Ting at foretage sig
Dubai Ørkenreservat

Dubai Ørkenreservat: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Dubai: Desert Safari, Quad Bike, Camel Ride and Sandboarding

1. Dubai: Desert Safari, Quad Bike, Camel Ride and Sandboarding

Undslippe stresset i Dubai og oplev roen i den omkringliggende ørken for at tilfredsstille din følelse af eventyr. Vælg mellem en delt eller privat mulighed, og nyd legendarisk Lahbab-gæstfrihed. Start dit eventyr med en bekvem afhentning på dit hotel og kør ud til ørkenen med 4WD. Rejs til det afsidesliggende ørkenområde Lehbab, cirka 50 kilometer fra Dubais centrum. Forundre det silkerøde sand og de tårnhøje klitter. Hop på en kamel for at få en kort tur, eller vælg måske den valgfri quad-cykeloplevelse. Gå ind i ørkenen ombord på din 4WD Land Cruiser, mens køretøjet glider og glider som en rutsjebane henover klitterne. Prøv din hånd med sandboarding, eller slap af og tag billeder af den spektakulære udsigt over solnedgangen, før du bliver sat af tilbage på dit hotel.

Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding, and Dinner

2. Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding, and Dinner

Udforsk Dubai-ørkenen på den bedst mulige måde: dune bashing i en Land Cruiser, på kamelryg, sandboarding og med mulighed for at nyde en traditionel beduinlejroplevelse med grillmiddag og shows. Efter din afhentning i Dubai skal du køre ud i ørkenen i et 4x4-køretøj og dele dette spændende eventyr med familie og venner. Oplev dune bashing i en Land Cruiser, og stop også for at prøve sandboarding på de røde klitter. Tag billeder af den strålende ørkensolnedgang med din gruppe i en beduinlejr. Hop op på en kamel på en sjov tur, og prøv henna-maling om aftenen. Læn dig tilbage i en beduinlejr, og lad dig underholde af et traditionelt Tanura-show og en mavedansforestilling. Nyd de rige smagsoplevelser fra den lokale mad ved en grillmiddag med arabisk kaffe, friske dadler, falafel og shawarma.

Dubai: Ekstrem ørkensafari, kamelridning, show og grillmiddag

3. Dubai: Ekstrem ørkensafari, kamelridning, show og grillmiddag

Udforsk ørkenen på denne dagstur med et terrængående køretøj fra Dubai. Kør gennem ørkenklitterne, og se solen gå ned over Lahbab-desserten. Deltag i aktiviteter som at få taget et billede med en falk eller få en henna-maling. Spis en lækker BBQ-diner med et liveshow. Har mulighed for at vælge en morgentur uden middag og show eller at vælge en aftentur med middag og show. Vælg mellem private og fælles transportmuligheder. Vælg en mulighed med eller uden VIP-bord. Nyd den bekvemmelighed, det er bekvemt at blive hentet på dit hotel i Dubai. Slap af på køreturen til den omkringliggende ørken. Kør gennem det røde sand og klitterne i Lahbab på en spændende dune bashing-tur i et 4x4-køretøj, inden du beundrer solnedgangen over sandet. Tag et billede af beduinerne, mens de krydser ørkenen med deres kameltog. Fortsæt til en ørkenlejr, hvor du kan nyde godt af et væld af aktiviteter som henna-maling, sandboarding, shisha-rygning, kamelridning og få taget et billede med en falk. Kryds sandet på kamelryg og oplev "ørkenens skibe" på egen hånd, eller prøv dig med sandboarding ned ad klitten for at få det ultimative adrenalinkick. Få en (aftagelig) henna-tatovering på hænder eller fødder. Se traditionel arabisk underholdning, f.eks. et mavedansshow og de hvirvlende dansere i et tanoura-show. Ryg en shisha-vandpibe. Få serveret en grillbuffet med autentiske arabiske retter midt i ørkenen. Vend tilbage til din indkvartering i Dubai.

Dubai: Oplev ørkenens solopgang i en varmluftsballon

4. Dubai: Oplev ørkenens solopgang i en varmluftsballon

Tag en tur i Dubai-ørkenen ved solopgang fra en varmluftballon. Få en morgenkaffe eller -te, før du oplever den maleriske udsigt over de vidtstrakte sandklitter og de fantastiske bjerge. Se vilde dyr, der strejfer omkring under dig, såsom oryx og sandgazeller. Bliv hentet fra din indkvartering i Dubai, og læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til basecampen, hvorfra du letter. Få en dejlig varm kop kaffe eller te inden din kamp. Hop om bord, og oplev spændingen ved at lette. Du kan nyde udsigten ved solopgang over vidtstrakte sandklitter og fjerne bjerge. Svæv hen over himlen, og kig efter vilde dyr som Arabisk oryx eller sandgazelle. Vend tilbage til din indkvartering i Dubai ved turens afslutning.

