Tilføj datoer

Dubai Audioguider

Vi fandt 33 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Dubai

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dubai?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dubai?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dubai er:

Abu Dhabi

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 28.115 anmeldelser

Dette var sådan en stor og afslappende oplevelse. Personalet går ud over at få dig til at føle dig godt tilpas, og de tager endda så mange billeder for dig for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Turen var ekstremt forfriskende med smuk udsigt og maden var fantastisk. Der var flere steder, du kunne sidde og bevæge dig rundt på yachten for at variere din oplevelse.

Turen var meget vellykket. Yachten var fin, der var omkring 20 af os. Den bedstes vogter, forpligtende, gav en masse interessante oplysninger, han bekymrede sig virkelig om vores tilfredshed. Krydstogtet varede 2 timer, middag på yachten, hamburger, hotdogs, kebabkød, grøntsager, mineralvand, juice, frugt... Super. lux udsigt.

Dejlig oplevelse, foreslår kraftigt at tage på solnedgangstur, derfor kan du se Dubai Marina både nat og dag (jeg synes om natten er endnu smukkere). Personalet er meget venligt, tilbyder dig at tage billeder med din telefon gratis. BBQ var også rigeligt. Store minder.

Flot og kæmpestort

Lang kø for at komme ind og mange mennesker i den første del af slottet, men derefter er der god plads til alle - stort og smukt og en fantastisk have.

God oplevelse, hvor vi fik set Dubai fra vandet, og fik gode billeder. Vi sejlede med Capt james, samara, jake, rushan, swabri. Kan anbefales