Tilføj datoer

DubaiØrkensafarier

Vores mest anbefalede Dubai Ørkensafarier

Fra Dubai: Ørkensafari, ATV, kamelridetur og Al Khayma-lejr

1. Fra Dubai: Ørkensafari, ATV, kamelridetur og Al Khayma-lejr

Oplev ørkenen uden for Dubai på en guidet dune-bashing-safari. Få muligheden for at deltage i en række valgfrie aktiviteter, herunder en tur på ATV, kamelridning eller middag og underholdning med en udvidet turmulighed. Du bliver afhentet fra dit hotel eller dit valgte sted af din guide. Derefter kører du til Dubai-ørkenen, hvor du efter en kort pause, kan komme med på en spændende dune-bashing-tur med vores veluddannede chauffører. Du kan også prøve at stå på sandboarding og tage nogle fantastiske billeder af de rullende klitter. Fortsæt til Al Khayma-lejren for den valgfrie kameltur og inkluderet forfriskninger. Deltagere på 7-timers turen kan derefter fortsætte dagen med underholdende shows og en lækker grillmiddag i lejren. Når turen nærmer sig sin afslutning, vil du igen blive sat af ved dit hotel eller din indkvartering.

Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

2. Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

Udforsk ørkenen på denne SUV-tur fra Dubai. Kør op, ned og gennem ørkenklitterne i Land Cruiser. Kør en ATV over sandklitterne, inden du nyder liveunderholdning og middag i en beduinlejr. Begynd med at udforske ørkenen, og få et indblik i ørkensandets barske og intense karakter. Senere kan du prøve dune bashing i en 4x4 Land Cruiser (som er fuldt udstyret med alle nødvendige sikkerhedsfunktioner) og sandboarding på de silkebløde røde sandklitter. Det næste, hvis du har valgt denne mulighed, er quad bike-oplevelsen, hvor du får en kort briefing med sikkerhedsinstruktioner, inden du nyder spændingen ved at køre på en ATV over det enorme sand. Til sidst kan du slappe af i en traditionel beduinstil-lejr, hvor du kan deltage i aktiviteter som kamelridning og henna-maling. Nyd at blive underholdt af mave- og folkedansere, mens du spiser en lækker grillmiddag.

Fra Dubai: Ørkenluksustur med kamelsafari og BBQ i Al Khayma

3. Fra Dubai: Ørkenluksustur med kamelsafari og BBQ i Al Khayma

Tag på en uforglemmelig rejse ud i Dubaiørkenen fra morgen til aften. Oplev spændingen ved at køre gennem de røde sandklitter, og føl gæstfriheden i beduinlejren i ørkenen, hvor du kan deltage i interaktive kulturelle aktiviteter og spise fra en lækker BBQ-buffet. Kør ud af den travle by og ind i den fredelige ørken i en firehjulstrækker. Når du ankommer, kan du nyde et afslappende hvil og tage på en ATV-tur (valgfrit).  Derefter sætter du dig til rette og bliver spændt fast til en køretur med dune-bashing i Lehbab-ørkenens smukke røde klitter. Hvis du vil have adrenalinen lidt ekstra op at pumpe, kan du også prøve sandboarding. Fortsæt til Al Khayma-lejren, og bliv budt velkommen med arabisk kaffe, slik og datoer. Hils på kamelerne, der bor i lejren, og tag en 10-minutters kamelridetur over sandet, hvis du har lyst. Under din tid i lejren, kan du ryger shishavandpibe, få en hennatatovering og møde lejrens falkeekspert og hans loyale fugl.  Ved solnedgang åbner grillbuffetten. Mens du spiser, bliver du underholdt af traditionelle danse, der udføres på scenen i midten af lejren. Slut din middag med at smage forskellige lokale desserter. Som en sidste overraskelse slukkes lyset i lejren, og du får mulighed for at nyde ørkennattens fredelige stemning, før du bliver kørt tilbage til din indkvartering i Dubai.

