Eiffeltårnets øverste etage

  • Guidede ture
  • Entrébilletter med vært
  • Kombinationsoplevelser
  • Andre oplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 27 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Eiffeltårnets øverste etage

Vil du se alle oplevelser i Eiffeltårnets øverste etage? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eiffeltårnets øverste etage

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 22.916 anmeldelser

En fantastisk løsning. Nemt og ligetil, da man slap for at stå i kø. Super guide som startede med at fortælle lidt om Eiffeltårnet hvorefter hun guidede os gennem tjek ind. Samtidig fik vi udleveret billetter til de øvrige seværdigheder med instruktioner om hvordan det fungerede. Kan varmt anbefales.

Indgangen var superhurtig, både ved sikkerhedstjekket og ved kø til elevatoren. Guiden talte godt engelsk og var i stand til at fortælle os meget. Efter at hun bragte os til 2. sal og gav os masser af information, var vi i stand til at køre til 3. sal på egen hånd og blive så længe, vi ønskede.

Vores guide, Catalina, var fantastisk! Super sød og omsorgsfuld. Gav en masse information om Paris i Eiffel. Du var uden guide på båden og i Louvre. Vi tabte mange penge, men hvis du aldrig har været i Paris før, er det meget rart at have en guide!

Super fint guidede tur, man skal dog være opmærksom på at guiden kun følger med til 2. Etage. Derefter skal man selv gå rundt og tage sejlturen selv. Guiden Aida var super sød, venlig og smilende.

En fin oplevelse med god beskrivelse af mødested og en god guide. Desværre kunne turen til toppen af ukendt grund ikke gennemføres, hvorfor vi har søgt om refusion af noget af prisen.