Tilføj datoer

El Caminito del Rey

El Caminito del Rey

El Caminito del Rey: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

1. Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

2. Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

3. El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

Nyd en fortryllende natur- og historisk vandretur langs El Caminito del Rey (Kongens vej) sammen med en ekspertguide. Se dramatiske landskaber, og lær om historien om kløften Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Mød din guide i receptionen på Hotel La Garganta ved El Chorro-slugten. Når gruppen er dannet (maks. 30 personer pr. guide), kører du til indgangen med shuttlebussen sammen med din guide. Kryds den 3 km lange gangbro, der er bygget langs kløftens vægge, og som blev indviet af kong Alfonso XIII. Føl et gys, når du kommer op i højder på op til 101 meter og andre sektioner, hvor bredden kun er 1 meter. Ankom til den sydlige indgang, hvor du parkerede din bil ved slutningen af turen, og slap af i baren.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

4. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Caminito del Rey: Adgangsbillet

5. Caminito del Rey: Adgangsbillet

Vandre langs den 8 kilometer lange sti til Caminito del Rey i Malaga-provinsen med denne adgangsbillet. Stien, som engang blev betragtet som den farligste i verden, er nu blevet restaureret og er helt sikker, men bevarer de 100 meter høje gangbroer, der gør den så populær blandt vandrere. Forelsk dig i de betagende klippesider og stiens fascinerende historie. Nå højder på 400 meter over jorden og nedture på kun 10 meter. Se, mens Guadalhorce-flodens vilde vand bruser under dig. Stien blev oprindeligt dannet som jernbanespor i 1800-tallet. Erklæret af Junta de Andalucía som et naturområde i 1989, var det allerede blevet klassificeret som et særligt beskyttelsesområde for fugle i 1987, og siden 2006 er det en del af Andalusien-Marokko interkontinentale biosfærereservat i Middelhavet. Webstedet er blevet tilføjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i Middelhavets biogeografiske region.

Caminito del Rey: Guidet tur og adgangsbillet

6. Caminito del Rey: Guidet tur og adgangsbillet

Tag med på en guidet ekspedition langs Caminito del Rey, en bemærkelsesværdig envejssti, der ligger i Málagas fantastiske naturlige omgivelser. Mød op ved den nordlige indgang til Caminito, nærmere bestemt ved billetkontoret, for at møde din guide. Ved check-in skal du anskaffe dig vigtigt sikkerhedsudstyr som f.eks. hjelme. Din guide vil gøre dig bekendt med brugen af radioguider og hovedtelefoner for at sikre, at du ikke går glip af nogen oplysende indsigter på hele turen. Guiden ledsager din gruppe fra indgangen til uddelingen af hjelme og giver vigtige oplysninger om omgivelserne for en berigende oplevelse. Forundres over den betagende skønhed i disse ekstraordinære omgivelser og den fængslende historiske fortælling. Hele ruten er indrammet af 400 meter høje klipper, der falder til blot 10 meter på det smalleste sted. Nedenfor vælter Guadalhorce-flodens utæmmede strømme ned mod kysten. Dette sted husede engang vigtige jernbane- og hydroelektriske infrastrukturer i det 19. og 20. århundrede og dannede rygraden i forbindelser og vejnet, der holder ind i det 21. århundrede og forvandles til den berømte gangbro El Caminito del Rey. Denne naturlige enklave har haft stor indflydelse på bosættelsen og udviklingen af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Denne uforglemmelige ekspedition lover gode minder og bemærkelsesværdige fotografier. Efter eventyret vil guiden følge dig tilbage til besøgscentret med en af shuttlebusserne.

Caminito del Rey: Tur med officiel guide

7. Caminito del Rey: Tur med officiel guide

Gå ad Caminito del Rey, en svævende gangbro, der giver en smuk udsigt over det omkringliggende landskab. Den blev bygget for 100 år siden, og din guide fortæller historien om denne naturskønne sti og kløfterne. Gå ad en sti, der smyger sig om klippevæggen og giver en episk udsigt over Malaga-provinsen. Gå højt over de lodrette kløfter, der er dannet af Guadalhorce-flodens kraft. Beundr det krystalklare vand i kløften, der vælter ned under dig. Oplev tunneller, der er hugget ind i den stejle klippe. Lær om historien bag dette tekniske vidunder fra din kyndige guide. Hør historierne om de eventyrere og bjergbestigere, der hjalp med at bygge stien, samt stiens forbindelse til kong Alfonso XIII. Besøget starter ved den nordlige adgang og slutter ved den sydlige adgang, der er en shuttlebus, som kører mellem begge adgange. Du kan parkere ved begge adgangsveje, men husk, at hvis du parkerer ved den sydlige adgangsvej, skal du være der mindst en time før mødetidspunktet ved den nordlige adgangsvej. Shuttlebussen kører hvert 30. minut (00 og 30 minutter over) og tager ca. 25 minutter fra adgang syd til adgang nord, hvor vores mødested er Ved slutningen/begyndelsen af besøget skal du tage en shuttlebus, som du betaler direkte til buschaufføren (2,55 €).

