Tilføj datoer

El Partal

El Partal: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

1. Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Nyd fleksibiliteten og friheden ved en selvledende rundtur i Granada med din audioguide med GPS-navigation. Når du har hentet din personlige turistnavigator og din adgangstid til Alhambra-paladset, kan du springe køen over til Alhambra og se den udsøgte detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne, Nasrid-paladserne og Alcazaba-fæstningen. Din audioguide vil give detaljerede forklaringer om Alhambra og Generalife, mens du går. Efter dit besøg på Alhambra og inden du afleverer audioguiden tilbage, kan du gå på opdagelse i byens bedste kulturelle tilbud, tapasbarer, monumenter og museer. Følg tipsene fra din GPS-navigator, og slap af om aftenen med en massage, hyg dig med venner på en god restaurant, spil golf eller besøg en forlystelsespark.

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

2. Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Oplev de imponerende Alhambra-haver i dit eget tempo. Gå gennem Alhambras fascinerende haver, der er fyldt med springvand, hængende planter og asfalterede stier. Adgang til Nasrid-paladserne er ikke inkluderet i denne billet. Lad dig indhylle i den mauriske kulturs atmosfære, og nyd vegetationen omkring fæstningen. Beundr den dekadente arkitektur i Generalife, paladset overfor Alhambra, som engang var hjemsted for de granadinske konger. Spadser hen til det militære område, Alcazaba, og se de befæstede sandfarvede tårne. Fortsæt din rejse gennem komplekset og mød Charles V's palads, moskeens bad og skjulte gangstier i haverne.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

3. Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

Ingen tur til Granada er komplet uden at se Alhambra, det eneste tilbageværende fæstningskompleks fra byens islamiske periode - så benyt dig af denne rundvisning med en erfaren guide. Du vil blive forelsket i dette monumentale kompleks: se fæstningen (Alcazaba), Nasridpaladserne (valgfrit), Generalife-haverne og -paladset og flere smukke steder spredt rundt omkring i dette kompleks. Træd ind på disse utrolige steder og indånd Nasridkongedømmets historie og kunst. Din officielle guide vil forklare oprindelsen og udviklingen af et af de mest besøgte monumenter i verden og begejstre dig med dets udsøgte sammensmeltning af andalusisk kunst og kultur. Hvis du vælger denne mulighed, inkluderer din billet adgang til alle stederne, herunder Nasridpaladserne. Vælg desuden transportmuligheden for at reducere rejsestress og få mest muligt ud af dit besøg i dette unikke og fantastiske monumentkompleks.

Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

4. Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

Nyd en guidet rundvisning i Alhambra-monumentet, herunder et besøg i Nazari-paladserne. Tag af sted fra Malaga til Granada og oplev den livlige by uden at skulle bekymre dig om billetter eller transfer. Efter at have set paladset kan du udforske Generalife-haverne med en guide. Få afhentet fra Malaga med en komfortabel bustransport og find dig selv i den smukke by Granada. Når du er der, kan du udforske det verdensberømte Alhambra-palads med prioriteret adgang og uden at skulle stå i kø. Besøg Nasridpaladserne, Generalife, Alcazaba og Karl V-paladset med en guide, og bliv forbløffet over de innovative vandinstallationer og arkitekturen i haverne. Mens du går, kan du lære den unikke historie om det muslimske Spaniens sidste forpost. Efterfølgende kan du slentre gennem det historiske centrum af Granada og nyde den betagende udsigt over Granada-regionen. Nyd lidt fri tid i byens centrum til at besøge katedralen, spise frokost på en lokal restaurant eller blot slentre gennem gader og pladser. Tag en pause på en af Granadas berømte tapasbarer, inden du sætter dig på bussen tilbage til Malaga.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife-tur

5. Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife-tur

Se Alhambra-paladset, som er et must for enhver besøgende i byen Granada. Dette Unesco-verdensarvsområde kan prale af attraktive og udførlige værelser, en monumental og historisk beliggenhed og en udsøgt detaljeret islamisk kunst og arkitektur. Gør dit besøg til en ekstraordinær oplevelse, rig på viden og historie med en officiel lokal guide. Din ekspertfortolker af Granadas kulturarv vil eskortere dig gennem alle dele, der udgør den "røde fæstning". Din guide vil også besvare alle yderligere spørgsmål, du måtte have om dette spektakulære monument. Udforsk Alcazaba-fæstningen, der tidligere var et militærområde og det mest antikke område i Alhambra-komplekset. Beundre de Nasridiske paladser, herunder Mexuar-paladset, Comares-paladset og Leones-paladset. Etterligt kan du opleve Generalife, sultanens sommerpalads, der ligger øst for Alhambra og er omgivet af store haver fyldt med en stor variation af vegetation, indrammet af et smukt islamisk landskab.

Alhambra og Generalife-haverne: Guidet tur med entrébillet

6. Alhambra og Generalife-haverne: Guidet tur med entrébillet

Nyd en rundvisning i de storslåede haver ved Alhambra, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. Slottet og haverne ligger på bjergsiden over byen Granada. Kom ind med en skip køen-entrébillet, hvorefter guiden deler ud af historien og fantastiske fortællinger om Alhambra. Den statelige by blev befæstet i det 13. århundrede, og den fantastiske udsigt fra murene skal ses før man tror det. Beundr Generalife, der engang var en rekreativ bygning for Nasride-sultanerne, og som også blev brugt til landbrug. Oplev hvad, der har betaget de mange besøgende i monumentet, og værdsæt Alhambras storhed og mystik. Bliv overvældet af den detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne og Alcazaba-fæstningen.

