Tilføj datoer

Dubai
Fly- og helikopterture

Fly- og helikopterture
30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Dubai Fly- og helikopterture

Burj Khalifa: Entrébillet til 124. and 125. etage

1. Burj Khalifa: Entrébillet til 124. and 125. etage

Tag verdens hurtigste elevator, mens du stiger op i Dubais ikoniske skyskraber Burj Khalifa. Du har titlen som verdens højeste bygning og kan køre op til 125. etage og se udsigten fra balkonen på observationsdækket. Burj Khalifa tårner sig op over Downtown Dubai med sine svimlende 2.723 fod. Nyd udsigten fra luften over det omkringliggende emirat med 360-graders panoramaer. Lær om arkitekturen og teknologien bag dette ikon fra Mellemøsten, mens du ser udsigten over byen gennem et af dækets teleskoper. Køb et souvenirfoto, der er taget ved indgangen til den 125. etage. Se Dubai Fountain-showet med synkroniseret musik, der spilles på Burj Khalifas observationsdæk. Beundre verdens største dansende springvand, der står på Burj Khalifa-søen, fra dit udsigtspunkt.

Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

2. Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

Opdag ørkenen uden for Dubai på en guidet dune bashing-safari. Nyd muligheden for at deltage i en række valgfrie aktiviteter, herunder en quadcykeltur, kamelridning eller middag og underholdning med en udvidet turmulighed. Du bliver hentet fra dit hotel eller det valgte sted af din rejseguide. Kør derefter til Dubai-ørkenen, og efter en kort pause kan du opleve den spændende dune bashing-session med uddannede chauffører. Du kan også prøve sandboarding og tage nogle fantastiske fotos af de rullende klitter. Fortsæt til Al Khayma-lejren til en kameltur og de inkluderede forfriskninger. Deltagerne på den 7 timer lange tur vil fortsætte med at nyde nogle underholdningsshows og spise en lækker grillmiddag i lejren. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit hotel/bygning.

Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

3. Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

Udforsk Dubai Miracle Garden, verdens største naturlige blomsterhave, med denne halvdagsbillet til at springe køen over. Oplev en verden bestående af 50 millioner blomster, en grønskende skattekiste af oplevelser, der fanger fantasien. Bliv blæst væk af skulpturer, der har vundet 3 Guinness World Records. Vær vidne til 45 millioner blomstrende blomster i fantastiske designs, fantastiske former og iøjnefaldende farver i Miracle Garden. Se et dobbeltdækker-design af Emirates A380-luftbussen i overvældende størrelse, dækket af mere end 500.000 friske blomster og levende planter. Se velkendte ansigter som Mikey Mouse, Mini Mouse og deres venner. Slentre rundt i solsikkefeltet, søparken, smølfernes landsby og paraplytunnelen. Lyt til levende musik, beundr gadedanserne i vogne og nyd en uforglemmelig oplevelse med din familie og venner.

Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

4. Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

Hol en enestående udsigt over Pal Jumeirah og de omkringliggende vartegn fra udsigtsterrassen på The View at te Palm med denne adgangsbillet, der inkluderer adgang til den medrivende The View-udstilling. Vælg mellem en almindelig adgangsbillet eller en fast-track-billet med skip-the-line-privilegier. Med en højde på 240 meter tilbyder observationsdækket på niveau 52 i det ikoniske Palm Tower en panoramisk 360-graders udsigt over Palm Jumeirah, Den Arabiske Golf og andre ikoniske vartegn fra en udendørs terrasse og en VIP-lounge af høj kvalitet. Ud over en enestående udsigt og fotomuligheder over Dubais skyline kan du nyde medrivende oplevelser, der tager dig med på en rejse om Palm Jumeirahs historie og meget mere på The View Exhibition, en udstilling inspireret af forundring. Palm Jumeirah er et verdensomspændende symbol på Dubais energi, vækst og ambitioner. Den virkelig ikoniske bebyggelse strækker sig ud i Den Arabiske Golf i form af en dadelpalme, De Forenede Arabiske Emiraters nationalplante.

Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

5. Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

Oplev lysene fra Dubai Mall Fountain Show på en 30-minutters sejltur med "abra" vandtaxa. Dubai Fountain er et fængslende vand-, musik- og lysspektakel i Downtown Dubai, og det er verdens højeste springvand. Med en længde på over 274 meter ligger Dubai Fountain på den 120.000 m2 store Burj Lake og optræder til et udvalg af forskellige melodier. Stig ombord på den traditionelle træbåd på Burj Lake, og sejl forbi nogle af byens mest ikoniske monumenter, såsom Burj Khalifa, Souk Al Bahar og Palace. Beundr byens fantastiske skyline fra vandet, før du indtager din position for at få en storslået udsigt til belysningen. Med kun 6 personer pr. båd kan du beundre det visuelle spektrum af over 1.000 vandudtryk fra et eksklusivt og intimt perspektiv. Se med ærefrygt, hvordan springvandene lyser op under et visuelt skue med 6.000 lys, 25 farvede projektorer og 83.000 liter vand i luften! Se en fantastisk koreografi af lys og vand synkroniseret med klassisk, arabisk og verdensmusik, som vil efterlade dig åndeløs.

Dubai: Kombibillet til akvarium og Burj Khalifa niveau 124, 125

6. Dubai: Kombibillet til akvarium og Burj Khalifa niveau 124, 125

Oplev Dubais magi med en kombineret billet til 2 af byens mest fantastiske attraktioner, og oplev Dubai Aquarium og Burj Khalifa på samme dag. Fra havets dybder til himlen ovenfor, opgrader dit Burj Khalifa-besøg med et fortryllende møde med 485 akvatiske arter i Dubai Aquarium and Underwater Zoo. Start med at rejse til toppen af Dubais mest ikoniske monument med en forudbestilt adgangsbillet til Burj Khalifa. Når du har valgt dit tidsrum, skal du tage verdens hurtigste elevator til observationsetagen på niveau 124 i verdens højeste bygning. Nyd betagende 360-graders panoramaer over byen, ørkenen og bugten. Lær mere om arkitekturen og teknologien bag denne unikke skyskraber. Gå ind i verdens største suspenderede akvarium. Beundre tusindvis af vanddyr fra hele verden, inklusive sjældne arter som kongekrokodille og sandtigerhajer. Oplev tre økologiske zoner: Regnskov, Rocky Shore og Living Ocean.

Dubai: Indgangsbillet til Global Village

7. Dubai: Indgangsbillet til Global Village

Global Village Dubai er en førende familiedestination, der blander underholdning, shopping og madoplevelser. Denne dynamiske attraktion ligger i hjertet af byen og forener hvert år en bred vifte af kulturer fra hele verden. Rejs gennem 27 pavilloner, der hver repræsenterer et andet land, hvilket giver en unik mulighed for at udforske verden på et enkelt besøg. Fordyb dig i hver kulturs autenticitet med omhyggelig opmærksomhed på arkitektur, indretning og atmosfære, fra de livlige basarer i Indien til de charmerende gader i Europa. Med over 40.000 forestillinger i verdensklasse inden for dans, musik og drama fejrer Global Village den rige mangfoldighed af globale traditioner. Derudover er der mere end 170 karnevalsforlystelser og et fyrværkeri, der forstærker spændingen. Shoppingentusiaster vil blive begejstrede for den travle markedsplads, der afspejler den pulserende energi fra en global basar. Med et omfattende udvalg af boder og butikker fordelt på 3.500 forretninger kan du gå på opdagelse i unikt kunsthåndværk, tekstiler og souvenirs. Forkæl dig selv med kulinariske eventyr med et eklektisk udvalg af internationale køkkener, der passer til enhver gane, lige fra street food til gourmetlækkerier.

Dubai: Luksusyacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

8. Dubai: Luksusyacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

Oplev Dubais overdådighed, når du sejler en tur langs kysten ombord på en luksusyacht. Udforsk byens marina, øer og den palmeformede øgruppe Jumeira. Rejs i komplet komfort og stil med frisklavet mad og drikke service og en avanceret virtuel guide. Turen starter fra Dubai Harbour og tager dig tæt på nogle af Dubais ikoniske vartegn. Kør forbi Bluewater's Island, hjemsted for verdens højeste observationshjul, og den kompliceret designede Palm Jumeirah. Beundre den slående Burj Al Arab og Royal Palaces, der står ud mod skyline.

Dubai: Museum of the Future Adgangsbillet

9. Dubai: Museum of the Future Adgangsbillet

Oplev et museum, der forsøger at forandre verden i stedet for at fortælle en historie fra fortiden med denne billet til Museum of the Future i Dubai. Besøg denne ikoniske bygning, der er en af verdens mest komplekse arkitektoniske strukturer. Passer gennem dette unikke rum, der rummer flere fordybende fremtidsmiljøer, der har til formål at placere de besøgende i en styrkende version af fremtiden. Udforsk fremtiden for rumfart, klimaforandringer, sundhed, velvære og spiritualitet. Lær om områderne robotteknologi og kunstig intelligens. Oplev mulighederne i koncepter som menneskelig forstærkning. Se, hvordan uddannelse, intelligente byer, energi og transport kan blive ændret i fremtiden.

