Tilføj datoer

Ellis Island

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • City-kort
  • Eventyr
Vi fandt 49 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 49

Andre seværdigheder i Ellis Island

Vil du se alle oplevelser i Ellis Island? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ellis Island

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 12.342 anmeldelser

Fantastisk køb!! til et fire-dages ophold i New York er New York City Pass mere end nok til at se byens mest ikoniske attraktioner. Vi har valgt: Opstigning til Empire State Building, opstigning (aften) til Top of the Rock, besøg hos hangarskibet Intrepidezze (alene tager en halv dag med ...) og besøg på Frihedsgudinden og Ellis Island og der er ikke mere tid tilbage til at udnytte det femte valg (naturhistorisk museum).

Jeg blev i New York i en uge, og efter min mening er køb af CityPass en glimrende løsning til at besøge 5 attraktioner i byen og spare penge, da selv den enkle indgang til Empire State Building koster omkring 45 dollars. Plus, du kan bestille dato og tid på forhånd, så du også kan springe køen over. Højt anbefalet.

5 attraktioner at vælge imellem blandt dem, der tilbydes til en nedsat pris. Alt sammen meget godt, de 5 attraktioner kan gennemføres på mindre end to dage. For frihedsgudinden, vil du bestige kronen, du skal lave en separat reservation først.

Det var en ubeskrivelig oplevelse. Frihedsgudinden ved solnedgang... Køreturen tilbage til Manhattan er helt fantastisk, da skyline lyser op...

Skøn tur og en sjov og flink guide. Alle pengene værd.