Oplevelser i
Dublin

Med venlige lokale, whisky i verdensklasse og en overflod af kunst om hvert et hjørne er det umuligt ikke at hygge sig.

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Dublin og Irland er ikke just kendt for sit gode vejr, og det viser sig nok fra sin bedste side omkring september. Du kan også tage til paraden på St. Patrick's Day d. 17. marts, hvor du får mulighed for at drikke Guinness og tage en fjollet hat på.

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Irerne er verdensberømte for deres gode humoristiske sans og det kan der godt være brug for i Dublins offentlige transportsystem. Der er 2 sporvognslinjer uden indbyrdes forbindelse og togene kører mest i udkanten af byen. Der er et stort netværk af busser, men systemet er svært at forstå for besøgende (se dublinbus.ie). Heldigvis ligger de fleste af Dublins seværdigheder midt i byen, i kort gåafstand fra hinanden.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge?

  Du kan besøge Dublins attraktioner og seværdigheder på en dag eller to. Men husk at Dublin byder på aktiviteter, såsom virkelig gode museer, spændende musik- og sportsbegivenheder samt fristende, moderne restauraner. Book en uge for at dykke helt ned i Dublins bedst bevarede hemmeligheder!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+00:00)
 • Landekode
  +353
 • Bedste tid at tage dertil
  Det bedste vejr er omkring september, men midt i marts er der paraden på St. Patrick's Day og festligheder.

Andre seværdigheder i Dublin

Vil du se alle oplevelser i Dublin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dublin

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 35.270 anmeldelser

Skøn tur med en fantastisk guide Steven og skilled driver Gabor. Masser af historie of humor - ikke kedeligt i Stevens selskab. Smuk smuk natur, amazing Moher og smukke Galway - alle timerne værd.

Fantastisk guide - spændende og informative fortællinger og en venlig og agtpågivende chauffør. Et virkeligt godt team med et fint fokus på Irlands kultur og historie

Spændende udstilling og indblik i hvordan de fremstiller Guinnes Sæt gerne nogle timer af til besøget, da der er rigtig meget at se.

Storslået måde at vise hvordan man brygger øl på. Intet Irland uden Guinness.

Fantastic tour.! With a more fantastic driver. Bravo for him