Dubai Dagsture
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Dagsture i Dubai

dubai premium red dunes camel safari og bbq i al khayma

Dubai: Premium Red Dunes, Camel Safari og BBQ i Al Khayma

Varighed: 7 timer
GetYourGuide Original

Undslip Dubai til en uforglemmelig ørkensafari over røde klitter og nyd en grillmiddagsfest og traditionelle ørkenaktiviteter inde i den majestætiske…

Se alle Dagsture i Dubai
Se alle 357 oplevelser

Det synes rejsende om Dubai

Fantastisk oplevelse - flot tur - virkelig meget for pengene!

Vi var d. 14/10-2019 på en fantastisk ørkentur med kamelsafari og BBQ i Al Khayma lejren. Det var en stor oplevelse.! Vi havde booket turen med "Ocenaair Travels" Alt fungerede helt perfekt. Vi havde den rareste guide "Shihab". Så imødekommende og fantastisk en guide. Ocenair Travels må være stolte over ham som medarbejder. Han tilbød adskillige gange at tage billeder af os, så vi kunne forevige denne tur. Vi blev hentet på vores hotel kl. 14:15. Derefter kørte vi ca. 1 time væk fra Dubai til 1. stop, mulighed for at købe en ATW tur ud i ørkensandet. Vi der ikke skulle køre denne tur, sad bare og nød de 45 min. i varmen. Derefter kørte vi ca. 15 min videre ud til ørkenen hvor der var Dunediving i ca. 45. min. Det var mega sjovt, fantastisk og meget smukt! Derefter gik turen til lejeren hvor vi fik en ridetur på kameler (var med i prisen). Derefter aftenarrangement i lejeren. Lækker arabisk buffet og sodavand, vand (med i prisen). Ildshow, mavedans, stjerner. Utrolig meget for pengene!

En herlig og spændende eftermiddags og aftentur.

Vi blev hentet rettidigt på hotellet af RAIZ der var vores guide og Jeppchauffør. Det var en længere tur for at nå ud til det første mødepunkt, men RAIZ var meget informativ undervejs. Vi bedsteforældre og vores to teenagerdrenge var i samme jeep som et yngre par fra Canada og dem fik vi også en god snak med. Ved 1. mødepunkt fik drengene en vild tur på hver deres ATV. Herefter gik den vilde tur ud i ørkenen hvor vi skred rundt i klitterne dog uden at vælte og køre fast, flot kørt. Så var vi igen nået til et mødested på toppen af en høj klit med en stejl side og nu blev der "sandbordet" til den helt store medalje og alle fik lejlighed til at prøve. Der var både "border" man stod på og nogle man sad på. Hvis man ikke var skrap til det var straffen sand overalt på kroppen og i lommerne. Herefter kørte vi videre i vild fart frem til beduinlejren hvor vi oplevede solnedgangen og også en ridetur på kameler. Så var der lækker mad og en del aktiviteter, afslutningsvis var der optræden.

En rigtig god og børnevenlig ferieoplevelse

Vi blev afhentet i en ren bil til tiden af en meget venlig og imødekommende guide ved navn Jamal. Han var vores personlige guide for dagen. Køreturen, turen i sandbakkerne, beduinlejren, ridetur på kameler, hennamaling på hænderne, underholdning og buffet var meget tilfredsstillende. På turen til ørkenen blev der gjort et hold, hvilket ikke er beskrevet i pakken, ved et sted, hvor man kan betale for at køre i ATV'er, købe souvenirs m.m. Det var ikke særlig attraktivt og mindede mest af alt om en turistfælde. Det havde vi gerne været foruden. I forbindelse med buffetten i beduinlejren blev vi ikke gjort opmærksomme på placering af dessertbuffet, hvorfor 4-6 borde missede den. Små skønhedsfejl på en god dag. Stor ros til vores guide.

super godt arrangeret og vores guide var fantastisk

Et godt arrangement for prisen, blev samlet op i biler og kørt ud til første stop hvor vi kørte APV'er super sjovt - vores guide var en glad fotograf og vi fik alle taget nogle flotte "model" billeder (hvis man er til det) - der var sandsafari, men fik kun en hurtig tur og så tilbage igen - og så blev vi kørt ud til kamelerne og den lejr hvor vi skulle spise, det var meget turist agtigt, for meget efter min smag - men maden var godt og det var en af de bedre dage i Dubai :)

Excellent guide Irfan Khan made the trip perfekt

Vi havde en virkelig dejlig tur som var perfekt planlagt fra start til slut. Vores guide Irfan Khan vidste en masse om både emiraterne, ikke mindst Dubai og Abu Dhabi og delte denne viden på en meget fin måde. Vi stod ikke i kø nogen steder, hvilket vores guide sørgede for med sin gode planlægning. Han tog en masse billeder af os, så vi nu har virkelig god billeddokumentation fra turen. Udelukkende ros herfra.

Fra Dubai: Abu Dhabi i lille gruppe og Etihad Towers-billet Anmeldt af Helle Stigaard, 18/04/2019