Eiffeltårnet

Vælg datoer

Find den bedste udsigt over Eiffeltårnet

Eiffeltårnet, der tegner sin silhuet mod himlen over Paris, vil være dit klareste minde fra din rejse til Frankrig. Hvis du vil finde de mest romantiske steder i Paris, så find inspiration fra vores liste over byens smukkeste (og mest fotovenlige) udsigter.

 • Trocadero

  1. Trocadero

  Vil du se Eiffeltårnets lysshow om aftenen, er Trocadero et af de bedste steder du kan vælge. Bonus: Trocadero er gratis og altid åben.

 • Triumfbuen

  2. Triumfbuen

  For at nå toppen af Paris berømte monument Triumfbuen, skal du bestige dens 284 trin. På toppen vil du blive belønnet med en af byens mest spektakulære udsigter.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Denne 210 meter høje skyskraber er måske ikke den smukkeste bygning, men udsigten er det hele værd. I Tour Montparnasse får du et fantastistisk 360 graders udsyn over Paris, kun overgået af Eiffeltårnet.

 • Fra Hotel Raphael

  4. Fra Hotel Raphael

  Leder du efter det helt rigtige sted til en romantisk aften i Paris? Reserver bord på tagterassen på dette luksushotel. Sug udsigten til dig, nyd et glas kølig champagne og se byen bade sig i lyset fra solnedgangen.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim forbinder 15. og 16. arrondissement. Fra denne berømte bro får man en fantastisk udsigt både til Eiffeltårnet og Seinen, og broen er derfor populær blandt fotografer.

Planlæg dit besøg

 • Undgå kø

  Som bekendt er Paris er et meget populært turistmål og det er en god ide at planlægge din ferie, hvis du gerne vil se tårnet fra forskellige vinkler. Det er nemt at købe billetter online og tage direkte til tårnets top, men hvis man rejser på budget, må man forvente at skulle vente i kø ved de største monumenter.

 • Pas på dine ting

  Mange turister søger mod Paris cafeer og restauranter efter en lang dag med seværdigheder og indtryk. Selvom de store turistattraktioner er sikre, skal du altid huske at passe på dine ting, også når du slapper af og nyder en cafe au lait. Husk derfor altid at lukke din taske, hold den ind til kroppen og hold øje med tyveknægte.

 • Eiffeltårnets åbningstider

  Har du lyst til at komme helt tæt på Eiffeltårnet, er der rig mulighed. Tårnet har åbent 365 dage om året. Fra midten af juni til tidlig september, er tårnet åbent for besøgende fra kl. 09.00 til midnat. Resten af årets åbningstider er fra kl. 09.30 til kl. 23.00.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Eiffeltårnet holder åbent 365 dage om året!
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at kigge på udefra. Priserne for et kig indefra varierer efter hvilken type tur du ønsker.
 • Får jeg brug for en guide?
  Kun hvis du vil have en! Mange besøgende oplever, at de får endnu mere ud af besøget, hvis en guide samtidig fortæller om arkitekturen og historien bag. Endnu en fordel er, at grupper ofte kan springe de lange køer over.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  De to nærmeste metrostationer er Bir-Hakeim (Linje 6) og Trocadero (Linje 9).
 • Yderligere tips

  • Denne seværdighed er gratis for børn under 4 år.

  • Hold altid øje med din håndtaske.

Andre seværdigheder i Eiffeltårnet

Vil du se alle oplevelser i Eiffeltårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eiffeltårnet

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 25.381 anmeldelser

Fantastisk med en samlet pakke. Og rigtig dejligt at vi måtte skubbe Seine turen til en anden dag. Vi havde den mest fantastiske turguide Oscar med i Eiffeltårnet. Han udviste super interesse for sine gæster og er en rigtig god fortæller.

God oplevelse at se Paris fra 300 meters højde. Super idé at bestille billet inden så man kan gå direkte til Security check og køre til etage 2, skifte elevator og køre direkte til toppen.

Vi fulgtes med Aida,den lokale guide, til eiffel tårnet. Hun var meget engageret og med en god humor. De bedste anbefalinger fra os

Vi fik godt forklaret hvad der skulle ske, og vores guide var utrolig hjælpsom og informerende 10 ud af 10.

Det var en virkelig fantastisk guidet tur til Eiffeltårnet - vi takker mange gange.:-)