Dublin
Bus- og minivanture

Booket mere end 200 gange i sidste uge

40 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Dublin Bus- og minivanture

Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

Et besøg i Guinness' magiske hjemsted er et must på enhver rejse til Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjertet af Guinness Brewery ved St. James's Gate. Den 7-etagers besøgsoplevelse, der har til huse i et gammelt gæringsanlæg, fortæller historien om den verdensberømte Guinness Stout. Dit eventyr begynder i det øjeblik, du træder ind ad døren og ind i bygningens gigant, det pinseformede hjerte af glas. På din vej gennem Guinness Storehouse vil du opdage, hvad der ligger til grund for fremstillingen af Black Stuff - ingredienserne, processen og passionen. Lær om de forskellige prisbelønnede reklamekampagner og slogans, der er blevet brugt til at markedsføre Guinness. Efter at have rejst gennem mere end 250 års historie afslutter du din rundvisning i Gravity Bar, hvor du får en pint Guinness. Slap af og nyd den spektakulære 360-graders udsigt over Dublin.

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City Day Tour

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City Day Tour

Tag på en guidet dagstur og oplev de ikoniske Cliffs of Moher med bus. Besøg Galway City og det fantastiske omkringliggende landskab, og se berømte vartegn. Kør forbi små landsbyer som Ennistimon og Kinvara, kør forbi slotte og besøg Burren. Ud over stoppene ved Cliffs of Moher og andre fantastiske attraktioner kan du nyde den fantastiske udsigt langs Wild Atlantic Way, herunder udsigten til Aran-øerne og Galway Bay. Afgang fra Dublin kl. 6.45 og rejse gennem den flade, åbne slette Curragh. Kør forbi opdrætsanlægget Irish National Stud for fuldblodsheste, mens din guide deler et væld af historie og information, mens du kører til Cliffs of Moher. For at afbryde køreturen kan du tage et 15-minutters hvil på Barack Obama Plaza, som blev bygget i den lille landsby Moneygall, hvor Obamas mors forfædre har deres oprindelse. Her kan du fylde depoterne op med mad til dagen. Derefter ankommer du til Cliffs of Moher, hvor du har udsigt over Atlanterhavet, og du kan gå på opdagelse på egen hånd i omkring 2 timer. Gå til besøgscentret og se den interaktive Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimedieskærm, der viser et fugleperspektiv fra klipperne og en video fra undervandsgrotterne. Oplev derefter månelandskaberne i Burren med et besøg på 15 til 20 minutter. Hør om de mange hemmeligheder i dette atypiske landskab, som er hjemsted for den varmeste jordtemperatur i Irland. Kør langs kystruten Wild Atlantic Way til Kinvara, hvor du passerer Dunguaire Castle og bjergkæden Twelve Bens undervejs. Nyd den ærefrygtindgydende udsigt over Wild Atlantic Way sammen med udsigten til Aran Island. Se Galway på tværs af Galway Bay. Ankom til byen Galway, og nyd omkring 1,5 time til at udforske den på egen hånd. Oplev byens gammeldags charme på brostensbelagte gader, der fremkalder et autentisk Irland fra svundne tider. Vi tilbyder en kort vandretur, så du kan orientere dig. Valgfrit for dem, der ønsker at deltage. Vend tilbage til Dublin og bliv sat af ved 12 Aston Quay, Temple Bar, Dublin, D02 TE81 omkring kl. 19.30-20.30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

Lær historien om John Jameson og hans eventyr med whiskyfremstilling på en guidet rundvisning på Jameson Whiskey Distillery. Lær om historien eller bryggeribygningen og udviklingen af en af de mest populære whiskyer i verden. Udforsk Jameson Distillery Bow Street i Smithfield, Dublin. Nyd 3 forskellige oplevelser, en på Bow Street-lokationen og dens faciliteter, en anden om dem, der laver whisky, og en tredje om dem, der ryster whisky. Rør ved, duft og smag Jameson whisky i de originale Bow Street Distillery-bygninger. Besøg det levende modningslager, og lær om de forskellige trin, der indgår i fremstillingen af whiskyen. Du får også mulighed for at smage på Jameson direkte fra fadet. Efterfølgende kan du nyde en Jameson-signaturcocktail i JJ Bar. Du kan også vælge at købe en personlig flaske whiskey som et minde om din oplevelse.

Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

Gå om bord på en 48-personers flodbåd, der kan sejle i al slags vejr, på et krydstogt langs Liffey-floden i Dublin, og se byen fra vandsiden. Få et indblik i Dublin Citys og især Liffey-flodens historie, fra vikingernes ankomst for mere end 1.000 år siden, gennem Dublins hurtige udvikling i det 18. og 19. århundrede, til den efterfølgende tilbagegang og den nyere ombygning af Dublin Docklands. Hør om den ikoniske Ha'penny Bridge og Gandons mesterværk Custom House. Følg historien om Dublins Royal og Grand Canals, og se, hvor Oliver Cromwell gik i land i 1649. Oplev, hvordan kaptajn William Bligh opmålte Dublinbugten i 1800, og hvordan meget af det nuværende Dublin nu ligger på indvundet land, inklusive Trinity College og spiret i O'Connell Street.

Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Tag på en guidet dagstur gennem Irlands frodige græsgange fra Dublin. Beundr udsigten over de vidtstrakte Wicklow-bjerge, og besøg det maleriske kloster Glendalough. Udforsk derefter de charmerende middelaldergader i byen Kilkenny. Afgang fra Dublin med en luksusbus til Glendalough. Mens du kører ud af byen, vil din guide fortælle dig mange interessante fakta og sjove historier om Dublin. Ankomst til Glendalough, som anses for at være et af de smukkeste hjørner af Irland. Nyd en valgfri guidet tur i klosteranlægget og lidt fritid til at udforske området eller slappe af på en lokal café. De mere eventyrlystne kan vælge at tage en vandretur til Upper Lake og vende tilbage via en boardwalk (ca. 2,5 km). Udforsk en rute, der tager dig forbi Lower Lake gennem en fantastisk natursti, der fører dybt ind i dalen og videre til Upper Lake. Fortsæt gennem Wicklow-bjergene. Mens du kører, vil din guide fortælle dig om geologien og historien. Kør forbi berømte filmsteder, som er med i P.S. I Love You og Braveheart. Stop for en 10-minutters fotomulighed ved Wicklow Gap før en naturskøn køretur til Kilkenny. Når du når Kilkenny, har du tid til at gå rundt i de smalle gyder og historiske bygninger. Beundr det ekstraordinære slot, hvor du kan holde picnic eller nyde en frokost på en af de lokale pubber. Derefter kan du deltage i en valgfri guidet tur i byen, før du kører tilbage til Dublin.

Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Tag en tur langs Nordirlands kystlinje på en heldagstur fra Dublin i en komfortabel bus. Besøg ikoniske seværdigheder såsom Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle og Belfast. Tag afsted fra Dublin, og rejs nordpå. Stop ved en tankstation undervejs til morgenmad, for at købe frokost og for at strække benene. Din første attraktion er et 5-minutters fotostop ved de berømte og maleriske ruiner af Dunluce Castle. Tag derefter til Giant's Causeway, der er dannet af omkring 40.000 sammenlåste basaltsøjler. Nyd mindste 2 timer ved dette UNESCO-verdensarvsted, og kom helt tæt på de sekskantede søjler, der ofte omtales som "verdens 8. vidunder". Nyd den fantastiske udsigt over Det Irske Hav, og brug derefter omkring 20 minutter på at rejse langs alléen af sammenflettede bøgetræer, kendt som "Dark Hedges". Alléen er plantet i det 18. århundrede af Stuart familien, og det smukke sted blev brugt i Game of Thrones-serien og Transformers-filmen. Besøg til sidst Belfast, hovedstaden i Nordirland og fødestedet for Titanic-skibet. Stop ved siden af Belfast Rådhus, og brug cirka 1,5 time på at udforske byen. Tag på sightseeing, shop og snup noget mad, før du fortsætter hjemrejsen.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Undgå travlheden i Dublin og tag på en naturskøn heldagstur gennem amterne Kildare, Limerick og Clare, hvor du kommer forbi Bunratty Castle fra det 15. århundrede og Lahinch, der er et golf- og surfresort i verdensklasse. Din endelige destination er de dramatiske Cliffs of Moher, hvor du får 2 timers fritid til at udforske og gratis adgang til det nye Atlantic Edge, en fortolkende besøgsoplevelse, der giver dig et fugleperspektiv i virtual reality af livet på klippekanten over og under havniveau. Derefter kan du vælge at gå langs klippevæggen og opleve naturens kraft på arbejde. Mærk den friske luft, der blæser fra havet, og den enorme højde af klipperne med udsigt over Atlanterhavet. Besøg O'Brien's Tower, der står stolt på landtoppen med panoramaudsigt over Aran-øerne og Galway-bugten. Kør derefter dybt ind i Burren, hvor du rejser langs Europas kant! Se den indfødte flora, gamle monumenter og megalitgrave i Burren National Park, og hold øje med de unikke Fairy Forts og Celtic Crosses. Fortsæt rundt om Galway Bay til middelalderlige Galway City, hvor du passerer Blackhead Lighthouse og fiskerbyen Kinvara, der er berømt for sine Galway Hookers (både). Ved ankomsten til Galway, som af W.B. Yeats blev beskrevet som "Vestens Venedig". Nyd en 30-minutters guidet gåtur, og bliv klogere på byens handelsforbindelser med Spanien. Du får lidt fritid til at udforske de smalle gader på egen hånd eller slappe af i butikker og på hyggelige caféer. 2 timers ophold. Læn dig derefter tilbage på turen tilbage til Dublin og nyd underholdningen om bord, herunder uddrag fra showet "Riverdance" og andre eksempler på irsk kultur.

Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

Fjern noget af stresset fra rejsen med en komfortabel moderne bustransport mellem Dublin Lufthavn T1 og Dublin centrum. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Læn dig tilbage og slap af, mens du lægger dig i din buschaufførs sikre hænder. Stig ombord på den moderne bus, og læg bekymringerne bag dig. Slap af og nyd udsigten over Dublin fra dit komfortable sæde, mens du holder kontakten med dine venner via det gratis WiFi. Oplad din telefon ved hjælp af stikkontakten ved dit sæde, så du er klar til din flyvning eller til at udforske byen. Brug toiletterne om bord, eller opret forbindelse til mediesystemet under din rejse. Endelig kan du ankomme til din destination i lufthavnen eller i byen til tiden.

Dublin: Generation Pub Crawl

Dublin: Generation Pub Crawl

Bliv en del af denne pubcrawl og få en garanteret fantastisk aften i Dublin. Nyd en smag af cremet, maltet godhed med en gratis velkomst-Guinness, barhop med din guide og andre crawlere, og nyd levende musik i fantastiske lokale Dublin-pubber, før du rammer klubbens dansegulv. Vi er den længst kørende Pub Crawl i Dublin, og det er stadig den bedste! Vi besøger flere pubber end nogen anden og giver dig meget mere for pengene - gratis velkomst-Guinness og gratis shots uden køb, eksklusive drinksrabatter og gratis adgang til flere betalte steder end nogen anden crawl, herunder VIP-adgang til Dublins nattelivsinstitutioner Whelans og byens mest elskede natklub, Copper Face Jacks. Og alle vores guider er lokale irske fyre og piger, der ved, hvordan man går i byen i Dublin! Tag med os og få den ægte vare og en uovertruffen oplevelse af Dublins natteliv. Mød din guide og de andre festdeltagere på pubben 4 Dame Lane for at begynde denne pubcrawl. Start aftenen med en gratis velkomst-Guinness, inden du begiver dig ud for at få den bedste aften i dit liv. Bare rolig, hvad der sker i Dublin, bliver i Dublin. Oplev en nat fuld af craic (et irsk slangord for sjov og nydelse), fest som de lokale, tag på 5 livlige spillesteder, og få gratis shots og rabatter på drikkevarer. Nyd at springe køen over og få gratis adgang til alle spillesteder med dine nyfundne drikkevenner. Fordyb dig i den elektriske atmosfære i Dublins natteliv. Drik, dans og vær glad, når du rammer den meget elskede Whelan's. Afslut derefter din nat på en høj på den berømte natklub, Copper Face Jacks, hvor du vil nyde VIP-indgang og kan feste indtil de små timer. Du kan opleve nogle af Dublins bedste natklubber. Opdag nogle af byens bedste pubber og klubber med lokale, der kender dem, og få eksklusive besparelser på denne pubcrawl. Hvis du kan lide at drikke, danse og møde afslappede mennesker, så er denne pubcrawl lige noget for dig.

