Tilføj datoer

DubaiSejl- og bådture

Vores mest anbefalede Dubai Sejl- og bådture

Dubai Marina: Yachttur med morgenmad eller grill

1. Dubai Marina: Yachttur med morgenmad eller grill

Tag på en bådtur rundt i Dubai for at se byens højdepunkter fra vandet med et yacht-firma, der har eksisteret i 15 år, og som har over 1 million gæster om året. Sejl gennem Dubai Marina til Bluewaters Island. Sejl over til Dubai Eye, se berømte Jumeirah Beach og The Palm, og passer Burj Al Arab. Du vil blive budt velkommen på fornem vis, når du går ombord på din yacht. Spis morgenmad, eller nyd et grillmåltid ombord, afhængigt af den valgte mulighed. Brug kvalitetstid på at netværke ombord på dette 64-fods fartøj. Du kan bruge de mange faciliteter såsom et spiseområde og 3 smukke kahytter med naturligt dagslys. Slå dig ned i loungen, hvor der både er masser af både sol og skygge. 

Dubai: Marina Yacht Cruise med morgenmad, frokost eller aftensmad

2. Dubai: Marina Yacht Cruise med morgenmad, frokost eller aftensmad

Opdag Dubais højdepunkter, mens du nyder et afslappende og luksuriøst krydstogt i marinaen. Nyd et lækkert måltid, mens du slapper af i stil og passerer forbi berømte bygninger som Burj Al Arab Hotel. Gå om bord på din yacht, og nyd en varm hilsen med frisk juice. Drikkevand vil også være tilgængeligt under hele turen, og besætningen vil være klar til at betjene dig med alt, hvad du måtte have brug for. Mens du sejler, kan du observere byens højdepunkter og sejle over til Dubai Eye, og du kan passere Dubai Harbor og Big Cruises. Se den berømte Jumeirah Beach og Palmen, og kør forbi det berømte Burj Al Arab-hotel. Vælg mellem morgenmad, frokost eller en grillmiddag, afhængigt af tidspunktet for dit krydstogt, og nyd dit lækre måltid om bord blandt de 5-stjernede bekvemmeligheder og bekvemmeligheder, herunder et spiseområde og dejlige kahytter med naturligt lys. Slap af i loungeområdet, som byder på masser af sol og skygge, og slap af til dit hjertes indhold.

Dubai: Bådtur på megayacht med buffetmiddag

3. Dubai: Bådtur på megayacht med buffetmiddag

Få en varm velkomst på den røde løber, hvor du vil blive mødt med kolde håndklæder og forskellige juicer, så du kan blive forfrisket. Nyd forskellige canapéer og mad lavet ved madlavningsstationer ved poolen på yachten. Gå ind i det centrale spiseområde, og kom til buffeten, hvor du kan nyde et bredt udvalg af lokale og internationale smage. Nyd på denne 2-timers tur udsigten over Dubai Marina fra yachten, mens du ser Jumeirah Beach Residence, Dubai Ferris Wheel og sejler mod Atlantis Hotel, der ligger foran den berømte Palm Jumeirah Island. Oplev uforstyrrede udsigter over Dubais skyline fra hvor som helst på yachten. Oplev så et spændende og traditionelt Tanoura danseforestilling, hvor den optrædende kunstner vil invitere dig til at deltage i forestillingen - det er en sjov og spændende oplevelse for både voksne og børn.

Dubai: Luksus Yacht Tour med Live BBQ og drinks

4. Dubai: Luksus Yacht Tour med Live BBQ og drinks

Oplevér Dubais overdådighed, mens du besøger kysten om bord på en luksusyacht. Udforsk byens marina, øer og den palmeformede Jumeira-arkipelago. Rejs i fuldstændig komfort og stil med frisk tilberedt mad og drikkevarer og en topmoderne virtuel rundvisningsguide. Med afgang fra Dubai Harbour tager turen dig tæt på nogle af Dubais ikoniske vartegn. Kør forbi Bluewaters Island, der er hjemsted for verdens højeste observationshjul, og den indviklet designede Palm Jumeirah. Beundr det imponerende Burj Al Arab og de kongelige paladser, der skiller sig ud fra skyline.