Dubai: Halvdags ørkensafari, kamelridetur og valgfri ATV-tur

4. Dubai: Halvdags ørkensafari, kamelridetur og valgfri ATV-tur

Efter afhentning på dit hotel i en firhjulstrukket Land Cruiser tager du sammen med en lokal guide ud i ørkenen, blot 45 minutter fra Dubai. Ved ankomsten til Lahbab-ørkenen har du tid til at slappe af. De mere eventyrlystne kan prøve kørsel på ATV, hvilket er en valgfri aktivitet.  Når dit køretøj er klart, kører du ud i ørkenen på en dune-bashing-tur. Mærk din mave slå kolbøtter, mens du kører op og ned ad de høje røde klitter. Bliv forbavset over, hvordan køretøjet klarer umuligt stejle stigninger og det ujævne sandterræn.  Efter dune-bashingen har du mulighed for at prøve sandboarding eller bare beundre landskabet omkring dig. Husk at tage masser af billeder af det naturskønne ørkenlandskab.  Det næste stop er Al Khayma-lejren, hvor du bliver budt velkommen med traditionel arabisk kaffe, søde sager og dadler. Derefter besøger I en kamelfarm, hvor du lærer om dyrene, der er en vigtig del af traditionel beduinkultur. Efter at have nydt en kort kamelridetur bliver du sat af tilbage på dit hotel i Dubai.

Fra Dubai: Ørkensafari, ATV, kamelridetur og sandboarding

5. Fra Dubai: Ørkensafari, ATV, kamelridetur og sandboarding

Slip væk fra travle Dubai for en stund, og oplev roen i den omkringliggende ørken om morgenen. Du bliver hentet på dit hotel, hvorefter du kører ud i vildnisset i et 4-hjulstrukket køretøj. Din eventyrlyst bliver tilfredsstillet, uanset om du rejser som familie, par eller alene. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og nyd den legendariske arabiske gæstfrihed. Rejs til det fjerntliggende ørkenområde Lahbab, der ligger cirka 50 kilometer fra Dubais centrum. Lad dig betage af det silkeagtige røde sand og de tårnhøje klitter, der giver spektakulære udsyn over det omkringliggende landskab. Når du ankommer til Lahbab, kan du holde en kort pause, mens din chauffør lukker luft ud af køretøjets dæk, så I får et bedre greb i sandet. Hop op på en kamel til en kort tur. Du kan også vælge at nyde en valgfri ATV-oplevelse (aldersbegrænsning). Tag så ind i ørkenen ombord på din 4-hjulstrukne Land Cruiser, og hold på hat og briller, når køretøjet suser afsted på en rutsjebanetur over klitterne. Kør dybere ind i ørkenen, og nyd den absolut smukkeste udsigt, når I puster ud på den højeste sandklit. Du kan også prøve at sandboarde og surfe ned ad sandet eller bare slappe af og tage billeder af den spektakulære udsigt. Efter ørkeneventyret bliver du sat af på dit hotel.

Fra Dubai: Ørkensafari med BBQ-middag og underholdning

6. Fra Dubai: Ørkensafari med BBQ-middag og underholdning

Du bliver afhentet af turrepræsentanterne fra dit valgte sted, og derefter kører I til Al Hibas Red Dunes, en køretur på cirka 45 minutter. Her kan du beundre klitternes majestætiske fremtoning og de vidunderlige farver, der skifter dagen igennem. Her tilbringer du 20-30 oplevelsesrige minutter med vild kørsel rundt i ørkenen i en terrængående bil. Derefter fortsætter turen over klitterne til ørkenlejren. I lejren er der mulighed for at komme på en kort ridetur på kamelryg, prøve østens traditionelle håndudsmykning udført med hennafarve og opleve traditionel dans, mavedans og den  fantastiske Tanoura-dans. Andre aktivitetsmuligheder i lejren inkluderer ATV-kørsel, en sandkunstsudstilling, arabisk kaffe, falkefotografering og et lille tæppeudsalg. Når aktiviteterne er overstået, bliver du kørt tilbage til et sted efter eget ønske.

