Elafonissi: Ture og aktiviteter

Elafonissi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Chania: Heldagstur til øen Elafonisi

1. Fra Chania: Heldagstur til øen Elafonisi

Rejs til Kretas sydvestlige hjørne på en guidet heldagstur fra Chania til øen Elafonisi, hvor hoteltransport er inkluderet. Tilbring en afslappende dag med at svømme i det klare blå vand, slappe af på den lyserøde sandstrand og nyde Elafonisis unikke landskab. Start med at blive hentet ved dit hotel og, nyd derefter de frodige gørnne landskaber på vej til øen, mens du rejser igennem den imponerende Topolia-kløft og forbi mange traditionelle landsbyer. Der vil være et stop i landsbyen Elos, der er kendt for sine kastanjetræer, hvor du kan købe kaffe og morgenmad. Efter ankomst til Elafonisi vil du have 4 timer til at slappe af på stranden og svømme i det krystalklare vand. Bagefter kan du spise frokost på en lokal taverna (ikke inkluderet). Elafonisi ligger lige ud for øen Kreta og kan let nås ved at gå gennem det lave vand. Både stranden og øen er beskyttede dyrereservater med en sjældent smuk natur.

Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

2. Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

Opdag en af de smukkeste strande i verden på denne dagstur fra Rethymno til Elafonissi. Oplev en himmel på jord med blødt hvidt og lyserødt sand, eksotisk krystalklart vand og cedertræer, der strækker sig ned til kysten. Besøg traditionelle landsbyer som Elos og Kaloudiana. Blev hentet fra dit hotelområde om morgenen, og stop derefter for en kort pause i den traditionelle landsby Elos. Hvis tiden tillader det, kan du nyde morgenmaden eller en kop kaffe (prisen er ikke inkluderet). Bagefter kører vi til Elafonissi. Undervejs kan du se små traditionelle landsbyer kombineret med typisk middelhavslandskab. Beundre det barske landskab omkring Topolia-kløften. På Elafonissi får du 4 timers fritid til at slikke sol og nyde det spektrum af blå nuancer, som denne strand har at byde på. I slutningen af din tur stopper du ved landsbyen Kaloudiana, hvor du kan udforske landsbyen og få forfriskninger eller mad (ikke inkluderet). Senere bliver du kørt tilbage til din bolig i Rethymno.

Fra Heraklion: Elafonisi Beach Day Tour med afhentning

3. Fra Heraklion: Elafonisi Beach Day Tour med afhentning

Bragt 4,5 timer på at nyde Elafonisi Island. Glem ikke dit kamera, for du vil helt sikkert gerne fange øens lyserøde sandstrande og klare bølger i Det Ægæiske Hav. Dagen starter med afhentning fra et mødested i nærheden af dit feriested. Rejs 4 timer til Elafonisi, hvor du kan nyde udsigten til kløfter, dale og skjulte landsbyer undervejs. Få mere at vide om Kreta og dets historie af den lokale guide. Tag et 20-minutters stop for at strække benene eller få en hurtig morgenmad, inden du ankommer til destinationen. Når du er på øen, kan gæsterne frit tage en svømmetur i det klare vand, nyde solen på sandstranden eller slappe af og tage en drink i snackbaren. Ved afslutningen af besøget mødes du ved bussen for at tage hjemturen til Heraklion. Turen tager ca. 4 timer, afhængigt af trafikken og dit afsætningssted.

Chania: Elafonisi bustur med fritid og stop i Elos

4. Chania: Elafonisi bustur med fritid og stop i Elos

Elafonisi er kendt for sine lyserøde sandstrande og klare vand og er et stop, du ikke vil gå glip af. Denne halvø ligger 76 km vest for Chania, på den sydvestlige spids af Kreta, og er en del af et beskyttet område og hjemsted for den truede uægte havskildpadde samt andre sjældne planter og dyr. Dagen begynder med afhentning fra bestemte steder i Chania. Kør i ca. 40 minutter i en komfortabel bus med aircondition. Gør et stop på et sted med autentiske og traditionelle produkter i cirka 15 minutter. På stranden har du mulighed for at udforske området på egen hånd. Vandre gennem klitterne eller bare nyde en afslappende svømmetur. De, der rejser med børn, vil nyde de lavvandede laguner, som er perfekte til at vade og udforske. På din returrejse stopper du ved en traditionel taverne i en malerisk landsby i cirka en time. Vælg mellem en række spisesteder på dette sted (for egen regning). Husk at medbringe dit kamera, da du gerne vil tage et billede af det lyserøde sand - en farve, det får fra millioner af knuste skaller. Midt på eftermiddagen kører bussen tilbage til Elafonisi.

Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

5. Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

Slap af på Elafonisi Beach, der ligger 76 kilometer vest for Chania på Kretas sydvestlige spids. Bliv hentet fra dit hotel i Chania, nyd masser af fritid til at udforske øen, og bliv derefter kørt sikkert tilbage. Gør et stop i Elos for at købe frokost og opdage det lokale køkken. Når du er blevet hentet fra dit hotel, skal du begynde din køretur til Elafonisi med et kort kaffestop undervejs. Når du ankommer, kan du se de slående klitter med sandliljer og enebær. Oplev strande på begge sider af halvøen, mange af dem med lyserødt sand på grund af de tusindvis af knuste skaller. Hvis du har små børn med, kan du gå over til spidsen af halvøen, hvor der er dannet en lille lavvandet lagune. Svøm og solbad på østsiden af stranden, foran lagunen, hvor du kan finde parasoller, brusere, livreddere, snackbarer og omklædningsrum. På vej tilbage kan du besøge den traditionelle landsby Elos og købe en traditionel frokost, før du kører tilbage til Chania og bliver sat af på dit hotel.

Fra Rethymno: Dagstur til Elafonisi øens lyserøde sandstrand

6. Fra Rethymno: Dagstur til Elafonisi øens lyserøde sandstrand

Efter afhentning i bus skal du rejse til det sydvestlige hjørne af Kreta for at tilbringe en afslappende dag på de lyserøde sandstrande på den lille ø Elafonisi. Nyd det frodige grønne landskab på vej til øen, mens du kører gennem den imponerende Topolia-slugten og passerer mange gamle og meget typiske landsbyer. Stop for en kop kaffe og morgenmad i landsbyen Elos, der er kendt for sine kastanjetræer. Når I ankommer til Elafonisi, får I mindst 4 timer til at slappe af og svømme i det krystalklare vand. Slap af i solen, eller gå en tur langs den lyserøde sandstrand. Benyt dig af strandkiosker, hvor du kan købe mad og vand for at rehydrere dig og få ny energi. Elafonisi ligger lige ud for kysten af hovedøen og kan nås ved at gå gennem vandet. Både stranden og øen er beskyttede naturområder af sjælden skønhed. Afgang med bus kl. ca. 16:00 og retur til Rethymno med forventet ankomsttidspunkt og hotelaflevering kl. ca. 18:30.

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi og Falassarna

7. Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi og Falassarna

Tag på en fortryllende dagstur til de uberørte kyster ved Elafonisi og Falassarna, som er omhyggeligt tilrettelagt for at fremhæve disse destinationers enestående skønhed. Med afgang fra Rethymnon kl. 07:45, Gerani kl. 07:50, Kavros kl. 08:00, Georgioupolis kl. 08:10, Chania kl. 09:00 og fra Platanias kl. 09:20 er rejsen omhyggeligt tilrettelagt, så du kan fordybe dig i Kretas mest betagende strande på bare én dag. Nyd fritiden og skab minder, der varer hele livet. Dit eventyr starter med ankomsten til Elafonisi Beach kl. 10.45, et paradis, der er berømt for sit bløde, lyserøde sand og det rolige, laguneagtige, azurblå vand. Tilbring formiddagen i disse fredfyldte omgivelser, hvor hvert øjeblik indbyder til afslapning under middelhavssolen eller til at udforske det blide tidevand. Uanset om du slapper af ved vandet eller går en rolig tur langs kysten, er Elafonisi en magisk kulisse for afslapning og udforskning. Efter afgang fra Elafonisi kl. 13.45 fortsætter rejsen mod de fantastiske udsigter ved Falassarna-stranden. Du ankommer til Falassarna Beach kl. 15.00, hvor du bliver budt velkommen af de store strækninger med gyldent sand og fascinerende nuancer af turkis vand. Eftermiddagen er din til at svælge i lyksaligheder, fra at nyde solens varme til at opdage de skjulte hjørner af dette naturlige vidunder. Falassarnas fængslende landskab byder på et væld af aktiviteter for enhver smag, fra fredelig solbadning til den simple fornøjelse at bygge sandslotte. Da dagen slutter kl. 18.00, er turen tilbage til udgangspunktet en mulighed for at reflektere over dagens oplevelser. Minderne om Elafonisi og Falassarna med deres særprægede landskaber og rolige skønhed vil for altid være ætset ind i dit hjerte. Denne dagstur er din portal til to af Kretas mest ikoniske strande, præsenteret på en måde, der maksimerer din oplevelse. Sikr dig en plads på denne ekstraordinære rejse, og gør dig klar til at blive fascineret af Elafonisis og Falassarnas naturlige elegance og fredfyldte skønhed. Program for heldagstur: 07:45 Afgang fra Rethymnon 07:50 Afgang fra Gerani 08:00 Afgang fra Kavros 08:10 Afgang fra Georgioupolis 9:00 Afgang fra Chania 9:20 Afgang fra Platanias 10:45 Ankomst til Elafonisi Strand 10:45-13:45 Udforsk og slap af på Elafonisi-stranden 13:45 Afgang fra Elafonisi-stranden 15:00 Ankomst til Falassarna-stranden 15:00-18:00 Strandtid ved Falassarna 18:00 Afgang fra Falassarna-stranden 19:30 Ankomst tilbage til Platanias 19:50 Ankomst tilbage til Chania

