Dubai
Lokale ture og bydele

Vælg datoer

Populære Lokale ture og bydele i Dubai

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.701 anmeldelser

Vores guide, Noor, var helt igennem fremragende. Det hele foregik på forståeligt engelsk, og han var dygtig til at fortælle om alle de seværdigheder, som vi kørte forbi. Han var ligeledes rigtig god og tålmodig til at besvare vores 1000 spørgsmål om Dubai. Vi fik masser muligheder for at spørge og snakke med ham undervejs på turen, og han virkede oprigtigt interreseret i vores spørgsmål, ligesom at han spurgte ind til Danmark for at sammenligne de to lande og kulturer. Det var berigende og meget spændende at være med på denne tur. Turen var i sig i selv godt skruet sammen, og der var stort set ingen spildtid. Det var interessante steder, vi besøgte, og voldsomt flotte og prangende seværdigheder. Klart en anbefalesværdig og godt planlagt tur!

Great tour. Picked up at time by our skilled driver Asim Ameer who was a great guide. The activities worked well and we had a lot of fun. We where a family of four. “Children” 23 and 19.

Siyyad Det var en rigtig god tur, vi prøvede at køre ATV i ørkenen, kameltur, dune bashing og sand boarding, hvilket var mega sjovt. Kan anbefales til andre

Our experience was really nice and we had the best driver Akber! He was really good at taking care of us and making sure we were having fun.

Virkelig god tur! Guiden var super sød, og vi fik set alt det bedste fra smukke Abu Dhabi.