Oplevelser i
Edinburgh

Du støder på alt fra whisky til Harry Potter, og måske endda ligtyvene Burke and Hare, i Skotlands hovedstad.

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Edinburgh er fuld af turister hele sommeren og der er masser af aktivitet, da det er festivalsæson. Hvis du vil se byen fra sin mere rolige side, må du trodse den skotske vinter. Til gengæld er der få landskaber, der er så smukke og spændende som det skotske, selv i tåge og støvregn.

 • Hvornår foregår Edinburgh Festival?

  Edinburgh Fringe Festival, verdens største festival for scenekunst, foregår 25 dage i august og bliver ofte fejlagtigt kaldt for Edinburgh Festival. Men der er mange andre festivaler i Edinburgh om sommeren som film-, jazz- og bogfestivalerne. De nøjagtige datoer for de forskellige events og festivaler findes her.

 • Hvor længe skal jeg blive?

  Book mindst en uge i Edinburgh, hvis du kan. Mange af Edinburghs seværdigheder kræver mere tid, end du tror, og der er nok at lave især i festivalsæsonen. Hvis du aldrig har været ude i den dramatiske skotske natur, bør du også tage en dagstur udenfor byen!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  Engelske pund (£)
 • Tidszone
  UTC (+00:00)
 • Landekode
  +44
 • Bedste tid at tage dertil
  Foråret på grund af det milde vejr, sommeren på grund af de kulturelle events!

Andre seværdigheder i Edinburgh

Vil du se alle oplevelser i Edinburgh? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Edinburgh

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 54.583 anmeldelser

Dejlig tur. Smukke landsskaber, mange stops undervejs. God og vidende guide. Fin og ren B&B på Isle of Skye. Lidt svært at få plads på lokale restauranter, når man ankommer sent til Portree. Flere af dem modtager heller ikke reservationer. Overraskende mange turister og få faciliteter. Prøv hjemmefra om det er muligt at reservere bord.

Kieran was our fantastic and engaging guide throughout The Harry Potter tour today, I would highly recommend this tour if you are curious about all The fun and captivating stories behind The Potter books and JK Rowlings. You also need to be into quizzes:-) I say do it!

Stor oplevelse takket være en fantastisk guide/chauffør (Gary). Han vidste alt og fortalte på en meget underholdende måde. Han var en oplevelse i sig selv. Loch Ness sejlturen var dyr og ikke pengene værd. Ellers var naturen fantastisk.

Great trip, Douglas did a great job. Good stories, amazing views, the highlands were so beautiful

Dejlig tur med engageret guide hvor vi så sæler og puffins