Dubai Ørkenreservat

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai Ørkenreservat

Vil du se alle oplevelser i Dubai Ørkenreservat? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai Ørkenreservat

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.714 anmeldelser

Fantastisk!

Udgiften til denne aktivitet kan virke forholdsvis dyr, men det er en stor organisation der skal til for at køre aktiviteten og dermed er det rimeligt. Selve oplevelsen har jeg mest fra videoen jeg købte efterfølgende, da jeg brugte 99% af min tid i ballonen med at fotografere og tage billeder. Men meget venligt personale der henter en på hotellet/bringer en tilbage efterfølgende og ved først samling gennemgås sikkerheden og landingsprocedure med humor og samtidig med absolut professionalisme. Falkeshowet var og er ikke min kop the, men man har muligheden for at se en falk flyve tæt på ballonen...jeg nød dog mere at se de motoriserede faldskærme der fløj rundt i nærheden. Flyvetiden er passende og landingen gik fint og sikkert. Man bliver derefter i Landrover kørt til en lækker morgenmad i en dertil indrettet lejr i ørkenen og til sidst bliver man igen sat af på sit hotel. Alle igen meget venlige og hjælpsomme og det er en oplevelse jeg kun varmt kan anbefale. HUSK varmt tøj/hue.

Afhentning til tiden - god tur, men for lang køre tid til ørkenen. Night show og andre aktiviteter på Desert Camp var super godt. Middag var ganske fint, ikke noget wow. Hele turen var i alt god!

Udflugten overgik vores forventninger, en fremragende ørkensafari!

Vi havde en alletiders udflugt og kan kun give min bedste anbefaling af valg af udflugt til andre, som vil på denne tur!

Sundowner : Ørkensafari med middag

En super fed oplevelse i ørken og rigtig god underholdning i deres camp i ørken kan varmt anbefaldes

Kanon service

bedste tur man kan ønske sig, personale der var yderste hjælpsomme