Tilføj datoer

Dubai Ørkensafarier

Vi fandt 106 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om Dubai

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dubai?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Dubai?

De bedste dagsture og -udflugter fra Dubai er:

Abu Dhabi

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 41.874 anmeldelser

En super god tur hvor vores guide/chauffør Shah Zaid Muhammed vartede os på hele dagen. Når man ankommer får man en lille tur på kamelerne, næsen for lidt. Derefter bliver man næsten trukket ud i tingene, også selv om man ikke har betalt for det ved bookningen. Vi fik feks deres traditionelle hovedbeklædning på, som vi troede var en del af det hele, men den skulle vi betale ekstra 30 aed for. Vi blev præsenteret for ATV'erne, som vi heller ikke havde planlagt hjemmefra, men det så sjovt ud - og var sjovt, men en ekstra udgift på 250 aed. Det skal siges, at det var alle pengene værd. Man får en halv time (rigeligt) i et stort afmærket område, hvor man kan boltre sig i ørken området. Derefter over i bilen igen og nu gik turen med bil ind i ørkenen. Det var vildt, og godt man ikke selv skulle køre her. Super god og sjov kørsel af vores chauffør. Der blev mulighed for sandboarding, og foto optagelser. Til slut stop for rengøring af bil ved et lille kiosk område, man skal kunne sige fra!

Med RERC-toget var det ret nemt at komme til Versailles. Vi kom ind uden at stå i kø, og vi var i stand til at besøge paladset ganske roligt, formoder jeg, fordi det var november, selvom besøget i haven af samme grund var skuffende, træerne har ingen vegetation, der er ingen blomster, springvandene er vendte off og alle skulpturerne Eksteriør beskyttet med presenninger. Alligevel var det det værd, og jeg anbefaler det, paladset er ekstraordinært.

Rigtig sjov tur. Meget punktlige ift. tider og man er ved hver aktivitet i et passende tidsrum. Ahmed er humoristisk og hjælper gerne med gode billeder, sørger for vand mv.

Sød chauffør (Ibrahim) som kom til tiden og var serviceminded. Han guidet os gennem det hele.

Super fin tur. Alt fungerede og levede op til vores forventninger