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

8. Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Udforsk Caminito del Rey, som engang var den farligste sti i verden, på en guidet dagstur fra Málaga. Oplev skønheden i Gaitanes-kløften på denne sti, der i 2015 blev ombygget til en meget sikker og tilgængelig gangbro. Start dit eventyr på et let tilgængeligt mødested i Málaga centrum, hvor dine guider vil byde dig velkommen og svare på alle dine spørgsmål. Stig ombord på en rummelig bus med aircondition, og nyd udsigten over landskabet på turen til Caminito del Rey-stiens begyndelse. Vi gør et kort stop på 30 minutter i en typisk hvid andalusisk by, Ardales. Her kan vi gå på toilettet, drikke en kop kaffe eller bare gå på opdagelse i de smukke og traditionelle gader og pladser. Det er en mulighed for at opdage en ikke-turistisk by. Vi ankommer til Caminito del Rey og begynder vores spændende vandretur gennem naturlige kløfter på klippesiden. Lær historien, udviklingen og lyt til nogle anekdoter om denne unikke sti. Vend tilbage til dit mødested i Málaga med bus efter en utrolig vandredag med mange uforglemmelige fotos og minder.

El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route Guidet vandretur

9. El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route Guidet vandretur

Udfordr dit sind og din krop med et adrenalinpumpende eventyr på den verdensberømte Caminito del Rey. Slut dig til din guide på en naturskøn vandring langs gangbroen, der rejser op og på tværs af Gaitanes Gorge-væggene. Nyd den majestætiske udsigt over kløften og søen fra et unikt perspektiv. Oplev en af de mest spændende attraktioner i Spanien med hjælp fra en professionel guide. Dyk ned i magiske naturlige omgivelser, mens du klatrer op ad trappeopgangen. Kryds den imponerende gangbro fra canyon wall til canyon wall og gå blandt skyerne i mere end 100 meters højde. Lær alt om Gaitanes Gorge, dens historie og konstruktionen af den engang farlige sti. Bevar roen, vel vidende at restaureringen af stien i 2015 gjorde det helt sikkert for besøgende at udforske.

Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

10. Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

Vandr på Caminito del Rey-stien i Álora med en lokal guide, og oplev Spaniens mest ikoniske vandresti. Sno dig langs stejle kløftvægge og skovstier, mens du lærer om dette usædvanlige steds fascinerende historie. Tag til startstedet og mød din guide, mens du gør dig klar til dit udendørs eventyr. Gå ombord på shuttlebussen og kør til den nordlige indgang, hvor du får en kort sikkerhedsbriefing og din hjelm, inden du begiver dig ud på din vandretur. Gå ad smalle stier og træbroer, mens du lærer om stiens fascinerende historie og dens naturlige omgivelser. Find ud af, hvorfor denne sti tidligere var kendt som den farligste vandretur i verden, og opdag, hvordan den blev moderniseret og gjort til den sikre og populære attraktion, som den er i dag. Forlad din guidede vandreoplevelse med en ny forståelse for denne populære vandrerute og et kort over steder, du kan udforske på egen hånd.

46 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på El Caminito del Rey

Andre seværdigheder i El Caminito del Rey

Vil du se alle oplevelser i El Caminito del Rey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Caminito del Rey

Samlet bedømmelse

4.6
(19.810 anmeldelser)

Super guide JOSE med meget erfaring. Især på grund af hans entusiasme og hans bog med information om fortid og nutid, gjorde det bestemt vores tur speciel, men selvfølgelig udsigten WOW, hvilke smukke steder at se

Spændende tur i et fantastisk landskab. Dygtige guider og behagelig bus med opsamling centralt i Malaga. Turen til Caminito del Rey var feriens bedste dag!

Spændende tur med en meget vidende guide. Men forpustet bliver man ikke…. alle kan følge med tempoet

Fremragende organisation, og jeg vil med glæde gøre udflugten igen, meget kyndig guide Jorge...

Meget god udflugt og fremragende guider, Carlos og Amanda