Dubai Frame

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai Frame

Vil du se alle oplevelser i Dubai Frame? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Frame

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 782 anmeldelser

Muligheden for at vælge tre aktiviteter fra en pulje på tre fungerede meget billigere end at booke individuelle aktiviteter. Dette påvirkede ikke oplevelsens kvalitet på nogen måde. Hjælp var til rådighed, da vi havde nogen forespørgsler - telefonlinjen blev besvaret med det samme, og de personer, jeg talte med, gik ud af deres måde at hjælpe på. Dette er en fantastisk pakke at booke. Tak skal du have !

Det var en stor og kompakt tur at se det meste af den gamle og nye dubai på meget kort tid. Men når det er sagt, om sommeren er det så varmt, at vi kun stopper et sted for at tage billeder og derefter gå på bussen. Dubai-rammen var ikke det værd, og måske skal du tilføje mest tid til souken, men igen, det er så varmt, lol. Anbefaler at gå om aftenen, hvis det er tilgængeligt.

Tilfreds, da Dubaï opdager behov for sådanne aktiviteter

Det skal være klart, at Top of the sky on-line booking derefter er at konvertere til en reel billet, som skal gøres på forhånd og ikke undgår filen. Mødepunktet "West Marina" for Palm Cruise er forvirrende på grund af Marina, der er større end Palm Marina. Der skal gives en mere præcis kontakt og sted. Intet problem overhovedet med Alpha Tour til ørkenens safari.

Stærkt anbefale! Vores chauffør, der også var vores guide hr. Abdul, gjorde et godt stykke arbejde. Dubais historie, kultur og generelle oplysninger, han havde den viden og delte den ud over turattraktionerne. Alt var inden for tidsrammen, og jeg finder prisen rimelig for den komfort uddannelsesmæssige og service.

Hvis du kombinerer ture korrekt, kan du spare meget. Find ud af på forhånd, hvad der skal bookes. Det kører problemfrit. For eksempel i Wild Waldi Waterpark er det tilstrækkeligt blot at præsentere QR -koden. Med springvandsturen skal du dog bestille tiden på forhånd og konvertere den til en billet på stedet.