Dubai Mall

Vælg datoer

Det synes rejsende om Dubai Mall

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 13.218 anmeldelser

Super flot oplevelse! Dog behøver den ikke bestilles i forvejen.

Oplevelsen var super fin! Men hele forløbet med at finde en skranke inde i verdens største center for at hente billetten var utrolig kaotisk. Vi blev 40 minutter forsinket fordi det var umuligt at finde rundt inde i centeret.. da vi endelig fik billetten og fandt ned til bådene - så skulle vi stå i kø der på lige fod med dem der havde købt billetten direkte der.. så tidsbestilling er total ligemeget for alle skal stå i kø sammen.. selve sejlturen var rigtig flot!

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

Det er en dejlig tur med god mad, fin service og underholdning og afhentning til tiden på hotellet, dog undre jeg mig over at der bliver sagt en 3 timers tur da vi lå i havnen i 1 time mens der kom flere gæster om bord og kun sejlede i 2 timer.

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

Super skøn sejltur mellem skyskraberne. Veltilberedt buffet. Betjeningen i top. Af-og påstigning af minibus var ikke optimal. Vi måtte ned og op af en skråning med sten og jord. Temmelig langt at gå fra bus til skib.