Dubai
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.523 anmeldelser

Alle pengene værd! Og middagen overraskende god - 2 forretter serveret ved bordet med efterfølgende tag-selv-buffet. Drikkevarer så som øl, vin, vodka, gin/tonic mm. tilbydes ad libitum - KUN for kvinder. Mænd får samme tilbud ved at betale 100 AED. Vi var 6 piger - så turen blev temmelig munter...

Dejlig sejltur og flot at se Dubai ude fra havet og med al lyset. Maden er en burger Og nogle grillspyd og der er kun vand, så man skal ikke regne med en stor middag med vin eller sodavand. Men maden var helt fin. Super sødd guider der løb rundt og tog billeder hele tiden.

Nemt at finde. Man spørger bare dem med de røde trøjer om vej. Rigtig god tur, dem ombord er gode til at hjælpe med at tage billeder. Maden ok, men ikke det helt vilde. Man stil dig forrest i køen for ellers bliver de gode pladser taget. Bedst at sidde foran på båden.

Meget hyggelig tur, dejlig oplevelse, eneste minus var at det ellers meget venlige personale havde lidt for travlt med at rydde af. Bemærk at man skal medbringe kontanter til drikkevare da de ikke tar visa.

Turen gav et godt indblik i Dubais historie, samt indblik i det nye og gamle og meget mere. Fantastisk Guide som fortalte og svarede på spørgsmål samt var behjælpelig med at tage billeder.