Dubai: Superyacht Experience med levende musik og drinks

5. Dubai: Superyacht Experience med levende musik og drinks

Bær ombord på en 144 fods luksus superyacht med 3 dæk, og oplev Dubai med et yachtcharterfirma, der har været i drift i 15 år og betjener over 1 million gæster om året. Få mest muligt ud af faciliteterne, mens du sejler forbi Jumeirah Beach Residence, Palm Jumeriah, Bluewater Island og meget mere. Begynd denne VIP-oplevelse med en velkomst på den røde løber, inden du går om bord på yachten. Nyd en drink om bord, og lad besætningen hjælpe dig med alle dine andre behov. Sæt dig til rette og slap af på den veludstyrede båd, der omfatter og spiseområde og 6 smukke kahytter. Gå til det øverste dæk, hvor DJ'en holder gang i feststemningen. Dans, mens du sejler forbi Ain-hjulet, JBR og Bluewater Island. Nyd udsigten samt morgenmad, frokost eller middag med en drinkstation, der har førsteklasses drikkevarer. Besøg skyloungen for at slappe af, eller gå ned på det nederste dæk, hvor du kan nyde lidt fred og ro. Solsengen og siddeområdet er ideelt til solbadning, udsigt over solnedgangen og fotostunder.

Dubai: Leje af privat yacht fra Dubai Marina

6. Dubai: Leje af privat yacht fra Dubai Marina

Nyd en bådtur med en privat luksusyacht, der har kapacitet til en gruppe på op til 10 personer. Sodavand, vand, is og fiskeudstyr tilbydes ombord (undtagen madding), samt en mikrobølgeovn og et musikanlæg. Mød din private skipper på Dubai Marina, og stig ombord på den skinnende 13 meter lange private motoryacht. Under turen kan du benytte dig af et rummeligt soldæk, opholdsområde, en behagelig indendørs salon, kahytter, et køkken og et toilet. Du kan medbringe din egen mad og musik på dette eventyr på havet. Læn dig tilbage, slap af, og nyd seværdigheder som Palm Island, Atlantis The Palm, Burj Al Arab, Sheikh Palads, Marina Lagoon og Jumeirah Beach. Sæt dig til rette på dækket, mens du sejler ind i Den Persiske Golf. Nyd den åbne udsigt over Dubais skyline, mens du glider langs kysten. Lad dig betage af The Palm Jumeirah, Burj Al-Arab og det tårnhøje hotel Atlantis The Palm. Hvis du har valgt en aftenbådtur, kan du beundre udsigten over byens oplyste vartegn og højhuse, der alle lyser smukt op i skumringen. Hvis du sejler om dagen, kan du sole dig, mens du nyder den kølende havbrise. Hør musik fra bådens stereoanlæg, eller hop i vandet, og tag en svømmetur.

Dubai: 1,5-times middagsbådtur med drikkevarer og livemusik

7. Dubai: 1,5-times middagsbådtur med drikkevarer og livemusik

Stig ombord på en luksuriøs, glasoverdækket båd, og nyd en 1,5-times bådtur med middag i Dubai Marina, Ain Wheel og JBR. Bliv behandlet, som var du på den røde løber fra det øjeblik, du bliver budt velkommen ombord med 1 gratis drikkevare, til du går fra borde på Dubai Marina. Du kan gå rundt på bådens 2 dæk, herunder et glasomfattet nederste dæk, der giver dig de bedste udsigter, og det åbne øverste dæk, hvor du kan nyde brisen fra Den Persiske Golf. Spis en lækker buffet af kontinentale og orientalske retter sammen med et fremragende udvalg af juice og tørstslukkere. Slap af til lyden af melodisk musik, der er designet til at give aftenen et romantisk strejf. Efter middagen kan du gå ud på de udendørs terrasser og få mest muligt ud af den fantastiske udsigt, mens båden sejler tilbage til havnen (med forventet ankomst kl. 22.00), hvor turen slutter. Eksempel på menu:  Salater  Asiatisk tunsalat Fingerling-kartofler med honningmayonnaise og forumeddike Libanesisk Fattoush-salat med agurk og tomat Hummus Fasolia Pasta med basilikumpesto Fransk dressing Olivenolie og balsamicoeddike Suppe  Egyptisk linsesuppe med krydderier og olivenolie  Udvalg af brød  Bagerbrød Arabisk brød  Hovedret  Shepherd's pie med lam Kylling med svampesovs  Grillet fisk med krydderier og citronflødesovs Kadai-grøntsager Rosmarinstegt kartoffel med confit-hvidløgsfed Singapore-grøntsagsnudler med kaffir-lime Dampet basmatiris Nudelstation Pastakogningsstation Dessert Kokosbudding Udvalg af cupcakes Umm Ali Frugtsalat med sæsonens frugter White Forest Cake Te og kaffe

