Tilføj datoer

Ting at gøre El Nido

Topseværdigheder i El Nido

Andre seværdigheder i El Nido

Vil du se alle oplevelser i El Nido? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Nido

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 165 anmeldelser

Sømløs og effektiv overførsel!

Kan varmt anbefale tjenesten, da Palawan er en stor ø, og det er meget svært at rejse mellem byer. Chaufføren var til tiden til min afhentning, og jeg var så heldig at få venner på rejsen! Hvis du har brug for et stop, skal du blot fortælle chaufføren, og jeg skal også stoppe på en lokal restaurant til en middag. Da det faktisk er ret svært at få fly til at rejse i Palawan (ingen direkte flyvninger eller ikke mange tilgængelige tidsrum), anbefaler jeg stærkt denne service!

Fremragende, overkommelig, komfortabel.

Var en meget komfortabel varevogn, ikke for mange mennesker klemt i, air con var fremragende. Chaufføren var meget flink og høflig. Han fortalte os om de indfødte filippinske retter, som vi skulle prøve. Jeg vil anbefale denne service.

Forvent en lang rejse, en frygtelig vej og ikke ligefrem overdreven plads ombord, men betjeningen er præcis og punktlig. Lang rejse og frygtelig vej, ikke så meget plads om bord, men denne service er punktlig og præcis.

Turnéen var perfekt! En fantastisk måde at se de mange øer på. Tour guider var fantastisk, og der var tid nok til at nyde hver placering. Jeg pakke A, og jeg nød det virkelig.

De overfører dig ikke til det nøjagtige hotel, men på en central placering, hvorfra du er i stand til at få en tuk tuk