Fra Chania: Elafonisi & Falasarna delt tur med snacks

8. Fra Chania: Elafonisi & Falasarna delt tur med snacks

Udforsk tre af de mest guddommelige og eftertragtede destinationer på Kreta med en lille gruppe på op til 15 personer på denne heldags fælles tur. Nyd bekvemmeligheden ved afhentning og aflevering i en bil med aircondition og fuldt udstyret med Wi-Fi-service. Besøg de to mest populære strande i Grækenland, Elafonisi og Falasarna, på én dag. Start din rejse i Elafonisi, en strand med unikt, lyserødt sand, som står i kontrast til det blå vand. Fortsæt vestpå til Falasarna, en blændende hvid sandstrand, der er berømt for sit slående turkisblå vand. Tag derefter til det sidste stop, Vouves, hvor du besøger verdens ældste oliventræ. Tag børnene med, og plask rundt i det lave vand i de små, eksotiske laguner. I alt får du næsten 5 timers fritid med svømning og solbadning ved havet. Lyt til din guide, når han fortæller om kretensiske skikke, og smag på det lokale køkken fra en snackboks. I vender tilbage til jeres hotel i kølig komfort i et kvalitetskøretøj.

Georgioupolis-området: Heldags-bustur til øen Elafonisi

9. Georgioupolis-området: Heldags-bustur til øen Elafonisi

På denne heldagstur tager du afsted fra Georgioupolis til Kretas sydvestlige hjørne og tilbringer en afslappende dag på lyserøde strande på den lille ø Elafonisi.  Under den 3-timers køretur til øen kan du læne dig tilbage og slappe af, beundre skønheden i de frodige grønne landskaber, traditionelle landsbyer og en lille kirke bygget inde i en grotte på vejen. Efter at have taget en kort pause for at få noget at drikke vil du nå din destination, Elafonisi,  et malerisk badeparadis med en ø, som let kan nås til fods. Vandet på øen er lavt, klart og skinner med smukke blå og grønne nuancer. Du har masser af tid til at slappe af på stranden og købe snacks og drikkevarer på øen, før turen går tilbage til Georgioupolis om aftenen.

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi-øen med bus

10. Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi-øen med bus

Kør i en komfortabel bus gennem små traditionelle landsbyer og typisk middelhavslandskab. Se det barske landskab omkring Topolia-kløften, og stop for kaffe og forfriskninger. Ankomst til Elafonissi strand. Her har du fire timers fritid til at forundre dig over de forskellige farver fra det bløde lyserøde og hvide sand til det turkise vand. Udover at udforske strandens vidundere, kan du opdage den lille ø. Denne ligger lige ud for kysten, og du kan nå den ved at slentre gennem vandet. Både stranden og øen er beskyttede dyrelivsområder af sjælden skønhed og inkluderet i Natura 2000-beskyttelsesprogrammet.

