1. Storbritannien
 2. Skotland
 3. Edinburgh
 4. Stirling Castle

Fra Edinburgh: Outlander, paladser og Jacobites-tur

Produkt-ID: 88751
Se alle billeder
Nogle ture og attraktioner på stedet er midlertidigt lukkede på grund af COVID-19-udbruddet. Se seneste nyt på vores rejseopdateringsside. Lær mere
Miljømærket
Brug dagen på at udforske settet fra TV-serien "Outlander" på en heldagstur fra Edinburgh. Se de skotske monarkers tidligere hjem Linlithgow Palace, Blackness Castle fra det 15. århundrede og Royal Burgh of Culross.
Om aktiviteten
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Mobilvoucher
Varighed 9 timer
Starttid 08:30
Omgående bookingbekræftelse
Guide
Engelsk

Vælg antal deltagere og en dato:

Loader...

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Se de virkelige sets fra TV-serien "Outlander"
 • Besøg Linlithgow Palace i Royal Burgh of Linlithgow
 • Besøg Doune Castle, Clan MacKenzies hjemsted
 • Udforsk den lille landsby Culross
Beskrivelse
Tag fra Edinburgh, og rejs mod nordvest til Midhope Castle (d. 1. april til d. 24. september), også kendt som Lallybroch Castle i tidsrejse-serien "Outlander." Blackness Castle fra det 15. århundrede var Black Jack Randalls hovedkvarter i "Outlander". De store fæstninger på kysten Firth of Forth fik Crichton-familiens hjem til at ligne "et skib, der aldrig sejlede". Udforsk de utrolige mure, og nyd udsigten.

Næste stop er i Royal Burgh of Linlithgow Palace, hvor du vil besøge Linlithgow Palace (Wentworth Prison i "Outlander"), som var et kongeligt tilflugtssted mellem Edinburgh of Stirling Castle. Fortsæt til Callander House fra det 14. århundrede, hvortil Romerrigets nordlige grænse i Europa ved Antonine-muren er blevet sporet. Gå i Claire og Jamies fodspor, når Outlander-turen fortsætter til Doune Castle, hvor MacKenzie-klanen bor i Outlander. Turen stopper her for at udforske slottet og tage billeder i de atmosfæriske omgivelser, før den fortsætter til Blackness Castle.

Fortsæt til Royal Burgh of Culross for at udforske en lille landsby på Fife-kysten. Landsbyen er det bedste eksempel på en skotsk landsby fra det 17. århundrede, og Culross-haverne var Claires urtehaver i "Outlander".Mercat Cross (markedskrydset) fra Cranesmuir Village blev også brugt. Du kan slentre langs de brostensbelagte gader og se den maleriske Biscuit Café, før du stopper for at tage billeder af Tuileries Standing Stones (hvis der er tid til det).

Besøg derefter det adelige hjem Hopetoun House, som er omgivet af en hjortepark og naturstier. Den smukke bygning fra det 17. århundrede var Duke of Sandringhams hjem i "Outlander," og du kan besøge huset eller udforske området, inden du tager tilbage til Edinburgh.
Inkluderet
 • Vidende chauffør/guide
 • Transport i moderne luksusbus med aircondition
Inkluderer ikke
 • Entré til seværdigheder
 • Mad og drikkevarer
Ikke egnet for
 • Børn under 5 år

Forberedelse

Mødested

Mød op uden for den grønne Ensign Ewart Pub, 521-523 Lawnmarket, Edinburgh, EH1 2PE.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information
Husk at medbringe
 • Behagelige sko
Det skal du vide
• Børn under 5 år er ikke tilladt på denne tur.
• Turen har en sommer- og en vinterplan. Hopetoun House og Midhope Castle besøges kun på afgange fra april-september. Doune Castle tilbydes på afgange fra oktober-marts.

Fra 352 DKK pr. person

Kundeanmeldelser
Samlet bedømmelse
4,7 / 5
baseret på 231 anmeldelser
Samlet oversigt
Service
4,7/5
Organisering
4,7/5
Værdi for pengene
4,6/5
Sikkerhed
4,9/5

Organiseret af

Timberbush Tours

Produkt-ID: 88751