægten på stedet. Jeg sad ved vinduet og havde en fantastisk udsigt. Piloten forklarede, hvad vi ser, og fløj godt op til Khalifa på de 17 minutter. Vi havde en fantastisk udsigt. Det var fedt! Kun billederne taget på stedet var åger, jeg købte dem ikke. Besøgende kan ikke se Entry og Start.

Vi tog 3 attraktioner passet i Dubai, og det gik meget godt (Atlantis Aquaventure, "cruise" båd måltider i marinaen og ud mod marinaen (du skal bestille på forhånd og oplyse pasnumrene (udført af Whatsapp) og til sidst Motiongate.

Meget underholdende, vær forberedt med information om landet, Mohamed (fremragende guide) giver dig en eksamen hehehe. Alle 10 ud af 10. Mange tak for at hjælpe os med at returnere vores glemte souvenirs.

Fantastisk tur og oplevelser. Tiden træk lidt ud, men skyldes trafikken, så har man flere planer for dagen, så sørg for god tid imellem. Flink chauffør, og drikkevand til rådighed.