Dubai Islands

Dubai Islands
10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Dubai Islands

Dubai Islands: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

Hol en enestående udsigt over Pal Jumeirah og de omkringliggende vartegn fra udsigtsterrassen på The View at te Palm med denne adgangsbillet, der inkluderer adgang til den medrivende The View-udstilling. Vælg mellem en almindelig adgangsbillet eller en fast-track-billet med skip-the-line-privilegier. Med en højde på 240 meter tilbyder observationsdækket på niveau 52 i det ikoniske Palm Tower en panoramisk 360-graders udsigt over Palm Jumeirah, Den Arabiske Golf og andre ikoniske vartegn fra en udendørs terrasse og en VIP-lounge af høj kvalitet. Ud over en enestående udsigt og fotomuligheder over Dubais skyline kan du nyde medrivende oplevelser, der tager dig med på en rejse om Palm Jumeirahs historie og meget mere på The View Exhibition, en udstilling inspireret af forundring. Palm Jumeirah er et verdensomspændende symbol på Dubais energi, vækst og ambitioner. Den virkelig ikoniske bebyggelse strækker sig ud i Den Arabiske Golf i form af en dadelpalme, De Forenede Arabiske Emiraters nationalplante.

Dubai: Superyacht-oplevelse med livemusik og drinks

Dubai: Superyacht-oplevelse med livemusik og drinks

Bær ombord på en 144 fods luksus superyacht med 3 dæk, og oplev Dubai med et yachtcharterfirma, der har været i drift i 15 år og betjener over 1 million gæster om året. Få mest muligt ud af faciliteterne, mens du sejler forbi Jumeirah Beach Residence, Palm Jumeriah, Bluewater Island og meget mere. Begynd denne VIP-oplevelse med en velkomst på den røde løber, inden du går om bord på yachten. Nyd en drink om bord, og lad besætningen hjælpe dig med alle dine andre behov. Sæt dig til rette og slap af på den veludstyrede båd, der omfatter og spiseområde og 6 smukke kahytter. Gå til det øverste dæk, hvor DJ'en holder gang i feststemningen. Dans, mens du sejler forbi Ain-hjulet, JBR og Bluewater Island. Nyd udsigten samt morgenmad, frokost eller middag med en drinkstation, der har førsteklasses drikkevarer. Besøg skyloungen for at slappe af, eller gå ned på det nederste dæk, hvor du kan nyde lidt fred og ro. Solsengen og siddeområdet er ideelt til solbadning, udsigt over solnedgangen og fotostunder.

Dubai: Sightseeing-helikoptertur fra The Palm

Dubai: Sightseeing-helikoptertur fra The Palm

Nyd udsigten i fugleperspektiv over den ekspansive by Dubai om bord på en luksushelikopter. Beundr Dubais ikoniske bygninger og storslåede skyline fra et unikt perspektiv. Hver helikopter har 6 sæder, herunder 3 vinduessæder for maksimal udsigt. Flyv først i 12 minutter fra Atlantis The Palm og se Burj Khalifa fra himlen, flyv over Burj Al Arab og Dubais kystlinje. Alternativt kan du vælge den 15 minutter lange flyvning, der inkluderer Verdensøerne set fra Sydpolen, Port Rashid og Palm Jumeirah. Vælg derefter mellem en 17- eller 25-minutters flyvning for at se alle de vigtigste vartegn i Dubai: Atlantis, Palm Jumeirah Island, Burj Al Arab Hotel, Dubais kyst, Burj Khalifa og det kommende Lagoon Project. På den 25-minutters mulighed ser du også Ski Dubai, Jebel Ali-hestebanen, Media and Internet City, Dubai Marina, Jumeirah Lakes Towers, Emirates Livings. Vend tilbage til Atlantis The Palm for at lande og fortsæt dine eventyr i Dubai på egen hånd herfra med dit nye perspektiv på byen.