54 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Elafonissi

Elafonissi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Chania: Heldagstur til øen Elafonisi

Fra Chania: Heldagstur til øen Elafonisi

Rejs til Kretas sydvestlige hjørne på en guidet heldagstur fra Chania til øen Elafonisi, hvor hoteltransport er inkluderet. Tilbring en afslappende dag med at svømme i det klare blå vand, slappe af på den lyserøde sandstrand og nyde Elafonisis unikke landskab. Start med at blive hentet ved dit hotel og, nyd derefter de frodige gørnne landskaber på vej til øen, mens du rejser igennem den imponerende Topolia-kløft og forbi mange traditionelle landsbyer. Der vil være et stop i landsbyen Elos, der er kendt for sine kastanjetræer, hvor du kan købe kaffe og morgenmad. Efter ankomst til Elafonisi vil du have 4 timer til at slappe af på stranden og svømme i det krystalklare vand. Bagefter kan du spise frokost på en lokal taverna (ikke inkluderet). Elafonisi ligger lige ud for øen Kreta og kan let nås ved at gå gennem det lave vand. Både stranden og øen er beskyttede dyrereservater med en sjældent smuk natur.

Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

Opdag en af de smukkeste strande i verden på denne dagstur fra Rethymno til Elafonissi. Oplev en himmel på jord med blødt hvidt og lyserødt sand, eksotisk krystalklart vand og cedertræer, der strækker sig ned til kysten. Besøg traditionelle landsbyer som Elos og Kaloudiana. Blev hentet fra dit hotelområde om morgenen, og stop derefter for en kort pause i den traditionelle landsby Elos. Hvis tiden tillader det, kan du nyde morgenmaden eller en kop kaffe (prisen er ikke inkluderet). Bagefter kører vi til Elafonissi. Undervejs kan du se små traditionelle landsbyer kombineret med typisk middelhavslandskab. Beundre det barske landskab omkring Topolia-kløften. På Elafonissi får du 4 timers fritid til at slikke sol og nyde det spektrum af blå nuancer, som denne strand har at byde på. I slutningen af din tur stopper du ved landsbyen Kaloudiana, hvor du kan udforske landsbyen og få forfriskninger eller mad (ikke inkluderet). Senere bliver du kørt tilbage til din bolig i Rethymno.

Fra Heraklion: Elafonisi Beach Day Tour med afhentning

Fra Heraklion: Elafonisi Beach Day Tour med afhentning

Bragt 4,5 timer på at nyde Elafonisi Island. Glem ikke dit kamera, for du vil helt sikkert gerne fange øens lyserøde sandstrande og klare bølger i Det Ægæiske Hav. Dagen starter med afhentning fra et mødested i nærheden af dit feriested. Rejs 4 timer til Elafonisi, hvor du kan nyde udsigten til kløfter, dale og skjulte landsbyer undervejs. Få mere at vide om Kreta og dets historie af den lokale guide. Tag et 20-minutters stop for at strække benene eller få en hurtig morgenmad, inden du ankommer til destinationen. Når du er på øen, kan gæsterne frit tage en svømmetur i det klare vand, nyde solen på sandstranden eller slappe af og tage en drink i snackbaren. Ved afslutningen af besøget mødes du ved bussen for at tage hjemturen til Heraklion. Turen tager ca. 4 timer, afhængigt af trafikken og dit afsætningssted.

Chania: Elafonisi bustur med fritid og stop i Elos

Chania: Elafonisi bustur med fritid og stop i Elos

Elafonisi er kendt for sine lyserøde sandstrande og klare vand og er et stop, du ikke vil gå glip af. Denne halvø ligger 76 km vest for Chania, på den sydvestlige spids af Kreta, og er en del af et beskyttet område og hjemsted for den truede uægte havskildpadde samt andre sjældne planter og dyr. Dagen begynder med afhentning fra bestemte steder i Chania. Kør i ca. 40 minutter i en komfortabel bus med aircondition. Gør et stop på et sted med autentiske og traditionelle produkter i cirka 15 minutter. På stranden har du mulighed for at udforske området på egen hånd. Vandre gennem klitterne eller bare nyde en afslappende svømmetur. De, der rejser med børn, vil nyde de lavvandede laguner, som er perfekte til at vade og udforske. På din returrejse stopper du ved en traditionel taverne i en malerisk landsby i cirka en time. Vælg mellem en række spisesteder på dette sted (for egen regning). Husk at medbringe dit kamera, da du gerne vil tage et billede af det lyserøde sand - en farve, det får fra millioner af knuste skaller. Midt på eftermiddagen kører bussen tilbage til Elafonisi.

Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

Slap af på Elafonisi Beach, der ligger 76 kilometer vest for Chania på Kretas sydvestlige spids. Bliv hentet fra dit hotel i Chania, nyd masser af fritid til at udforske øen, og bliv derefter kørt sikkert tilbage. Gør et stop i Elos for at købe frokost og opdage det lokale køkken. Når du er blevet hentet fra dit hotel, skal du begynde din køretur til Elafonisi med et kort kaffestop undervejs. Når du ankommer, kan du se de slående klitter med sandliljer og enebær. Oplev strande på begge sider af halvøen, mange af dem med lyserødt sand på grund af de tusindvis af knuste skaller. Hvis du har små børn med, kan du gå over til spidsen af halvøen, hvor der er dannet en lille lavvandet lagune. Svøm og solbad på østsiden af stranden, foran lagunen, hvor du kan finde parasoller, brusere, livreddere, snackbarer og omklædningsrum. På vej tilbage kan du besøge den traditionelle landsby Elos og købe en traditionel frokost, før du kører tilbage til Chania og bliver sat af på dit hotel.

Fra Rethymno: Dagstur til Elafonisi øens lyserøde sandstrand

Fra Rethymno: Dagstur til Elafonisi øens lyserøde sandstrand

Efter afhentning i bus skal du rejse til det sydvestlige hjørne af Kreta for at tilbringe en afslappende dag på de lyserøde sandstrande på den lille ø Elafonisi. Nyd det frodige grønne landskab på vej til øen, mens du kører gennem den imponerende Topolia-slugten og passerer mange gamle og meget typiske landsbyer. Stop for en kop kaffe og morgenmad i landsbyen Elos, der er kendt for sine kastanjetræer. Når I ankommer til Elafonisi, får I mindst 4 timer til at slappe af og svømme i det krystalklare vand. Slap af i solen, eller gå en tur langs den lyserøde sandstrand. Benyt dig af strandkiosker, hvor du kan købe mad og vand for at rehydrere dig og få ny energi. Elafonisi ligger lige ud for kysten af hovedøen og kan nås ved at gå gennem vandet. Både stranden og øen er beskyttede naturområder af sjælden skønhed. Afgang med bus kl. ca. 16:00 og retur til Rethymno med forventet ankomsttidspunkt og hotelaflevering kl. ca. 18:30.

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi og Falassarna

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi og Falassarna

Tag på en fortryllende dagstur til de uberørte kyster ved Elafonisi og Falassarna, som er omhyggeligt tilrettelagt for at fremhæve disse destinationers enestående skønhed. Med afgang fra Rethymnon kl. 07:45, Gerani kl. 07:50, Kavros kl. 08:00, Georgioupolis kl. 08:10, Chania kl. 09:00 og fra Platanias kl. 09:20 er rejsen omhyggeligt tilrettelagt, så du kan fordybe dig i Kretas mest betagende strande på bare én dag. Nyd fritiden og skab minder, der varer hele livet. Dit eventyr starter med ankomsten til Elafonisi Beach kl. 10.45, et paradis, der er berømt for sit bløde, lyserøde sand og det rolige, laguneagtige, azurblå vand. Tilbring formiddagen i disse fredfyldte omgivelser, hvor hvert øjeblik indbyder til afslapning under middelhavssolen eller til at udforske det blide tidevand. Uanset om du slapper af ved vandet eller går en rolig tur langs kysten, er Elafonisi en magisk kulisse for afslapning og udforskning. Efter afgang fra Elafonisi kl. 13.45 fortsætter rejsen mod de fantastiske udsigter ved Falassarna-stranden. Du ankommer til Falassarna Beach kl. 15.00, hvor du bliver budt velkommen af de store strækninger med gyldent sand og fascinerende nuancer af turkis vand. Eftermiddagen er din til at svælge i lyksaligheder, fra at nyde solens varme til at opdage de skjulte hjørner af dette naturlige vidunder. Falassarnas fængslende landskab byder på et væld af aktiviteter for enhver smag, fra fredelig solbadning til den simple fornøjelse at bygge sandslotte. Da dagen slutter kl. 18.00, er turen tilbage til udgangspunktet en mulighed for at reflektere over dagens oplevelser. Minderne om Elafonisi og Falassarna med deres særprægede landskaber og rolige skønhed vil for altid være ætset ind i dit hjerte. Denne dagstur er din portal til to af Kretas mest ikoniske strande, præsenteret på en måde, der maksimerer din oplevelse. Sikr dig en plads på denne ekstraordinære rejse, og gør dig klar til at blive fascineret af Elafonisis og Falassarnas naturlige elegance og fredfyldte skønhed. Program for heldagstur: 07:45 Afgang fra Rethymnon 07:50 Afgang fra Gerani 08:00 Afgang fra Kavros 08:10 Afgang fra Georgioupolis 9:00 Afgang fra Chania 9:20 Afgang fra Platanias 10:45 Ankomst til Elafonisi Strand 10:45-13:45 Udforsk og slap af på Elafonisi-stranden 13:45 Afgang fra Elafonisi-stranden 15:00 Ankomst til Falassarna-stranden 15:00-18:00 Strandtid ved Falassarna 18:00 Afgang fra Falassarna-stranden 19:30 Ankomst tilbage til Platanias 19:50 Ankomst tilbage til Chania

