Dubai
Udendørsaktiviteter

Udendørsaktiviteter
494 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Dubai Udendørsaktiviteter

Burj Khalifa: Entrébillet til 124. and 125. etage

1. Burj Khalifa: Entrébillet til 124. and 125. etage

Tag verdens hurtigste elevator, mens du stiger op i Dubais ikoniske skyskraber Burj Khalifa. Du har titlen som verdens højeste bygning og kan køre op til 125. etage og se udsigten fra balkonen på observationsdækket. Burj Khalifa tårner sig op over Downtown Dubai med sine svimlende 2.723 fod. Nyd udsigten fra luften over det omkringliggende emirat med 360-graders panoramaer. Lær om arkitekturen og teknologien bag dette ikon fra Mellemøsten, mens du ser udsigten over byen gennem et af dækets teleskoper. Køb et souvenirfoto, der er taget ved indgangen til den 125. etage. Se Dubai Fountain-showet med synkroniseret musik, der spilles på Burj Khalifas observationsdæk. Beundre verdens største dansende springvand, der står på Burj Khalifa-søen, fra dit udsigtspunkt.

Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

2. Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

Opdag ørkenen uden for Dubai på en guidet dune bashing-safari. Nyd muligheden for at deltage i en række valgfrie aktiviteter, herunder en quadcykeltur, kamelridning eller middag og underholdning med en udvidet turmulighed. Du bliver hentet fra dit hotel eller det valgte sted af din rejseguide. Kør derefter til Dubai-ørkenen, og efter en kort pause kan du opleve den spændende dune bashing-session med uddannede chauffører. Du kan også prøve sandboarding og tage nogle fantastiske fotos af de rullende klitter. Fortsæt til Al Khayma-lejren til en kameltur og de inkluderede forfriskninger. Deltagerne på den 7 timer lange tur vil fortsætte med at nyde nogle underholdningsshows og spise en lækker grillmiddag i lejren. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit hotel/bygning.

Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

3. Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

Udforsk Dubai Miracle Garden, verdens største naturlige blomsterhave, med denne halvdagsbillet til at springe køen over. Oplev en verden bestående af 50 millioner blomster, en grønskende skattekiste af oplevelser, der fanger fantasien. Bliv blæst væk af skulpturer, der har vundet 3 Guinness World Records. Vær vidne til 45 millioner blomstrende blomster i fantastiske designs, fantastiske former og iøjnefaldende farver i Miracle Garden. Se et dobbeltdækker-design af Emirates A380-luftbussen i overvældende størrelse, dækket af mere end 500.000 friske blomster og levende planter. Se velkendte ansigter som Mikey Mouse, Mini Mouse og deres venner. Slentre rundt i solsikkefeltet, søparken, smølfernes landsby og paraplytunnelen. Lyt til levende musik, beundr gadedanserne i vogne og nyd en uforglemmelig oplevelse med din familie og venner.

Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

4. Dubai: The View At The Palm Observatory Indgangsbillet

Hol en enestående udsigt over Pal Jumeirah og de omkringliggende vartegn fra udsigtsterrassen på The View at te Palm med denne adgangsbillet, der inkluderer adgang til den medrivende The View-udstilling. Vælg mellem en almindelig adgangsbillet eller en fast-track-billet med skip-the-line-privilegier. Med en højde på 240 meter tilbyder observationsdækket på niveau 52 i det ikoniske Palm Tower en panoramisk 360-graders udsigt over Palm Jumeirah, Den Arabiske Golf og andre ikoniske vartegn fra en udendørs terrasse og en VIP-lounge af høj kvalitet. Ud over en enestående udsigt og fotomuligheder over Dubais skyline kan du nyde medrivende oplevelser, der tager dig med på en rejse om Palm Jumeirahs historie og meget mere på The View Exhibition, en udstilling inspireret af forundring. Palm Jumeirah er et verdensomspændende symbol på Dubais energi, vækst og ambitioner. Den virkelig ikoniske bebyggelse strækker sig ud i Den Arabiske Golf i form af en dadelpalme, De Forenede Arabiske Emiraters nationalplante.

Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

5. Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

Oplev lysene fra Dubai Mall Fountain Show på en 30-minutters sejltur med "abra" vandtaxa. Dubai Fountain er et fængslende vand-, musik- og lysspektakel i Downtown Dubai, og det er verdens højeste springvand. Med en længde på over 274 meter ligger Dubai Fountain på den 120.000 m2 store Burj Lake og optræder til et udvalg af forskellige melodier. Stig ombord på den traditionelle træbåd på Burj Lake, og sejl forbi nogle af byens mest ikoniske monumenter, såsom Burj Khalifa, Souk Al Bahar og Palace. Beundr byens fantastiske skyline fra vandet, før du indtager din position for at få en storslået udsigt til belysningen. Med kun 6 personer pr. båd kan du beundre det visuelle spektrum af over 1.000 vandudtryk fra et eksklusivt og intimt perspektiv. Se med ærefrygt, hvordan springvandene lyser op under et visuelt skue med 6.000 lys, 25 farvede projektorer og 83.000 liter vand i luften! Se en fantastisk koreografi af lys og vand synkroniseret med klassisk, arabisk og verdensmusik, som vil efterlade dig åndeløs.

