Dubai Creek

Vælg datoer

5 ting du kan se fra Dubai Creek

Dubai Creek, eller Al Khor som den kaldes på arabisk, er en 14 km lang bugt, der strækker sig fra Den Persiske Bugt til Dubai. Den deler Dubai i 2 bydele, Deira og Bur Dubai. Tag på en bådtur med middag og se hvad du får øje på fra vandsiden.

 • Creekside Park

  1. Creekside Park

  I Dubais næststørste offentlige park kan du grille, fiske, ride, prøve svævebanen og nyde alt det grønne.

 • Rhas Al Khors dyrereservat i Dubai

  2. Rhas Al Khors dyrereservat i Dubai

  Tag en pause fra storbylivet og besøg denne 6 km² store oase midt i ørkenen, med over 65 fuglearter. Flamingoerne bliver fodret kl. 15.00!

 • Abra Kadabra!

  3. Abra Kadabra!

  Hvis du skal fra Bur Dubai til Deira, så prøv en abra, som er Dubai Creeks enestående billige bådtaxaer, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Eller tag en sejltur på Dubai Creek i en dhowbåd med middag, mens du nyder byen i aftenbelysningen.

 • Dubai Heritage Village

  4. Dubai Heritage Village

  Heritage Village har åbent fra oktober til april, og her kan du opleve livet i Dubai, før moderniseringen. Du kan vandre forbi gamle traditionelle huse, mens du hører om beduinernes kultur, håndværk og lokale erhverv som perledykning.

 • Dubai Creek Resort

  5. Dubai Creek Resort

  Trænger du til at blive forkælet? Så spis et måltid, der er en sheik værdigt, spil golf, genoplad batterierne i spaen eller forkæl dig selv med en overnatning på luksushotellet Park Hyatt Dubai.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Hele året

 • Tider

  Den første abra afgår kl. 05.00 derefter sejler de til midnat. Husk tiderne når du planlægger din tur rundt i bugten.

 • Priser

  Billetter til en enkelt tur med abra på Dubai Creek koster 1 AED. Derudover varierer priserne, afhængigt af hvad du vælger at lave.

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Den nærmete metrostation er Creek på den grønne linje tæt på vandet. Metroen kører endda under vandet.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Abrabådene sejler fra kl. 05.00 til midnat. Tjek tiderne for øvrige aktiviteter på nettet.
 • Hvad er prisen?
  Abrature koster 1 AED per enkeltbillet, andre priser varierer efter hvad du vil lave i Dubai Creek.
 • Får jeg brug for en guide?
  Aktiviteterne varierer, men hvis du vil have en guidet tur i Dubai Creek så prøv en helikoptertur!
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag til Dubai Creek med den grønne linje til metrostationen Creek.
 • Yderligere tips

  • Tag højde for rejsetider med abrabådene, når du planlægger dagen.

Andre seværdigheder i Dubai Creek

Vil du se alle oplevelser i Dubai Creek? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Creek

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 12.869 anmeldelser

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

Fantastic guide Mohamed, service-minded, kind and friendly, patriotic and very proud of his country. Good sense of humour and self-irony. Very likeable and clever. Best example of citizens of Dubai. Splendid trip and interesting storytelling. Thank you!

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

En super god tur med en skøn guide. Muhammed var rigtig god til at fortælle om alt det vi så og vi fik en masse historie om det gamle Dubai. Han var meget imødekomme og havde en fantastisk humor

Turen gav et godt indblik i Dubais historie, samt indblik i det nye og gamle og meget mere. Fantastisk Guide som fortalte og svarede på spørgsmål samt var behjælpelig med at tage billeder.