Fra Chania: Elafonisi & Falasarna delt tur med snacks

Fra Chania: Elafonisi & Falasarna delt tur med snacks

Udforsk tre af de mest guddommelige og eftertragtede destinationer på Kreta med en lille gruppe på op til 15 personer på denne heldags fælles tur. Nyd bekvemmeligheden ved afhentning og aflevering i en bil med aircondition og fuldt udstyret med Wi-Fi-service. Besøg de to mest populære strande i Grækenland, Elafonisi og Falasarna, på én dag. Start din rejse i Elafonisi, en strand med unikt, lyserødt sand, som står i kontrast til det blå vand. Fortsæt vestpå til Falasarna, en blændende hvid sandstrand, der er berømt for sit slående turkisblå vand. Tag derefter til det sidste stop, Vouves, hvor du besøger verdens ældste oliventræ. Tag børnene med, og plask rundt i det lave vand i de små, eksotiske laguner. I alt får du næsten 5 timers fritid med svømning og solbadning ved havet. Lyt til din guide, når han fortæller om kretensiske skikke, og smag på det lokale køkken fra en snackboks. I vender tilbage til jeres hotel i kølig komfort i et kvalitetskøretøj.

Georgioupolis-området: Heldags-bustur til øen Elafonisi

Georgioupolis-området: Heldags-bustur til øen Elafonisi

På denne heldagstur tager du afsted fra Georgioupolis til Kretas sydvestlige hjørne og tilbringer en afslappende dag på lyserøde strande på den lille ø Elafonisi.  Under den 3-timers køretur til øen kan du læne dig tilbage og slappe af, beundre skønheden i de frodige grønne landskaber, traditionelle landsbyer og en lille kirke bygget inde i en grotte på vejen. Efter at have taget en kort pause for at få noget at drikke vil du nå din destination, Elafonisi,  et malerisk badeparadis med en ø, som let kan nås til fods. Vandet på øen er lavt, klart og skinner med smukke blå og grønne nuancer. Du har masser af tid til at slappe af på stranden og købe snacks og drikkevarer på øen, før turen går tilbage til Georgioupolis om aftenen.

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi-øen med bus

Fra Rethymno og Chania: Dagstur til Elafonisi-øen med bus

Kør i en komfortabel bus gennem små traditionelle landsbyer og typisk middelhavslandskab. Se det barske landskab omkring Topolia-kløften, og stop for kaffe og forfriskninger. Ankomst til Elafonissi strand. Her har du fire timers fritid til at forundre dig over de forskellige farver fra det bløde lyserøde og hvide sand til det turkise vand. Udover at udforske strandens vidundere, kan du opdage den lille ø. Denne ligger lige ud for kysten, og du kan nå den ved at slentre gennem vandet. Både stranden og øen er beskyttede dyrelivsområder af sjælden skønhed og inkluderet i Natura 2000-beskyttelsesprogrammet.

De mest populære seværdigheder i Chania

Oplevelser i Elafonissi

Byer i Grækenland

Andre seværdigheder i Elafonissi

Vil du se alle oplevelser i Elafonissi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Elafonissi

Samlet bedømmelse

4.4
(1.922 anmeldelser)

Turen var super organiseret, guiden, Simona, er et meget rart menneske. Hun formidlede alle organisatoriske oplysninger præcist og sørgede for, at alle forstod det. Hun fortalte også mange forskellige historier og interessante fakta om grækerne og selve Kreta. Bussen er ikke den nyeste, men den har aircondition, og chaufføren fortjener klapsalver. Vores fritid på Elafonisi gik for hurtigt, og udsigten var betagende.

Dejlig tur, med god guide Eneste minus er det sidste stop på vej hjem i en landsby som ikke er noget specielt Men overordnet set god valuta for pengene

Velorganiseret tur. Vi lærte en masse interessante ting om øen. Guiden og chaufføren var fantastisk, og Elafonissi er bestemt en tur værd.

fantastisk destination Jeg håber at kunne have information også på fransk

Super tur, fantastiks strand hvor det stadig er lyserødt. Rigtig god vært