Dubai: Burj Khalifa Sky Ticket Niveau 124, 125 og 148

10. Dubai: Burj Khalifa Sky Ticket Niveau 124, 125 og 148

Undgå menneskemængderne, og forkæl dig selv med en førsteklasses oplevelse på 124., 125. og 148. etage af Burj Khalifa, inklusive adgang til den udendørs terrasse på verdens højeste observationsdæk. Vælg solnedgangsmuligheden for at nyde byen, mens solen går ned over skylinen. Lær om arkitekturen og teknologien bag dette mellemøstlige ikon, mens du ser udsigten over byen gennem et af dækets teleskoper. Gå op i den 555 meter høje Burj Khalifa med start i SKY Lounge. Se, hvordan specialdesignede projektioner lader dig "flyve" over byens vartegn undervejs. Se Dubai Fountain-showet med synkroniseret musik, og beundr verdens største dansende springvand på Burj Khalifa-søen fra dit panoramiske udsigtspunkt. Gå ned til jordoverfladen, hvor en ny udstilling giver dig mulighed for at genopleve opførelsen af Burj Khalifa. Hør udtalelser fra hjernerne bag bygningen, fra interiør til landskabspleje, arkitektur og meget mere.

Intense oplevelser

Dubai

Dubai

Ofte stillede spørgsmål om Dubai Fly- og helikopterture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Dubai end Fly- og helikopterture?

Disse andre ting at gøre i Dubai må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Vi havde en fantastisk helikopterflyvning over Dubai. Den gyldne helikopter var meget komfortabel og rummelig. Der var i alt syv gæster og en pilot. Udgangspunktet var fra palmetræet nær Hotel Atlantis, hvor vi havde en fantastisk udsigt over byen. Piloten var meget professionel og forklarede alt, hvad vi så. Udsigten var betagende, vi fløj til Burj Khalifa, den højeste bygning i verden, forbi den gamle bydel, Burj al Arab, det berømte hotel i form af et sejl, og Palmen, den kunstige øgruppe. Aftensolen badede alt i et gyldent lys, det var simpelthen smukt. Flyet var meget glat og behageligt, og prisen var rigtig. På flyveturen så og fotograferede vi en masse. Det var en oplevelse uden sammenligning, som vi kun kan anbefale til alle, der ønsker at opleve Dubai fra et andet perspektiv.

Vi har haft en stor oplevelse. Vi blev guidet hele dagen af Raj. Han er en venlig dreng fra Nepal. Han hentede os på hotellet og tog os med overalt. Luftballonturen var fantastisk med en meget sjov og vidende japansk kaptajn Yosh. Under ballonflyvningen blev der også fløjet med en falk ved navn Pikachu ledet af sydafrikaneren Hendri. (Hilsen fra Holland) Efter ballonflyvningen fik vi en lækker morgenmad i lejren i ørkenen. Så endelig en kameltur. Raj, træt men tilfreds, satte os af på hotellet kl. 10.00. Dagen kan starte efter et par timers søvn! Virkelig anbefalet.

Stor oplevelse. God introduktion. Meget ærlig. Vores helikopterflyvning blev aflyst med kort varsel på grund af dårlig sigtbarhed. Tilbød straks en alternativ dato. 5 personer passer i en helikopter (4 bagerst, en foran). Hvem der sidder hvor bestemmes ud fra vægten. Helikopteren har aircondition. Du kan tage din mobiltelefon og kamera med indenfor. Der laves dog film- og fotooptagelser som kan tilkøbes (USB stick).

På grund af fugt blev vores aftale fra 9:00 til 16:45 aflyst..vi ventede hele dagen på vores aftale.. Fordele: er det sjovt?? Meget gode ulemper: Jeg ved det ikke, fordi vores fly var korte (12 min.) flyver til Burj al Arab, Palm Island, Atlantis og Burj Khalifa alt for langt..

En utrolig oplevelse med super søde, hjælpsomme, meget sympatiske og venlige mennesker. Helt super korrekt, opmærksom og med stor glæde i starten. Du bliver rigtig godt modtaget og inkluderet. Bare fedt!!!!! Jeg kan kun anbefale. Jeg vil helt sikkert gøre det igen!!!!!