Dubai: Buffetmiddag på Saffron i Atlantis the Palm

Dubai: Buffetmiddag på Saffron i Atlantis the Palm

Vi præsenterer Saffron, Dubais største buffet, der lover en enestående madoplevelse med et omfattende udvalg af mere end 220 retter og 20 live-køkkenstationer. Med sit innovative "Chefs Table"-koncept løfter Saffron spisningen til et nyt niveau ved at omgive gæsterne med travle køkkener og actionstationer, der forvandler leveringen af mad til en fængslende form for underholdning. Forkæl dig selv med en fest af udsøgte smagsoplevelser under middagen, da Saffron præsenterer et imponerende udvalg af køkkener fra hele verden, herunder sydøstasiatiske, indiske og lækre skaldyrsfester. Oplev et udvalg af signaturretter, der vil pirre dine smagsløg. Fra den aromatiske malaysiske claypot til de sydende asiatiske wok-kreationer er hver enkelt ret tilberedt med den største præcision. Glæd dig over kunstnerisk sushi og sashimi af højeste kvalitet med de friskeste ingredienser. Fisk- og skaldyrsentusiaster vil blive begejstret over det omfattende udvalg af havets skatte. For at tilfredsstille din søde tand tilbyder Saffron en specielt udvalgt dessertsektion, der omfatter et udvalg af sundere muligheder, så der er noget for enhver smag. Et af højdepunkterne på Saffron er den unikke claypot-station, hvor smagfulde gryderetter tilberedes omhyggeligt over åben ild i traditionelle lerkrukker. Dette særpræg adskiller Saffron fra andre buffetrestauranter i Dubai og giver en eksklusiv kulinarisk oplevelse. Uanset om du er på udkig efter et bemærkelsesværdigt spiseeventyr eller blot har lyst til et varieret udvalg af lækre retter, tilbyder Saffron en uforglemmelig rejse gennem globale smagsoplevelser. Fordyb dig i den livlige atmosfære, lad dig betage af køkkenets dynamiske aktivitet, og tag på en gastronomisk opdagelsesrejse på Saffron, hvor kulinarisk ekspertise møder underholdning.

Dubai: Privat yachtkrydstogt på en 34 fods yacht

Dubai: Privat yachtkrydstogt på en 34 fods yacht

Skab minder på denne private 34FT yacht, og se Dubais skyline forvandle sig til et magisk sted efter solnedgang. Gå om bord på en stilfuld sports-yacht, og se ikoniske seværdigheder som Burj Al Arab, Atlantis The Palm, Dubai Marina, Ain Dubai, Sky Dive Dubai og mange andre fra din egen private yacht, mens du bliver forkælet med gratis drinks og enestående service. ⚓️ 1 times krydstogt Dubai Marina Cruise: Oplev skønheden i Dubai Marina på et 1 times krydstogt, nyd JBR's skyline, Ain Wheel og Dubai Marina fra din egen private yacht. Vi slutter sejladsen tilbage i Dubais havn efter 1 times glæde og fornøjelse. ⚓️ 2 timers krydstogt 📍Mulighed 1 Burj Al Arab: Fra havnen sejler vi til The Lagoon inde i The Palm Jumeirah. Herfra sejler vi til Burj Al Arab. Vores besætning vil hjælpe dig med at tage billeder fra dette ikoniske vartegn. 📍Mulighed 2 Atlantis The Palm: Vi sejler direkte til Atlantis på kanten af The Palm Jumeirah. Vores besætning vil hjælpe dig med at tage billeder fra dette ikoniske vartegn. I både mulighed 1 og 2 fortsætter vi krydstogtet til 🏝 JBR med sin smukke hvide sandstrand og store skyskrabere i baggrunden. 🎡 Ain Wheel på Bluewaters Island, der rejser sig op til 250 meter, ligger lige på den modsatte side af JBR. Vi slutter turen tilbage i Dubais havn efter 2 timers glæde og fornøjelse 💫. Mød din kaptajn i Dubai Havn, og gå ombord på vores 34FT private yacht. Denne 34FT Private Yacht er et perfekt fartøj til dem, der leder efter en mindre, men luksuriøs sejloplevelse. Din yacht har alle de nødvendige faciliteter og teknologi til at sikre en problemfri og fornøjelig tur. Slap af på soldækket, der giver en fantastisk udsigt over omgivelserne, hvilket gør det perfekt til små grupper og familier. Tag en forfriskende svømmetur, og afslut dagen med en smuk solnedgang. Uanset om du er på udkig efter en rolig flugt, solbadning, et romantisk krydstogt, en fest med venner, måneskinskrydstogt, morgenmadskrydstogt, fisketur, har vi den rigtige private yacht-oplevelse til dig. Du kan være sikker på, at når du booker et privat yachtkrydstogt med Kings and Queens, betyder det "ikke deling". Det er 100% eksklusivt tilgængeligt for dig og dine kære/venner/familie. Du vil have denne sportsyacht helt for dig selv. Kings and Queens er en familievirksomhed med et stærkt engagement i at give dig de højeste standarder for sikkerhed, hygiejne, gæstfrihed, service, tradition og et fokus på at levere de bedste private yachtoplevelser i klassen til vores kunder.

