Vores mest anbefalede ting at gøre i Eindhoven

Eindhoven: Lufthavnsekspresbus til eller fra centrum

Eindhoven: Lufthavnsekspresbus til eller fra centrum

Ankom hurtigt og sikkert til din destination med en Eindhoven Airport Express-tur fra Eindhoven Lufthavn. Book din transport på forhånd for at glemme alt om besværet med rejsearrangementer i sidste øjeblik. For din bekvemmelighed kan du vælge mellem flere afsætningssteder i Eindhoven. Hop på bus 400 eller 401, bedre kendt som Eindhoven Airport Express, ved ankomsten til Eindhoven lufthavn, for en hurtig tur i en moderne elektrisk bus med masser af sæder og plads til bagage. Nyd gratis Wi-Fi og opladningsporte for at gøre din rejse mere behagelig, og se efter dit stop på skærmene om bord. Nå din destination med kun en kort gåtur ved at drage fordel af de mange tilgængelige afsætningssteder: Busstoppesteder 400: - Eindhoven Lufthavn - Brainport Industries Campus - WoensXL/Ziekenhuis Catharina - Centraal Station Busstoppesteder 401: - Eindhoven Lufthavn - Flight Forum - Cargo Forum - Zandrijk - Meerrijk - Grasrijk - Landforum - P+R Meerhoven - Hurksestraat - Bredalaan - Evoluon - Cederlaan - Strijp S - Glaspoort - Philips Stadion - Piazza - Centraal Station

Eindhoven: Motion Imagination Experience

Eindhoven: Motion Imagination Experience

Bliv overrasket Motion Imagination Experience er en fordybende oplevelse, der tager den besøgende med ind i en imaginær verden af billeder, lyd og interaktion. Denne unikke kombination stimulerer dine sanser og lader dig undslippe virkeligheden for en stund. Opdag, grin og bliv overrasket. Oplev denne nye oplevelse, og bliv overrasket af lysshows med overbevisende musik og enorme gulvprojektioner. Er du klar til et nyt eventyr?

Eindhoven: Indgangsbillet til PSV Stadium Museum

Eindhoven: Indgangsbillet til PSV Stadium Museum

Forudbestil din adgangsbillet til PSV-museet i Eindhoven, og fordyb dig i de mest eftertragtede præmier fra klubbens historie. Få et nærmere kig på Philips Stadion og oplev den rød-hvide følelse på en interaktiv måde. Besøg Hall of Fame med nogle af de største spillere, herunder Jan van Beveren og samba-stjernen Romário. Gå gennem udstillingerne, og lær om klubbens historiske øjeblikke. Tag de unge besøgende med til de interaktive udstillinger, herunder en globus med touch screen-projektion fuld af særlige steder, et periskop, der giver dem mulighed for at kigge ind i stadion, og Phoxy Stadium, hvor de kan spille en omgang fodbold. Vælg at besøge en af de tre restauranter på stedet: Avant-Garde, den førsteklasses restaurant på Philips Stadion, De Verlenging, baren, der serverer mad, eller Ikigai, en asiatisk restaurant i topklasse (for egen regning). Philips Stadion er hjemmebane for PSV. Dette smukke, moderne stadion ligger i centrum af Eindhoven, på nøjagtig samme sted, hvor sportsparken lå, da Philips Sport Vereniging blev grundlagt i 1913. Stadionet er kendt som et af de smukkeste stadions i Holland og er ikke kun et fodboldstadion, men er også multifunktionelt med alle former for kongres- og festfaciliteter til rådighed.

Eindhoven: Togoverførsel Eindhoven fra/til Amsterdam

Eindhoven: Togoverførsel Eindhoven fra/til Amsterdam

Oplev den gnidningsløse og problemfri forbindelse, som NS-togene tilbyder mellem Eindhoven centrum og Amsterdam centrum med NS-tog. Sig farvel til dyre taxabilletter, som typisk kan koste omkring 150 euro, og ulemperne ved busser eller private transfers. Hvis du i sidste ende skal tilbage til din oprindelige destination, kan du købe en returbillet og spare både tid og penge. Stig ombord på et moderne tog og læg bekymringerne bag dig, så du ankommer til din destination til tiden. Hold forbindelsen med dine venner med gratis WiFi. Alle tog er tilgængelige for kørestole og cykler og har et toilet om bord. Toget er den hurtigste forbindelse mellem Eindhoven og Amsterdam. Det afgår hvert 10.-20. minut fra kl. 5.34 til 23.34 (det kan være anderledes for tidlige og sene ture), og rejsetiden er ca. 1 time og 15 minutter.

Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

Forudbestil din billet til Konzentrationslager Herzogenbusch eller Kamp Vught, og besøg mindesmærket, der giver et indgående indblik i Camp Vughts oprindelse og livet for de mennesker, der sad fængslet der. Brug lidt tid på den permanente udstilling "Camp Vught: Syv årstider og 32.000 historier". Få et indblik i Camp Vughts historie baseret på mange personlige historier og genstande. Hør historier om mennesker fra 35 forskellige nationaliteter, som hver især oplevede Anden Verdenskrig på deres egen unikke måde. Gå udenfor til det udendørs område, som omfatter en model af den tidligere lejrplads, en rekonstrueret barak, flere vagttårne, det oprindelige krematorium og et mindesmærke for børnetransporterne i juni 1943. Besøg Barak 1B, som er den sidste originale barak, der er tilbage fra Camp Vught. Oplev udstillingen "If Walls Could Speak", som dækker fire perioder: koncentrationslejren (1943-1944), brugen af stedet som opholdssted for tyske civile evakuerede, hollændere mistænkt for kollaboration og molukkiske KNIL-soldater og deres familier. Find vej til det tidligere henrettelsessted i Camp Vught, som ligger i gåafstand fra museet, skjult i skoven. Hold pause ved monumentet, der markerer det sted, hvor 329 mænd blev henrettet. Langs adgangsvejen til museet, der følger lejrens tidligere jernbanelinje, står to restaurerede godsvogne. Disse vogne er et verdensomspændende symbol på forfølgelse og deportation under Anden Verdenskrig. Den 4. maj, den nationale mindedag, er der gratis adgang for alle til museet.

Eindhoven: Philips Museum Indgangsbillet

Eindhoven: Philips Museum Indgangsbillet

Gå forbi virksomhedens tidslinje, og lær om Philips' produkters historie trin for trin. Du vil se, hvordan nye opfindelser har påvirket samfundet i det forrige århundrede og helt frem til i dag. Udviklingen i produktdesignet er udstillet, hvor designernes proces og indflydelse demonstreres. Bliv inspireret af originale grafiske kunstværker, og bliv inspireret af Philips' nøglepersoner og deres rolle under Anden Verdenskrig. Philips Museum kan prale af en kombination af indhold og aktiviteter, der er sjove og lærerige for både små og store besøgende.

Amsterdam: Ubegrænset internet i EU med eSIM-mobildata

Amsterdam: Ubegrænset internet i EU med eSIM-mobildata

Nyd dit ubegrænsede dataabonnement med eSIM-adgang til internettet i hele Amsterdam, Holland og Europa. Undgå dyre dataroaminggebyrer eller at oprette forbindelse til usikre offentlige internetsteder. Spar dig selv for tid og besvær med at lede efter gratis Wi-Fi, hver gang du har brug for en internetforbindelse. Få gavn af en tjeneste, hvor du ikke behøver at skifte dit simkort eller købe et nyt under din ferie. Nyd roen i sindet med en ubegrænset pakke med ægte 4G- og 5G-hastighed, som er sikker og virker overalt i Europa. Hold kontakten med familie og venner derhjemme uden hastighedsbegrænsninger på alle niveauer af dataforbrug. Se film, spil spil, foretage onlineopkald, stream dine afspilningslister, del dine minder, brug live-navigation og meget mere. Følgende enheder understøtter eSIM-produktet: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (3. generation) iPad Pro (3. generation) iPad Mini (5. generation) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheder, der understøtter eSIM Google Pixel 3 og 3 XL Google Pixel 3a og 3a XL Google Pixel 4 og 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 & 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

Eindhoven: Evoluon's RetroFuture udstillingsbillet

Eindhoven: Evoluon's RetroFuture udstillingsbillet

Spænd sikkerhedsselen for en tur til gårsdagens fremtid, når det ikoniske Evoluon i Eindhoven åbner sine døre med den helt nye RetroFuture-udstilling. Oplev, hvordan fortidens innovatorer troede, at deres fremtid ville se ud, og se, hvordan den kan sammenlignes med vores nutidige virkelighed. Træd ind i en fuldstændig interaktiv udstilling, der bringer dig tilbage til fortiden. Husk, hvordan det var at drømme om en moderne fremtid ved hjælp af design, kunst, videnskab og film. Lær, hvordan menneskeheden, drevet af nysgerrighed og kreativitet, altid har forestillet sig fremtiden. Dyk ned i tankerne hos de kunstnere, arkitekter, designere og videnskabsmænd, der skaber en virkelighed ud af det, som andre endnu ikke ser. Dyk ned i dine mest vanvittige fremtidsdrømme, mens du tillader dig selv at undre dig og forestille dig.Begynd at forme de handlinger, vi foretager for de kommende generationer.

Eindhoven Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

Eindhoven Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Nuenen: Van Gogh Village Museum Nuenen Indgangsbillet

Nuenen: Van Gogh Village Museum Nuenen Indgangsbillet

Vincent van Gogh boede og arbejdede i to år i Nuenen, fra 1883 til 1885. Under sit ophold producerede han næsten 25% af sit samlede værk og malede sit første verdensberømte mesterværk "Kartoffelæderne". I Van Gogh Village Museum kan du høre alt om Van Gogh og læse hans egne historier om Nuenen. Forstå, hvorfor han var så passioneret omkring denne landsby og omgivelserne omkring Eindhoven. I løbet af sin tid i Nuenen gav Vincent også lektioner. Oplev en unik samling af originale kunstværker af fire af Vincents elever. Nyd en audioguide på otte sprog: Hollandsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, japansk og kinesisk. I selve landsbyen er der 24 steder, som har en direkte forbindelse til Van Gogh. Sammen danner de en vandre- og cykelrute med interaktive informationsskilte på hollandsk og engelsk.

Ofte stillede spørgsmål om Eindhoven

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Eindhoven?

Topattraktionerne, der skal opleves i Eindhoven:

Se alle seværdigheder i Eindhoven, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Eindhoven

Oplevelser i Eindhoven

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Eindhoven

Vil du se alle oplevelser i Eindhoven? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eindhoven

Samlet bedømmelse

4.2
(57 anmeldelser)