Eiffeltårnet

Vælg datoer

Find den bedste udsigt over Eiffeltårnet

Eiffeltårnet, der tegner sin silhuet mod himlen over Paris, vil være dit klareste minde fra din rejse til Frankrig. Hvis du vil finde de mest romantiske steder i Paris, så find inspiration fra vores liste over byens smukkeste (og mest fotovenlige) udsigter.

 • Trocadero

  1. Trocadero

  Vil du se Eiffeltårnets lysshow om aftenen, er Trocadero et af de bedste steder du kan vælge. Bonus: Trocadero er gratis og altid åben.

 • Triumfbuen

  2. Triumfbuen

  For at nå toppen af Paris berømte monument Triumfbuen, skal du bestige dens 284 trin. På toppen vil du blive belønnet med en af byens mest spektakulære udsigter.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Denne 210 meter høje skyskraber er måske ikke den smukkeste bygning, men udsigten er det hele værd. I Tour Montparnasse får du et fantastistisk 360 graders udsyn over Paris, kun overgået af Eiffeltårnet.

 • Fra Hotel Raphael

  4. Fra Hotel Raphael

  Leder du efter det helt rigtige sted til en romantisk aften i Paris? Reserver bord på tagterassen på dette luksushotel. Sug udsigten til dig, nyd et glas kølig champagne og se byen bade sig i lyset fra solnedgangen.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim forbinder 15. og 16. arrondissement. Fra denne berømte bro får man en fantastisk udsigt både til Eiffeltårnet og Seinen, og broen er derfor populær blandt fotografer.

Planlæg dit besøg

 • Undgå kø

  Som bekendt er Paris er et meget populært turistmål og det er en god ide at planlægge din ferie, hvis du gerne vil se tårnet fra forskellige vinkler. Det er nemt at købe billetter online og tage direkte til tårnets top, men hvis man rejser på budget, må man forvente at skulle vente i kø ved de største monumenter.

 • Pas på dine ting

  Mange turister søger mod Paris cafeer og restauranter efter en lang dag med seværdigheder og indtryk. Selvom de store turistattraktioner er sikre, skal du altid huske at passe på dine ting, også når du slapper af og nyder en cafe au lait. Husk derfor altid at lukke din taske, hold den ind til kroppen og hold øje med tyveknægte.

 • Eiffeltårnets åbningstider

  Har du lyst til at komme helt tæt på Eiffeltårnet, er der rig mulighed. Tårnet har åbent 365 dage om året. Fra midten af juni til tidlig september, er tårnet åbent for besøgende fra kl. 09.00 til midnat. Resten af årets åbningstider er fra kl. 09.30 til kl. 23.00.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Eiffeltårnet holder åbent 365 dage om året!
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at kigge på udefra. Priserne for et kig indefra varierer efter hvilken type tur du ønsker.
 • Får jeg brug for en guide?
  Kun hvis du vil have en! Mange besøgende oplever, at de får endnu mere ud af besøget, hvis en guide samtidig fortæller om arkitekturen og historien bag. Endnu en fordel er, at grupper ofte kan springe de lange køer over.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  De to nærmeste metrostationer er Bir-Hakeim (Linje 6) og Trocadero (Linje 9).
 • Yderligere tips

  • Denne seværdighed er gratis for børn under 4 år.

  • Hold altid øje med din håndtaske.

Andre seværdigheder i Eiffeltårnet

Vil du se alle oplevelser i Eiffeltårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eiffeltårnet

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 25.381 anmeldelser

Perfekt organisation, med vores kulturelle guide, der på en kortfattet måde fortæller hele Eiffeltårnets historie og monumenterne i Paris. Adgangshåndtering meget godt administreret i disse tider med pandemi .. Som bedstefar og bedstemor tilbød en tur til vores 6,5 årige barnebarn havde vi det sjovt med en god tid, der vil have kostet os en arm !! , men vi fortryder intet! , vores barnebarn er busted .. det var prisen at betale ... Desværre for turismen i Paris -regionen er dette ikke det rigtige valg, mere end € 220 brugt (med afholdte omkostninger) til 2h30 opdagelse Det er uudholdeligt for mellem og fattige klasser af franskmændene. Bagefter forstår jeg, at amerikansk og asiatisk turisme mangler i Eiffeltårnets overlevelse, men det er ikke en god grund til at myrde ansøgerne i Ile-de-France med ublu priser.

Det var så god en oplevelse! Det var let med mødestedet. Guiden var let at genkende. God til sit arbejde. Og spænde at høre på. Det er første gang vi rejser og første gang vi prøver at bestille igennem sådan noget her. Så var meget skeptisk. Men hold nu op en virkelig god oplevelse! Kan varmt anbefale denne app og dette selvskab!!

Jeg vil helt anbefale denne cykeltur, hvis du er i Paris i længere tid! Kim var så vidende om denne smukke by og var så begejstret for at vise os de forskellige steder! Stærkt anbefale!

Vi havde en rigtig dejlig tur og en skøn udsigt på en skyfri dag. Vores guide Marcel gjorde blot turen endnu bedere

Vi fik godt forklaret hvad der skulle ske, og vores guide var utrolig hjælpsom og informerende 10 ud af 10.