Dubai: Top City Attraktioner Photo Stop Car Tour

Dubai: Top City Attraktioner Photo Stop Car Tour

Få mest muligt ud af dit besøg i Dubai med en fototur til byens mest ikoniske vartegn. Rejs til Palm Island og tag billeder af Burj Al Arab. Få Instagram-værdig udsigt over uundgåelige seværdigheder som Atlantis Hotel, Burj Khalifa Tower, Jumeirah-moskeen og Old Dubai. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra Dubai Lufthavn (DXB) eller dit hotel. Slap af, mens din guide tager dig med på en tur for at udforske byens ekstravagante atmosfære og gå ned i centrum til Deira-distriktet. Gå til bunden af Burj Khalifa for at tage billeder af dens musikalske springvand. Fortsæt mod Palmen, en menneskeskabt ø formet som et palmetræ. Beundre den fantastiske panoramaudsigt over Burj Al Arab fra øen. Passér flere luksushoteller på vej til Atlantis Hotel, hvor du kan stoppe for nogle selfies. Gå tilbage til Jumeirah-området for at se den ikoniske Burj Al Arab for endnu et fotostop. Kør langs Jumeirah Road og se Jumeirah-moskeen. Besøg Old Dubai og se de traditionelle både krydse åen, før du bliver sat af i centrum af Dubai.

Dubai Marina: Sejltur med grill og svømning

Dubai Marina: Sejltur med grill og svømning

Sejl væk på en Gulet-båd og nyd den smukke panoramaudsigt over Dubai Marina. Nyd en lækker grillmad, og svøm i det krystalklare vand, inden du beundrer kysten, Jumeirah Beach, Ain Wheel og meget mere. Få en velkomst på den røde løber ved ombordstigning, og nyd godt af personlig service fra en kvalificeret besætning, med tropiske drikkevarer og vand til rådighed. Oplev en autentisk Gulet-båd med et moderne touch, med en stor og rummelig salon og spiseplads. Slap af på fordækket i et komfortabelt siddeområde med solpuder for at nyde solen, mens agterdækket har et spiseområde og et andet polstret afslapningsområde. Nyd en frisklavet grill om bord samt tropiske drikkevarer og vand. Turen afgår hver dag med mulighed for at svømme i den rolige og naturskønne Dubai Lagoon. Sejl gennem Dubai Marina til Blue Water Island, og sejl over til Dubai Eye. Se den berømte Jumeirah Beach, Ain Wheel og Palmen, og kør forbi Burj Al Arab.

Dubai: Atlantis og Burj Al Arab Cruise på luksusyacht

Dubai: Atlantis og Burj Al Arab Cruise på luksusyacht

Nyd en uforglemmelig oplevelse, når du sejler gennem Den Arabiske Golf om bord på en luksusyacht i Dubai. Nyd en smuk udsigt over Dubais skyline, herunder Palm Jumeriah, Atlantis, The Palm og det imponerende Burj al Arab. Slap af om bord med drinks og snacks, og dyk i vandet for at svømme. Start turen med en velkomstdrink (ikke-alkoholisk), inden yachten sejler ud af Dubai Marina. Oplev Dubai fra et andet perspektiv, mens du passerer berømte seværdigheder, herunder Palm Jumeriah, Atlantis, The Palm og den slående Burj al Arab. Anker op i en lagune, og nyd at svømme i det krystalblå vand. Efter en svømmetur er det tid til at spise, inden du kører tilbage til Dubai Marina. Hvis du vælger det 5-timers krydstogt, kan du se fyrværkeri lyse op på Dubais himmel.

