Tilføj datoer

El Bañuelo

El Bañuelo

El Bañuelo: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

1. Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Indgangsbilletter til muslimske monumenter

2. Granada: Indgangsbilletter til muslimske monumenter

Besøg fire muslimske kulturarvssteder og oplev, hvordan livet var i Granada i den spansk-muslimske periode. Udforsk disse monumenter i dit eget tempo med en selvledende oplevelse. Nyd adgang til El Bañuelo, et af de bedst bevarede arabiske badehuse i regionen. Gå rundt i kamrene, hvor rituelle og fysiske og badning engang fandt sted. Fortsæt til Corral del Carbón, et gammelt handelsmarked. Beundr de arkitektoniske detaljer i facaden, når du passerer gennem indgangen. Se det gamle korndepot, pakhus og vandrehjem. Beundre Maristán, der blev grundlagt som hospital af sultan Muhammed V i det 14. århundrede. Stop ved Casa Morisca de Horno de Oro, et velbevaret maurisk hus med udsigt over Alhambra. Afslut med et besøg i Nasrid-paladset Dar al-Horra Palace, hvor du kan slentre rundt i værelserne i denne tidligere sultanresidens.

Granada: Billetter til Alhambra-komplekset og andalusiske monumenter

3. Granada: Billetter til Alhambra-komplekset og andalusiske monumenter

Begiv dig ud på en kulturel rejse ved at forudbestille billetter til de andalusiske monumenter og Alhambra-komplekset i Granada, der er på UNESCO's liste over monumenter. Se Nasridpaladserne, Generalife og Alcazaba samt andre historiske monumenter som Bañuelo, Casa Morisca (Horno de Oro St.), Dar al-Horra-paladset, Chapíz-huset, Zafra-huset og det gamle Maristán-hospital. Beundre Alhambra og Albaicín, der nu er forbundet af Dobla de Oro. Nyd en kulturel og turistmæssig rute, der forsøger at inspirere til de snævre forbindelser mellem byens ældste kvarter gennem et besøg til 6 islamiske monumenter.

Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

4. Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

Mange besøgende i Granada tager direkte til det imponerende Alhambra, det befæstede palads, der rejser sig op over skyline. Men denne livlige og historiske by har meget mere at byde på! At vandre gennem de brostensbelagte pladser, gyder og udsigtspunkter er den perfekte måde at suge dens rige 1.000-årige historie til sig på. På denne vandretur vil jeg vise dig den smukke fusion af maurisk, renæssance- og barokarkitektur, som du finder overalt i Granadas historiske centrum. Du starter turen på Plaza Bib-Rambla, lige i hjertet af byen, nær det charmerende net af markedsgader, Alcaicería, som ligger på stedet for den tidligere hovedbasar. Jeg viser dig den imponerende bygning, hvor man i 1600-tallet opbevarede trækul, Corral del Carbón, og Plaza Isabel La Católica, hvor du kan se statuen af Isabella I af Castilien, der møder Christoffer Columbus. Derfra guider jeg dig gennem labyrinten af smalle gader i Albaicín - det tidligere mauriske kvarter, som nu er på UNESCO's verdensarvsliste. Du vil komme til nogle af byens højdepunkter fra renæssancetiden, herunder Granadas Monasterio de San Jerónimo (Sankt Jerome-klosteret), Catedral de Granada (katedralen) og Capilla Real (det kongelige kapel), hvor Isabella I af Kastilien og Ferdinand II af Aragonien er begravet. På vores tur gennem denne århundredgamle by får du også mulighed for at: - Se berømte steder som El Bañuelo (de arabiske bade), Puente del Aljibillo - broen, der fører til Alhambra - og Palacio de la Madraza, der blev bygget som en skole for koransprog i det 14. århundrede. - Gå en tur langs Paseo de los Tristes, også kendt som de triste menneskers promenade, og gennem pladser som Plaza de la Trinidad og Plaza Nueva de Granada - Kig rundt blandt madboderne på Granadas centrale marked, Mercado de San Agustín - Nyd udsigten over Alhambra på Mirador Placeta de Carvajales - Se et af de bedst bevarede mauriske huse, Casa de Zafra, og Casa Natal de Enrique Morente, hvor flamenco-sangeren Enrique Morente er født - Find ud af mere om Peña La Platería, den kulturelle forening, der er dedikeret til flamencoens kunst Under turen får du også svar på spørgsmål som f.eks: - Hvad sker der, hvis man ringer med klokken på Alhambras Torre de la Vela den 2. januar? - Hvorfor har katedralen kun ét tårn, og hvorfor har kejser Karl V kun én arm? - Hvis spøgelse spøger i det kongelige kanslerkammer? - Hvorfor kan man ikke slentre gennem byens centrum langs Darro-floden? Giv dig selv mindst 75 minutter for at få mest muligt ud af denne rundvisning, eller bliv lidt længere tid på de steder, caféer eller barer, der falder dig i øjnene undervejs. Jeg vil fortælle dig om alt fra Granadas berømte gratis tapas til dramatiker Federico Garcia Lorca og om nogle af de mest udbredte misforståelser om aspekter af den andalusiske kultur - herunder flamenco. Og selvfølgelig vil der være masser af gode fotomuligheder!

