Edinburgh Vaults


Det synes rejsende om Edinburgh Vaults

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.213 anmeldelser

En fantastisk måde at opleve Edinburgh på!

Vi havde tre hele dage i Edinburgh, og denne spøgelsestur var en fantastisk måde, at få et afbræk i dagen på 1,5 times tid. Guiden var fortalte meget levende på en god og nærværende måde. Selve bestillingen af aktiviteten er meget nem over app eller internet, så man ikke skulle finde et sted hvor man kunne købe billet til aktiviteten. Det er ikke sidste jeg bestille en aktivitet på den måde. Nemt og troværdigt.

Rigtig god tur vi have Helena som guide og hun var en rigtig dygtig fortæller. Det er dog ærgeligt at aldersgrænsen ikke er højere, der var et par som havde en med på nok omkring 5-6 år som skreg som en stukket gris da vi kom under jorden og moderen blev nødt at rive hedne med op ad 2 omgange, det ødelagde lidt stemningen, det kan guiden dog ikke gøre for. Men helt sikkert rigtig godt.

Ca. 40 Min hvor man går rundt omkring The Royal Mile og får grumme historier om gamle dage, efterfulgt af 20/30 min. I undergrunden (the vaults). Rigtig god tur, virkelig noget der er værd at se og høre om!

In general a super guide (Dr. Bell), but the tour didn’t include that many stops - only the vaults and Greyfriar Kirkyard. I’ve previously been on others where we saw a bit more of Edinburgh.

Fun - good mix of history and fun facts. Really cool that it's an evening walk as it all gets a little more scary. A good activity for adults, or families with teenagers.