Edinburgh
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture
55 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Edinburgh

Edinburgh

Vores mest anbefalede Edinburgh Bus- og minivanture

Edinburgh Castle: Guidet vandretur med adgangsbillet

Edinburgh Castle: Guidet vandretur med adgangsbillet

Opdag Mary Queen of Scots' hjem på denne guidede tur til Edinburgh Castle. Beundr den store sal fra det 16. århundrede, hvor festerne fandt sted. Lær om den blodige historie om de konger og dronninger, der boede på slottet. Mød din guide og gå til Edinburgh Castle, som dominerer byens skyline fra sit sæde på den udslukte vulkan Castle Rock. Gå en tur på slottets promenade og hør om slottets oprindelse og belejringer. Se, hvor Royal Military Tattoo opføres. Når du er inden for borgens mure, vil guiden tage dig med gennem de forskellige dele af fæstningen og fortælle dig dens fascinerende historie. Inde i komplekset finder du tre museer, to fængsler, en hundekirkegård, kapellet Saint Margaret, det nationale monument for de faldne i Skotland, den store sal og et kongeligt palads. (Turen forbliver udendørs; bygninger er ikke tilgængelige under turen) . Bliv betaget af storheden i Great Hall og et kongeligt palads. Efter rundvisningen har du tid til at udforske alle bygningerne inde i slottet, indtil det lukker.

Fra Edinburgh: Tur til Loch Ness, Glencoe og det skotske højland

Fra Edinburgh: Tur til Loch Ness, Glencoe og det skotske højland

Afgang fra Edinburgh i en luksusbus med aircondition (maks. 57 sæder). Kør forbi Stirling Castle, og hør din guide fortælle om William Wallace og Robert the Bruce og de blodige slag, der blev udkæmpet på disse kanter. Først ankommer du til Callander by, der ligger ved foden af Trossachs. Derefter kører du gennem Loch Lomond og Trossachs National Park. Din skotske guide vil fortælle dig om Rob Roy MacGregor, den berygtede højlænder. Følg i fodsporene på James Bond ("Skyfall") og Harry Potter ("Harry Potter og fangen fra Azkaban"), når du rejser til den fantastiske højlandsdal Glencoe. Hør den uhyggelige historie om Clan MacDonald-massakren i 1692. Rejs gennem Fort William, hjemsted for Ben Nevis, som med sine 4.409 fod er det højeste bjerg på de britiske øer. Ankom til Loch Ness' sydlige bred i den charmerende landsby Fort Augustus, hvor masser af caféer, butikker og restauranter byder på en afslappende frokost. Gå en tur langs bredden af Caledonian Canal, og oplev derefter Loch Ness på en valgfri 1-times bådtur. Prøv at få et glimt af "Nessie", det legendariske Loch Ness-uhyre. Beundr det imponerende Commando Memorial ved Spean Bridge med udsigt over Nevis Range. Kør ind i Cairngorms National Park, og opdag "Monarch of the Glen"-landet. Kør langs Loch Laggan, før vejene klatrer op over Grampian-bjergene. Kør over Drumochter-passet, der forbinder det nordlige og sydlige centrale højland. Oplev majestæten i et bjergpas, der er skabt af gletsjeraktivitet under flere istider. Til sidst gør du et kort stop i den smukke victorianske by Pitlochry, før du kører tilbage til Edinburghs centrum, hvor du ankommer ca. kl. 20.30.

