Elbphilharmonie

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Elbphilharmonie

Vil du se alle oplevelser i Elbphilharmonie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Elbphilharmonie

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 19.442 anmeldelser

Hun var velforberedt og havde rigtig god viden om såvel omgivelserne, som Elbphilharmonie. Vi var kun os fire, hvilket jo var en fordel for alle parter. I kunne stille spørgsmål, som hun hurtigt svarede på. Talte godt og tydeligt engelsk, og sugede til sig, når vi bød ind med nye ord. Rigtig god oplevelse. Var sammen med min mand og gode venner. Fantastisk byggeri, som jo endte godt til sidst

En helt speciel oplevelse - vi var meget imponerede over det enorme arbejde, der ligger bag for få såvel det arkitektoniske og en perfekt musikalsk oplevelse til at gå op i en højere enhed. Det er et must! Havde gerne set koncertsalen, men forstår, hvorfor ej muligt. Et ønske kunne være flere muligheder for rundvisninger på engelsk.

Vores tur med Bernd Kaupert sightseeing var fantastisk. Vi så steder, vi aldrig selv ville have fundet. Bernd ved en masse om byen og deler gladeligt ud af sin viden. Det var første gang vi var på en guidet cykelbytur, men absolut ikke sidste! Kan varmt anbefales.

efterfølgende spørgsmål er ikke relevante når man har guided tur.

en guided tur hvor mødestedet er en halv kilometer fra Elbphilharmonie er ikke i orden!! ovenikøbet på et tilfældigt gadehjørne som udenlandske gæster ikke har en mulighed for at kende!!

Meget engageret guide med enorm viden om philharmonien. Indviede os i husets tilblivelse og anvendelse i dag på en særdeles spændende måde, uden at det virkede som ren rutine.