Tilføj datoer

El Caminito del Rey

El Caminito del Rey: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

1. Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

Fra El Chorro: Caminito del Rey-vandretur med shuttlebus

2. Fra El Chorro: Caminito del Rey-vandretur med shuttlebus

Nyd en fortryllende natur- og historievandretur langs El Caminito del Rey (Kongens lille Sti) sammen med en ekspertguide. Se dramatiske landskaber, og lær om Desfiladero de Los Gaitanes-kløftens historie. Mød din guide i receptionen på Hotel La Garganta, ved El Chorro-kløften. Når gruppen er dannet (max 30 personer pr. guide), skal du gå til indgangen med shuttlebussen sammen med din guide. Kryds den 3 kilometer lange gangbro, der er bygget langs kløftens vægge, og som blev indviet af kong Alfonso XIII. Mærk spændingen, når du når højder på op til 101 meter og andre sektioner, hvor bredden kun er 1 meter. Ankom til den sydlige indgang, hvor du parkerede din bil i slutningen af turen, og slap af i baren.

Caminito del Rey: Guidet tur med bus fra Málaga

3. Caminito del Rey: Guidet tur med bus fra Málaga

Er du klar til et eventyr hvor du mister pusten? El Caminito del Rey er en hængebro, der blev bygget for 100 år siden til arbejderne i El Chorro-vandkraftværk. Den blev genåbnet i 2015 og har det mest imponerende landskab i provinsen Malaga med bjerge, der opstod for millioner af år siden, og vertikale kløfter, der blev skabt af Guadalhorce-floden. Langs ruten lærer du historien bag opførelsen og anvendelsen af dette store stykke ingeniørarbejde. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere, hvor nogle af dem døde inde i svælget. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfons XIII. Ruten er 7.7 kilometer lang, men det er en simpel gåtur, og du behøver ikke at være atlet for at klare den. El Caminito del Rey er en envejs gangbro, hvor du starter ved den nordlige indgang (Ardales) og ender ved den sydlige indgang. Her vil dine guider give dig et eksempel på, hvorfor spansk mad er noget af det bedste i verden. Du skal ikke bekymre dig om transport til El Caminito del Rey, da transport fra Málaga, Torremolinos eller Benalmádena til den nordlige indgang, hvor du vil starte besøget med din guide, er inkluderet.

Fra Costa del Sol og Malaga: Guidet tur til Caminito del Rey

4. Fra Costa del Sol og Malaga: Guidet tur til Caminito del Rey

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Malaga. Følg en guide på en sikker tskinne, der fører til gangbroen, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd dagen med en afhentning fra et af de mange steder i Malaga, og kør til Ardales. Der gøres et kort stop i Ardales, en hvid landsby, hvor du kan købe morgenmad i dette lokale område, inden du begynder aktiviteten. Gå tilbage til bussen, og fortsæt indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå igennem en lang, smal tunnel for at komme hen til de naturlige stier, der fører til indgangen i kløfterne. Derefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og herefter vil guiden ledsage gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Kom forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne, hvor Guadalhorcefloden løber i bunden. Tag på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende omgivelser. El Caminito del Rey er efter mange års forfald nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og 1 stor dal. Når du er færdig med nedkørslen fra nord til syd, når du frem til udkørselspunktet, hvor din bus venter på dig. Når gruppen er ombord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit afhentningssted.

Caminito del Rey: Vandretur med officiel guide

5. Caminito del Rey: Vandretur med officiel guide

Gå på Caminito del Rey, en gangbro, der byder på en smuk udsigt over det omkringliggende landskab. Stien blev oprindeligt bygget for 100 år siden til El Chorro-vandkraftværkets arbejdere, men blev genåbnet i 2015 som en naturskøn gangbro. Gå en tur langs stien, der ligger op af klipperne og byder på en fantastisk udsigt over Malaga-provinsen. Gå højt over kløfter med lodrette sider, der blev dannet af den kraftfulde Guadalhorce-flod. Du kan beundre det krystalklare vand, der bruser i kløften under dig. Oplev tunneller, der er hugget direkte ind i klippen. Lær historien bag dette vidunder fra din vidende guide. Hør historierne om eventyrerne og bjergbestigerne, der hjalp med at bygge stien, såvel som stiens forbindelse til kong Alfonso XIII.

Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

6. Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

Vandr på Caminito del Rey-stien i Álora med en lokal guide, og oplev Spaniens mest ikoniske vandresti. Sno dig langs stejle kløftvægge og skovstier, mens du lærer om dette usædvanlige steds fascinerende historie. Tag til startstedet og mød din guide, mens du gør dig klar til dit udendørs eventyr. Gå ombord på shuttlebussen og kør til den nordlige indgang, hvor du får en kort sikkerhedsbriefing og din hjelm, inden du begiver dig ud på din vandretur. Gå ad smalle stier og træbroer, mens du lærer om stiens fascinerende historie og dens naturlige omgivelser. Find ud af, hvorfor denne sti tidligere var kendt som den farligste vandretur i verden, og opdag, hvordan den blev moderniseret og gjort til den sikre og populære attraktion, som den er i dag. Forlad din guidede vandreoplevelse med en ny forståelse for denne populære vandrerute og et kort over steder, du kan udforske på egen hånd.

