Dubai Ørkenreservat

Vælg datoer

Det synes rejsende om Dubai Ørkenreservat

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.284 anmeldelser

Vi prøvede en 7 timers tur og alle vores forventninger blev til fulde indfriet og mere til. Vi blev afhentet punktligt på vores hotel og blev, med historie fortælling, kørt til første stop som var køretur på ATV. Næste oplevelse var dune bashing, som var virkelig underholdende. Undervejs var der fotostop med sand boarding inden vi prøvede mere dune bashing på vej mod teltlejren. Vores guide Aamerr Abbas var hele tiden opmærksom på at give os en super oplevelse og udover at han var dygtig chauffør og historie fortæller, var har også en ganske habil fotograf. Vi har rigtig mange fine, sjove og anderledes fotografier med hjem fra turen, på vores egne enheder. Solnedgangen, kamelturen og middagen i teltlejren var en fin afslutning på en god dag. Tak for en super god oplevelse, det kan varmt anbefales.

Our driver Zahid Hussain, was really nice and funny. Additionally he was a great photographer which is much appreciated by three young girls, like us, who enjoy sharing our experiences on instagram ☀️ Furthermore he was easy to talk to, he was wellspoken in english, and he always made sure that we understood what he was saying and the plan of the excusion.

Vi bookede denne tur dagen før og alt var bare perfekt. De var meget punktlige og vores guide Moosa, var yderst hjælpsom. Han forklarede, hvad der skulle ske på turen, sørgede for vand og sodavand samt tog billeder af os med vores mobil telefoner. Han var virkelig flink og dette gjorde at turen blev virkelig god, tak Moosa.

Vi havde en rigtig god dag i ørkenen. Vores guide, Tanveer, var rigtig flink og god til at fortælle om Dubai, inddrage os alle i de forskellige aktiviteter og han var såmænd også en god fotograf med masser af ideer til gode fotos. Vi kan kun anbefale denne tur til andre. Det var bestemt alle pengene værd.

Vi havde den sødeste guide, som sørgede for at vi alle havde det godt. Han var rigtig flink til at tage billeder og finde på poses til os. Vi følte os sikre hele tiden. Thank you Lala