Bustransport mellem Edinburgh Lufthavn og Edinburgh

Bustransport mellem Edinburgh Lufthavn og Edinburgh

Forudbestil bustransport mellem Edinburgh Lufthavn og byens centrum og tag bekymringen og stressen ud af din rejse til/fra den skotske hovedstad. Kuponer skal udskrives og er kun gyldige på Airlink100. Busserne er placeret lige uden for hovedlufthavnen og er nemme at finde. De tilbyder komfortable siddepladser, generøs bagageplads og gratis Wi-Fi for at holde dig forbundet. Nyd al den komfort, du har brug for, med hyppige daglige afgange på en dedikeret eksprestjeneste mellem lufthavnen og byens centrum. Læn dig tilbage på den cirka 30-minutters rejse, uanset hvornår på dagen eller natten du ankommer. Busser afgår mindst hvert 10. minut. Mellem kl. 01.00 og 04.00 afvikles rejser hvert 30. minut. Busstoppestederne i begge retninger er som følger (undtagen Princes St, som kun er drop-off): • Edinburgh Zoo • Murrayfield • Haymarket Station • West End – Shandwick Place • Princes St (kun aflevering) • South St David Street, Edinburgh Enkeltbilletter kan bruges til én enkelt rejse i begge retninger. Du kan gå ombord på bussen ved ethvert stop. Returbilletter har ingen udløbsdato, og din hjemrejse skal ikke bestilles på forhånd.

Edinburgh: Loch Ness, Glencoe og det skotske højland

Edinburgh: Loch Ness, Glencoe og det skotske højland

Kør til højlandet, hvad enten du er på jagt efter Loch Ness-uhyret eller bare en naturskøn dagstur fra Edinburgh. Efter afhentning kan du slappe af i vores luksusbus med aircondition og lytte til guidens underholdende kommentarer og musik, mens du bliver kørt gennem højlandet. Besøg Callander-området ved dagens første stop, hvor du kan få en kop kaffe og måske også få mulighed for at møde nogle af vores berømte højlandskøer (afhængigt af årstiden). Derefter kører vi til Edinburgh. Næst fortsætter vi vores eventyr længere ind i højlandet mod Glencoe. Når vi passerer igennem, vil du høre historier om klanmassakrer sammen med stemningsfuld traditionel musik. Der vil være mulighed for en kort pause med fotostop, hvor du kan tage dine helt egne betagende billeder og selfies af den uforglemmelige udsigt over højlandet. Når vi ankommer til Fort William-området, stopper vi for at spise frokost, hvor din guide kan rådgive dig om mulighederne for at spise. Hvis du er interesseret i kiltens mysterier, kan du endda få en 'lille' kilt-introduktion her. Efter frokost bliver vi ført til den magiske Loch Ness, hvor du har mulighed for at skræddersy, hvad du vil gøre. Din guide vil rådgive om de forskellige valgfrie aktiviteter. Du kan besøge Urquart Castle fra det 16. århundrede, som ligger i vandkanten, og hoppe om bord på en 30 minutters bådtur på jagt efter "Nessie"! Alternativt kan man vælge ikke at besøge slottet, men i stedet tage på en udvidet 1-times sejltur på Loch. Turen byder på en enestående udsigt over både Loch Ness og slottet. Du foretrækker måske at bruge tiden på at udforske området - f.eks. Old Coffin-stien og udsigtspunktet, der begynder ved hotellets parkeringsplads, hvor vi stopper, eller blot nyde udsigten over Loch Ness fra molen, hvor der er en souvenirbutik og en café. Du kan også vælge at besøge slottet. Vi kører langs den sidste del af den 23 kilometer lange Loch-kystlinje og passerer gennem Inverness, før vi drejer sydpå mod hjemmet. På vejen hjem gør vi et kort snackstop i Pitlochry, en smuk victoriansk landsby i hjertet af landet, før turens sidste etape, hvor vi vender tilbage til Edinburgh centrum omkring kl. 20.30.. Top tip: For at spare tid ved stoppene og sikre, at du får mest muligt ud af hvert minut, skal du medbringe en kold madpakke!

Edinburgh: Rundvisning i underjordiske hvælvinger

Edinburgh: Rundvisning i underjordiske hvælvinger

Oplev en guidet vandretur, der tager dig med under gaderne i Edinburghs gamle bydel ind i et svagt oplyst rum, som mange anser for at være hjemsøgt. På din tur besøger du hvælvingerne i South Bridge, der går tilbage til 1700-tallet. Det er de samme hvælvinger, der nævnes i Most Haunted Live som et af de mest skræmmende steder på jorden. Lær hvordan hvælvene er blevet brugt gennem årene, de levevilkår, som de fattige og hjemløse beboere har måttet udholde, og de ånder, der formodes at hjemsøge dem. Den mørkere side af Edinburghs historie vil blive udfoldet, mens du vandrer gennem det lysoplyste underjordiske område. Fra din guide vil du høre om Burke og Hare-mordene og hekseforfølgelsen. Opdag de karakterer, der sneg sig rundt i Edinburghs gader, og de paranormale historier, der er forbundet med hvælvingerne. Den alternative tur til Haunted Vaults-turen vil dække lidt flere paranormale og spøgelseshistorier. Træd ind i torturudstillingen og udforsk, hvordan og hvorfor disse genstande blev brugt.

