Ting at gøre Dubai

I dette glamourøse ørkencentrum mødes den gamle og nye verden.

Ofte stillede spørgsmål om Dubai

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dubai?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dubai?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dubai er:

Abu Dhabi

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 245.795 anmeldelser

Vi havde en fantastisk tur på vandet med en super guide. Da vi ankom blev vi taget vel imod, det kunne godt virke lidt rodet, men der sker meget på den lille tømmerflåde, med folk der har været afsted og lige skal vaskes og nye der skal afsted... men smilende og imødekomende personale. Det kan være lidt svært at finde hvis du ikke tager en taxa derud. selv om det koster lidt, må jeg bare sige at det er alle pengene værd.

En super fin oplevelse, med en guide der gjorde alt hvad han kunne for at gøre turen så god som muligt. Han havde lidt problemer med 4 hjulstrækket i ørkenen, men gav os en fin tur, men syntes ikke vi havde fået helt nok, så derfor kørte han en lille omvej for at vise os andre steder som sjeken havde ladet bygge/opføre i ørkenen.. det var rigtig fint.

Vi var på tur med Mousah som gav os noget af en oplevelse med dunebashing. Vær opmærksom på at ATV turen er på lukket område nær deres base og ikke i ørkenen. Søde mennesker og en fin oplevelse hvor man ser det hårde terræn i ørkenen.

Fantastisk tur og oplevelser. Tiden træk lidt ud, men skyldes trafikken, så har man flere planer for dagen, så sørg for god tid imellem. Flink chauffør, og drikkevand til rådighed.

It was very Nice and we have the best guide Santos