Dubai: 4 timers rundvisning med Burj Khalifa-billetter

Dubai: 4 timers rundvisning med Burj Khalifa-billetter

Oplev Dubai - en by med mange kontraster! Udforsk byens historiske centrum og det moderne, futuristiske Dubai på denne 4 timers tur. Under køreturen til Burj Khalifa kan du beundre den unikke arkitektur og Dubais skyline. Besøg Burj Khalifa, verdens højeste bygning på 828 meter, og kør med verdens hurtigste elevator til 124. etage på under et minut. Når du når toppen, kan du nyde den betagende panoramaudsigt over hele Dubai. Bagefter besøger I Souk Madinat, et indkøbscenter i arabisk stil med mange butikker og restauranter. Dette sted byder på en interessant blanding af tradition og modernitet og vil få dig i stemning til det majestætiske syn af luksushotellet Atlantis på Palm Island. Fordyb dig i Dubais historie og kultur på Dubai Museum, inden du tager en traditionel vandtaxi over Dubai Creek til et traditionelt arabisk krydderi- og guldmarked. Her kan du indtage duftene og guldets glimmer.

Privat Dubai Marina Yacht Flying Dress Fotooptagelse

Privat Dubai Marina Yacht Flying Dress Fotooptagelse

Udforsk de ikoniske vartegn omkring Dubai fra en unik vinkel med vores luksusyacht-tur. Mens du sejler komfortabelt gennem vandet, kan du tage dig tid til et spændende fotoshoot mod den panoramiske baggrund sammen med vores fotograf. Forundres over Water Islands storhed, mens du sejler gennem Dubai Marina, og sejl også tæt på det smukke Dubai Eye. Når du fortsætter sejlturen, kommer du forbi Burj Al Arab og ser på The Palm og Jumeirah Beach. Du får også mulighed for at forevige alle de mindeværdige øjeblikke på denne sejltur med hjælp fra en professionel fotograf, som vi stiller til rådighed for dig. Mens du er på yachten, kan du nyde gæstfriheden med en varm velkomst på den røde løber, og nyde frisklavet morgenmad eller BBQ om bord, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Der vil være juice og vand til rådighed på båden, og du er velkommen til at spørge om hjælp fra den hjælpsomme besætning, mens du slapper af på krydstogtet. Mens du sejler på det 64 fod lange fartøj, kan du bruge tid på at interagere med andre om bord. Du kan også nyde komforten og faciliteterne på båden, som omfatter et spiseområde og 3 dejlige kahytter med naturligt lys. For at få en fuldendt oplevelse kan du tage plads i loungeområdet, der er fyldt med sol og skygge.

De mest populære seværdigheder i Dubai

Oplevelser i Dubai Islands

Byer i Forenede Arabiske Emirater

Andre seværdigheder i Dubai Islands

Vil du se alle oplevelser i Dubai Islands? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Islands

Samlet bedømmelse

4.7
(6.324 anmeldelser)

Et smukt udsigtspunkt, hvorfra du kan se palmetræet. Der er en restaurant på toppen, vandfontæner (gratis) og punkter med trin til at tage billeder. Jeg anbefaler det på det varmeste! For mig er dette nok det smukkeste punkt i Dubai :) husk bare, at du udover Palm View-billetten også skal købe en Monorail-tur på stedet, for uden den kommer du ikke til bygningen, hvor udsigtspunktet er. Du kan nemt købe billetten på stedet

En oplevelse at gøre, konstruktionens historie er meget interessant at opdage, og udsigten på 52. etage vil tage pusten fra dig. Meget god værdi for pengene med GetYourGuide, som sælger adgang til en lavere pris

En fantastisk oplevelse, jeg troede, at det kun var omkring €25 for et halvt glas rødvin

Oplevelsen er utrolig. Men det var svært at finde det dårligt angivne sted.

meget smukt synspunkt med forklaring af skabelsen af Palmen