Dubai-springvandet

Vælg datoer

De 5 bedste steder at se Dubai-springvandet fra

Det majestætiske springvand for foden af Burj Khalifa er et fantastisk syn. Det siges, at man kan se de oplyste vandstråler, der skyder 150 m op i luften, på 32 kilometers afstand. Vi har udvalgt de steder, hvorfra man har den bedste udsigt over det dansende springvand i Dubai.

 • Souk Al Bahar

  1. Souk Al Bahar

  Her kan du slappe af, mens du går på opdagelse i de mange små mode- og antikvitetsbutikker, men det er også her, du får den bedste udsigt over Dubai-springvandet! Spis en middag i en af restauranterne overfor Burj Khalifa, mens du nyder udsigten.

 • Dubai Mall - Kinokuniya Boghandel

  2. Dubai Mall - Kinokuniya Boghandel

  Er du bogorm og drømmer du om den perfekte oplevelse? Så gå på opdagelse i denne japanske boghandel (der er bøger på flere sprog) med springvandsshowet i baggrunden!

 • Dubai Mall - Havnepromenaden

  3. Dubai Mall - Havnepromenaden

  Hvis du gerne vil tættere på begivenhedernes centrum, så er havnepromenaden lige noget for dig. Gå i land her fra en af abrabådene, køb dine billetter og nyd turen langs vandet.

 • Broen mellem Souk Al Bahar og Dubai Mall

  4. Broen mellem Souk Al Bahar og Dubai Mall

  Tag på shopping i Dubais bedste butikscentre om dagen og bland dig i mylderet på broen om aftenen, mens du nyder synet af det oplyste springvand og de flotte bygninger i den beundrede by.

 • Dubaibugten

  5. Dubaibugten

  Se lys- og vandshowet fra en abra, en vand-taxa! Fra kl. 17.45 til kl. 23.30 (sidste abra afgår kl. 23.00) kan du både se selve springvandene i Dubai Creek, og lyset der laver mønstre på vandet!

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage derhen?

  Det er et fantastisk syn året rundt!

 • Showtider

  Tider for Dubai-springvandets show er kl. 13.00 og kl. 13.30, undtagen om fredagen, hvor tiderne er kl. 13.30 og kl. 14.00. Om aftenen foregår showene hvert 30. minut mellem kl. 18.00 og kl. 23.00.

 • Hvad koster det

  Bådturene til springvandsshowet om aftenen koster 65 AED per person. Du får meget for pengene, hvis du kombinerer springvandet med en større tur Dubai rundt.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Eftermiddag: Kl. 13.00 og kl. 13.30. Fredag: kl. 13.30 og kl. 14.00. Aften: Hvert 30. minut fra kl. 18.00 til kl. 23.00.
 • Hvad er prisen?
  Gratis at se fra forskellige steder, men bådturene om aftenen koster 65 AED.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er ikke nødvendigt med en guide til springvandet i Dubai.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Springvandet ligger i Burj Khalifa Lake, lige udenfor Dubai Mall på den nedre havnepromenade midt i Dubais centrum.
 • Yderligere tips

  • Tjek vandtaxaernes afgangstider på forhånd, så du er forberedt!

Andre seværdigheder i Dubai-springvandet

Vil du se alle oplevelser i Dubai-springvandet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai-springvandet

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 43.051 anmeldelser

Vi besøgte Burj Khalifa kl. 17.30 for at se solnedgangen og de dansende springvand ved Dubai Mall - som Burj Khalifa ligger ved, i skumringen. Vi var der 16.45 og alt gik super smidigt, ikke så meget kø og alt er så vel fungerende og intet overladt til tilfældighederne! En super oplevelse - vi tog "kun" turen til 125 etage - vi sparede de sidste 500 kr. som det kostede at komme helt op, Dubai havde nok ikke set anderledes ud "deroppe fra" :-) Vi brugte ca. halvanden time deroppe, solnedgangen var smuk og vi var ikke de eneste der kom for at se den :-) Der er souvenir butikker og en cafe med lækker kaffe, kage og is på 124 etage. Og så får man taget de legendariske souvenir fotos, som man kan købe i et papomsalg til 150AED/300 kr. Alt fungerede fint med vores getyourguide voucher. Dog skulle vi stå i kø for at ombytte voucher til billetter, det er lidt pjattet når nu de er bestilt og betalt hjemmefra - det koster en ekstra kø tur.

Alt er på plads og arrangeret - så der er nærmest ingen ventetid... Vi ankom lidt sent, men det var der ingen problemer med... Sikkerheden er i top - men det foregår helt stille og roligt... Og udsigten er FORMIDABEL...

Mega fed oplevelse, som klart kan anbefales. Så smukt en udsigt. Billetten blev købt 10 før vi valgte at besøge bygningen.

En torsdag i uge 8 kl 11.30 og kun omkring 30-40 mennesker i kø, Vi kom derfor hurtigt op og kunne nyde udsigten.

Det var en rigtig fin og spændende oplevelse. Personalet var overalt meget venlige og imødekommende.