Elbphilharmonie

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Elbphilharmonie

Vil du se alle oplevelser i Elbphilharmonie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Elbphilharmonie

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 21.644 anmeldelser

Vi havde en meget flot bådtur med perfekt vejr og mulighed for at gå til Speicherstadt - det virker ikke altid på grund af tidevandets ebbe og strøm. Vores guide / kaptajn var meget venlig og sjov og gav os meget informative fakta om Hamborg og især havnen. Alt i alt var bådturen fantastisk! Hun kan bestemt anbefales og hjælper også daggæster med at finde de bedste fiskesandwicher i Hamborg.

Fortælleren/turguidem (en ældre herre) var helt fantastisk til at fortælle og super god til at svare på diverse spørgsmål. Turen begynder lidt fra Elbphilharmoni, hvor man så får e’et lulle stykke frem mod en trappeafsats, hvorfra man kan se bygningen men han fortalte. Alle pengene værd og en fantastisk oplevelse.

Dejlig tur fordi: Ikke en stor båd, det var uden tag over men man sad "langt nede" så det var ikke koldt, man kunne nemt se ting, der var ingen høj ulidelig musik, guiden talte stille og roligt, vi så lige præcis de ting, vi regnede med at skulle se. Kan klart anbefales. Hilsen Jens & Heidi.

Spændende informativ gåtur i havneområder med indlagte pauser til smagning af "Hamborgmad"

Super god tur ! Guiden talte tysk men det gik nu fint alligevel..