Tilføj datoer

El Caminito del Rey

  • Entrébilletter
  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Vandaktiviteter
  • Private rundvisninger
Vi fandt 37 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Topseværdigheder tæt på El Caminito del Rey

Andre seværdigheder i El Caminito del Rey

Vil du se alle oplevelser i El Caminito del Rey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Caminito del Rey

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 18.719 anmeldelser

Meget seriøst rejseselskab, desværre var vejret dårligt den dag, da jeg bookede min rejse, og jeg sendte mig en besked aftenen før for at fortælle mig, at turen ikke ville ske, og det gav mig valget om at planlægge om eller for en fuld tilbagebetale. Jeg besluttede at omplanlægge, igen dårligt vejr, men denne gang beslutter vi at gå og se, hvis caminito var åben, kunne vi have gjort det i modsætning til, de tilbyder en refusion igen. Vi var heldige, og vi gjorde det. Vores guide var Jose Miguel, han er sjov, virkelig sjov og hans forklaring var virkelig godt lavet, han forklarede os historie og sjove fakta altid med et smil. Jeg nød virkelig, og jeg er glad for, at vi prøvede at tage afsted. Super foreslået og med Jose vil være en masse sjov!!!!

Vores erfaring var fremragende. Virksomhedens medarbejdere var på mødestedet lyse og tidlige for at tjekke alle deltagere ind uden at forhaste processen. Vi blev guidet af Javi under turen, og han fik os til at føle os trygge og komfortable under hele turen. Han var klog og sjov, og vi er taknemmelige for muligheden for at deltage i denne lille gruppe den dag. Vil varmt anbefale!

Selvom der er en sektion lukket på grund af den seneste tids regn, er det værd at gå den lille sti. Min guide var Javier, og han var meget flink og fortalte os hele historien om, hvordan den lille sti blev skabt, samt anekdoter fra andre besøg. Hvis du er bange for højder, må du hellere lade være med at gøre det.

great trip to an amazing and very interesting place. Caminito del Rey is really worth a visit.

super flot tur. og en super rar guide vi havde med os