Dubai Marina Walk

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai Marina Walk

Vil du se alle oplevelser i Dubai Marina Walk? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Marina Walk

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.319 anmeldelser

Det var bare fantastisk! Afhentning fra hotellet til tiden med taxa. Først var jeg skeptisk, men taxachaufføren, der tog os til minibussen, var meget rar og informativ. Så ventede vores tour guide Amira på os i bussen med de andre gæster: kun 7 personer i alt! Vi havde tid nok til alle seværdighederne og kunne opleve alle programpunkterne. Fru Amira gjorde sit arbejde meget godt, vi havde mere end 5 timer til denne tur - tak for det!

Vi havde en fantastisk dag. Vores rejseleder Amira var fantastisk, meget rar og har altid et smil på læben. Alle steder værd at se i Dubai blev besøgt, så man kunne få et meget godt overblik inden for en dag.

Det var en perfekt dag! Vi var heldige at have en privat tur! Guiden havde en rigtig god tysker! Vi tog turen på en mandag og havde heller ingen ventetid på Burj Khalifa! Vi kan bare anbefale!

Virkelig god morgen på prinsessen. Mødet var en leg, og de to besætninger passede os og holdt os hydreret og sikre. Prinsessen var et elskeligt håndværk og ville bruge det igen i fremtiden.

En meget gennemarbejdet udflugt. Alt var lige her. Punktlig afhentning på hotellet, meget flot guide, godt program. Jeg kan kun anbefale denne tur.