Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Edam

Vores mest anbefalede ting at gøre i Edam

Amsterdam: Bustur i Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken

1. Amsterdam: Bustur i Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken

Besøg Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken på en guidet bustur fra Amsterdam. Beundre de berømte vindmøller i Zaanse Schans, overvære en demonstration af træskofremstilling og smag på Edam- og Gouda-ost. Afgang fra Amsterdam i luksusbus på denne spændende tur og kør nord for byen for at se de historiske vindmøller i Zaanse Schans på bredden af floden Zaan. Udforsk de traditionelle huse fra det 17. århundrede og en samling af smukt bevarede vindmøller fra landets industrielle arv. Fortsæt til Edam, en smuk by, der er kendt i hele verden for sin ost. Nyd en ostesmagning og en spændende demonstration af træsko. Inden dagen er slut, kan du køre til Volendam og Marken, hvor du passerer mange autentiske polder, som er navnet på land, der er indvundet fra havet. Vandre ned ad smalle gader, forbi farverige huse og besøg havnene fulde af fiskerbåde. Du får lidt fritid til at shoppe souvenirs og smage på de lokale fiskespecialiteter. Tilbage i Amsterdam bliver du sat af ved mødestedet.

Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

2. Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

Du kan nemt rejse i Amsterdam og omegn ved at købe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruge ARTT-billetten til ubegrænset rejse med tog (2. klasse) mellem følgende stationer i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Hovedbanegård, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Lufthavn, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig i alle sporvogne, busser, natbusser, metros og færger, der drives af Amsterdams transportfirma GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen, herunder Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drives af Connexxion). I Keukenhof-sæsonen er denne billet gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på busrute 852, som drives af Arriva Fra Schiphol Lufthavn til Keukenhof med busrute 858, som drives af Arriva Fra Hoofddorp station til Keukenhof med busrute 859, som drives af Arriva Fra Haarlem station til Keukenhof med busrute 50, som drives af Connexxion

Fra Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Edam og Marken

3. Fra Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Edam og Marken

Fordyb dig i Hollands kultur på en tur gennem juvelerne i det hollandske landskab. Besøg en osteproducent, en træskofabrik, en fiskerlandsby, og se de ikoniske vindmøller. Start din tur på Amsterdams hovedbanegård, og tag sammen med din guide til dagens første destination, Zaanse Schans. Beundr de typiske hollandske vindmøller i byen, og lær om, hvordan de stadig bruges i dag. Kør derefter til Waterland-området for at ankomme til turens andet stop, Edam. Gå rundt på nogle af byens mest historiske steder, inklusive byens torv, hvor det berømte ostemarked plejede at finde sted. Tag derefter til Volendam for at besøge en lokal osteproducent, lære om produktionen af Edam- og Gouda-oste og prøve en ostesmagning. Tag derefter hen til en træskofabrik for at opdage hemmelighederne bag denne typiske hollandske sko. Endelig kan du rejse tilbage i tiden til det 17. århundrede, når du vandrer gennem fiskernes huse i Marken og udforsker denne typiske fiskerlandsby. VIGTIGT Besøget i Marken kan blive erstattet af sikkerhedsmæssige årsager i tilfælde af dårlige vejrforhold.

Amsterdam: Zaanse Schans, Volendam & Edam Live Guided Tour

4. Amsterdam: Zaanse Schans, Volendam & Edam Live Guided Tour

Er du klar til at flygte fra Amsterdams travle gader og fordybe dig i den betagende skønhed i det hollandske landskab? Tag med os på vores 6,5-timers guidede tur, hvor vi tager dig med på et uforglemmeligt eventyr gennem Zaanse Schans, Edam og Volendam. Vi begynder vores rejse med en kort køretur på 20 minutter til Zaanse Schans, en malerisk vindmølleby, der ligger langs bredden af floden Zaan. Forbered dig på at blive betaget af den tidløse charme fra det 18. og 19. århundredes arkitektur, hvor fungerende vindmøller og træhuse maler en scene lige ud af en eventyrbog. Oplev den fascinerende kunst af traditionel hollandsk træskofremstilling, mens dygtige håndværkere fremviser deres håndværk for øjnene af dig. Bagefter er det tid til at udforske perlen i det tidligere Zuiderzee - den fortryllende landsby Edam. Fortab dig i de smalle gader med fantastiske bygninger fra det 17. århundrede, rolige kanaler og det ikoniske offentlige vejehus. Hvis du er heldig, kan du måske få et glimt af det berømte Edam Cheese Market og endda smage en lækker ost på en nærliggende gård. Vores sidste stop er den maleriske kystby Volendam. Gå rundt sammen med din kyndige guide, mens du suger til dig af historien og charmen ved denne idylliske destination. Vincent's Church, den bemærkelsesværdige Stolphoevekerk i træ, og vær vidne til den livlige fiskeauktion. Tag en afslappet spadseretur på toppen af diget, og bliv fascineret af den betagende panoramaudsigt over IJssel-søen. Gå ikke glip af chancen for at opleve skønheden og kulturen i det hollandske landskab. Reserver din plads nu, og tag med os på dette utrolige eventyr. Lad magien i Zaanse Schans, Edam og Volendam skabe minder, der vil vare hele livet. Kanalrundfart i Amsterdam Tag med på Amsterdam Canal Cruise, en afslappet rejse, der viser byens ikoniske attraktioner, herunder de historiske kanalhuse fra guldalderen, Westerkerk og Anne Franks Hus. Glæd dig til en afslappende og fordybende sightseeingoplevelse, mens du glider forbi disse berømte vartegn og opdager Amsterdams charme fra et unikt perspektiv.

Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

5. Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

Nyd en naturskøn heldagstur med bus i Nordholland, og oplev et charmerende landskab med vindmøller, kanaler, maleriske landsbyer og lokale i traditionelle dragter. Vælg all-in-muligheden for at tilføje et par ekstra ting til din tur, herunder en demonstration af træskofremstilling og en sejltur. Tag af sted fra Amsterdam station til den lille fiskerby Marken, der er kendt for sin bevarelse af den traditionelle hollandske kultur. Tag på en vandretur gennem gader fulde af farverige huse. Hvis du har valgt all-in-muligheden, kan du stoppe ved et skomagerværksted for at se, hvordan træsko fremstilles. Derefter kan du køre til Volendam med bus, hvis du har valgt standardtilbuddet, eller gå om bord på Marken Express, hvis du har valgt all-in-tilbuddet, og tage på en bådtur over den smukke Ijssel-sø. Ved ankomsten til Volendam kan du nyde fri tid til at udforske butikkerne eller prøve en traditionel dragt til et souvenirfoto. Nyd derefter en smagsprøve på en traditionel hollandsk ostefabrik, og lær hvordan ost fremstilles, inden du fortsætter ind i hjertet af Nordholland til Edam. Oplev historien om det tidligere skibsværft og se Grote Kerk, den største kirke i Holland, mens du slentrer rundt i de brostensbelagte gader. Derefter skal du se det sidste stop på din tur, frilandsmuseet Zaanse Schans. Beundre den storslåede samling af historiske vindmøller. Hvis du vælger all-in-billetten, kan du gå ind i en af de fungerende vindmøller og lære mere om dette hollandske ikon for industriel arkitektur. Til sidst kan du beundre de maleriske huse, træskure og naturskønne enge i Nordholland, mens du rejser tilbage til Amsterdam i bus. Hvis du foretrækker en mindre gruppe, kan lide at tage dig god tid og udforske alt det bedste af denne tur, så vælg den guidede tur Charm of Holland. Tilgængelig om fredagen. Turlederen tager en lille gruppe med til alle de ting, der er inkluderet i all-in turen. Charm of Holland omfatter også frokost på en traditionel hollandsk fisketaverne.

Volendam: Cykeludlejning med forslag til landlig rute

6. Volendam: Cykeludlejning med forslag til landlig rute

Tag af sted fra den gamle havn i Volendam på cykel og udforsk flere landsbyer. Se en smuk vindmølle, masser af enge og et utal af køer og får. Fra Volendam kan du selv vælge eller blive rådgivet om, hvilke landsbyer du vil besøge på cykel. Inden for en time kan du perfekt besøge Edam, en næsten 800 år gammel by nord for Volendam. Du kan også besøge Monnickendam på en time. Når du går eller cruiser rundt i det gamle centrum af Monnickendam, vil det føles som om du er trådt tilbage i tiden. Langs gaderne vil du se de smukke huse lavet af lyse bronzesten. Hvis du har mere tid, kan du fortsætte til Marken, en fantastisk by med smukke broer over de små kanaler og smukke træfacader. Den lille by er omgivet af vand. Fra Marken er det muligt at tage båden tilbage til Volendam. Volendam-Marken Expressen afgår hvert 30. minut fra Marken til Volendam, og det er muligt at medbringe din cykel på skibet. Hvorfor bestille dine køretøjer hos Rent & Event? Sikkerheden kommer først! Inden vi sender dig af sted, sørger vi for, at du har det helt rigtige køretøj til din komfort, uanset om det er en cykel eller et elektrisk køretøj. Hvis du føler, at du har brug for at cykle med hjelm, skal du bare fortælle os det, så sørger vi for, at du har en. Vores ekspertpersonale sørger for, at du ved, hvordan det valgte køretøj fungerer, og lader dig køre på det først for at sikre, at du er fortrolig med det og ved, hvordan det fungerer. Vi har forskellige ruter at vælge imellem, hvor du nemt kan køre af sted på egen hånd. Du skal blot scanne koden, så åbnes ruten i Googlemaps. (Sørg for, at dit maps er indstillet til cykel og ikke bil for ruter). Tusindvis af mennesker har gjort dette, og vi har endnu ikke mistet en eneste person . Hvis du foretrækker en guidet tur i stedet, kan vi også arrangere det. (anmodninger om en guide skal fremsættes i god tid i forvejen). Har du brug for støtte eller har du spørgsmål, når du er på vej? Frygt ikke, da vi kun er et telefonopkald væk. Vores kontor er klar til at besvare spørgsmål eller tilbyde støtte med alt, hvad du måtte have brug for.

