Tilføj datoer

Ting at gøre Dubai

I dette glamourøse ørkencentrum mødes den gamle og nye verden.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 486 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 31

Ofte stillede spørgsmål om Dubai

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dubai?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dubai?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dubai er:

Abu Dhabi

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 282.189 anmeldelser

Versailles er et besøg værd, og lydguiden er fantastisk, alt er meget godt forklaret. Det eneste du skal huske på (i hvert fald for nu) er tidspunktet du har billetten, hvis der er mange mennesker vil de ikke lade dig passere på et andet tidspunkt end det du har på passene, selvom på siden af rejsearrangøren råder til at være der før 8:45 ... det virker ikke for alle, vi havde kl 15:30 og forhåbentlig på grund af lav tilstrømning gik vi ind kl 15:00. Det er dejligt at gå tidligt, lære haven, Marie Antoinettes domæne at kende osv... og omkring middag (13:00-14:00) komme ind i paladset, er det meget mindre overfyldt.

Fremragende

Jeg elsker det. Det var en dejlig tur. Min mand og jeg nød paladset og haverne. De er meget smukke. Det er meget meget stort. Så hvis du vil se det helt, skal du gå en lang afstand, eller du kan leje en minigolf, som de har der.

Levede til fulde op til forventningerne

Alt var som beskrevet på getyourguides hjemmeside. Nem at bestille billetter. Guiderne med entrebilletter var på det sted som var beskrevet. Vil helt sikker bruge getyourguide igen.

MEGA anbefalelsesværdig tur! Meget flot tur med de lovede fotostop og information ved vartegnene af den super venlige lokale guide. Pris/ydelse meget klar 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fremragende

Ferrari World er et absolut must, når du er der. Trods den lange ventetid var det bestemt det værd.