Heldagstur

Fra Edinburgh: Tur med slotte, Jakobitter og Outlander

Aktivitetsudbyder: Timberbush Tours

Fra Edinburgh: Tur med slotte, Jakobitter og Outlander

Aktivitetsudbyder: Timberbush Tours

Fra 407,50 DKK pr. person

Udforsk kulisserne til tv-showet "Outlander" på en dagstur fra Edinburgh. Se den tidligere residens for de skotske monarker ved Linlithgow Palace, Falkland og den kongelige burgh of Culross.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 9 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev de virkelige scener fra tv-serien "Outlander"
 • Udforsk Falkland, sættet af Inverness i showet
 • Se Linlithgow Palace; seriens Wentworth-fængsel
 • Udforsk den lille landsby Culross, hjemsted for Claires urtehave
Beskrivelse

Træd ind i historien og se de naturskønne landskaber og ruiner fra tv-showet "Outlander" på denne dagstur fra Edinburgh. Rejs i en rummelig og klimakontrolleret bus og se lys som landsbyen Cranesmuir og Tuilyies Standing Stones.

Tag afsted fra Edinburgh og rejs mod nordvest til Midhope Castle (1. april til 24. september), stedet for Lallybroch Castle i tidsrejse-tv-serien "Outlander". Stop i Royal Burgh of Linlithgow og nyd et fotostop ved Linlithgow Palace (Wentworth Prison i "Outlander").

Fortsæt til 1300-tallets landbunke af Callandar House, hvor bånd til Roms nordlige grænse i Europa ved Antonine-muren er blevet sporet. Følg Claire og Jamies fodspor til Falkland, Outlanders Inverness.

Se gader, der blev brugt som optagelsessteder i Outlander, inklusive hvor Claire ser Jamies spøgelse. Gå videre til Royal Burgh of Culross for at opdage en lille landsby fra det 17. århundrede beliggende på Fifes kyst.

Gå forbi haverne ved Culross, der blev omtalt i "Outlander" som Claires urtehave, ligesom Mercat-korset (markedskorset) fra Cranesmuir Village. Gå en tur langs de brostensbelagte gader og se den maleriske Biscuit Café.

Stopper for billeder ved Tuilyies Standing Stones (hvis tiden tillader det). Afslut dagen ved South Queensferry for smuk udsigt over Forth og billeder af Forth Rail Bridges.

Bemærk venligst: Midhope Castle vil være lukket fra den 23. december til foråret 2023.

Inkluderet
 • Vidende chauffør/guide
 • Transport i moderne luksusbus med aircondition
 • Entré til seværdigheder
 • Mad og drikkevarer
Ikke egnet for
 • Børn under 4 år

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød uden for den grønne Ensign Ewart pub, 521-523 Lawnmarket, Edinburgh, EH1 2PE. Der er i øjeblikket mangel på taxaer og private udlejningskabiner i Edinburgh, hvilket kan gøre det sværere at komme til afgangsstedet, hvis du overvejer at bruge en taxa. Det anbefales kraftigt, at du giver mere tid til at nå afgangsstedet om morgenen og kigger på mulighederne for offentlig transport som en backup.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Behagelige sko

Det skal du vide

 • Turen kører med sommer- og vinterrute. Midhope Castle er kun tilgængelig under afgange i april-september
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 302 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,7/5
 • Værdi for pengene
  4,6/5
 • Sikkerhed
  4,9/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Havde en fantastisk dag, men vil anbefale at gå i løbet af sommeren, da Hopetoun House og Midhope Castle var lukket, så vi gik glip af disse stop. Vores guide Neal var dog fantastisk og meget tålmodig med at besvare en masse historiske spørgsmål. Min kæreste fik meget ud af turen på trods af, at han aldrig havde set Outlander. Neal tog glad tilbage til Doune Castle, så vi kunne stoppe ved Stirling Memorial for min kæreste, der er interesseret i SAS.

Se mere

11. januar 2020

Turen var fantastisk, og vores guide, Martin, var virkelig sød og høflig. Han underholdt os under turene til de forskellige scener med historisk information, sjove anekdoter og sange, der afspejler den skotske tradition. Det, jeg fortrød, var ikke at kunne besøge Lallybrooke, da det lukkede på dette tidspunkt, men en stærkt anbefalet oplevelse for både Outlander- og ikke-Outlander-fans. Bygningerne og de besøgte steder er virkelig tankevækkende!

Se mere

9. december 2019

Kan I huske den scene

Rigtig fin tur for Outlander-fans. En del af stederne kunne vi dog ikke få adgang til pga vinterlukket, men så kan man jo komme igen til sommer. Jeg kunne have ønsket mig at ankomme til Culcross lidt tidligere, så vi havde nået at se byen i lidt mere lys. Meget vidende og engageret guide.

6. januar 2018

Produkt-ID: 88751