Fra Dublin: Halvdagsudflugt til Glendalough og Wicklow

Fra Dublin: Halvdagsudflugt til Glendalough og Wicklow

Flygt væk fra travlheden i Dublin og nyd roen i Wicklow-bjergene og Glendalough på en dagstur med bus. Se seværdigheder som Sugar Loaf Mountain og Roundwood-landsbyen. Turen starter midt på eftermiddagen, så du har tid til frokost eller en pint Guinness, inden oplevelsen begynder. Når du bliver hentet fra dit valgte opsamlingssted i det centrale Dublin, kan du nyde en kort sightseeingtur i hovedstaden, mens du kører til Glendalough. Du kan nyde panoramaudsigten over det passende navngivne bjerg Sugar Loaf og passere gennem den maleriske landsby Roundwood på din rejse gennem Wicklow Mountains. Når du ankommer til Glendalough, kan du nyde den betagende irske natur, historie og det vilde dyreliv i "Valley of Two Lakes". Nyd mindst 90 minutters fritid til at udforske de keltisk-kristne klosterruiner, som blev bygget ved søen af Sankt Kevin for mange århundreder siden. Opdag indviklet udskårne keltiske stenkors og runde tårne, hvor munkene gemte gyldne bæger og andre værdigenstande fra de mange vikingetogter, der fandt sted i området. Stå ved vandkanten, og se dig omkring i egetræerne for at se, om du kan se det truede, indfødte røde egern i leg. Som du går på opdagelse, så prøv at spotte stedet, hvor bryllupsscenen fra Braveheart blev filmet, og hvor Gerard Butler fra PS I Love You som bekendt stødte ind i Hilary Swank. Vend tilbage til Dublin efter en fantastisk eftermiddag i den friske luft i Wicklow-bjergene med billeder og minder fra dit irske eventyr.

Dublin

Dublin

Vores mest anbefalede Dublin Bus- og minivanture

Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

Dublin: Adgangsbillet til Guinness Storehouse

Et besøg i Guinness' magiske hjemsted er et must på enhver rejse til Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjertet af Guinness Brewery ved St. James's Gate. Den 7-etagers besøgsoplevelse, der har til huse i et gammelt gæringsanlæg, fortæller historien om den verdensberømte Guinness Stout. Dit eventyr begynder i det øjeblik, du træder ind ad døren og ind i bygningens gigant, det pinseformede hjerte af glas. På din vej gennem Guinness Storehouse vil du opdage, hvad der ligger til grund for fremstillingen af Black Stuff - ingredienserne, processen og passionen. Lær om de forskellige prisbelønnede reklamekampagner og slogans, der er blevet brugt til at markedsføre Guinness. Efter at have rejst gennem mere end 250 års historie afslutter du din rundvisning i Gravity Bar, hvor du får en pint Guinness. Slap af og nyd den spektakulære 360-graders udsigt over Dublin.

