Tilføj datoer

Dublin
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture
32 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Dublin Bus- og minivanture

Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

1. Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

Et besøg i Guinness' magiske hjemsted er et must på enhver rejse til Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjertet af Guinness Brewery ved St. James's Gate. Den 7-etagers besøgsoplevelse, der har til huse i et gammelt gæringsanlæg, fortæller historien om den verdensberømte Guinness Stout. Dit eventyr begynder i det øjeblik, du træder ind ad døren og ind i bygningens gigant, det pinseformede hjerte af glas. På din vej gennem Guinness Storehouse vil du opdage, hvad der ligger til grund for fremstillingen af Black Stuff - ingredienserne, processen og passionen. Lær om de forskellige prisbelønnede reklamekampagner og slogans, der er blevet brugt til at markedsføre Guinness. Efter at have rejst gennem mere end 250 års historie afslutter du din rundvisning i Gravity Bar, hvor du får en pint Guinness. Slap af og nyd den spektakulære 360-graders udsigt over Dublin.

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City dagstur

2. Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City dagstur

Stig ombord på en guidet dagstur for at opleve de ikoniske Cliffs of Moher med bus. Besøg Galway City og det fantastiske omkringliggende landskab, og se berømte vartegn. Kør forbi små landsbyer som Ennistimon og Kinvara, kør forbi slotte og besøg Burren. Ud over stoppene ved Cliffs of Moher og andre fantastiske attraktioner kan du nyde den fantastiske udsigt langs Wild Atlantic Way, herunder udsigten til Aran-øerne og Galway Bay. Afgang fra Dublin kl. 6.45 og rejse gennem den flade, åbne slette Curragh. Kør forbi opdrætsanlægget Irish National Stud for fuldblodsheste, mens din guide deler et væld af historie og information, mens du kører til Cliffs of Moher. For at afbryde køreturen kan du tage et 15-minutters hvil på Barack Obama Plaza, som blev bygget i den lille landsby Moneygall, hvor Obamas mors forfædre har deres oprindelse. Her kan du fylde depoterne op med mad til dagen. Derefter ankommer du til Cliffs of Moher for at få en udsigt over Atlanterhavet og udforske på egen hånd i omkring 2 timer. Gå til besøgscentret for den interaktive Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimedieskærm, der viser et fugleperspektiv fra klipperne og en video fra undervandsgrotterne. Oplev derefter månelandskaberne i Burren med et besøg på 15 til 20 minutter. Hør om de mange hemmeligheder i dette atypiske landskab, som er hjemsted for den varmeste jordtemperatur i Irland. Kør langs kystruten Wild Atlantic Way til Kinvara, hvor du passerer Dunguaire Castle og bjergkæden Twelve Bens undervejs. Nyd den ærefrygtindgydende udsigt over Wild Atlantic Way sammen med udsigten til Aran Island. Se Galway på tværs af Galway Bay. Ankom til byen Galway, og nyd omkring 1,5 time til at udforske den på egen hånd. Oplev byens gammeldags charme på brostensbelagte gader, der fremkalder et autentisk Irland fra svundne tider. Vi tilbyder en kort vandretur, så du kan orientere dig. Valgfrit for dem, der ønsker at deltage. Vend tilbage til Dublin og bliv sat af ved mødestedet omkring kl. 19.30-20.30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

3. Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

Lær historien om John Jameson og hans eventyr med whiskyfremstilling på en guidet rundvisning på Jameson Whiskey Distillery. Lær om historien eller bryggeribygningen og udviklingen af en af de mest populære whiskyer i verden. Udforsk Jameson Distillery Bow Street i Smithfield, Dublin. Nyd 3 forskellige oplevelser, en på Bow Street-lokationen og dens faciliteter, en anden om dem, der laver whisky, og en tredje om dem, der ryster whisky. Rør ved, duft og smag Jameson whisky i de originale Bow Street Distillery-bygninger. Besøg det levende modningslager, og lær om de forskellige trin, der indgår i fremstillingen af whiskyen. Du får også mulighed for at smage på Jameson direkte fra fadet. Efterfølgende kan du nyde en Jameson-signaturcocktail i JJ Bar. Du kan også vælge at købe en personlig flaske whiskey som et minde om din oplevelse.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

4. Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Undgå travlheden i Dublin og tag på en naturskøn heldagstur gennem amterne Kildare, Limerick og Clare, hvor du kommer forbi Bunratty Castle fra det 15. århundrede og Lahinch, der er et golf- og surfresort i verdensklasse. Din endelige destination er de dramatiske Cliffs of Moher, hvor du får 2 timers fritid til at udforske og gratis adgang til det nye Atlantic Edge, en fortolkende besøgsoplevelse, der giver dig et fugleperspektiv i virtual reality af livet på klippekanten over og under havniveau. Derefter kan du vælge at gå langs klippevæggen og opleve naturens kraft på arbejde. Mærk den friske luft, der blæser fra havet, og den enorme højde af klipperne med udsigt over Atlanterhavet. Besøg O'Brien's Tower, der står stolt på landtoppen med panoramaudsigt over Aran-øerne og Galway-bugten. Kør derefter dybt ind i Burren, hvor du rejser langs Europas kant! Se den indfødte flora, gamle monumenter og megalitgrave i Burren National Park, og hold øje med de unikke Fairy Forts og Celtic Crosses. Fortsæt rundt om Galway Bay til middelalderlige Galway City, hvor du passerer Blackhead Lighthouse og fiskerbyen Kinvara, der er berømt for sine Galway Hookers (både). Ved ankomsten til Galway, som af W.B. Yeats blev beskrevet som "Vestens Venedig". Nyd en 30-minutters guidet gåtur, og bliv klogere på byens handelsforbindelser med Spanien. Du får lidt fritid til at udforske de smalle gader på egen hånd eller slappe af i butikker og på hyggelige caféer. 2 timers ophold. Læn dig derefter tilbage på turen tilbage til Dublin og nyd underholdningen om bord, herunder uddrag fra showet "Riverdance" og andre eksempler på irsk kultur.

Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

5. Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Tag en tur langs Nordirlands kystlinje på en heldagstur fra Dublin i en komfortabel bus. Besøg ikoniske seværdigheder såsom Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle og Belfast. Tag afsted fra Dublin, og rejs nordpå. Stop ved en tankstation undervejs til morgenmad, for at købe frokost og for at strække benene. Din første attraktion er et 5-minutters fotostop ved de berømte og maleriske ruiner af Dunluce Castle. Tag derefter til Giant's Causeway, der er dannet af omkring 40.000 sammenlåste basaltsøjler. Nyd mindste 2 timer ved dette UNESCO-verdensarvsted, og kom helt tæt på de sekskantede søjler, der ofte omtales som "verdens 8. vidunder". Nyd den fantastiske udsigt over Det Irske Hav, og brug derefter omkring 20 minutter på at rejse langs alléen af sammenflettede bøgetræer, kendt som "Dark Hedges". Alléen er plantet i det 18. århundrede af Stuart familien, og det smukke sted blev brugt i Game of Thrones-serien og Transformers-filmen. Besøg til sidst Belfast, hovedstaden i Nordirland og fødestedet for Titanic-skibet. Stop ved siden af Belfast Rådhus, og brug cirka 1,5 time på at udforske byen. Tag på sightseeing, shop og snup noget mad, før du fortsætter hjemrejsen.

Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

6. Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

Gå om bord på en 48-personers flodbåd, der kan sejle i al slags vejr, på et krydstogt langs Liffey-floden i Dublin, og se byen fra vandsiden. Få et indblik i Dublin Citys og især Liffey-flodens historie, fra vikingernes ankomst for mere end 1.000 år siden, gennem Dublins hurtige udvikling i det 18. og 19. århundrede, til den efterfølgende tilbagegang og den nyere ombygning af Dublin Docklands. Hør om den ikoniske Ha'penny Bridge og Gandons mesterværk Custom House. Følg historien om Dublins Royal og Grand Canals, og se, hvor Oliver Cromwell gik i land i 1649. Oplev, hvordan kaptajn William Bligh opmålte Dublinbugten i 1800, og hvordan meget af det nuværende Dublin nu ligger på indvundet land, inklusive Trinity College og spiret i O'Connell Street.

Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough og Kilkenny

7. Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough og Kilkenny

Tag af sted på en guidet dagstur gennem Irlands frodige græsgange fra Dublin. Tag på tur i de enorme Wicklow-bjerge og se Glendalough-klosteret. Fortab dig i Kilkennys middelalderlige gader. Tag afsted fra Dublin med en luksusbus til Glendalough. Mens du kører ud af byen, vil din guide fortælle dig mange interessante fakta og sjove historier om Dublin. Du ankommer til Glendalough, der betragtes som et af Irlands smukkeste hjørner. Deltag i en valgfri guidet rundvisning i klosterbosættelsen og tilbring lidt tid på egen hånd på at udforske området eller slappe af på en lokal café. De mere eventyrlystne kan vælge at tage en vandretur til Upper Lake og vende tilbage via en strandpromenade (ca. 2,5 km). Ruten fører dig forbi Lower Lake gennem en fantastisk natursti, der fører dybt ind i dalen og videre til Upper Lake. Fortsæt gennem Wicklow-bjergene. Mens I kører, vil din guide fortælle dig om dets geologi og historie. Kør gennem berømte filmsteder, der er med i P.S. I Love You og  Braveheart Stop for en 10-minutters fotomulighed ved Wicklow Gap, inden en naturskøn tur til Kilkenny. Når du når Kilkenny, har du tid på egen hånd til at navigere rundt i de smalle gader og historiske bygninger. Beundr det ekstraordinære slot, hvor du kan tage på picnic eller spise frokost på en af de lokale pubber. Derefter kan du deltage i en valgfri guidet rundvisning i byen, inden turen går tilbage til Dublin.

Dublin: Generation Pub Crawl

8. Dublin: Generation Pub Crawl

Bliv en del af denne pubcrawl og få en garanteret fantastisk aften i Dublin. Nyd en smag af cremet, maltet godhed med en gratis velkomst-Guinness, barhop med din guide og andre crawlere, og nyd levende musik i fantastiske lokale Dublin-pubber, før du rammer klubbens dansegulv. Vi er den længst kørende Pub Crawl i Dublin, og det er stadig den bedste! Vi besøger flere pubber end nogen anden og giver dig meget mere for pengene - gratis velkomst-Guinness og gratis shots uden køb, eksklusive drinksrabatter og gratis adgang til flere betalte steder end nogen anden crawl, herunder VIP-adgang til Dublins nattelivsinstitutioner Whelans og byens mest elskede natklub, Copper Face Jacks. Og alle vores guider er lokale irske fyre og piger, der ved, hvordan man går i byen i Dublin! Tag med os og få den ægte vare og en uovertruffen oplevelse af Dublins natteliv. Mød din guide og de andre festdeltagere på pubben 4 Dame Lane for at begynde denne pubcrawl. Start aftenen med en gratis velkomst-Guinness, inden du begiver dig ud for at få den bedste aften i dit liv. Bare rolig, hvad der sker i Dublin, bliver i Dublin. Oplev en nat fuld af craic (et irsk slangord for sjov og nydelse), fest som de lokale, tag på 5 livlige spillesteder, og få gratis shots og rabatter på drikkevarer. Nyd at springe køen over og få gratis adgang til alle spillesteder med dine nyfundne drikkevenner. Fordyb dig i den elektriske atmosfære i Dublins natteliv. Drik, dans og vær glad, når du rammer den meget elskede Whelan's. Afslut derefter din nat på en høj på den berømte natklub, Copper Face Jacks, hvor du vil nyde VIP-indgang og kan feste indtil de små timer. Du kan opleve nogle af Dublins bedste natklubber. Opdag nogle af byens bedste pubber og klubber med lokale, der kender dem, og få eksklusive besparelser på denne pubcrawl. Hvis du kan lide at drikke, danse og møde afslappede mennesker, så er denne pubcrawl lige noget for dig.

Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

9. Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

Fjern noget af stresset fra rejsen med en komfortabel moderne bustransport mellem Dublin Lufthavn T1 og Dublin centrum. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Læn dig tilbage og slap af, mens du lægger dig i din buschaufførs sikre hænder. Stig ombord på den moderne bus, og læg bekymringerne bag dig. Slap af og nyd udsigten over Dublin fra dit komfortable sæde, mens du holder kontakten med dine venner via det gratis WiFi. Oplad din telefon ved hjælp af stikkontakten ved dit sæde, så du er klar til din flyvning eller til at udforske byen. Brug toiletterne om bord, eller opret forbindelse til mediesystemet under din rejse. Endelig kan du ankomme til din destination i lufthavnen eller i byen til tiden.

