Ting at foretage sig
Eisenstadt

Eisenstadt
4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at lave i Eisenstadt

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Med Vienna Explorer Pass har du frihed til at vælge mellem 2 og 7 af Wiens topattraktioner, alt sammen i ét brugervenligt digitalt pas. Vælg mellem over 45 håndplukkede aktiviteter og ture, og spar op til 50 %* i forhold til at købe separate billetter. Der er så meget at se, og du har masser af tid til at gøre det med 60 dage til at bruge dit pass fra dit første attraktionsbesøg. Du skal blot downloade dit pass til din mobile enhed, gennemse den digitale guide for inkluderede attraktioner og instruktioner før dit besøg (nogle ture eller attraktioner kan kræve forudgående reservation), og fremvise det ved hver attraktion eller tur for at få adgang. Forestil dig de østrigske kongeliges overdådige liv på Esterhazy-slottet, Forchtenstein-slottet eller Schönbrunn-slottet (glem ikke at gå uden at udforske Schönbrunn-haven). Nyd en dag i Schönbrunn Zoo eller Madame Tussauds. Læn dig tilbage og slap af med Big Bus Tours Wien. Ture og oplevelser - Guidet rundvisning på Schönbrunn Slot (R) - Big Bus Tour Wien 1-dags klassisk tur - Kejserinde Sissi vandretur (R) - Time Travel Magic Vienna History Tour (R) - Smagning af håndværksøl - Guidet cykeltur i Wien (R) - Sisis fantastiske rejse (R) - Gadekunst-tur (R) - Kejserinde Sisi Walking Tour og Hofburg Imperial Apartments - Fremtidens bus VR-tur (R) Museer og steder af interesse - Schönbrunn Zoo (Wiens zoologiske have) - Det store pariserhjul (Wiener Riesenrad) - Donau-tårnet - MAK Wien - Museum for anvendt kunst - Wiens tekniske museum - Madame Tussauds Wien - Sigmund Freud-museet - Det kejserlige skatkammer Wien - Hofburg-paladset - Teatermuseet - Kejserligt vognmuseum - Weltmuseum Wien - Esterhazy-paladset - Forchtenstein Slot (april til oktober) - Mythos Mozart Fritid - Ohmm! Den fremtidige massage (R) - Afslapning i Salzquelle-salthulen (50 minutter) (R) - Spansk rideskole (R) Reservation påkrævet Seværdigheder og ture kan ændres. Se den digitale guide, der følger med din bekræftelsesvoucher, for at få de mest opdaterede oplysninger, herunder en komplet liste over inklusioner, åbningstider og avancerede reservationsinstruktioner. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Eisenstadt: Adgangsbillet til Esterhazy-paladset

Eisenstadt: Adgangsbillet til Esterhazy-paladset

Udforsk Esterházy Slot, der engang var residens for store magnater og nu er et markant vartegn i hjertet af Burgenlands hovedstad Eisenstadt. Beundr det smukke barokpalads, og se Esterházy-dynastiets unikke private samling på museet. Vandre gennem de storslåede værelser på bel étage på Esterházy-palæet. Beundre de kunsthistoriske skatte fra samlingen, herunder Esterházy-familiens sølv, verdens største samling af neoklassisk sølvtøj, der er bevaret som et sæt. Få et fascinerende indblik i paladsets historie som en bygning. Tag en rundvisning på første sal for at få historien om en bemærkelsesværdig personlighed, Melinda Esterházy, frem i lyset. Lær prinsessen at kende, ikke kun som ballerina, men også som en person, hvis liv var fuld af op- og nedture. Lær om hendes ambitiøse karriere og turbulente personlige liv. I stueetagen kan du opleve historien om Joseph Haydn som musikdirektør og komponist i Esterházy-prinsernes tjeneste. Se multimediestationer, projektinstallationer og udstillinger, der følger denne geniale komponists arbejde fra hans begyndelse i Eisenstadt og Eszterház og frem til hans sene musik. Derefter kan du opleve den lange historie om Esterházys "bacchanalske" side i de over 300 år gamle slotskældre. Besøg vinmuseet for at gennemgå vinfremstillingens historie under Esterházy-prinserne. Se over 700 sjældne genstande med relation til vin og vindyrkning, fra historiske tønder til Burgenlands ældste Baumpresse (en slags kurvepresser).

Dagstur fra Budapest til Győr, Lébény og Pannonhalma

Dagstur fra Budapest til Győr, Lébény og Pannonhalma

Oplev de smukke barokbygninger i Győr på en naturskøn heldagstur fra Budapest, komplet med tur/retur-transport fra et valgfrit sted i byen. Bortset fra en kort periode på 4 år i Győrs historie var Győr fri for tyrkisk besættelse. Byen blev befriet i 1598 og var i spidsen for den kunstneriske barokbevægelse, som udviklede sig i byen tidligere end de østlige bygder i Ungarn. I midten af 1600-tallet var Győrs barokke centrum etableret. Når du vandrer rundt i gaderne, kan du se de typiske buet- og buetvinduer på hjørnehusene og bispekatedralen, hvor relikvieskrinet fra den hellige kong Ladislaus I af Ungarn opbevares. Beundr franciskanerkirken og det hus, som Napoleon boede i, mens han kæmpede i slaget ved Győr. Esterhazy-paladset er et andet fint eksempel på Győrs barokke design. Fortsæt til det nærliggende Lébény, som overlevede mongolske og tyrkiske invasioner og har bevaret meget af sin middelalderlige karakter. Dens mest berømte monument er den romanske kirke Sankt Jakob, som du vil besøge, inden du kører til Pannonhalma. Det 1.000 år gamle Pannonhalma-arkitektsloster er et af de mest historiske monumenter i Ungarn. Bemærkelsesværdige steder på bakketoppen er basilikaen fra det 13. århundrede og arboretet, mens udsigten strækker sig ud over vinmarkerne i Pannonhalma-Sokoróalja-regionen.

Ofte stillede spørgsmål om Eisenstadt

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Eisenstadt på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Eisenstadt på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Eisenstadt på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Eisenstadt

Oplevelser i Eisenstadt

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Eisenstadt

Vil du se alle oplevelser i Eisenstadt? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eisenstadt

Samlet bedømmelse

4.6
(16 anmeldelser)