Granada Citycenter&Albayzin

5. Granada Citycenter&Albayzin

Granada er meget mere end Alhambra; lad dig blive guidet gennem byens historiske hjerte og Albayzín-kvarteret, som Unesco har erklæret for verdensarv. Du får mulighed for at gå gennem steder, der er så repræsentative for Granadas historie som katedralen eller nogle af dens mest berømte pladser. Vores tur begynder ved statuen af Isabel la Católica og går til Corral del Carbón, den eneste Alhóndiga fra Nasrid-perioden, der er bevaret i landet. Lad dig forbløffe af gaderne i Alcaicería, en gammel souk, som vil tage dig med til glemte tider og minde dig om markederne i Marrakech, hvor du kan se og købe indlæg og fajalauza-arbejde, traditionelt luksushåndværk fra Granada. Ved siden af ligger den emblematiske Plaza Bib-Rambla, som rummer mange historier, og hvor den bedste chokolade og churros serveres! Ledsaget mellem forskellige bygninger har vi katedralen, der er sammensat af tre forskellige arkitektoniske stilarter, og på dens vægge kan vi finde middelalderlig graffiti. Vi må ikke glemme det kongelige kapel, mausoleet for de katolske monarker, lige foran madrasaen. Efter Gran Vía kommer vi til en af byens juveler: det emblematiske Albayzín-kvarter, hvis smalle og labyrintiske gader er gennemsyret af vores historie. Vi går gennem Carrera del Darro, hvor vi taler om Bañuelo eller det arkæologiske museum; derefter begynder vi at klatre for at komme til vores endelige destination, udsigtspunktet San Nicolás!

Granada Historiske Albaicín: Dobla de Oro-tur

6. Granada Historiske Albaicín: Dobla de Oro-tur

Vil du lære om den arabiske arv, der stadig er tilbage i Granadas skikke og kvarterer? I kvarteret Albaicín er der et populært ordsprog: "Hvis du vil møde nogen, skal du bare besøge deres hus". Derfor er det en enestående mulighed at kende den historiske arv, der overlever i de bygninger, der har holdt sig til i dag. Din guidede rundvisning begynder på pladsen San Miguel Bajo. Den omfatter en række monumenter, som takket være Dobla de Oro-projektet (hvori både bestyrelsen for Alhambra og Generalife og Granada Kommune deltager) har sikret deres vedligeholdelse og formidling. De bygninger, som du vil møde under din tur, er: Dar al-Horra-paladset, Casa del Chapiz, Córdoba-paladset (haven), Casa de Zafra, Casa Horno del Oro, El Bañuelo og Corral del Carbón. Hvert af disse steder har en helt anden funktion og anvendelse af rummet afhængigt af den hensigt, hvormed de blev bygget. Disse bygninger er et levende eksempel på, hvordan kulturen viser sin passage gennem monumenterne, og i dag er det som et puslespil muligt at genskabe deres historie.

