Dubai Marina

Vælg datoer

Det synes rejsende om Dubai Marina

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.447 anmeldelser

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

Det var en god tur. Var dog lidt problemer med bookingen. De havde ikke tid til os den dag. Vi havde heldigvis fået hotellet til at ringe og checke tiden. Og vi fik så en ny tid dagen efter. Turen varede ik helt 2 timer.

Super skøn sejltur mellem skyskraberne. Veltilberedt buffet. Betjeningen i top. Af-og påstigning af minibus var ikke optimal. Vi måtte ned og op af en skråning med sten og jord. Temmelig langt at gå fra bus til skib.

Fantastisk oplevelse med en en god guide der var god til at fortælle om de forskellige ting, vi så, og fremragende til at besvare vores spørgsmål