Ellis Island

Vælg datoer

5 højdepunkter på turen til Ellis Island

Ellis Island har spændende historie og var modtagestation for immigranter til Amerika fra 1892 til 1954. Her satte millioner af mennesker for første gang foden på amerikansk jord og blev inspiceret, inden de fik lov til at komme ind i deres nye hjem. I dag er det et mindesmærke over håbet om en bedre fremtid.

 • Færgen til Ellis Island

  1. Færgen til Ellis Island

  Selve turen derover er en stor del af oplevelsen. For en billet til 18 USD kommer du på en ydmyg bådtur, gennem Upper New York Bay til både Ellis Island og Liberty Island.

 • Ellis Island Museum

  2. Ellis Island Museum

  Bonus: Få en gratis tur til toppen hver hele time med guide, du behøver ikke billet.

 • Frihedsgudinden

  3. Frihedsgudinden

  Tag færgen lidt længere nordpå til Liberty Island og oplev USAs friheds symbol, Frihedsgudinden, på nærmeste hold.

 • 4. Hospitalet på Ellis Island

  Få indblik i hvordan immigranterne oplevede at komme til Ellis Island, på denne fantastiske 90-minutters tur på hospitalet. Billetter til hospitalsturen på Ellis Island skal købes på forhånd.

 • Sjove historiske fakta om Ellis Island

  5. Sjove historiske fakta om Ellis Island

  Vidste du, at højesteret i 1998 afgjorde, at størstedelen af Ellis Island tilhører New Jersey og ikke New York?

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Du kommer til Ellis Island ved at tage færgen, der tilhører selskabet Statue Cruises, enten fra Communipaw Terminal i Liberty State Park eller Battery Park på sydspidsen af Manhattan i New York. Det anbefales at reservere billetter god tid i forvejen.

 • Hvor lang tid tager turen?

  Normalt tager det ikke mere end et par timer at se disse seværdigheder, men du kan tage turen i dit eget tempo, under dit besøg på Ellis Island og Liberty Island, da færgerne sejler hvert 20. minut.

 • Hvad koster det?

  Prisen på færgebilletten til Ellis Island og Liberty Island koster 18 USD.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Ellis Islands åbningstider varierer i løbet af året, så planlæg på forhånd og læg mærke til hvornår den første og den sidste færge sejler! Lukket i julen.
 • Hvad er prisen?
  Voksenbilletter fra 18 USD og opefter afhængigt af din turpakke og hvad der indgår i prisen.
 • Får jeg brug for en guide?
  En guide kan hjælpe dig med at forstå den historiske kontekst, der omgiver dette ikoniske amerikanske monument.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Det anbefales at bruge offentlig transport til færgens afgangssted ved Battery Park og Liberty State Park!
 • Yderligere tips

  • Besøgende og bagage tjekkes, før man går ombord på færgen.

  • Der findes et begrænset antal kørestole, som besøgende kan låne, efter først til mølle-princippet.

Andre seværdigheder i Ellis Island

Vil du se alle oplevelser i Ellis Island? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ellis Island

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 10.758 anmeldelser

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

Vi reserverede 5 seværdigheder og brugte dem faktisk. Alt gik ret godt. Det, vi kunne lide bedst, var, at vi derefter altid kunne bruge hop on hop off bus i 72 timer, hvilket var meget praktisk, da vi undertiden kunne komme fra A til B på denne måde. Ellers besøgte vi: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center og Central Park Zoo. Det var bestemt prisen værd!

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)

En fantastisk oplevelsen! Ingen tvivl om, at vores guide Benoit var hovedårsagen. En masse anekdoter og nærvær på gruppen. Vi kan varmt anbefale turen til alle...

Vores familie nød grundigt busstur gennem Manhattan. Vores tour guide var meget informativ og underholdende.