Granada: Privat Fast-Track-tur til Alhambra og Albaicin

7. Granada: Privat Fast-Track-tur til Alhambra og Albaicin

Spring over billetkøerne til det mest besøgte monument i Spanien, og oplev et af de bedste eksempler på islamisk arkitektur i verden. Beundr paladserne, haverne og murene i Alhambra og de skjulte Nasrid-paladser i Granada på en 5,5 timers rundvisning på UNESCO's verdensarvsområde. Alhambra blev bygget på Sabika Hill for Nasrid-dynastiet og var det mest imponerende befæstede kompleks i det muslimske Spanien. Dens mure står stadig som et vidnesbyrd om byens gyldne tid. Gå ind i det herlige Albaicín-kvarter for at udforske Granadas ældste kvarter. Gå langs de smalle, brostensbelagte gader og beundr altaner med fantastiske blomsterudstillinger. Få en betagende udsigt over Alhambra og se de palæer, der blev bygget til de nasridiske adelsmænd i det 14. og 15. århundrede. Få glæde af en frokostpause og tid til at fordøje en ekstraordinær periode i spansk historie og kunst.

Fra Marbella eller Estepona: Ronda, tyrefægterarenaen og badene på en dagstur

8. Fra Marbella eller Estepona: Ronda, tyrefægterarenaen og badene på en dagstur

Opdag den majestætiske by Ronda på denne dagstur fra Marbella eller Estepona. Gå gennem en tyrefægterarena i byen, hvor sporten først begyndte. Se det fantastiske flisearbejde i Don Boscos hus og de Arabiske badehuse fra det 13. århundrede. Vi bliver hentet fra din indkvartering i Marbella eller Estepona. Læn dig tilbage og slap af i et komfortabelt køretøj på køreturen til byen Ronda, der ligger på toppen af en bakke og er gennemskåret af den 100 meter dybe Tajo de Ronda-slugt, der blev skåret af Guadalevín-floden. Rejs til den historiske del af byen, som engang var beboet af kelterne, romerne og maurerne. Opdag byens historie, mens du ser monumenter i det historiske centrum som f.eks. rådhuset. Besøg den en bøllehal fra det 18. århundrede , der rummer et museum og er hjemsted for den ældste kongelige hesteorden i Spanien. Gå ind i det modernistiske palads ved Don Boscos hus, som er kendt for sin kendt for sin kendt for sin arabiske og regionale keramik. Beundre buerne ved ruinerne af de arabiske bade. Bragt lidt fritid til at udforske byen, hvor du kan få frokost eller kigge efter souvenirs i de lokale butikker og forretninger. Rejs tilbage til din indkvartering i Marbella eller Estepona.

12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på El Bañuelo

Andre seværdigheder i El Bañuelo

Vil du se alle oplevelser i El Bañuelo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Bañuelo

Samlet bedømmelse

3.8
(1.103 anmeldelser)

Efter at have læst de tidligere anmeldelser var jeg skeptisk over for at booke denne tur, men det var en dejlig tur med nogle hårrejsende stigninger op ad Granadas smalle gader. Jeg er glad for, at jeg havde reserveret det. Damen i kiosken, der udvekslede vores online reservationskvittering til vores billetter, var virkelig hjælpsom og behagelig, vi tog vores egne høretelefoner, men kunne have købt nogle for 1,50 €. Turen var behagelig med god udsigt hele vejen rundt. Jeg troede, at kommentaren gennem øretelefonerne kunne have været mere interessant, men koncentreret om religion snarere end nogle af de smukke seværdigheder omkring. Det er bestemt værdi for pengene.

Kan lade sig gøre i sig selv, især til prisen og midt i sommermylderet, men et par forbedringspunkter kan være værd at overveje. Togene har benplads til folk mindre end den gennemsnitlige spanier og er ofte fyldte. Det skete for os (familie på 5) et antal gange, at der ikke var plads. Det kan selvfølgelig ske, men det var bemærkelsesværdigt ofte i de 2 dage, vi brugte denne service.

Virkelig fornøjeligt. Men chaufføren ønskede ikke at acceptere, at billetten, vi købte online, klart indeholdt omkostningerne til lydguiden og insisterede på, at vi skulle betale igen for den. Vi havde taget vores egne hovedtelefoner med, og han ville have, at vi også skulle købe disse hos ham. Til sidst havde vi ingen lyd, hvilket er en skam. Ellers vil jeg anbefale det.

Vi tog turen for at redde vores ben efter en hel dag med gåture - nyttigt at finde ud af, men vi havde ikke taget hovedtelefoner med på ferie for at tilslutte (og ville ikke købe nogen), så savnede informationen - vil gå online og læse op - gjorde det grundlæggende, så for pengene var god værdi.

Tog en hel rundtur. God måde at starte en oplevelsesrig dag på. Derefter kunne vi hoppe af og på de steder, der havde mest interesse.