Ting at foretage sig
Düsseldorf

Nyd shopping og kunst, og bliv imponeret over historien, køkkenet, floden og traditionel tysk øl.

Alle aktiviteter

125 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at lave i Düsseldorf

Düsseldorf: By sightseeing cruise på Rhinen: Düsseldorf: By sightseeing cruise på Rhinen

Düsseldorf: By sightseeing cruise på Rhinen: Düsseldorf: By sightseeing cruise på Rhinen

Düsseldorf har meget at byde på. Lær seværdighederne i Düsseldorf at kende ombord på et fantastisk flodkrydstogt. Oplev Tysklands modeby fra sin bedste side, mens du slapper af om bord. Beundr byen, og bliv imponeret over udsigten over den gamle bydel. Byen ligger i Rhinlandets kulturelle og kommercielle hjerte, og du vil se masser af liv på flodbredden, når du sejler forbi. Sejl fra en central placering i byens centrum, og se Rhinens dejlige bredder i komfort. Under turen på Rhinen kan du beundre nogle af byens vigtigste vartegn og seværdigheder fra vandsiden. Ombord på båden kan du købe snacks og drikkevarer fra baren.

Düsseldorf: 24-timers Hop-On Hop-Off-billet

Düsseldorf: 24-timers Hop-On Hop-Off-billet

Stig om bord, og nyd højdepunkterne i Düsseldorf! Turen varer ca. 90 minutter og tager dig lige rundt om og gennem centrum af den pulserende metropol ved Rhinen. Det moderne HopOn HopOff-koncept giver dig mulighed for at stå af ved ethvert stop og udforske dine yndlingssteder i ro og mag. Undervejs kan du lære mere om hver enkelt attraktion og byens historie gennem høretelefoner (ti sprog). Stoppestederne for busturene er: - Königsallee (Kö-Brücke Königsallee/Steinstraße) (første bus kører kl. 10, sidste bus kl. 16) - Burgplatz/Altstadt - Rheinturm/Medienhafen (öffentliche Haltestelle: Rheinturm - 1) - Rheinterrasse/Ehrenhof (öffentliche Haltestelle: Rheinterrasse) - Nordpark/Aquazoo (Kaiserswerther Str.) - Kunstakademie/Altstadt (öffentliche Haltestelle: Tonhalle/Ehrenhof - 5) - Hovedindgang (centralbibliotek-Konrad-Adenauer-Platz 1) - Königsallee (Kö-Brücke Königsallee/Steinstraße)

Düsseldorf: Altbier-Safari Beer Walking Tour

Düsseldorf: Altbier-Safari Beer Walking Tour

Nyd den autentiske ølkultur og livsstil i Düsseldorf på denne byvandring. Smag lokale mikrobryg og lær om produktionen, mens din guide tager dig med gennem processen. Din tur starter foran Schloßturm på Burgplatz i den gamle bydel i Düsseldorf. I Brauerei Kürzer får du et indblik i brygningsprocessen og ser "øltønden, der aldrig er tom". Prøv de ikke-pasteuriserede håndværksøl med unikke smagsoplevelser, som du kan smage med bind for øjnene. Drik som en lokal, mens du står på gaden foran bryggeriet, og lyt, mens din guide fortæller historier om den lokale ølkultur. Oplev svarene på spørgsmål som hvorfor du ikke behøver at bestille en øl i Düsseldorf, hvorfor glassene er så små, og hvor verdens længste bar er. Bagefter kan du få nye venner og reservere et bord på et af bryggerierne, hvor din tur slutter med en god afslutning.

Düsseldorf: Bryggerirundvisning med Alt Beer-smagninger

Düsseldorf: Bryggerirundvisning med Alt Beer-smagninger

Oplev en sjov måde at udforske den smukke by og Düsseldorfs historie på med den berømte bryggeritur. Mød din guide og tag på en tur gennem byens mest berømte bryggerier som im Füchschen, Zum Schlüsse, Brasserie Kürzer og mange flere. Start den tørstslukkende rejse til 3 forskellige bryggerier, hvor du vil smage lækre lokale øl for at finde den øl, der passer bedst til dig. Nip på den berømte Alt-øl, mens du nyder den varme og traditionelle atmosfære på bryggerierne. Du vil møde medrejsende fra hele verden og lære om bryggerierne og den lokale bryggerikultur i Düsseldorf. Smag mange andre typer øl og spil interaktive festlege med dine nye venner for at bryde isen. Nyd den unikke offentlige bryggeritur sammen med dine venner, familier, kolleger, sportshold eller endda alene.

DüsseldorfCard: Turistkort med rabat

DüsseldorfCard: Turistkort med rabat

Skab din egen rejseplan i Düsseldorf med et billigt bykort, der giver rabatter på op til 100% på en lang række deltagende museer og attraktioner. Nyd ubegrænset brug af byens sporvogne og busser sammen med alle gebyrfrie RE-, RB- og S-Bahn-tog inden for zone B43 i Düsseldorf og omegn for at komme fra sted til sted. Få adgang til en lang række udstillinger til reduceret pris, og benyt dig af de fritidsfaciliteter, der er inkluderet i dit DüsseldorfCard.

Düsseldorf: Rundvisning med en nattevagt: Düsseldorf: Guidet tur med en nattevagt

Düsseldorf: Rundvisning med en nattevagt: Düsseldorf: Guidet tur med en nattevagt

"Hørt! Hørt!" Når dagen går på hæld, og lamperne tændes i de romantiske smalle gader, tager nattevagten dig med på en rundtur i den historiske Altstadt (gamle bydel). Nattevagten har alle mulige interessante og frække historier at fortælle om lokale skikke og hverdagslivet i fortiden.

Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstilstur: Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstilstur

Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstilstur: Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstilstur

Intet andet sted i Tyskland kan man få en så god fornemmelse af den japanske livsstil som i Düsseldorf. Epicentret for denne verden er området omkring Immermannstraße. Denne del af byen er ikke kun hjemsted for den ældste japanske boghandel uden for Japan, men også for mange fantastiske restauranter. Kom med os og find ud af, hvor du kan få den bedste sake, hvilken sushi der er den mest værdifulde, og hvilke mangategneserier der trender i øjeblikket. Inkl.: fire kulinariske smagsprøver

Düsseldorf: 2-timers aftenrundfart på Rhinen med live DJ

Düsseldorf: 2-timers aftenrundfart på Rhinen med live DJ

Se Düsseldorf lyse op, når solen går ned på dette 2-timers krydstogt på Rhinen. Når tusmørket omslutter byen, kan du opleve charmen ved ruinerne og den gamle bydel fra et behageligt krydstogtskib. Slap af med en live DJ og en pletfri udsigt over den moderne tyske by. Se de markante bygninger i delstatshovedstaden skinne i det bløde lys, og hør fra din guide om Düsseldorfs rige kulturarv. Se solnedgangen i horisonten, og oplev byens pulserende natteliv vågne. Nyd musik fra DJ'en om bord under hele din 2-timers rejse for en perfekt afslappet atmosfære. Tjek baren for et udvalg af cocktails, øl eller velsmagende snacks.

Düsseldorf: Lille Tokyo selv-guidet vandretur

Düsseldorf: Lille Tokyo selv-guidet vandretur

Lær Little Tokyo at kende på en spændende måde. Start den selvstændige guidede tur, når du har lyst, og tilbring en fornøjelig og varieret tid i denne fascinerende del af Düsseldorf. Turen fører dig gennem den japanske del af den asiatisk prægede bydel i Düsseldorf, der er hjemsted for utallige sushi- og ramen-restauranter samt boghandlere med det bedste udvalg af japanske tegneserier og flere supermarkeder samt et rejsebureau, frisører og renserier. Gå en tur gennem gaderne og oplev kunstnerisk foldede lanterner og en tempelport. Opdag historien om japanske kulinariske specialiteter, og find ud af, hvor du kan spise dem. Mød fjernøstlige lykkeamuletter og japanske kirsebærblomster, mens du lærer denne unikke side af Düsseldorf at kende. Ved turens stop er der underholdende opgaver, der skal løses, og sjove spørgsmål, der skal besvares. Hvem ved f.eks., hvad kirsebærblomsten betyder for japanerne? Det er som at blive vist rundt i Lille Tokyo af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda fra din sofa. Nyd din tid i Little Tokyo! *** Godt at vide *** Du modtager linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking. Som alle andre steder i Tyskland er alle butikker i Little Tokyo lukket om søndagen: f.eks. alle supermarkeder, boghandlere (Takagi) og også Manga Mafia-butikken. Restauranter og caféer er dog åbne, og det samme gælder BingGo, som sælger tayjaki til indtagelse på gaden.

Düsseldorf: Den gamle bydel & Altbier Tour

Düsseldorf: Den gamle bydel & Altbier Tour

Sammen med din guide vil du tage et kig bag kulisserne i den hævdvundne og myteomgærdede provinshovedstad i Nordrhein-Westfalen. Se den gamle bys hotspots, oplev dens unikke atmosfære, og smag en af dens kulinariske specialiteter: den berømte Düsseldorf Altbier. Din guide vil fortælle dig en masse interessante fakta om byens historie og give dig et lynkursus i Düsseldorf Platt - den lokale dialekt. Lær om historiske bygninger, franske påvirkninger af byen og hemmelige opskrifter. Du vil naturligvis også høre om den traditionelle rivalisering med Düsseldorfs nabo, Köln. Med den perfekte kombination af information og underholdning går du fra det ene højdepunkt til det andet. Udforsk steder og historier, der betyder meget for de lokale. Få mere at vide om digtere, malere og endda punk- og popkunstnere, der startede deres karriere her.

Ofte stillede spørgsmål om Düsseldorf

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Düsseldorf?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Düsseldorf:

Se alle tilbud og rabatter i Düsseldorf på GetYourGuide

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Düsseldorf?

Disse er de mest populære museer og udstillinger i Düsseldorf:

Se alle museer og udstillinger i Düsseldorf på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Düsseldorf

Oplevelser i Düsseldorf

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Düsseldorf

Vil du se alle oplevelser i Düsseldorf? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Düsseldorf

Samlet bedømmelse

4.4
(3.676 anmeldelser)

Vi ventede i den blæsende kulde på bussen i en halv time, og han sagde "10 minutter". Så efter et stykke tid lukkede han os ind. Teen var selvfølgelig allerede kold. Alligevel var det en stor oplevelse! Efter Amsterdam-turen (og Berlin også) var vi ved at miste troen på Hop-on Hop-Off, men Düsseldorf-turen var fremragende. Masser af information, god mængde stop, fantastisk udsigt. Jeg kan bare ikke anbefale nok Düsseldorf Hop-on Hop-Off-turen.

Det var sådan en stor oplevelse. Jeg råder dig til at komme tidligt nok til at stå i køen, så du kan få en god siddestilling. Ikke alle havde en plads, men vejret var smukt, så det var fantastisk at stå på øverste dæk. Elskede udsigten og personalet var fantastisk

Turen var ok - desværre kom bussen ikke forbi stop 2 til sidst som nævnt (vi fik også en køreplan med tiden) - så vi måtte gå alt tilbage

Fantastisk at beundre byen på denne måde. Med alle højdepunkterne langs ruten får du et godt indtryk af byen!

Dejlig tur gennem byen, masser af information, vejret samarbejdede desværre ikke