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City Day Tour

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren & Galway City Day Tour

Tag på en guidet dagstur og oplev de ikoniske Cliffs of Moher med bus. Besøg Galway City og det fantastiske omkringliggende landskab, og se berømte vartegn. Kør forbi små landsbyer som Ennistimon og Kinvara, kør forbi slotte og besøg Burren. Ud over stoppene ved Cliffs of Moher og andre fantastiske attraktioner kan du nyde den fantastiske udsigt langs Wild Atlantic Way, herunder udsigten til Aran-øerne og Galway Bay. Afgang fra Dublin kl. 6.45 og rejse gennem den flade, åbne slette Curragh. Kør forbi opdrætsanlægget Irish National Stud for fuldblodsheste, mens din guide deler et væld af historie og information, mens du kører til Cliffs of Moher. For at afbryde køreturen kan du tage et 15-minutters hvil på Barack Obama Plaza, som blev bygget i den lille landsby Moneygall, hvor Obamas mors forfædre har deres oprindelse. Her kan du fylde depoterne op med mad til dagen. Derefter ankommer du til Cliffs of Moher, hvor du har udsigt over Atlanterhavet, og du kan gå på opdagelse på egen hånd i omkring 2 timer. Gå til besøgscentret og se den interaktive Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimedieskærm, der viser et fugleperspektiv fra klipperne og en video fra undervandsgrotterne. Oplev derefter månelandskaberne i Burren med et besøg på 15 til 20 minutter. Hør om de mange hemmeligheder i dette atypiske landskab, som er hjemsted for den varmeste jordtemperatur i Irland. Kør langs kystruten Wild Atlantic Way til Kinvara, hvor du passerer Dunguaire Castle og bjergkæden Twelve Bens undervejs. Nyd den ærefrygtindgydende udsigt over Wild Atlantic Way sammen med udsigten til Aran Island. Se Galway på tværs af Galway Bay. Ankom til byen Galway, og nyd omkring 1,5 time til at udforske den på egen hånd. Oplev byens gammeldags charme på brostensbelagte gader, der fremkalder et autentisk Irland fra svundne tider. Vi tilbyder en kort vandretur, så du kan orientere dig. Valgfrit for dem, der ønsker at deltage. Vend tilbage til Dublin og bliv sat af ved 12 Aston Quay, Temple Bar, Dublin, D02 TE81 omkring kl. 19.30-20.30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med smagsprøver

Lær historien om John Jameson og hans eventyr med whiskyfremstilling på en guidet rundvisning på Jameson Whiskey Distillery. Lær om historien eller bryggeribygningen og udviklingen af en af de mest populære whiskyer i verden. Udforsk Jameson Distillery Bow Street i Smithfield, Dublin. Nyd 3 forskellige oplevelser, en på Bow Street-lokationen og dens faciliteter, en anden om dem, der laver whisky, og en tredje om dem, der ryster whisky. Rør ved, duft og smag Jameson whisky i de originale Bow Street Distillery-bygninger. Besøg det levende modningslager, og lær om de forskellige trin, der indgår i fremstillingen af whiskyen. Du får også mulighed for at smage på Jameson direkte fra fadet. Efterfølgende kan du nyde en Jameson-signaturcocktail i JJ Bar. Du kan også vælge at købe en personlig flaske whiskey som et minde om din oplevelse.

Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

Dublin: Sightseeing-krydstogt på Liffey-floden

Gå om bord på en 48-personers flodbåd, der kan sejle i al slags vejr, på et krydstogt langs Liffey-floden i Dublin, og se byen fra vandsiden. Få et indblik i Dublin Citys og især Liffey-flodens historie, fra vikingernes ankomst for mere end 1.000 år siden, gennem Dublins hurtige udvikling i det 18. og 19. århundrede, til den efterfølgende tilbagegang og den nyere ombygning af Dublin Docklands. Hør om den ikoniske Ha'penny Bridge og Gandons mesterværk Custom House. Følg historien om Dublins Royal og Grand Canals, og se, hvor Oliver Cromwell gik i land i 1649. Oplev, hvordan kaptajn William Bligh opmålte Dublinbugten i 1800, og hvordan meget af det nuværende Dublin nu ligger på indvundet land, inklusive Trinity College og spiret i O'Connell Street.

Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Fra Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Tag på en guidet dagstur gennem Irlands frodige græsgange fra Dublin. Beundr udsigten over de vidtstrakte Wicklow-bjerge, og besøg det maleriske kloster Glendalough. Udforsk derefter de charmerende middelaldergader i byen Kilkenny. Afgang fra Dublin med en luksusbus til Glendalough. Mens du kører ud af byen, vil din guide fortælle dig mange interessante fakta og sjove historier om Dublin. Ankomst til Glendalough, som anses for at være et af de smukkeste hjørner af Irland. Nyd en valgfri guidet tur i klosteranlægget og lidt fritid til at udforske området eller slappe af på en lokal café. De mere eventyrlystne kan vælge at tage en vandretur til Upper Lake og vende tilbage via en boardwalk (ca. 2,5 km). Udforsk en rute, der tager dig forbi Lower Lake gennem en fantastisk natursti, der fører dybt ind i dalen og videre til Upper Lake. Fortsæt gennem Wicklow-bjergene. Mens du kører, vil din guide fortælle dig om geologien og historien. Kør forbi berømte filmsteder, som er med i P.S. I Love You og Braveheart. Stop for en 10-minutters fotomulighed ved Wicklow Gap før en naturskøn køretur til Kilkenny. Når du når Kilkenny, har du tid til at gå rundt i de smalle gyder og historiske bygninger. Beundr det ekstraordinære slot, hvor du kan holde picnic eller nyde en frokost på en af de lokale pubber. Derefter kan du deltage i en valgfri guidet tur i byen, før du kører tilbage til Dublin.

Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Fra Dublin: Tur til Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Tag en tur langs Nordirlands kystlinje på en heldagstur fra Dublin i en komfortabel bus. Besøg ikoniske seværdigheder såsom Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle og Belfast. Tag afsted fra Dublin, og rejs nordpå. Stop ved en tankstation undervejs til morgenmad, for at købe frokost og for at strække benene. Din første attraktion er et 5-minutters fotostop ved de berømte og maleriske ruiner af Dunluce Castle. Tag derefter til Giant's Causeway, der er dannet af omkring 40.000 sammenlåste basaltsøjler. Nyd mindste 2 timer ved dette UNESCO-verdensarvsted, og kom helt tæt på de sekskantede søjler, der ofte omtales som "verdens 8. vidunder". Nyd den fantastiske udsigt over Det Irske Hav, og brug derefter omkring 20 minutter på at rejse langs alléen af sammenflettede bøgetræer, kendt som "Dark Hedges". Alléen er plantet i det 18. århundrede af Stuart familien, og det smukke sted blev brugt i Game of Thrones-serien og Transformers-filmen. Besøg til sidst Belfast, hovedstaden i Nordirland og fødestedet for Titanic-skibet. Stop ved siden af Belfast Rådhus, og brug cirka 1,5 time på at udforske byen. Tag på sightseeing, shop og snup noget mad, før du fortsætter hjemrejsen.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Undgå travlheden i Dublin og tag på en naturskøn heldagstur gennem amterne Kildare, Limerick og Clare, hvor du kommer forbi Bunratty Castle fra det 15. århundrede og Lahinch, der er et golf- og surfresort i verdensklasse. Din endelige destination er de dramatiske Cliffs of Moher, hvor du får 2 timers fritid til at udforske og gratis adgang til det nye Atlantic Edge, en fortolkende besøgsoplevelse, der giver dig et fugleperspektiv i virtual reality af livet på klippekanten over og under havniveau. Derefter kan du vælge at gå langs klippevæggen og opleve naturens kraft på arbejde. Mærk den friske luft, der blæser fra havet, og den enorme højde af klipperne med udsigt over Atlanterhavet. Besøg O'Brien's Tower, der står stolt på landtoppen med panoramaudsigt over Aran-øerne og Galway-bugten. Kør derefter dybt ind i Burren, hvor du rejser langs Europas kant! Se den indfødte flora, gamle monumenter og megalitgrave i Burren National Park, og hold øje med de unikke Fairy Forts og Celtic Crosses. Fortsæt rundt om Galway Bay til middelalderlige Galway City, hvor du passerer Blackhead Lighthouse og fiskerbyen Kinvara, der er berømt for sine Galway Hookers (både). Ved ankomsten til Galway, som af W.B. Yeats blev beskrevet som "Vestens Venedig". Nyd en 30-minutters guidet gåtur, og bliv klogere på byens handelsforbindelser med Spanien. Du får lidt fritid til at udforske de smalle gader på egen hånd eller slappe af i butikker og på hyggelige caféer. 2 timers ophold. Læn dig derefter tilbage på turen tilbage til Dublin og nyd underholdningen om bord, herunder uddrag fra showet "Riverdance" og andre eksempler på irsk kultur.

Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

Dublin: Envejs bustransport fra/til Dublin lufthavn

Fjern noget af stresset fra rejsen med en komfortabel moderne bustransport mellem Dublin Lufthavn T1 og Dublin centrum. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Læn dig tilbage og slap af, mens du lægger dig i din buschaufførs sikre hænder. Stig ombord på den moderne bus, og læg bekymringerne bag dig. Slap af og nyd udsigten over Dublin fra dit komfortable sæde, mens du holder kontakten med dine venner via det gratis WiFi. Oplad din telefon ved hjælp af stikkontakten ved dit sæde, så du er klar til din flyvning eller til at udforske byen. Brug toiletterne om bord, eller opret forbindelse til mediesystemet under din rejse. Endelig kan du ankomme til din destination i lufthavnen eller i byen til tiden.

Dublin: Generation Pub Crawl

Dublin: Generation Pub Crawl

Bliv en del af denne pubcrawl og få en garanteret fantastisk aften i Dublin. Nyd en smag af cremet, maltet godhed med en gratis velkomst-Guinness, barhop med din guide og andre crawlere, og nyd levende musik i fantastiske lokale Dublin-pubber, før du rammer klubbens dansegulv. Vi er den længst kørende Pub Crawl i Dublin, og det er stadig den bedste! Vi besøger flere pubber end nogen anden og giver dig meget mere for pengene - gratis velkomst-Guinness og gratis shots uden køb, eksklusive drinksrabatter og gratis adgang til flere betalte steder end nogen anden crawl, herunder VIP-adgang til Dublins nattelivsinstitutioner Whelans og byens mest elskede natklub, Copper Face Jacks. Og alle vores guider er lokale irske fyre og piger, der ved, hvordan man går i byen i Dublin! Tag med os og få den ægte vare og en uovertruffen oplevelse af Dublins natteliv. Mød din guide og de andre festdeltagere på pubben 4 Dame Lane for at begynde denne pubcrawl. Start aftenen med en gratis velkomst-Guinness, inden du begiver dig ud for at få den bedste aften i dit liv. Bare rolig, hvad der sker i Dublin, bliver i Dublin. Oplev en nat fuld af craic (et irsk slangord for sjov og nydelse), fest som de lokale, tag på 5 livlige spillesteder, og få gratis shots og rabatter på drikkevarer. Nyd at springe køen over og få gratis adgang til alle spillesteder med dine nyfundne drikkevenner. Fordyb dig i den elektriske atmosfære i Dublins natteliv. Drik, dans og vær glad, når du rammer den meget elskede Whelan's. Afslut derefter din nat på en høj på den berømte natklub, Copper Face Jacks, hvor du vil nyde VIP-indgang og kan feste indtil de små timer. Du kan opleve nogle af Dublins bedste natklubber. Opdag nogle af byens bedste pubber og klubber med lokale, der kender dem, og få eksklusive besparelser på denne pubcrawl. Hvis du kan lide at drikke, danse og møde afslappede mennesker, så er denne pubcrawl lige noget for dig.

