Oplevelser i

Dubai

I dette glamourøse ørkencentrum mødes den gamle og nye verden.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

10 ting du skal se i Dubai

Dubai har gennemgået en forvandling i de seneste år med en lang række kreative, ambitiøse byggeprojekter, som har skudt byen op i toppen af listen over populære rejsemål. Her er nogle seværdigheder, som du ikke vil gå glip af, når du besøger dette ørkenhotspot.

 • Burj Khalifa

  1. Burj Khalifa

  Burj Khalifa er med sine imponerende 829,8 meter verdens højeste bygning. Tag turen op til 124. etage, og nyd den forbløffende udsigt, der nærmest trodser tyngdekraften.

 • Dubai-springvandet

  2. Dubai-springvandet

  Det er de samme kræfter, der står bag springvandet i Dubai som står bag Bellagio-springvandet i Las Vegas, og Dubai-springvandets show er simpelthen fantastisk. Sæt dig på en café i nærheden og sug det hele til dig.

 • Burj Al-Arab

  3. Burj Al-Arab

  Verdens højeste hotel, Burj Al-Arab, ligger i Dubai. Her koster en luksussuite 15.000 USD, som måske er lige i overkanten for den almindelige turist, men så kan du opleve hotellet, og en masse havdyr, fra undervandsrestauranten i stedet!

 • Palm Islands

  4. Palm Islands

  Der ligger 2 palmeformede øer ud for Dubais kyst. På Palm Jumeirah findes der allerede luksusvillaer og en vandpark mens den større, Palm Jebel, endnu ikke er færdigbygget.

 • The World Dubai

  5. The World Dubai

  Blot 2,5 km fra Dubais kyst ligger The World Dubai, en kunstig øgruppe formet som et verdenskort. De 300 små øer er private og afsidesliggende områder for eksklusive investorer.

 • Jumeirah Beach

  6. Jumeirah Beach

  Solen i Dubai kan blive meget intens, og derfor er det vigtigt med en strand i nærheden. Jumeirah Beach er den bedste sandstrand i byen og de mange hoteller lige ved har gjort stedet meget populært blandt turister.

 • Dubai Creek

  7. Dubai Creek

  Dubai bestå af 2 byer, Deira i nord og Bur Dubai i syd. Mellem dem løber Dubai Creek. Her kan du bl.a. opleve dhowfiskerbåde, som er over 100 år gamle.

 • Dubai Museum

  8. Dubai Museum

  Dubai Museum ligger i det smukke Al-Fahidi Fort fra det 18. århundrede. Her kan du blive klogere på både kulturen og de traditionelle musikinstrumenter og på historien om Emiraternes voldsomme ekspansion, efter de fandt olie.

 • Dubai Mall

  9. Dubai Mall

  I denne by, der er kendt for sin luksus, skal du ikke snyde dig selv for et af verdens største butikscentre, Dubai Mall! Her finder du en indgang til Burj Khalifa, en skøjtebane, en spillehal og en biograf.

 • Dubai Marina

  10. Dubai Marina

  Når Dubai Marina står færdig, vil det blive den største, menneskeskabte marina i verden, med et spænd på 3 km langs Den Persiske Bugt. Her vil blive plads til over 12.000 beboere og turister.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal du bruge i Dubai?

  Medmindre du er arkitekt, vil 3-4 dage være tid nok til at se de vigtigste ting. Vær meget opmærksom på hvornår du tager afsted. Det kan blive ekstremt varmt fra maj til september, og for dem der ikke er vandt til ørkenheden, kan det være en ubehagelig oplevelse.

 • Hvor skal du bo i Dubai?

  Der bydes på et stort udvalg af imponerende hoteller i denne by. Selvom dit budget er lidt mere jordnært, behøver du absolut ikke at gå glip af det sjove! Planlæg dine oplevelser på Dubais luksushoteller i form af bordreservation i restauranten i Burj Al-Arab eller nyd en eftermiddagscocktail på The Adress Downtown Dubai med udsigt til Burj Khalifa.

 • Vær bevidst om kulturelle forskelle

  Hvis det er første gang, du skal til Dubai, kan du måske undre dig over lovene. Det vigtigste er, at du viser respekt. Klæd dig konservativt og dæk skuldrene til. Kærtegn i offentligheden betragtes som forbudt og indtagelse af alkohol i offentligheden er ulovligt, undtagen i bestemte barer.

Praktisk information

 • Sprog
  Arabisk
 • Valuta
  AED
 • Tidszone
  UTC (+04:00)
 • Landekode
  +971
 • Bedste tid at tage dertil
  Det er bedst at rejse i foråret eller efteråret, hvor temperaturene er mildere.

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 166.188 anmeldelser

Alle pengene værd! Og middagen overraskende god - 2 forretter serveret ved bordet med efterfølgende tag-selv-buffet. Drikkevarer så som øl, vin, vodka, gin/tonic mm. tilbydes ad libitum - KUN for kvinder. Mænd får samme tilbud ved at betale 100 AED. Vi var 6 piger - så turen blev temmelig munter...

We had the best experience with Rafeeq as our guide. He came on time, was so polite, and took so many pictures of us. The best guide ever, thank you Rafeeq! You should definitely do this trip, it’s awesome

Det har været en rigtig sjov oplevelse. Vi var fire vokse mænd der ikke blev skuffede. Alle kan deltage, man kan selv vælge hvor vildt det skal være og guiden tilpasser sig.

Our guide ‘Aleem was very nice and so sweet. It was a comfortable ride with him and he knew what he was doing. He made the trip extraordinary!!

It was a very good trip and the captain was friendly and knew the good places and Can Take good pictures :)