Dubai
Billetter

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 48.695 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Det var en stor og kompakt tur at se det meste af den gamle og nye dubai på meget kort tid. Men når det er sagt, om sommeren er det så varmt, at vi kun stopper et sted for at tage billeder og derefter gå på bussen. Dubai-rammen var ikke det værd, og måske skal du tilføje mest tid til souken, men igen, det er så varmt, lol. Anbefaler at gå om aftenen, hvis det er tilgængeligt.

Turen var højdepunktet for hele vores rejse i Dubai. Vores guide, Akbar, var virkelig flink og lærte os en masse om Dubai. Udover det var han en fremragende fotograf og sørgede også for, at vi havde det godt igennem hele turen:)

Fawad var en fantastisk rejseguide. Han var tålmodig og venlig og lærte os også om Dubais historie. Han var også den bedste fotograf! Jeg nød grundigt denne oplevelse. Bedste værdi for pengene.

Det var top ti oplevelse.Børnevenlig aktivitet og mine drenge elskede det.Vores guide Nijaz var behagelig og super sød.Maden og showet var også fantastisk