Dubai: Marina Yacht Party med grill og ubegrænsede drikkevarer

8. Dubai: Marina Yacht Party med grill og ubegrænsede drikkevarer

Få mest muligt ud af din tid i Dubai med et natligt marina cruise. Sejl rundt i marinaen, og nyd den fantastiske udsigt over byens skyline, når den glitrer om natten. Fest til hot musik på et åbent dæk. Mød din vært og tjek ind, før du går ombord på yachten. Sæt sejl og se højdepunkter som Jumeirah Beach Residence og Ain Dubai observationshjul, mens de er oplyst om natten. Se byens lys reflekteret i vandet fra skibet. Lyt til hits fra hitlisterne spillet af en live DJ, og dans under stjernerne på det åbne dæk. Nyd nogle forskellige sliders og spyd, og vælg mellem et udvalg af drinks. Efter krydstogtet vender du tilbage til afgangsstedet. Vær venlig at ankomme 30 minutter før din planlagte afgangstid. Det vil give dig mulighed for at tjekke ind i vores lounge, hvor du kan nyde gratis WiFi, mens du venter på boardingmeddelelsen til din yachtudflugt. Sliders BBQ-menuen inkluderer: Sliders med oksekød Sliders med kylling Veggie-sliders Mozzarella-pinde Grøntsagsspyd Majskolber

Dubai Marina: 1,5-times bådtur til Atlantis og Burj Al Arab

9. Dubai Marina: 1,5-times bådtur til Atlantis og Burj Al Arab

Tag på en spændende 90-minutters tur fra Dubai Marina og ud på det åbne hav i speedbåd. Se Palm Jumeirah og derefter Atlantis-hotellet, hvor I holder pause for at nyde udsigten. Turen fortsætter til Burj Al Arab, inden I vender tilbage til Dubai Marina. I vil også sejle forbi de fantastiske kongelige paladser. Under speedbådsturen vil du se: Dubai Marina – en kunstig kanalby med spektakulære tårne, luksuriøse hoteller og lystbåde og en bred vifte af restauranter. Palm Jumeirah – en menneskeskabt øgruppe bestående luksuriøse villaer og en række 5-stjernede hoteller med den berømte Atlantis i front. Selve palmen er et helt fantastisk syn fra havet. Atlantis Hotel – et verdensberømt 5-stjernet hotel, der er kendt for sin beliggenhed, arkitektur og de aktiviteter de tilbyder. Det huser et akvarium, gourmetrestauranter og Aquaventure, der er Dubais bedste vandland. Udsigten over Atlantis er spektakulær, især fra vandsiden. Burj al Arab – et storslået hotel, der står helt alene på en kunstig ø. Bygningens arkitektur mimer et sejl fra et skib. Burj Al Arab må man bare se, når man er i Dubai. For virkelig at fatte hvor utrolig den er, skal bygningen ses fra havet.

Dubai: Privat luksus yacht krydstogt

10. Dubai: Privat luksus yacht krydstogt

Bivær vidne til skønheden i Dubai Marina fra et unikt perspektiv på et privat luksuskrydstogt. Hop om bord på en yacht med aircondition, tilslut din egen musik til lydsystemet, og gør brug af køleskabet og køleskabet om bord. Hvis du vælger et 4 timers krydstogt, kan du nyde godt af fiskegrej og grill til madlavning. Begynd med et møde og en hilsen ved Dubai Marina Walk, og gå derefter til din helt egen luksusyacht. Om bord kan du drøfte detaljerne om dit krydstogt med besætningen og fortælle dem, hvilke seværdigheder du er interesseret i at se, og om du gerne vil tage en svømmetur. Sæt sejl ud på det glitrende vand i bugten, og nyd en forfriskende drink, mens du beundrer den episke udsigt. Beundr den skinnende kystlinje med dens mange vartegn, herunder Ain Wheel, Bluewaters Island, Jumeirah Beach Residence og den imponerende Palm Jumeirah. Skab uforglemmelige minder med dine venner, mens I nyder det herlige solskin på dækket eller køler jer af fra varmen med en forfriskende dukkert i havet. Ved afslutningen af dit luksuseventyr kan du betragte den sidste udsigt over kysten, inden du ankommer tilbage til startstedet.

Tilgængelige aktiviteter

76 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om Dubai Sejl- og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Dubai end Sejl- og bådture?

Disse andre ting at gøre i Dubai må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 8.191 anmeldelser

Fantastisk flot at se Dubai Marina med lys - smukt, imponerende og tankevækkende, kun fantasien sætter grænser for byggekonstruktion .Meget underholdende med fin betjening og dejlig udvalg af mad.

Captian shahil and crew silva vicky phil arvin were very Nice and the experience were very good. The breakfast tasted good.

Utrolig god oplevelse, hvor man fik oplevet Dubai via havet. Hjælpsomme og sød personale på både .

Hele oplevelsen var rigtig god! God plads, dejlig mad og venligt staff.

Fantastisk tur ❤️ Tak til; Cap raj Crew mahesh sudi punith and ronald