Fra Dublin: Halvdagsudflugt til Glendalough og Wicklow

Fra Dublin: Halvdagsudflugt til Glendalough og Wicklow

Flygt væk fra travlheden i Dublin og nyd roen i Wicklow-bjergene og Glendalough på en dagstur med bus. Se seværdigheder som Sugar Loaf Mountain og Roundwood-landsbyen. Turen starter midt på eftermiddagen, så du har tid til frokost eller en pint Guinness, inden oplevelsen begynder. Når du bliver hentet fra dit valgte opsamlingssted i det centrale Dublin, kan du nyde en kort sightseeingtur i hovedstaden, mens du kører til Glendalough. Du kan nyde panoramaudsigten over det passende navngivne bjerg Sugar Loaf og passere gennem den maleriske landsby Roundwood på din rejse gennem Wicklow Mountains. Når du ankommer til Glendalough, kan du nyde den betagende irske natur, historie og det vilde dyreliv i "Valley of Two Lakes". Nyd mindst 90 minutters fritid til at udforske de keltisk-kristne klosterruiner, som blev bygget ved søen af Sankt Kevin for mange århundreder siden. Opdag indviklet udskårne keltiske stenkors og runde tårne, hvor munkene gemte gyldne bæger og andre værdigenstande fra de mange vikingetogter, der fandt sted i området. Stå ved vandkanten, og se dig omkring i egetræerne for at se, om du kan se det truede, indfødte røde egern i leg. Som du går på opdagelse, så prøv at spotte stedet, hvor bryllupsscenen fra Braveheart blev filmet, og hvor Gerard Butler fra PS I Love You som bekendt stødte ind i Hilary Swank. Vend tilbage til Dublin efter en fantastisk eftermiddag i den friske luft i Wicklow-bjergene med billeder og minder fra dit irske eventyr.

Ofte stillede spørgsmål om Dublin Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Dublin end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Dublin må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Dublin

Ting at lave i Dublin

Byer i Irland

Andre seværdigheder i Dublin

Vil du se alle oplevelser i Dublin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dublin

Samlet bedømmelse

4.4
(17.263 anmeldelser)

Glendalough var smuk, og der er stier, der fører rundt om den mindre sø og til den større sø. Vi havde en solrig, forholdsvis varm dag. Vores chauffør den 22. april 2024 var meget underholdende, sjov og gav os en masse information om seværdigheder i Dublin. Han havde noget at sige ved hver bygning, vi kørte forbi. Selve turen var meget behagelig, og jeg ville gøre det igen. Kan varmt anbefales, hvis du vil ud i det irske landskab.

Te-turen var utrolig sjov. Alt var forberedt med sans for detaljer, og guiderne og chaufføren gjorde det til en uforglemmelig oplevelse. Vi valgte den almindelige menu og den veganske, og alt var lækkert. Vi ville helt sikkert booke turen igen. Vores tur blev ledsaget af Daniel, Leah, Aaron og Paddy, og vi følte os helt komfortable.

Dublin Ghostbusters Tour var strålende og stor værdi for pengene. Vores tour guide Edgar var fremragende. En fantastisk historiefortæller og satte den skræmmende tone rigtig godt. Skræmmer os helt fra begyndelsen. Jeg tog min teenagesøn, og han nød det! Vil anbefale denne oplevelse

Med en hop-on-hop-off-tur får du altid et flot billede af byen. Turen med levende kommentarer var lærerig og fuld af humor. Den eneste skam for hollændere med børn er, at der ikke er nogen hollandsk mulighed. Så bruger man meget tid på at oversætte og/eller børnene keder sig.

Meget venlig, kommunikativ support med god information. Jeg ville elske at komme tilbage igen, fordi de mennesker, der fulgte os, var glade for at vise os besøgende. Tusind tak for det 👍