Edinburgh Castle: Guidet tur med levende guide

Edinburgh Castle: Guidet tur med levende guide

Begynd din tur ved statuen af Adam Smith på Royal Mile. Gå mod Edinburgh Castle, mens din guide sætter scenen, forklarer slottets betydning og nævner nogle af de nøglepersoner, der har været med til at forme det. Når du er indenfor, kan du lade din guide føre dig gennem slotskomplekset. Hør deres indgående viden om slottets vigtigste bygninger og attraktioner, herunder Argyle Battery og One O'clock Gun, Hospital Square og Western Panorama. Se slottets fangekældre og militærfængsel, den sorte banket og Thomas Randolphs dristige angreb på slottet. Oplev St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square og The Honors of Scotland. Efter rundvisningen har du tid på egen hånd til at udforske slottets museer (ikke tilgængelige under rundvisningen).

Edinburgh: Magisk, guidet Harry Potter-byvandring

Edinburgh: Magisk, guidet Harry Potter-byvandring

Tag på en byvandring med Harry Potter-tema gennem Edinburgh. Se byen, hvor J.K. Rowling fandt inspiration til Hogwarts og hendes berømte figurer. Se også stedet, hvor hun skrev bøgerne. Få testet din Harry Potter-paratviden med en audiovisuel quiz, og optjen point til dit hus. Find ud af, hvilket Hogwarts-hus du tilhører, og om du er af rent blod, en muggler eller en fuser. Besøg Tom Riddles gravsted på Greyfriars Kirkyard, og se J.K. Rowlings gyldne håndaftryk uden for City Chambers. Se alt dette og meget mere på en magisk guidet rundvisning til fods.

Fra Edinburgh: Dagstur til Glenfinnan, Fort William og Glencoe

Fra Edinburgh: Dagstur til Glenfinnan, Fort William og Glencoe

Tag på en dagstur til det naturskønne skotske højland på en dagstur fra Edinburgh. Besøg Glenfinnan, Glencoe og Fort William, og oplev sceneriet fra Hollywood-film, herunder Harry Potter-serien. Forlad Edinburghs travle gader, mens du kører med bus forbi nogle af byens mest ikoniske seværdigheder som Edinburgh Castle på vej ud af byen. Beundr landskabet på rejsen nordpå ind i det barske skotske højland, med et stop for en forfriskning ved porten til højlandet i Callander. Kør gennem de barske landskaber til Glencoe, hvor James Bonds' Skyfall blev filmet. Se baggrunden for nogle af scenerne i Harry Potter og fangen fra Azkaban. Hold pause her for at tage billeder og lære om Glencoes historie, herunder massakren på MacDonald-klanen i 1692. Fra det stemningsfulde Glencoe kører du videre langs bredden af Loch Linnhe til højlandsbyen Fort William, som ligger ved foden af Storbritanniens højeste bjerg - Ben Nevis. Stop her for at strække benene og holde en tidlig frokostpause. Fortsæt derefter til den fantastiske Glenfinnan-viadukt, som fungerede som den naturskønne rute for Hogwarts-ekspressen i Harry Potter-serien. Oplev omgivelserne til Triwizard-turneringen fra filmen og søen fra Hogwarts' område. Besøg Glenfinnan-monumentet, som symboliserer en af de vigtigste begivenheder i skotsk historie: jakobitternes oprør i 1745. Derefter forlader du Glenfinnan, læner dig tilbage og slapper af på din rejse til Edinburgh, hvor du stopper for en forfriskning i den lille landsby Pitlochry på vejen.