Fra Málaga: Heldagstur til Caminito del Rey

7. Fra Málaga: Heldagstur til Caminito del Rey

Udforsk Caminito del Rey, som engang var den farligste sti i verden, på en guidet heldagstur fra Málaga. Oplev Gaitanes-kløftens skønhed på denne sti, der blev ombygget i 2015 til en meget sikker og tilgængelig gangbro. Start dit eventyr på et let tilgængeligt mødested i Málagas centrum, hvor dine guider vil byde dig velkommen og besvare alle dine spørgsmål. Stig ombord på en rummelig bus med aircondition, og nyd udsigten over landskabet på turen til Caminito del Rey-stien.  Ankom til Caminito del Rey, og begynd den spændende klippevandring gennem naturlige kløfter. Lær om historien og udviklingen, og hør nogle anekdoter om denne unikke sti. Kør med bus tilbage til dit mødested i Málaga efter en utrolig vandredag, med masser af uforglemmelige fotos og minder. 

Fra Malaga: Caminito del Rey med drink og tapas

8. Fra Malaga: Caminito del Rey med drink og tapas

Oplev den fantastiske Caminito del Rey i hænderne på vores egne officielle Caminito del Rey-guider med transport inkluderet fra/til Malaga by. (Transfer direkte til Caminito, ingen andre opsamlingssteder) Ikke alene besøger du et af Spaniens mest berømte vartegn, Caminito del Rey, en utrolig guidet tur over 100 meter stenklipper fuld af interessant historie og fortællinger, ved hjælp af vores erfarne guider. Du får også en smagsprøve på den lokale kultur og den rige gastronomi i nærheden (inkluderet i prisen).

El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route Guidet vandretur

9. El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route Guidet vandretur

Udfordr dit sind og din krop med et adrenalinpumpende eventyr på den verdensberømte Caminito del Rey. Slut dig til din guide på en naturskøn vandring langs gangbroen, der rejser op og på tværs af Gaitanes Gorge-væggene. Nyd den majestætiske udsigt over kløften og søen fra et unikt perspektiv. Oplev en af de mest spændende attraktioner i Spanien med hjælp fra en professionel guide. Dyk ned i magiske naturlige omgivelser, mens du klatrer op ad trappeopgangen. Kryds den imponerende gangbro fra canyon wall til canyon wall og gå blandt skyerne i mere end 100 meters højde. Lær alt om Gaitanes Gorge, dens historie og konstruktionen af den engang farlige sti. Bevar roen, vel vidende at restaureringen af stien i 2015 gjorde det helt sikkert for besøgende at udforske.

Caminito del Rey: Adgangsbillet

10. Caminito del Rey: Adgangsbillet

Vandre langs den 8 kilometer lange sti til Caminito del Rey i Malaga-provinsen med denne adgangsbillet. Stien, som engang blev betragtet som den farligste i verden, er nu blevet restaureret og er helt sikker, men bevarer de 100 meter høje gangbroer, der gør den så populær blandt vandrere. Forelsk dig i de betagende klippesider og stiens fascinerende historie. Nå højder på 400 meter over jorden og nedture på kun 10 meter. Se, mens Guadalhorce-flodens vilde vand bruser under dig. Stien blev oprindeligt dannet som jernbanespor i 1800-tallet. Erklæret af Junta de Andalucía som et naturområde i 1989, var det allerede blevet klassificeret som et særligt beskyttelsesområde for fugle i 1987, og siden 2006 er det en del af Andalusien-Marokko interkontinentale biosfærereservat i Middelhavet. Webstedet er blevet tilføjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i Middelhavets biogeografiske region.

Tilgængelige aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i El Caminito del Rey

Vil du se alle oplevelser i El Caminito del Rey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Caminito del Rey

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 19.810 anmeldelser

En nem og behagelig måde at komme til Caminito del Rey på. Med klare indikationer og løbende overvågning fra selskabets side på den reserverede reservation. Tilfreds med de leverede tjenester, med guiden, Paco buschaufføren, den anden guide på den lille sti... Absolut anbefalet

En bjergtagende tur med historiens vingesus og imponerende udsigter. Professionelt tilrettelagt og informativ guide. Absolut anbefalelsesværdig.

great trip to an amazing and very interesting place. Caminito del Rey is really worth a visit.

We had the most fantastic guide (“Frank” Team B 23.11) on an amazing trip

Nemt og enkelt. God Service før og under arrangementet. Stor oplevelse