Volendam: Udlejning af E-Fatbike

7. Volendam: Udlejning af E-Fatbike

Tag af sted fra den gamle havn i Volendam på din super seje E-fatbike for at udforske flere landsbyer. På ruten vil du se en smuk vindmølle, masser af enge, et utal af køer og får, og du vil krydse de berømte hollandske diger. Du vil køre på toppen af diget, så du kan se (og endda dykke ned i!) søen, "Gouwzee". Du kan også køre meter under havniveau langs diget og opleve, hvordan de lokale hollændere lever bag digerne. Fra Volendam kan du enten vælge eller blive rådgivet om, hvilke landsbyer du vil besøge med din E-fatbike. Inden for en time kan du perfekt besøge Edam, en næsten 800 år gammel by nord for Volendam. Edam er berømt for sine fredelige smalle gyder og små kanaler, de smukke facader på de hyggelige huse og de unikke små butikker. Edam er også kendt for sit ostemarked, hvor besøgende både kan smage og købe et stort antal oste. Også en anden by, som hedder Monnickendam, kan besøges på kun en times tid. Når man går eller sejler rundt i det gamle centrum af Monnickendam, vil det føles som om man er gået tilbage i tiden. Langs gaderne vil du se de smukke huse lavet af lyse bronzesten. Også den gamle havn med sine smukke skibe og charmerende terrasser er bestemt et besøg værd. Et absolut højdepunkt i Monnickendam er ølbryggeriet, hvor du kan se, hvor og hvordan øllet brygges, hvor du kan smage de hjemmelavede pølser og nyde den dejlige terrasse langs vandet. Når I har mere tid til rådighed, kan det anbefales at tage en tur fra Volendam til Monnickendam og fra Monnickendam til den tidligere ø Marken. Marken er en fantastisk by med smukke broer over de små kanaler og rigtig flotte træfacader. Da øen kun kan nås via det 10 kilometer lange dige, er den lille by omgivet af vand, hvor det igen bliver virkelig tydeligt, hvordan hollænderne håndterer at leve under havets overflade. Fra Marken er det muligt at tage båden tilbage til Volendam. Volendam-Marken Expressen afgår hvert 30. minut fra Marken til Volendam, og det er muligt at medbringe sin E-bike på skibet. Efter en 30 minutters sejlads er du tilbage i Volendam, hvor du kan køre under diget tilbage til udlejningsfirmaet for at hente din E-fatbike tilbage. Hvorfor bestille dine køretøjer hos Rent & Event? Sikkerheden kommer først! Inden vi sender dig af sted, sørger vi for, at du har det helt rigtige køretøj til din komfort, uanset om det er en cykel eller et el-køretøj. Hvis du føler, at du har brug for at cykle med hjelm, skal du bare fortælle os det, så sørger vi for, at du har en. Vores ekspertpersonale sørger for, at du ved, hvordan det valgte køretøj fungerer, og lader dig køre på det først for at sikre, at du er fortrolig med det og ved, hvordan det fungerer. Vi har forskellige ruter at vælge imellem, hvor du nemt kan køre af sted på egen hånd. Du skal blot scanne koden, så åbnes ruten i Googlemaps. Tusindvis af mennesker har gjort dette, og vi har endnu ikke mistet en eneste person .

Oplev charmen ved Zaanse Schans: Halvdagstur

8. Oplev charmen ved Zaanse Schans: Halvdagstur

Oplev charmen ved Zaanse Schans: Halvdagstur fra Amsterdam Udforsk i dit eget tempo: Oplev Zaanse Schans' vidundere med vores selvguidede vandretur. Gå forbi bagerimuseet, og nyd duften af friskbagte småkager. Se håndværket bag træskofremstilling på lageret, og gå ikke glip af muligheden for at besøge ostefabrikken, tinstøberiet og de ikoniske vindmøller. Zaanse Schans er en skattekiste af træhuse, møller, lader og værksteder. Lær om kunsten at fremstille ost, prøv traditionelle træsko, se, hvordan en fungerende vindmølle fungerer, og beundr de charmerende grønmalede huse og butikker. Fleksibel tidsplan: Vores halvdagstur til Zaanse Schans kører flere gange om dagen, hvilket giver dig frihed til at vælge et afrejsetidspunkt, der passer til din tidsplan. Brug en dejlig formiddag eller eftermiddag på at udforske denne unikke del af Holland. Inkluderet i turen: - Luksusbustransport til Zaanse Schans - Gratis selvguidet vandretur med insidertips fra de lokale - Gratis kort og rabatter i over 10 butikker - Gratis adgang til træskobutikken - Demonstration af levende ostefremstilling med ostesmagning