Edinburgh: Tur til kirkegård og hjemsøgt undergrund

Edinburgh: Tur til kirkegård og hjemsøgt undergrund

Tiltag til en guidet vandretur til Greyfriars Graveyard, og lær om en af Edinburghs mest berømte hundebeboere, og hør historier om berygtede forbrydere. Se gotiske mausoleer og lær om bemærkelsesværdige begravelser, mens du udforsker kirkegårdens dystre historie. Fortsæt med et besøg i de nærliggende Edinburgh Vaults, der ligger i buerne ved South Bridge. Hør om regelmæssige paranormale hændelser, og hvordan nogle af historiens personer aldrig rigtig har forladt dem. Oplev det tidligere hjemsted for de fattige, hekse og en helvedesbrandklub, og hør, hvordan den hjemsøgte hvælving nu er besat af noget virkelig ondt.

Edinburgh: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Edinburgh: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Udforsk Edinburgh i dit eget tempo med en prisbelønnet hop-on hop-off-tur i åben bus. Nyd kommentarerne om bord, der beskriver historien bag byen. Stop ved steder som St Andrew Square, Johnstone Terrace og Royal Mile. Se seværdigheder som Edinburgh Castle og Grassmarket. Stig ombord på bussen, og begynd dit byeventyr. Sammenlign Edinburghs gamle bydel, hvor familierne boede under trange forhold, og affaldet blev smidt ud af vinduerne, med den elegante georgianske New Town med tre hovedgader og et torv i hver ende. Hør om de hængninger, der fandt sted på Grassmarket, mens du beundrer den uigennemtrængelige Castle Rock over dig, og hør om historiske forsøg på at indtage Edinburgh Castle. Kør langs Royal Mile, som forbinder Edinburgh Castle med Palace of Holyroodhouse. Brug 24-timers billetten til at hoppe af og på, som du vil. Med fantastiske attraktioner, museer, gallerier og restauranter for enhver smag og ethvert budget har Edinburgh det hele! Turstop: 1. Waterloo Place 2. Andrew Square 3. Lothian Road 4. Grassmarket 5. Chalmers Street 6. Johnston Terrace 7. Lawnmarket 8. Nationalmuseet i Skotland 9. High Street 10. Canongate 11. Holyrood 12. Vores dynamiske jord 13. Abbeyhill Crescent 14. Regent Road

Ofte stillede spørgsmål om Edinburgh Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Edinburgh end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Edinburgh må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Edinburgh

Oplevelser i Edinburgh

Byer i Skotland

Udforsk Edinburgh

Læs vores komplette guide til Edinburgh , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Edinburgh

Samlet bedømmelse

4.6
(13.351 anmeldelser)

Personalet er meget rart. De billetter, vi reserverede, var gyldige fra det øjeblik, vi brugte køerne for første gang. Derefter i 48 timer. Hovedtelefonerne er i øret og gjorde et godt stykke arbejde med at blokere trafikstøj. Busruterne kan bruges både til transport og som informationsarrangement, hvilket er fantastisk. Så du kan tage turen én gang og samle alle oplysningerne og så stå af ved en seværdighed og fortsætte derfra. Simpelthen praktisk og en god idé. Når vejret er godt, bliver det lidt overfyldt ovenpå 😅

Vores gruppe på 4 købte et 48 timers pass, som vi fandt, var den bedste værdi og mest gavnlig for sightseeing. Vi var meget heldige at begynde med Green Bus Edinburgh Tour og få Mark til at levere perfekt kommentar, mens han tilføjede sin egen flair. Begge de andre busser er Red Bus City sightseeing & Blue Bus Regal Tour leverede ekstraordinære lydguider, der gjorde turene meget informative.

Turen med en personlig guide i den grønne bus var fremragende. De informative og konsekvent morsomme forklaringer fra den absolut fremragende guide Steve vil forblive i vores erindringer i lang tid!

Meget god service, chaufførerne er venlige. Informationskontoret overfor 1. stop er meget godt. Busser er meget til stede i byen og er meget nyttige til at besøge de fard steder i Edinburgh

God, spændende fortællinger fra Noah, men frokosten var ikke så god