Dublin: Go City All-Inclusive Pass med mere end 40 attraktioner

10. Dublin: Go City All-Inclusive Pass med mere end 40 attraktioner

Med Dublin All-Inclusive Pass får du adgang til alle de største attraktioner og seværdigheder, herunder Guinness Storehouse, Chester Beatty Library, Christchurch Cathedral og mange flere. Udforsk alt, hvad der er at lave i Dublin i dit eget tempo. Med denne billet kan du spare op til 50%* på de bedste attraktioner og aktiviteter i Dublin. Du skal ikke betale noget ved indgangen; bare vis dit QR-kodede digitale pas på din telefon (eller print det hjemmefra og tag det med dig), og så er du inde. Din billet inkluderer gratis adgang til over 40 Dublin-attraktioner, bl.a: Top attraktioner - Guinness Storehouse (R) - Jameson Distillery Bow St. rundvisning (R) - Dublin Hop-on Hop-Off Big Bus Tour - EPIC - det irske immigrationsmuseum - Saint Patrick's Cathedral - Christ Church-katedralen - Dublinia - Dublin Slot Museer og kulturarv - National Wax Museum PLUS - GPO Museum - Det lille museum i Dublin - Irlands litteraturmuseum (MoLI) - 14 Henrietta Street - Jeanie Johnston Tallship og hungersnødsmuseum - Irish Rock 'n Roll Museum Experience - Malahide Castle - Casino modeljernbanemuseum - Newbridge House & Farm - Skerries Mills - Airfield Estate - Castletown House og Parklands (R) - Farmleigh House & Estate - Irlands nationale stutteri og have - Irlands nationalgalleri - Irsk museum for moderne kunst (IMMA) - National Botanic Gardens - National Museum of Ireland - Arkæologi - National Museum of Ireland - dekorativ kunst og historie - Chester Beatty - Casino modeljernbanemuseum Ture og oplevelser - Teeling Whiskey Distillery Tour (R) - Madvandringer - mad til fods (R) - Madvandreture - drikkevarer til fods (R) - Lazy Bike Tours - halvdagsleje (R) - Dublin Zoo - Mordet ved Temple Bar - Big Bus Dublin Coastal Tour - Rock Shop på Hard Rock Hotel - Bus Dublin Coastal Tour - Game of Thrones-studietur (R) Attraktioner markeret med et (R) kræver forudgående reservation. *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på den lokale partners hjemmeside.

Dublin

Dublin

Ofte stillede spørgsmål om Dublin Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Dublin end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Dublin må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Dublin

Vil du se alle oplevelser i Dublin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dublin

Samlet bedømmelse

4.4
(17.263 anmeldelser)

Buschaufføren var virkelig fantastisk! På vejen dertil fortæller han sjove fakta om Dublin og alle de landsbyer, man kører igennem. Må's og don'ts. Alene busturen dertil var pengene værd. Du får parken og bjergene gratis. Det eneste jeg personligt fortrød er, at den er for kort. Du vil være der i maks. 2 timer, men det er alt for kort. Der er så meget at se i parken. Alt i alt var det virkelig fantastisk!

Vores første guide var en herre, der fortalte vittigheder og sang sange meget imødekommende gjorde turen sjov, den anden guide var en kvindelig chauffør, og hun interagerede ikke så godt, det er bestemt bedre, når buschaufføren interagerer og gør turen sjov, han forklarer også en masse af detaljer som tilføjede meget til turen, uden at det bare virker som en bustur

En rigtig hyggelig tur med god betjening, glad og smilende guide og servering. Der var styr på tingene og guiden var underholdende og havde er glimt i øjet. Skøn 50-60’er stemning ned i mindste detalje - bussen, musikken, indretning, maden og personalet. Daniel, Hannah, Aron, Jean og Robert gjorde turen helt fantastisk. Gør det gerne igen. 🚌☀️🍰

Bedste måde at se Dublin på. Et par af chaufførerne brugte for meget tid på at lave vittigheder i stedet for at dele interessant historie. Da vi gik ombord 3. gang, blev der afspillet optaget information i stedet for at chaufføren talte. Det var faktisk en bedre oplevelse.

Energiske og søde guider, lækker afternoon tee og i alt en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales