Ting at foretage sig
Echo Park Lake

Echo Park Lake: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Echo Park Lake: Svanepedalbådudlejning

1. Echo Park Lake: Svanepedalbådudlejning

Gå ikke glip af en unik måde at udforske Echo Park Lake ved at booke denne svanepedalbådudlejning med ekstra frynsegoder. Bedømt som en af de bedste aktiviteter i Los Angeles, pedalbåde er en fantastisk måde at nyde naturen på og er blevet kåret som en af de 10 bedste ting at gøre i LA. Perfekt til romantiske dates eller en familieudflugt, vil du udforske Los Angeles' berømte Echo Park Lake på en ikonisk svanepedalbåd. Svanepedalbådene er nemme at manøvrere og er sjove for familier og venner. Se den berømte Echo Park-fontæne, lær om Echo Park Lakes rige historie, mens du spiller det medfølgende find og søg-trivia-spil på din telefon, eller bare læn dig tilbage og slap af med udsigten over den smukke LA-skyline.

Los Angeles: Hollywood Homes & Filming Sites Audio Tour App

2. Los Angeles: Hollywood Homes & Filming Sites Audio Tour App

Start med at downloade Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige guide, audiotour og kort. Køb én tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! BEMÆRK: Denne 75+ kilometer lange tur dækker det væsentlige af Hollywood & LA Filming Bundle på 5-6 timer. Denne selvguidede tur til Los Angeles' filmoptagelsessteder er helt fleksibel, så du kan vælge, hvilke steder du helst vil se, og gå direkte til dem! Besøg stedet, hvor Joe Mantell udtalte de berømte ord "Forget it Jake, it's Chinatown" i Roman Polanskis klassiker Chinatown, og oplev nogle fantastiske scenerier, mens du er der. Vil du se en retsbygning fra The Dark Knight Rises, en politistation fra Blade Runner og en bank fra Catch Me if You Can? Så er du heldig, at de alle er i samme bygning: Union Station! Hvis du er mere til gammeldags sci-fi, så tjek LA City Hall, som er med i War of the Worlds og The Adventures of Superman. Eller tjek Bradbury-bygningen, hvor det klimatiske endelige opgør finder sted i Blade Runner. Og få nogle overraskende fakta om den berømte scene! Banker har det ikke så godt i Hollywood, og det kunne ikke være mere sandt for det næste stop på denne tur, hvor Doc Oc skabte kaos i Spiderman 2, og Jim Carrey blev røvet i The Mask. Er du til surrealisme? Det finder du på Palace Theatre, som også fungerede som den mystiske Club Silencio i David Lynchs sindsoprivende Mulholland Drive. Fans af det overnaturlige må ikke gå glip af Cicada Club, hvor en sæson af American Horror Story foregik, og Millenium Biltmore, hvor Ghostbusters fangede deres første spøgelse - og kun ødelagde et par ting i processen. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Hollywood slipper af sted med al sin ødelæggelse, får du et indblik i det her! Rejsende, der har brug for en spisepause, kan spise som Denzel i Pacific Dining Car, hvor Denzel Washingtons karakter inviterer Ethan Hawke på et måltid i politithrilleren Training Day. Dem med et slemt tilfælde af nostalgi vil helt sikkert gerne stoppe ved Echo Park Lake, hjemsted for ingen ringere end lagunen fra Gilligan's Island. Men bare rolig, denne park har også noget for den moderne filmelsker, da det er stedet, hvor Doms hus ligger i Fast and Furious-serien. Besøg Music Box Steps, hvor Laurel og Hardy optrådte med et ikonisk nummer. Tag derefter til The Virgil, hvor Lady Gaga første gang optrådte i A Star Is Born. De fleste high schools ser aldrig et seriøst filmhold, men det er en del af kulturen på John Marshall High School, som har fungeret som kulisse for alt fra Buffy the Vampire Slayer til Nightmare on Elm Street og meget mere. Besøg Griffith Observatory, et berømt filmoptagelsessted og det bedste sted at få en fantastisk udsigt over Los Angeles. Se Hollywood-skiltet helt tæt på, og nyd panoramaudsigten over byen nedenfor. Turen slutter her. Bemærk: Huse kan være skjult eller delvist skjult af porte, buske eller private veje. Vær venlig ikke at krænke nogens privatliv under din tur.

Los Angeles: Selvguidet rundtur til ikoniske filmoptagelser

3. Los Angeles: Selvguidet rundtur til ikoniske filmoptagelser

Start med at downloade Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige guide, audiotour og kort. Køb én tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Bemærk: Denne 33+ km lange tur dækker det væsentlige af LA Filming på 2-3 timer. Besøg stedet, hvor Joe Mantell udtalte de berømte ord "Glem det, Jake, det er Chinatown" i Roman Polanskis klassiker "Chinatown", og oplev nogle imponerende scenerier, mens du er der. Du kan se en retsbygning fra "The Dark Knight Rises", en politistation fra "Blade Runner" og en bank fra "Catch Me if You Can", alt sammen i den samme bygning: Union Station. Hvis du foretrækker gammeldags sci-fi, kan du besøge Los Angeles City Hall, som var med i "War of the Worlds" og "The Adventures of Superman". Tag dig tid til at tjekke Bradbury-bygningen, hvor det klimaktiske endelige opgør finder sted i "Blade Runner". Oplev nogle overraskende fakta om den berømte scene. Banker har det ikke så godt i Hollywood, og det kunne ikke være mere sandt for det næste stop, hvor Doc Oc skabte kaos i "Spiderman 2", og Jim Carrey blev røvet i "The Mask". Hvis du er til surrealisme, kan du finde det på Palace Theater, som også fungerede som den mystiske Club Silencio i David Lynchs sindsoprivende "Mulholland Drive". Fans af det overnaturlige må ikke gå glip af Cicada Club, der dannede rammen om en sæson af "American Horror Story". Stop ved Millennium Biltmore, hvor Ghostbusters fanger deres første spøgelse (og ødelægger et par ting i processen). Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Hollywood slipper af sted med al sin ødelæggelse, kan du få et glimt af det her. Rejsende, der har brug for en spisepause, kan spise som Denzel i Pacific Dining Car, hvor Denzel Washingtons karakter tager Ethan Hawke med til et måltid i politithrilleren "Training Day". Dem med et slemt tilfælde af nostalgi vil helt sikkert gerne stoppe ved Echo Park Lake, hjemsted for ingen ringere end lagunen fra "Gilligan's Island". For den moderne filmelsker er denne park også hjemsted for Doms hus i "Fast and Furious"-franchisen. Tag et skridt tilbage i tiden på Music Box Steps, hvor Laurel og Hardy optrådte med et af deres mest ikoniske numre. Tag til The Virgil for et mere nutidigt musikalsk vartegn. Det var her, Lady Gaga optrådte første gang i "A Star Is Born". De fleste high schools ser aldrig et seriøst filmhold, men det er en del af kulturen på John Marshall High School, som har fungeret som kulisse for alt fra "Buffy the Vampire Slayer" til "Nightmare on Elm Street". Til sidst kan du besøge Griffith Observatory. Dette observatorium var ikke bare et optagelsessted for film som "Rebel Without a Cause" og "La La Land", det tilbyder også den bedste udsigt over Los Angeles, man kan ønske sig. Afslut din tur med at komme tæt på det berømte Hollywood-skilt og se hele byen funkle nedenunder.

LA River Eco Tour og vandretur ad hemmelige trapper

4. LA River Eco Tour og vandretur ad hemmelige trapper

Denne vandretur er ulig nogen anden oplevelse, du kan finde i LA. Hemmelige trapper, forladte sporvognslinjer og skjulte stier danner grundlaget for den unikke rute, der bruges til denne nabolagsvandring. Vi starter ved LA-floden og får et indgående kig på flodens fortid. LA-floden er ikke bare et fantastisk sted at filme en biljagt til en film som Grease eller Terminator 2, den har også sin egen fantastiske (og skræmmende) historie. Derefter vil du gå gennem en del af Elysian Valley og høre, hvordan dette kvarter hurtigt er ved at blive et hotspot for udvikling. Hvad betyder det for fremtiden for Frogtown og dens beboere? Det diskuterer vi! En lille del af de glemte sporvognslinjer er blevet forvandlet til en sti i Silver Lake. Den vil vi bruge til at forbinde Echo Park, hvor tilbagetrukne okkulte organisationer og selvforsynende religiøse komplekser var gemt i bakkerne og forbundet af hemmelige trapper! Disse skjulte trapper og stier krydser lige gennem et kvarter få minutter væk fra Dodger Stadium. Fra bakkerne kan vi ofte se Hollywood-skiltet og Griffth Observatory. Efter nogle bakker og trapper vender turen tilbage til Frogtown og LA-floden. Her vil vi se, hvordan floden er ved at finde en identitet i det moderne LA. Cykling, caféer, lommeparker og meget mere viser, at floden er fuld af aktivitet. Dette er det sidste stykke, og nu har du set LA på en helt unik måde!

Echo Park Lake: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Echo Park Lake: Svanepedalbådudlejning

Echo Park Lake: Svanepedalbådudlejning

Gå ikke glip af en unik måde at udforske Echo Park Lake ved at booke denne svanepedalbådudlejning med ekstra frynsegoder. Bedømt som en af de bedste aktiviteter i Los Angeles, pedalbåde er en fantastisk måde at nyde naturen på og er blevet kåret som en af de 10 bedste ting at gøre i LA. Perfekt til romantiske dates eller en familieudflugt, vil du udforske Los Angeles' berømte Echo Park Lake på en ikonisk svanepedalbåd. Svanepedalbådene er nemme at manøvrere og er sjove for familier og venner. Se den berømte Echo Park-fontæne, lær om Echo Park Lakes rige historie, mens du spiller det medfølgende find og søg-trivia-spil på din telefon, eller bare læn dig tilbage og slap af med udsigten over den smukke LA-skyline.

Los Angeles: Hollywood Homes & Filming Sites Audio Tour App

Los Angeles: Hollywood Homes & Filming Sites Audio Tour App

Start med at downloade Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige guide, audiotour og kort. Køb én tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! BEMÆRK: Denne 75+ kilometer lange tur dækker det væsentlige af Hollywood & LA Filming Bundle på 5-6 timer. Denne selvguidede tur til Los Angeles' filmoptagelsessteder er helt fleksibel, så du kan vælge, hvilke steder du helst vil se, og gå direkte til dem! Besøg stedet, hvor Joe Mantell udtalte de berømte ord "Forget it Jake, it's Chinatown" i Roman Polanskis klassiker Chinatown, og oplev nogle fantastiske scenerier, mens du er der. Vil du se en retsbygning fra The Dark Knight Rises, en politistation fra Blade Runner og en bank fra Catch Me if You Can? Så er du heldig, at de alle er i samme bygning: Union Station! Hvis du er mere til gammeldags sci-fi, så tjek LA City Hall, som er med i War of the Worlds og The Adventures of Superman. Eller tjek Bradbury-bygningen, hvor det klimatiske endelige opgør finder sted i Blade Runner. Og få nogle overraskende fakta om den berømte scene! Banker har det ikke så godt i Hollywood, og det kunne ikke være mere sandt for det næste stop på denne tur, hvor Doc Oc skabte kaos i Spiderman 2, og Jim Carrey blev røvet i The Mask. Er du til surrealisme? Det finder du på Palace Theatre, som også fungerede som den mystiske Club Silencio i David Lynchs sindsoprivende Mulholland Drive. Fans af det overnaturlige må ikke gå glip af Cicada Club, hvor en sæson af American Horror Story foregik, og Millenium Biltmore, hvor Ghostbusters fangede deres første spøgelse - og kun ødelagde et par ting i processen. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Hollywood slipper af sted med al sin ødelæggelse, får du et indblik i det her! Rejsende, der har brug for en spisepause, kan spise som Denzel i Pacific Dining Car, hvor Denzel Washingtons karakter inviterer Ethan Hawke på et måltid i politithrilleren Training Day. Dem med et slemt tilfælde af nostalgi vil helt sikkert gerne stoppe ved Echo Park Lake, hjemsted for ingen ringere end lagunen fra Gilligan's Island. Men bare rolig, denne park har også noget for den moderne filmelsker, da det er stedet, hvor Doms hus ligger i Fast and Furious-serien. Besøg Music Box Steps, hvor Laurel og Hardy optrådte med et ikonisk nummer. Tag derefter til The Virgil, hvor Lady Gaga første gang optrådte i A Star Is Born. De fleste high schools ser aldrig et seriøst filmhold, men det er en del af kulturen på John Marshall High School, som har fungeret som kulisse for alt fra Buffy the Vampire Slayer til Nightmare on Elm Street og meget mere. Besøg Griffith Observatory, et berømt filmoptagelsessted og det bedste sted at få en fantastisk udsigt over Los Angeles. Se Hollywood-skiltet helt tæt på, og nyd panoramaudsigten over byen nedenfor. Turen slutter her. Bemærk: Huse kan være skjult eller delvist skjult af porte, buske eller private veje. Vær venlig ikke at krænke nogens privatliv under din tur.

Los Angeles: Selvguidet rundtur til ikoniske filmoptagelser

Los Angeles: Selvguidet rundtur til ikoniske filmoptagelser

Start med at downloade Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige guide, audiotour og kort. Køb én tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Bemærk: Denne 33+ km lange tur dækker det væsentlige af LA Filming på 2-3 timer. Besøg stedet, hvor Joe Mantell udtalte de berømte ord "Glem det, Jake, det er Chinatown" i Roman Polanskis klassiker "Chinatown", og oplev nogle imponerende scenerier, mens du er der. Du kan se en retsbygning fra "The Dark Knight Rises", en politistation fra "Blade Runner" og en bank fra "Catch Me if You Can", alt sammen i den samme bygning: Union Station. Hvis du foretrækker gammeldags sci-fi, kan du besøge Los Angeles City Hall, som var med i "War of the Worlds" og "The Adventures of Superman". Tag dig tid til at tjekke Bradbury-bygningen, hvor det klimaktiske endelige opgør finder sted i "Blade Runner". Oplev nogle overraskende fakta om den berømte scene. Banker har det ikke så godt i Hollywood, og det kunne ikke være mere sandt for det næste stop, hvor Doc Oc skabte kaos i "Spiderman 2", og Jim Carrey blev røvet i "The Mask". Hvis du er til surrealisme, kan du finde det på Palace Theater, som også fungerede som den mystiske Club Silencio i David Lynchs sindsoprivende "Mulholland Drive". Fans af det overnaturlige må ikke gå glip af Cicada Club, der dannede rammen om en sæson af "American Horror Story". Stop ved Millennium Biltmore, hvor Ghostbusters fanger deres første spøgelse (og ødelægger et par ting i processen). Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Hollywood slipper af sted med al sin ødelæggelse, kan du få et glimt af det her. Rejsende, der har brug for en spisepause, kan spise som Denzel i Pacific Dining Car, hvor Denzel Washingtons karakter tager Ethan Hawke med til et måltid i politithrilleren "Training Day". Dem med et slemt tilfælde af nostalgi vil helt sikkert gerne stoppe ved Echo Park Lake, hjemsted for ingen ringere end lagunen fra "Gilligan's Island". For den moderne filmelsker er denne park også hjemsted for Doms hus i "Fast and Furious"-franchisen. Tag et skridt tilbage i tiden på Music Box Steps, hvor Laurel og Hardy optrådte med et af deres mest ikoniske numre. Tag til The Virgil for et mere nutidigt musikalsk vartegn. Det var her, Lady Gaga optrådte første gang i "A Star Is Born". De fleste high schools ser aldrig et seriøst filmhold, men det er en del af kulturen på John Marshall High School, som har fungeret som kulisse for alt fra "Buffy the Vampire Slayer" til "Nightmare on Elm Street". Til sidst kan du besøge Griffith Observatory. Dette observatorium var ikke bare et optagelsessted for film som "Rebel Without a Cause" og "La La Land", det tilbyder også den bedste udsigt over Los Angeles, man kan ønske sig. Afslut din tur med at komme tæt på det berømte Hollywood-skilt og se hele byen funkle nedenunder.

LA River Eco Tour og vandretur ad hemmelige trapper

LA River Eco Tour og vandretur ad hemmelige trapper

Denne vandretur er ulig nogen anden oplevelse, du kan finde i LA. Hemmelige trapper, forladte sporvognslinjer og skjulte stier danner grundlaget for den unikke rute, der bruges til denne nabolagsvandring. Vi starter ved LA-floden og får et indgående kig på flodens fortid. LA-floden er ikke bare et fantastisk sted at filme en biljagt til en film som Grease eller Terminator 2, den har også sin egen fantastiske (og skræmmende) historie. Derefter vil du gå gennem en del af Elysian Valley og høre, hvordan dette kvarter hurtigt er ved at blive et hotspot for udvikling. Hvad betyder det for fremtiden for Frogtown og dens beboere? Det diskuterer vi! En lille del af de glemte sporvognslinjer er blevet forvandlet til en sti i Silver Lake. Den vil vi bruge til at forbinde Echo Park, hvor tilbagetrukne okkulte organisationer og selvforsynende religiøse komplekser var gemt i bakkerne og forbundet af hemmelige trapper! Disse skjulte trapper og stier krydser lige gennem et kvarter få minutter væk fra Dodger Stadium. Fra bakkerne kan vi ofte se Hollywood-skiltet og Griffth Observatory. Efter nogle bakker og trapper vender turen tilbage til Frogtown og LA-floden. Her vil vi se, hvordan floden er ved at finde en identitet i det moderne LA. Cykling, caféer, lommeparker og meget mere viser, at floden er fuld af aktivitet. Dette er det sidste stykke, og nu har du set LA på en helt unik måde!

De mest populære seværdigheder i Los Angeles

Oplevelser i Echo Park Lake

Byer i USA

Andre seværdigheder i Echo Park Lake

Vil du se alle oplevelser i Echo Park Lake? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Echo Park Lake

Samlet bedømmelse

4.5
(56 anmeldelser)