Dubai: Kombibillet til akvarium og Burj Khalifa niveau 124, 125

6. Dubai: Kombibillet til akvarium og Burj Khalifa niveau 124, 125

Oplev Dubais magi med en kombineret billet til 2 af byens mest fantastiske attraktioner, og oplev Dubai Aquarium og Burj Khalifa på samme dag. Fra havets dybder til himlen ovenfor, opgrader dit Burj Khalifa-besøg med et fortryllende møde med 485 akvatiske arter i Dubai Aquarium and Underwater Zoo. Start med at rejse til toppen af Dubais mest ikoniske monument med en forudbestilt adgangsbillet til Burj Khalifa. Når du har valgt dit tidsrum, skal du tage verdens hurtigste elevator til observationsetagen på niveau 124 i verdens højeste bygning. Nyd betagende 360-graders panoramaer over byen, ørkenen og bugten. Lær mere om arkitekturen og teknologien bag denne unikke skyskraber. Gå ind i verdens største suspenderede akvarium. Beundre tusindvis af vanddyr fra hele verden, inklusive sjældne arter som kongekrokodille og sandtigerhajer. Oplev tre økologiske zoner: Regnskov, Rocky Shore og Living Ocean.

Dubai: Luksus yacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

7. Dubai: Luksus yacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

Oplev Dubais overdådighed, når du sejler en tur langs kysten ombord på en luksusyacht. Udforsk byens marina, øer og den palmeformede øgruppe Jumeira. Rejs i komplet komfort og stil med frisklavet mad og drikke service og en avanceret virtuel guide. Turen starter fra Dubai Harbour og tager dig tæt på nogle af Dubais ikoniske vartegn. Kør forbi Bluewater's Island, hjemsted for verdens højeste observationshjul, og den kompliceret designede Palm Jumeirah. Beundre den slående Burj Al Arab og Royal Palaces, der står ud mod skyline.

Dubai: Museum of the Future Adgangsbillet

8. Dubai: Museum of the Future Adgangsbillet

Oplev et museum, der forsøger at forandre verden i stedet for at fortælle en historie fra fortiden med denne billet til Museum of the Future i Dubai. Besøg denne ikoniske bygning, der er en af verdens mest komplekse arkitektoniske strukturer. Passer gennem dette unikke rum, der rummer flere fordybende fremtidsmiljøer, der har til formål at placere de besøgende i en styrkende version af fremtiden. Udforsk fremtiden for rumfart, klimaforandringer, sundhed, velvære og spiritualitet. Lær om områderne robotteknologi og kunstig intelligens. Oplev mulighederne i koncepter som menneskelig forstærkning. Se, hvordan uddannelse, intelligente byer, energi og transport kan blive ændret i fremtiden.

Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

9. Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

Udforsk ørkenen på denne SUV-tur fra Dubai. Kør op, ned og gennem ørkenklitterne i Land Cruiser. Kør en ATV over sandklitterne, inden du nyder liveunderholdning og middag i en beduinlejr. Begynd med at udforske ørkenen, og få et indblik i ørkensandets barske og intense karakter. Senere kan du prøve dune bashing i en 4x4 Land Cruiser (som er fuldt udstyret med alle nødvendige sikkerhedsfunktioner) og sandboarding på de silkebløde røde sandklitter. Det næste, hvis du har valgt denne mulighed, er quad bike-oplevelsen, hvor du får en kort briefing med sikkerhedsinstruktioner, inden du nyder spændingen ved at køre på en ATV over det enorme sand. Til sidst kan du slappe af i en traditionel beduinstil-lejr, hvor du kan deltage i aktiviteter som kamelridning og henna-maling. Nyd at blive underholdt af mave- og folkedansere, mens du spiser en lækker grillmiddag.

Dubai Marina: Sejltur med morgenmad eller BBQ

10. Dubai Marina: Sejltur med morgenmad eller BBQ

Tag på et krydstogt rundt i Dubai for at se byens højdepunkter fra vandet med et yachtcharterfirma, der har eksisteret i 15 år og betjener over 1 million gæster om året. Sejl gennem Dubai Marina til Bluewaters Island. Sejl over til Dubai Eye, se den berømte Jumeirah Beach og The Palm, og sejl forbi Burj Al Arab. Du får en velkomst med rød løber, når du går om bord på din yacht. Nyd morgenmad eller grillmad om bord, afhængigt af den valgte løsning. Du kan bruge kvalitetstid på at netværke ombord på det 65 fod lange fartøj og derover. Nyd godt af bekvemmeligheder og faciliteter, herunder et spiseområde med naturligt lys. Tag plads i loungeområdet med masser af sol og skygge. Bemærk, at turen tager en time og går rundt om Dubai Marina, Ain Wheel, JBR og Dubai Harbour, og at den inkluderer vand og tropiske drikkevarer om bord.

Dubai

Dubai

Ofte stillede spørgsmål om Dubai Udendørsaktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Dubai end Udendørsaktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Dubai må du ikke gå glip af:

Udforsk Dubai

Læs vores komplette guide til Dubai , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Dubai

Var virkelig en god oplevelse vi blev hentet til siden og blev kørt i Hjørring vi fik tre retters ny forret hovedmenu og dessert vi har kørt Vi fik også reddet på kamel

Sultan var en rigtig god vært der hele tiden spurgte indtil hvordan vi havde det og om vi manglende noget. Super tur, kan varmt anbefales.

Det var en formidable tur, vi havde Imran som guide rigtig flink fyr, hjælper med dine behov, snaksalig. Good man Imran

Hammad var en god guide og gav en rolig og fed oplevelse af ørkenen.

Hammad var virkelig sød. Turen var god. ATV kørsel var mega fedt.