Dubai-ørkensafari: BBQ, kamelridetur og sandboarding

7. Dubai-ørkensafari: BBQ, kamelridetur og sandboarding

Denne unikke ørkensafari starter med afhentning fra din indkvartering i Dubai. Du vil køre i et firehjulstrukket køretøj i Dubais ørken, og dele dette eventyr med familie og venner. Oplev dune-bashing i en Land Cruiser, og stop for at sandboarde på de røde klitter. Tag billeder af ørkensolnedgangen, hvor din gruppe er iført traditionelle arabiske kostumer i beduinlejren. Nyd en kameltur og hennamaling om aftenen. Læn dig tilbage i beduinlejren, og nyd et underholdende, traditionelt tanura-show og en mavedansforestilling. Prøv den lækre smag af det arabiske liv med en grillmiddag med arabisk kaffe, friske dadler, falafel og shawarma.

Dubai: Ørkenridt, kamelridning, sandboard og buffetmiddag

8. Dubai: Ørkenridt, kamelridning, sandboard og buffetmiddag

Lad dig fortrylle af dune bashing og dramatiske landskaber på denne luksusrejse. Tag en pause fra Dubais travlhed og flyg til de åbne vidder i Lehbab-ørkenen. Oplev en spændende tur i firehjulstrækker med chauffører, der er uddannet specielt til dune bashing i ørkenen. Nyd sandboarding og kamelridning, før du slapper af i en VIP-lejr, hvor der serveres lækker traditionel mad. Slap af med sheesha og underholdning leveret af mave- og tenoura-dansere. For at få den bedste oplevelse kører vi længere i klitterne end andre i en luksuriøs landcruiser. Du vil blive ført til høje klitter i den store ørken.

Fra Dubai: Klitbuggy-safari med afhentning og afsætning

9. Fra Dubai: Klitbuggy-safari med afhentning og afsætning

Strandbuggy-safarier tilbyder en ny dimension til terrængående udforskning. Kør i en dobbeltsædet 800cc-buggy, og tag på et unikt eventyr i Dubais ørken. Du vil udforske regionens majestætiske sandklitter, du klatrer op over toppe, kører ned i dale og nyder det fantastiske landskab. Din guide viser dig den bedste rute og sørger for, at du kører i et tempo, du finder behageligt. Hvis du føler dig lidt træt, kan du holde en lille pause med nogle forfriskninger, inden du fortsætter ud i sandklitterne igen. For at sikre din komfort og sikkerhed er hver buggy udstyret med et sikkerhedsbur, sikkerhedssæder og særlige sikkerhedsseler. Du kan desuden vælge at booke turen til 2, så I kan dele buggyen. Book din tur med en grillmiddag til sidst, som den perfekte afslutning på en spændende dag.

Fra Dubai: Afteneventyr i ørkenen med klitbuggy-tur

10. Fra Dubai: Afteneventyr i ørkenen med klitbuggy-tur

Sandbuggy-safarier tilbyder en ny dimension til terrængående udforskning. Kør i en dobbeltsædet buggy, og tag på et unikt eventyr i Dubais ørken. Du vil udforske regionens majestætiske sandklitter, du klatrer op over toppe, kører ned i dale og nyder det fantastiske landskab. Guiden viser dig de bedste ruter og sørger for, at du kører i et for dig behageligt tempo. Hvis du føler dig lidt træt, kan du holde en lille pause med nogle forfriskninger, inden du fortsætter ud i sandklitterne igen. For at sikre din komfort og sikkerhed, er hver buggy udstyret med et sikkerhedsbur, sikkerhedssæder og særlige sikkerhedsseler. Dette eventyr kan opleves som en solo passager eller som et par, der deler en buggy i en time. Når buggy-eventyret er slut, vil 4x4 køretøjer vente på dig for at tage dig til beduin-lejren midt i ørkenen, hvor du vil opleve levende underholdning og en grill middagsbuffet.

Tilgængelige aktiviteter

103 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 7

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 41.874 anmeldelser

Virkelig fed tur med alt hvad man kunne ønske sig og en perfekt guide rashan som virkelig tog sig godt af os. Alle pengene værd.

Dear Nazir thank you very much for the wonderfull journey today!! He is very kind and gentle person, highly recommended

Vi havde en fantastisk tur! Vores guide Imran var meget betænksom og serviceminded. Stor anbefaling herfra

Guiden tog sig rigtig godt af os og var virkelig dygtig til at forklare under hele turen.

Vi havde en fed tur og med en god guide aftab. Kan anbefales.