Dubai: Svæv i varmluftsballon ved solopgang med morgenmad

5. Dubai: Svæv i varmluftsballon ved solopgang med morgenmad

Mærk spændingen ved at se solopgangen over Dubais ørken, mens du svæver i en højde af 4000 fod på denne luftballontur fra Dubai. Nyd en let morgenmad, og Start med afhentning fra dit overnatningssted i Dubai. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til startbasen. Vågn op med en varm kop kaffe eller te, før du går i luften. Hop ombord og oplev spændingen ved at lette. Beundr solopgangen over de vidtstrakte sandklitter og de fjerne bjerge. Svæv hen over himlen, og hold udkig efter vilde dyr som den arabiske oryx eller sandgazellen. Efter landingen kører vi til en autentisk beduinlejr og nyder en lækker morgenmad. Derefter krydser du ørkensandet på en rolig kameltur. Tag billeder med en storslået falk, som du kan dele med venner og familie derhjemme. Vend tilbage til dit hotel i Dubai, når turen er slut.

Dubai: Tur med grillmiddag, kamelridning og traditionelt show

6. Dubai: Tur med grillmiddag, kamelridning og traditionelt show

Nyd en aften i ørkenen, og slap af med en lækker grillmiddag og underholdning opført af traditionelle tanoura- og mavedansere. Du bliver afhentet fra dit hotel i Dubai og kørt ud i ørkenen i udkanten af byen. Dette er den perfekte udflugt for dem, der ønsker at opleve ørkenen om aftenen, men ikke er interesseret i dunebashing eller at køre i klitterne. Denne tur er især velegnet til familier, inklusive meget unge og ældre, da det er en meget mere afslappet oplevelse. Efter ankomst til lejren, kan du tage på en kort kamelridetur eller læne dig tilbage og få din hånd dekoreret med henna. Efter middagen kan du nyde en kop arabisk kaffe og vandpibe. Der er også mulighed for en ATV-tur eller for at blive fotograferet med en falk. Husk, at tilvalgsmulighederne ikke er inkluderet i turprisen.

Dubai: Heritage Land Rover ørkentur med middag

7. Dubai: Heritage Land Rover ørkentur med middag

Rejs tilbage i tiden og oplev Dubai, som det var for 50 år siden med denne tur i en 1950'er Land Rover. Se efter lokal flora og fauna og tilbring tid i en beduinlejr. Fordyb dig i lokal kultur med et henna-maleri, falkejagt, shisha, arabisk musik og en traditionel middag. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra din bolig i Dubai. Bliv mødt med en varm arabisk velkomst med kaffe og dadler. Tur i et stykke UAE-historie med et køretøj, der blev flittigt brugt i 1950'erne. Kør gennem ørkenen med stil, mens du prøver at få øje på det lokale dyreliv som den arabiske oryx og gazeller i det uberørte Dubai Desert Conservation Reserve. Oplev en unik oplevelse i beduinlejren, som er oplyst med de blide flammer fra traditionelle lamper. Oplev kulturelle aktiviteter som hennamaling, falkejagt, vandpibe og musik. Få muligheden for at lære at tilberede en lokal brødopskrift, der er blevet overleveret fra generation til generation. Se og deltag i interaktive Emirati-optrædener som trommespil og Yola. Sæt dig ned til en 4-retters lækker middag under stjernerne. Lad historien komme til live under denne unikke og fascinerende kulturarvsudflugt. Under den hellige måned Ramadan kan du opleve Ramadanen i Dubai, som den var for 50 år siden. Bryd fasten og lær om den hellige måned i ægte beduinånd. Lær om Ramadan og Iftar. Lad De Forenede Arabiske Emiraters historie komme til live med denne enestående arv-begivenhed.

Dubai: Heritage Safari, kamelridning og Al Marmoom Oasis-middag

8. Dubai: Heritage Safari, kamelridning og Al Marmoom Oasis-middag

Forøg din rejseoplevelse i Dubai med en safari i en vintage Mercedes Benz G-klasse ved Al Marmoom Oasis. Udforskningen begynder med en rettidig afhentning fra dit hotel efterfulgt af en tur til oasen i en bil med aircondition. En ørkensafari om aftenen gennem de silkebløde klitter i Al Marmoom Oasis er den bedste måde at nyde ørkenens ravgule skønhed på. Det føles, som om du flyver, når du kører i dette friluftskøretøj, tager de bedste billeder og spotter vilde dyr undervejs. I den autentiske beduinlandsby bliver du budt velkommen på emiratisk vis med kaffe, gahwa og slik. Hop på en kamelkaravane for at udforske ørkenens storhed på tæt hold og på traditionel vis. Tag tilbage til landsbyen, hvor du også kan nyde en levende arabisk kaffebrygning og -smagning. Nyd at udforske landsbyen, der er bygget af naturlige materialer, mens din guide fortæller de ufortalte historier om den gamle beduinske livsstil og kultur. Så er det tid til at nyde solnedgangen i de smukke bølgende klitter og Falkens show. Inde i lejren vil de lokale damer demonstrere emiratisk madlavning ved at tilberede luqaimat - dumplings og fladbrød. At tilbringe tid i landsbyen er en fantastisk måde at deltage i beduinske underholdningsprogrammer og nyde den mest autentiske 6-retters emiratiske middag. Bagefter, når lyset slukkes, vil din oplevelse blive beriget med en stjernekigger-session og en briefing om, hvordan beduinerne brugte stjerner til navigation. Når turen nærmer sig sin afslutning, bliver du kørt tilbage til dit hotel eller overnatningssted i Dubai.

