Dubais krydderimarked

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubais krydderimarked

Vil du se alle oplevelser i Dubais krydderimarked? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubais krydderimarked

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 7.866 anmeldelser

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

Fantastic guide Mohamed, service-minded, kind and friendly, patriotic and very proud of his country. Good sense of humour and self-irony. Very likeable and clever. Best example of citizens of Dubai. Splendid trip and interesting storytelling. Thank you!

Vi havde en rigtig god tur i dag med vores sjove Guide Oskar Vi savnede at det var mere tid til at at gå rundt i guld Bazar ellers alt i alt en god tur. Vi giver 5 stjerne herfra og kan anbefales også til familier med store børn.

En super god tur med en skøn guide. Muhammed var rigtig god til at fortælle om alt det vi så og vi fik en masse historie om det gamle Dubai. Han var meget imødekomme og havde en fantastisk humor

Turen gav et godt indblik i Dubais historie, samt indblik i det nye og gamle og meget mere. Fantastisk Guide som fortalte og svarede på spørgsmål samt var behjælpelig med at tage billeder.