El Caminito del Rey

Vælg datoer

Andre seværdigheder i El Caminito del Rey

Vil du se alle oplevelser i El Caminito del Rey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Caminito del Rey

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.003 anmeldelser

Ankomst af guider og info omkring hold for guidede hold var ekstrem mangelfuld. Vi stod 200 mennesker i en stor klump ved El Kiosk, hvor der er meget lidt plads, og første hold blev 45 min forsinket. Holdene blev efterfølgende sendt afsted alt for tæt på hinanden så vi stødte på hinanden ofte på ruten og måtte vente. Vi stod alle 200 mand igen hvor vi skal have hjelme på, det tog lige en halv time ekstra. Når det er sagt er selve ruten en ekstrem fantastisk oplevelse vi kun kan anbefale varmt. Husk når I er færdige med ruten skal I tage en bus tilbage til El Kiosko hvis I har bilen stående der. Busturen koster 1,6 euro pr mand og tager ca en halv time. Kanon oplevelse generelt blot vi lige er forberedt på noget ventetid - hilsen Berit Brogård, Børkop

Helt igennem fantastisk oplevelse og dygtig guide. Kan varmet anbefales. Husk ordentlig fodtøj og beklædning. Man skal ikke være bange for højder eller dårligt gående.

God tur overordnet set. Dog var turen hjem meget lang da nogle blev sat af ved hotellet i stedet for Pick-up points. Havde været bedre at det var enten eller.

Utrolig smuk tur! Super oplevelse for børn og voksne. Herlig guide der fortalte mange sjove og interessante historier om stedet.

Meget flot tur, der gav sug i maven. God guide, der gjorde turen spændende og sjov med små finurlige historie.