Dubai Mall

Vælg datoer

Sightseeing in Dubai Mall

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai Mall entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Dubai Mall

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 13.553 anmeldelser

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

Det er en dejlig tur med god mad, fin service og underholdning og afhentning til tiden på hotellet, dog undre jeg mig over at der bliver sagt en 3 timers tur da vi lå i havnen i 1 time mens der kom flere gæster om bord og kun sejlede i 2 timer.

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

The aquarium and water Zoo was beautiful and amazing with a great variety of fishes, sharks, corals, beavers, alligators, birds, parrots, tortoises, Bates and insects. It was well organized and hygiene was at top!

Rigtig hyggelig sejltur med lækker mad, dans og musik Vi sejlede ud gennem kanalen til det farvede vandfald, - og fik en kort fortælling om bygningernes historie langs bredden