Edam: Adgangskort til Edam Cheese Museum

9. Edam: Adgangskort til Edam Cheese Museum

Oplev historien om Edam Cheese museum af Henri Willig, og lær om Edam-ost fra fortid til nutid. Under besøget skal du lytte til din audioguide for at høre om denne historiske by og dens forhold til den berømte ost. Efter dit museumsbesøg skal du sørge for at prøve de forskellige oste i Henri Willig Cheese Farm Store.

Volendam: E-Bike udlejning med forslag til rute på landet

10. Volendam: E-Bike udlejning med forslag til rute på landet

Tag af sted fra den gamle havn i Volendam på din E-bike for at udforske flere landsbyer. På ruten vil du se en smuk vindmølle, masser af enge, et utal af køer og får, og du vil krydse de berømte hollandske diger. Fra Volendam kan du bede om råd om, hvilke landsbyer du gerne vil besøge med din E-bike. Inden for en time kan du nemt besøge Edam, en næsten 800 år gammel by nord for Volendam. Edam er berømt for sine fredelige smalle gyder og små kanaler, de smukke facader på de hyggelige huse og de unikke små butikker. Edam er også kendt for sit ostemarked, hvor besøgende både kan smage og købe forskellige oste. En anden by, Monnickendam, kan også besøges på kun en times cykling. Når man går eller sejler rundt i det gamle centrum af Monnickendam, vil det føles som om man er gået tilbage i tiden. Hvis du har mere tid til rådighed, kan det varmt anbefales at tage fra Volendam til Monnickendam og fra Monnickendam til den tidligere ø Marken. Marken er en fantastisk by med smukke broer over de små kanaler og rigtig flotte træfacader. Hvorfor bestille dine køretøjer hos Rent & Event? Sikkerheden kommer først! Inden vi sender dig af sted, sørger vi for, at du har det helt rigtige køretøj til din komfort, uanset om det er en cykel eller et el-køretøj. Hvis du føler, at du har brug for at cykle med hjelm, skal du bare fortælle os det, så sørger vi for, at du har en. Vores ekspertpersonale sørger for, at du ved, hvordan det valgte køretøj fungerer, og lader dig køre på det først for at sikre, at du er fortrolig med det og ved, hvordan det fungerer. Vi har forskellige ruter at vælge imellem, hvor du nemt kan køre af sted på egen hånd. Du skal blot scanne koden, så åbnes ruten i Googlemaps. (Sørg for, at dit maps er indstillet til cykel og ikke bil for ruter). Tusindvis af mennesker har gjort dette, og vi har endnu ikke mistet en eneste person . Hvis du foretrækker en guidet tur i stedet, kan vi også arrangere det. (anmodninger om en guide skal fremsættes i god tid i forvejen). Har du brug for støtte eller har du spørgsmål, når du er på vej? Frygt ikke, da vi kun er et telefonopkald væk. Vores kontor er klar til at besvare spørgsmål eller tilbyde støtte med alt, hvad du måtte have brug for.

Alle aktiviteter

19 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Edam

Vil du se alle oplevelser i Edam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Edam

Samlet bedømmelse

4.7
(4.525 anmeldelser)

Vi elskede vores trio. Bussen var pletfri og komfortabel. Turguiden var meget informativ og venlig med fremragende viden om lokal historie. Ostefabrikken og træskofremstillingen var meget god, og alle ansatte var meget venlige. Jeg anbefaler stærkt denne tur for en smag af hollandsk kultur.

Fremragende tur! Det gjorde det muligt at kende de vigtigste seværdigheder på disse steder. Vidunderlig guide Sara!!! Hun delte en masse information og var altid opmærksom på gruppens behov. Jeg anbefaler stærkt denne tur

Skøn tur. Tilpas opholdstid ved alle stop. God guide - Wybe??? (Stavemåde?), som fyldte turen med fortællinger og fakta fra de forskellige steder.

Vores guide - Miguel Costa var sjov, vittig og meget informativ. Hele turen var sjov og fuld af grin. Vil helt klart anbefale til alle!

Jeg giver normalt ikke anmeldelser, men denne tour var enestående! Kyndig rejseguide, fantastisk dag ude! Stærkt anbefale.