Dubai
Vandland

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.534 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Fantastisk !! Meget praktisk, for de tre attraktionskort havde vi et middagscruise i den ultra romantiske marina (100 AED pr. Hoved for at tilføje for ubegrænset alkohol) båden var ikke fuld, det var fantastisk, den store safari i ørkenen (på den anden side at inkluderer kun bilen, overførslen og måltidet "show", resten er supplement, kamel, høg, shisha, henna) og endelig Aquaparken i Atlantis helt genial og taget til del er meget meget dyrt. Jeg synes, vi virkelig har sparet meget, og det er også super praktisk! Tøv ikke ! Bemærk, du bliver nødt til at ringe for at booke de fleste aktiviteter (hvis en tidsplan er fastlagt eller en overførsel er nødvendig)

Vi havde sådan en sjov tid. At gå tidligt hjælper dig med at komme ind i flere forlystelser med betydeligt mindre tid i linjerne. Men da det er december, bliver vinden meget kold, og når du først er våd fra forlystelserne, kan den blive lidt for kold. Rides er dog stor, og der er livreddere på hvert hjørne, der får dig til at føle dig meget sikrere end normalt. Snackboder er dyre, men restauranterne har gode måltider. Generelt var det en fantastisk oplevelse :)

Vores første attraktion med Get your Guide-billetten var Burj Khalifa. Som en smuk turistmagnet besøges tårnet i overensstemmelse hermed og er ikke for sjovt med alle skarer og skubber. Med kuponen fungerede alt fint, vi var i vores egen kø til onlinebilletter og vi fik billetten til tårnet med det samme uden vores egen tid og kunne besøge det umiddelbart efter indsamling af billetter - alt uden problemer!

Pakken skal fremhæve, at der mangler nogle forlystelser, så nogen kan træffe forhåndsarrangementer for at betale for sådanne forlystelser, hvis han ønsker det, det er uretfærdigt at få at vide, at du ikke er berettiget til nogle forlystelser, f.eks. Kropsglides / glider, når du er litterær diasindgang, derfor ikke muligt at betale, da alt er tilbage ved skabene, og der er en kø ved diaset.