Dubai: Safari i den røde klit, kamelridning og grillfest i Al Marmoom-oasen

9. Dubai: Safari i den røde klit, kamelridning og grillfest i Al Marmoom-oasen

Udforsk Al Marmoom Conservation Reserve i 4WD-køretøj. Tag med en kamelkaravane, og oplev Dubais rige traditioner i en autentisk beduinlandsby. Smag på en grillbuffet, mens aftenunderholdningen finder sted, og nyd ørkenstemningen. Start din tur med en afhentning i et moderne køretøj med aircondition. Efter en naturskøn 60-minutters køretur når du ørkenen, og mærk spændingen ved at slå dig løs i de silkebløde klitter efterfulgt af en sandboarding-session. Spænd dine fødder på et surfbræt, og glid hen over ørkensletterne og observer klitterne. Bagefter skal du videre på en kameltur og beundre de fascinerende synspunkter i ørkenlandskabet. Hvis du vender tilbage til landsbyen, kan du blive mødt med Qahwa (arabisk kaffe) og slik, inden du forkæler dig selv med en arabisk makeover og en positur med en majestætisk falk. Mens du udforsker landsbyen, kan du deltage i lejraktiviteter som shisha-rygning og henna-maling. Når aftenunderholdningen begynder, inviteres der på en lækker grillbuffet efterfulgt af lokale desserter. Slap af ved at se den glade og livlige underholdning i beduinstil. Når natten falder på, slukkes lejrens lys, så du kan mærke den meditative dessertstemning med en stjernekiggeri-session. Hop tilbage i køretøjet for at afslutte din tur med en sidste tur tilbage til dit hotel eller et udvalgt sted i Dubai.

Dubai: Halvdags kamelvandring med morgenmad i Al Marmoom

10. Dubai: Halvdags kamelvandring med morgenmad i Al Marmoom

Rejs til Al Marmoom Conservation Reserve for at deltage i en kamelsafari på denne tur fra Dubai. Oplev, hvordan livet er i en traditionel beduinlandsby, og få en lækker morgenmad. Få taget et billede med en falk. Bliv hentet fra din indkvartering i Dubai. Slap af og nyd landskabet på en 50 minutters tur til Al Marmoom. Nyd en traditionel emiratisk velkomst med gahwa (arabisk kaffe) og lækre lokale slik. Mød din kamel, og kør ud i Al Marmoom-ørkenen. Rejs på kamel gennem det største uindhegnede ørkenreservat i De Forenede Arabiske Emirater. Hold øje med det vilde dyreliv som fugle og den arabiske oryx-antilope. Hør om beduinernes levevis fra din guide. Ankomst til en beduinlandsby, som er bygget af naturlige og bæredygtige materialer. Se beduintelte, en restaureret brønd, madlavningsstationer og husdyr. Overvære en live arabisk kaffebrygning. Nyd en frisk kop kaffe, mens du lytter til beduinerhistorier. Klæd dig ud i arabisk tøj, og tag nogle billeder med en majestætisk falk. Efter din fotosession kan du prøve en traditionel emiratisk morgenmad. Beundr ørkenlandskabets skønhed, mens du oplever nye smagsoplevelser. Vend tilbage til din indkvartering i Dubai.

Alle aktiviteter

42 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Dubai Ørkenreservat

Vil du se alle oplevelser i Dubai Ørkenreservat? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Ørkenreservat

Samlet bedømmelse

4.8
(21.944 anmeldelser)

Det var meget imponeret. Min guide var meget hjælpsom, forklarende, og en rigtig fod Chaufør. Vil klart anbefale ham til alle.

Det var en formidable tur, vi havde Imran som guide rigtig flink fyr, hjælper med dine behov, snaksalig. Good man Imran

Khaled var en super god guide og gav os en god oplevelse i ørkenen. Han var også god til at fortælle om Dubai

jeg synes alt var helt som det skulle være , mig og min kone var meget tilfredse ☺️

Det var helt sikkert det værd! Jeg anbefaler alle at prøve og opleve det🌟