Tilføj datoer

Eiffeltårnet

Denne kronjuvel i Paris' skyline og Frankrigs ikoniske symbol er mest spektakulær set tæt på.

  • Entrébilletter
  • Entrébilletter med vært
  • Guidede ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 97 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 97

Andre seværdigheder i Eiffeltårnet

Vil du se alle oplevelser i Eiffeltårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eiffeltårnet

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 43.128 anmeldelser

Det var første gang, vi lavede en aktivitet gennem GetYourGuide, og det gik godt. Fantastisk tur, god atmosfære, de giver en gratis lydguide, båden passerer forbi de mest emblematiske monumenter og 1 times tur er ideel. Crepe var også stor og bare vise billetten. Alt sammen meget enkelt og effektivt. Måske ville det have et mindre positivt aspekt at bemærke. Da der er så mange mennesker på båden og udfører aktiviteten, bør det at gå ind i båden og kontrollere billetterne være mere organiseret, da det bliver forvirrende, med folk, der ankommer meget senere og går foran i kø. Samlet set nød vi virkelig oplevelsen.

En virkelig unik sjov, afslappende måde at opleve Paris på! Det var svært at finde mødestedet, da billetten og Get Your Guide ikke specificerede, hvilket selskab krydstogtet gik igennem, og der er en håndfuld forskellige Seine-flodkrydstogtbåde (alle forskellige selskaber). Vi fandt heldigvis den rigtige, der hedder Vedettes de Paris. Kom tidligt nok til at være foran i køen, og du kan få en plads foran på båden. Der er ingen rejseguide, så hvis du leder efter kommentarer under din tur, skal du ikke vælge denne.

Vi vælger denne båd/virksomhed, fordi den ikke så alt for overfyldt ud på billederne. Der var stole på hele bådens øverste etage og ingen stod i vejen for den smukke udsigt. Timingen af vores tur var perfekt. Vi tog afsted kl. 9.30, da solen var ved at gå ned, og vendte tilbage kl. 10.30 til et herligt lysshow langs floden. Byen gør turen værd at pengene. Dette selskab gjorde turen behagelig og nem at nyde.

Fantastisk dejlig sejltur på La Seine. Paris er smuk og Charmerende, så det kan kun blive en skøn tur. Men idet vi endte turen, netop som der kom lys på Eiffeltårnet, blev det til en helt fantastisk oplevelse. Online køb af billetter gennem GetYourGuide, gjorde det hele meget nemt og pandekagerne ved La Carrousel de la Tour Eiffel var superlækre.

Super hyggelig aftentur med lys og musik samt aperitif på Seinen.