Dubai
Jet-ski

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 474 anmeldelser

Tour var virkelig en 2 timers kørsel. Jetski er utrolig hurtige, jeg har allerede lavet ture et antal gange, men disse jetski er virkelig hardcore .. Vores guide var også super flot. I sidste ende havde jeg mistet mine briller (allerede ankommet til basen), personalet gik endda til at dykke efter mig for at lede efter brillerne. Så hjælpsomme og venlige, fantastiske. Der var også vand gratis. Billeder er taget af guiden og derefter sendt gratis. Pletter var også virkelig fantastiske.

Jeg havde en masse sjov og kan kun anbefale udflugten og Nemo vandsport. Alle var super opmærksomme og venlige, døren var sjovt og fotos og videoer viste sig at være utrolig smukke. En fantastisk oplevelse. Desværre reserverede jeg kun 30 minutter, men jeg kommer igen og booker derefter 1 times tur eller mere. Alt fungerede godt. Min guide (desværre kan jeg ikke huske hans navn længere) skræddersy turen til mig og mit tempo meget godt.

Jetski -turen var bestemt det værd. Jeg havde reserveret turen på 2 timer og var så heldig at være alene med rejselederen. 2 timer er lidt for meget. En time er nok, især da billederne foran Bhrj Khalifa e er for langt væk i modsætning til Burj al Arab og Atlantis Hotel osv. Billederne var meget gode. Rejselederen var også temmelig flink og tålmodig.

Spændende lidt hårdt for benene

Det er sjovt, det er pengene værd. Men en ting er, instrukturen er ret arrogant, det kan være lidt Hvis han er lidt mere venlig bedre til at kommunikere, så er det ellers helt i top. Isak fra Grønland

Kan helt klart anbefales. Søde og sjove instruktører.