Fra Sevilla: Dagstur til Granada med Alhambra og Albaicín

7. Fra Sevilla: Dagstur til Granada med Alhambra og Albaicín

Tag afsted fra Sevilla, og rejs til byen Granada på en rundvisning i det historiske Alhambra, der blev givet en plads på UNESCOs verdensarvsliste for sin kulturelle betydning og sin arkitektoniske skønhed. Med på turen vil du have en officiel turguide og en dygtig fortolker af byens kulturarv og fæstning, der blev bygget af de nasridiske emirer, som herskede over Spanien i det 13. og 14. århundrede. Lad dig betage af Alcazabas fæstninger, der blev bygget for at beskytte byens post-romerske kvarterer, herunder den mauriske forstad "El Albayzín". Nyd de smukke Nasrid-paladser og Generalife, emirens sommer-lysthaver. Kør så til centrum af Granada, hvor du kan spise frokost (på egen regning). Herefter venter en guidet byvandring igennem det UNESCO-beskyttede kvarter Albaicín, hvor de bugtende gader vidner om stedets middelalderlige mauriske fortid. Gå forbi hvidvaskede huse, og stød på ældgamle kirker og balkoner, fyldt med blomster. Hold pause og nyd den spektakulære udsigt over Alhambra-fæstningen, der troner på bakken.  Vend ved slutningen af dit historiske eventyr tilbage til Sevilla, og bliv sat af på dit oprindelige startsted.

Granada: Fuld Alhambra-guidet tur med billetter

8. Granada: Fuld Alhambra-guidet tur med billetter

Alhambra, der nu er på verdensarvslisten, var engang Nasridkongernes emblem og stolthed, den sidste bastion i de katolske kongers erobring. Nasridpaladserne, Alcazaba, Generalife og mange flere punkter udgør dette utrolige monument: Alhambra, Granadas juvel. Oplev Alhambra i sin helhed, som det fortjener det, med en officiel akkrediteret guide, som vil give en fantastisk 3 timers rundvisning. Med en ekspertguide i Alhambras historie og arkitektur kan du nyde og forstå Nasridkongernes og -samfundets livsstil, kultur og traditioner fra det 13. til det 16. århundrede. Ud over at lære om driften af hvert enkelt palads, alkove, haver, tårne og overraskende hjørner, vil du også lære om utallige legender og historier om kærlighed, utroskab og tragedier, der fandt sted i dette citadel.

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - guidet tur med billetter

9. Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - guidet tur med billetter

Oplev Alhambra, som ikke bare er en fæstning, et palads eller et slot, men en hel miniatureby bygget som hovedsæde for et kongeligt hof. Udforsk dens komplekse historie og lyt til dens historier og legender på en guidet tur, der inkluderer adgang til Nasrid-paladserne og Generalife-haverne. Mød din guide, og begynd din rundvisning i Alhambra, som begyndte at blive bygget i 1240 under den første sultan i Nasrid-dynastiet, Mohammed I Alhamar. Opdag vigtige historiske datoer og begivenheder, og få indsigt i motiverne bag dem. Find ud af, hvorfor det blev bygget, hvorfor på denne specifikke måde, og hvilke mål dets bygherrer stræbte efter at opnå. Besøg de tre vigtigste dele af Alhambra: Alcazaba, Nasrid-paladserne og Generalife-haverne. Gå til den defensive del af komplekset, Alcazaba, hvor din guide hjælper dig med at genopbygge ruinerne i et levende kvarter i din fantasi. Fortsæt til juvelen i Alhambra, Nasrid-paladserne. Gå gennem kamrene, hvor sultanerne holdt deres audienser, gårdspladserne, hvor deres koner og konkubiner vandrede, og lær om de steder, hvor berømte personer fra kongeriget Granada, islams sidste højborg i Europa, levede og døde. Til sidst går turen til Generalife-haverne. Se dette jordiske paradis skabt af sultanerne i Granada til nydelse og afslapning, langt fra hoffets intriger. Det er et malerisk område, perfekt til at tage billeder og nyde den bedste udsigt over Alhambra og byen.

Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

10. Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

Lær om Granadas historie på denne 3 timers guidede rundvisning i Alhambra og Generalife-sommerpaladset. En informativ guide vil føre dig rundt i det store kompleks, der går mere end 600 år tilbage i tiden. Du kan beundre en storslået blanding af islamisk kunst og kultur. Alhambra, der blev erklæret UNESCO's verdensarvsliste i 1984, var en hofby, hvor sultanerne fra Nasrid-dynastiet boede. Ud over sultanernes udsmykkede paladser vil din guide tage dig med til den militære fæstning, hvor du får en givende udsigt over Granada og de omkringliggende bjerge. Så går du over til Generalife. Generalife blev bygget som et fritidsområde for de mauriske konger af Granada i det 14. århundrede, og dets smukke haver er rigelige med forskelligartet flora og fantastiske vandelementer. En forfatter beskrev den poetisk som "vandet, der græder".

51 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på El Partal

Andre seværdigheder i El Partal

Vil du se alle oplevelser i El Partal? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om El Partal

Samlet bedømmelse

4.5
(18.908 anmeldelser)

Fremragende ligetil service fra booking til hele oplevelsen, meget høfligt personale og meget hjælpsomt ved afhentningsstedet for afhentning af billet vil bruge igen

Denne side er storslået og bør ikke gå glip af. Retningslinjerne for afhentning af billetter var præcise, ingen problemer med at finde mødestedet

Det ville være rart, hvis tour gides bedre kunne genkendes som sådan. Måske med en skjorte eller baseballkasket med getyourguide-bogstaver!!!

Fremragende guide, inspirerende og vidende. Godt prisen værd!

Et fantastisk besøg. Pedro, vores guide, charmerende.