Tilføj datoer
Ting at gøre

Edam

Andre seværdigheder i Edam

Vil du se alle oplevelser i Edam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Edam

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.779 anmeldelser

Fin tur, sød chauffør og glad og dygtig guide der vidste meget om historie osv. god oplevelse at besøge byer uden for Amsterdam for, at få et anderledes indtryk. Turen med ostesmagning/træsko kunne vi godt have undværet. Havde en fornemmelse af at det skulle gå stærkt. Det ost vi skulle smage var så sparsomt, at man næsten ikke kunne vurdere osten. Sluttede af med salg af souvenirs ( tingel tangel). Hvis mest en pengemaskine. Fine rundvisninger af guiden, i de små byer. Restauranten som guiden /chaufføren spiste på “de lunch” var også en pengemaskine… Dårlig og for dyr mad. Tag en god madpakke med, og nyd en tur på egen hånd i “middagspausen”.

Der var nok tid givet ved hvert stop til, at vi kunne nyde den smukke natur i hver af de maleriske landsbyer samt toiletpauser. Gennemtænkt tur. Vores guide Xavi var meget engagerende, venlig og humoristisk, samt respektfuld over for alle de forskellige nationaliteter i gruppen. Ingen følte sig udenfor. Kudos til ham.

Fantastisk tur! Vi havde den bedste guide Bram, som var meget informativ og snakkesalig. Fik så mange interessante oplysninger, kan helt anbefale dig denne oplevelse.

God oplevelse, god kombination med en weekend tur til amsterdam, også komme ud og se Hollands countryside.

Guiden fear så naturlig, at det føltes som om, at det var en ven, som viste rundt.